Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

Merhaba Bende dün başladım muayenemi oldu kullanacağım ilaçları bugün alacağım yarın adetimin 2. günü doğum kontrol hapı vitamin ve aspirinlere başlayacağım.
Kemal bey Afrikada imiş Murat beye muayene oldum 15 şubatta gelecekmiş o yüzden zaman kaybetmeyeyim diye Murat beye muayene oldum.

merhaba herkese ben de tüp bebek yolunda ilerlemeye başlayacak olanlardanım işe ilk olarak laparoskopi ile başlayacağım sizlere sormak istediğim bir merkeze sordum 1850 tl dendi acaba antalya tüp bebekte ne kadar ben gelecekle görüşmüştüm bana yardımcı olurmusunuz bir tanıdığımda antalyatüpü tavsiye etti arada kaldım

ilk tüp bebek denememiz maalesef basarısızlıkla sonuclandı... resmen yıkıldım... farkında olmadan ne kadar da cok hazırlamısım kendimi anne olmaya... saunucu ogrenince mahvoldum... simdide ne yapacagımı bilmiyorum

15 şubattamı gelecekmiş nasıl yani benim 14 şubatta transferim var ama

cnm sen nereye sordun bu fiyatı neresi verdi ben vitalede ali fuat beye 11 gün önce laporoskopi yaptırdım 500 tl orda fiyat antalya tüp bebekle yanyana vitale hastanesi tavsiye ederim iyi bir hastane ve dr süper

nina cnm çok zor bi durum gerçekten ama Allahın dediği oluyo unutma bu yaşadıklarımızd BİR HAYIR VAR MUTLAKA biz göremiyoruz ama bir sebebi bir hayrı muhakkak ki var kolay bişey değil emek veriyosun umut ediyosun kendini hazırlıyosun ama olmuyor en kısa zamanda emeğinin karşılığını almanı dilerim cnm umudunu yitirme ve sabrını tüketme en çok bunlara ihtiyacımız var bu tedavi insanın sabrını deneyen bir süreç zaten maddi manevi çok yıpratıyor ama elden gelen bişey yok şimdi umudunu ve sabrını bir sonraki tedavi için topla cnm ikinciye gerek bile kalmaz umarım kendiliğinden bi sürpriz yapar gelir bebişin inş.

arkadaşlar ben de bu ay için umutluyum bakalım belki kendiliğinden olur diye belki laparoskopi ve histeroskopi sonrası bişeyler olur duanızı bekliyorum arkadaşlar ne olur duanızı eksik etmeyin

tesekkur ederim cnm.. gercektende zor bir durum benim icin... iki hafta oldu ama hala atlatamadım.. kemal beyden cok memnunum ama yinede kafam cok karısık... ne yapacagımı bilemiyorum..

mrb yasmin nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasıl kontrole gittin mi her şey gönlünce olsun inş...

canım iyiyiz çok şükür.darısı sizlere.bu topiği sürekli takip ediyorum.güzel haberlerinizi bekliyorum.laparaskopiyide atlattın inş bundan sonrası çok daha güzel olur.dediğin gibi normal yollada hamile kalabilirsin.inş en kısa zamanda mucizen seninle olur canım.

canım ne desek boş.ne kadar kaptırmayayaım kendimi desende insan ister istemez umut ediyor.bende yaşadım bu hüsranı.seni çok iyi anlıyorum.ama şükürler olsun ikinci denememde hamileyim.bu hamilelikte çok stresli başladı.değerlerim düşüktü vs. derken bu günlere geldik.allah büyük dualarımızı kabul edecek elbette.ama sabretmek gerekiyor.biraz yıpratıcı ama elimizdende başka birşey gelmiyor.seninde zamanla bu acın hafifleyecek.ikinci için sabırsızlanacaksın.inşallah tez zamanda seninde yüzün güle bu acı günleri unutursun canım.

arkadaşlar mrh nasılsınız herkese iyilik güzellik diliyorum bir sorum olacak sizlere vitale hastanesinde ali fuat beye aşılama yaptıran var mı aranızda ne kadara mal oldu ne kadar ilaç kullandınız eşinizin labaratuar işleri ne kadar tuttu yani ayrı ayrı nelere ne kadar ödediniz ona göre hazırlıklı olmamız gerek önümüzdeki aya yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın

merhaba arkadaşlar bende antalya ıvf de murat berkkanoğlunun hastasıyım 27 aralıkta transferim gerçekleşti 8 ocakta kan değerim 71 çıktı daha sonra 14. günde 61 16. günde 101 658 1258 ve en so 2135 oldu dr dış gebelik olabilir dedi 2 doz methotraxate iğne vuruldum 8. haftanın içindeyim rahim içinde bozulmuş gebelik dendi en son 2 gün önce moralim çok bozuk:

çok geçmiş olsun canım.benimde transferimi murat bey yapmıştı.ikinci dememde çok şükür hamileyim.ama bende daha önce normal yolla hamile kalarak dış gebelik geçirmiştim.çok zor seni çok iyi anlıyorum.değerin düzensiz artması ve düşüp yükselmesi genelde dış gebeliği çağrıştırıyor.senin değerin 2000 leri bulmuş.bu değerde kesenin gözükmesi gerekirdi.yani kese gözükmezse dış gebelik kesinleşir.iğne ile değerin sıfırlanmıştır sanıyorum.allah birdaha yaşatmasın.inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alır bu günleri unutursun canım.

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun sanırım başarısız bir tüp bebek denemen olmuş 2. tedaviye başladınmı?

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun sanırım başarısız bir tüp bebek denemen olmuş 2. tedaviye başladınmı?

canım ben normal yolla dış gebelik yaşadım.sonra tüplerimde sorun olduğunu öğrendik ve tüp bebeğe karar verdik.ilk denemem negatifle sonuçlandı.ikinci denemeyi dondurulmuş embriyoyla yaptık.çok şükür dondurlmuşla şuan 4 aylık hamileyim.darısı sana ve isteyen tüm arkadaşlaramıza canım.

canım seni tebrik ederim allah bebeğini kucağına almayı nasib etsin 2. de transferini kim yapmıştı?

canım seni tebrik ederim allah bebeğini kucağına almayı nasib etsin 2. de transferini kim yapmıştı?

sağol canım.benim her iki transferimide murat bey yaptı.ben memnun kaldım kendisinden.çok kibar ve anlayışlı bir doktor.hatta bu topikte geçmişi okudysan tuğba arkadaşımız var.dün onunda transferini murat bey yaptı.oda çok memnun kalmış.çok ilgilenmiş.ben antalya tüp bebek merkezinde sadece hasan beyden elektirik alamadım.onun dışında kemal beyde çok iyi.inşallah sende kısa zamanda mucizene kavuşursun canım.bu topiği sürekli takip ediyor olacağım.gelişmeleri yazarsan sevinirim canım.sormak istediğin bişey olursada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

tubişin transferi oldumu ayy çok sevidimm rabbim kimseyi yarı yolda koymasın inşş güzel haberlerle gelirr yasmin sen nasılsın cnm nası gidiyor bende aynı işte serklaj oldum sürekli yatıyorum bebekte bende iyiyz çok şükür şimdilik.

mrb canım iyim şükür.bende sabırsızlıkla günleri sayıyorum.yatarak zaman daha zor geçiyordur senin için.bebiş iyi olsunda bu günlerde geçer elbet.
tuğbanın transferi oldu dün.hayırlıysla inşallah oda güzel haberlerle gelir buraya.kendine ve bebişe iyi bak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…