dogrudur cnm ilkay öyle yapıyolar o yüzden tedavi süreci 45 gün sürüyo ya sanırım o hapı diger adet tarihi ve rahim için veriyolar gibi geliyo asıl tedavin adet oldugun zaman başlnıyo hayırlı ugurlu olsun inş arkadaşım inş iyi müjdeli haberlerle gelirsin buralara
15 şubattamı gelecekmiş nasıl yaniMerhaba Bende dün başladım muayenemi oldu kullanacağım ilaçları bugün alacağım yarın adetimin 2. günü doğum kontrol hapı vitamin ve aspirinlere başlayacağım.
Kemal bey Afrikada imiş Murat beye muayene oldum 15 şubatta gelecekmiş o yüzden zaman kaybetmeyeyim diye Murat beye muayene oldum.
merhaba herkese ben de tüp bebek yolunda ilerlemeye başlayacak olanlardanım işe ilk olarak laparoskopi ile başlayacağım sizlere sormak istediğim bir merkeze sordum 1850 tl dendi acaba antalya tüp bebekte ne kadar ben gelecekle görüşmüştüm bana yardımcı olurmusunuz bir tanıdığımda antalyatüpü tavsiye etti arada kaldım
canım benim çok sağol inşallah sende güzel haberler verki bize burda çığlık çığlığa sevinelim.
ilk tüp bebek denememiz maalesef basarısızlıkla sonuclandı... resmen yıkıldım... farkında olmadan ne kadar da cok hazırlamısım kendimi anne olmaya... saunucu ogrenince mahvoldum... simdide ne yapacagımı bilmiyorum
nina cnm çok zor bi durum gerçekten ama Allahın dediği oluyo unutma bu yaşadıklarımızd BİR HAYIR VAR MUTLAKA biz göremiyoruz ama bir sebebi bir hayrı muhakkak ki var kolay bişey değil emek veriyosun umut ediyosun kendini hazırlıyosun ama olmuyor en kısa zamanda emeğinin karşılığını almanı dilerim cnm umudunu yitirme ve sabrını tüketme en çok bunlara ihtiyacımız var bu tedavi insanın sabrını deneyen bir süreç zaten maddi manevi çok yıpratıyor ama elden gelen bişey yok şimdi umudunu ve sabrını bir sonraki tedavi için topla cnm ikinciye gerek bile kalmaz umarım kendiliğinden bi sürpriz yapar gelir bebişin inş.
mrb yasmin nasılsın nasıl gidiyo bebiş nasıl kontrole gittin mi her şey gönlünce olsun inş...
ilk tüp bebek denememiz maalesef basarısızlıkla sonuclandı... resmen yıkıldım... farkında olmadan ne kadar da cok hazırlamısım kendimi anne olmaya... saunucu ogrenince mahvoldum... simdide ne yapacagımı bilmiyorum
merhaba arkadaşlar bende antalya ıvf de murat berkkanoğlunun hastasıyım 27 aralıkta transferim gerçekleşti 8 ocakta kan değerim 71 çıktı daha sonra 14. günde 61 16. günde 101 658 1258 ve en so 2135 oldu dr dış gebelik olabilir dedi 2 doz methotraxate iğne vuruldum 8. haftanın içindeyim rahim içinde bozulmuş gebelik dendi en son 2 gün önce moralim çok bozuk:
canım güzel dileklerin için teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun sanırım başarısız bir tüp bebek denemen olmuş 2. tedaviye başladınmı?
canım seni tebrik ederim allah bebeğini kucağına almayı nasib etsin 2. de transferini kim yapmıştı?
tubişin transferi oldumu ayy çok sevidimm rabbim kimseyi yarı yolda koymasın inşş güzel haberlerle gelirr yasmin sen nasılsın cnm nası gidiyor bende aynı işte serklaj oldum sürekli yatıyorum bebekte bende iyiyz çok şükür şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?