Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

kızlar yarın test günüm bana dua edin.Bugün eczaneden alıp yapsammı acaba 1 gün kaldı ama negatif çıkarsa hiç hastaneye falan gitmem kan tahlili için hepsi ayrı stres yapıyo zaten

07eslem cnm inş müjdeli haberlerle dönersin hayırlı olur sonucun inş.dualarım seninle....

desteğin ve açıklamaların için teşekkür ederim canım bende murat beyden memnun kalmıştım ama bizi biraz hayal kırıklığına uğrattı transferin 12. günü beta hcg sonucum 71 çıktığında bizi tebrik edip arık gebesiniz sevinebilirsiniz dedi fakat daha sonra boş gebelik,dış gebelik ... gibi risklerden bahsetmedi 14. günde 61e düştüğünde büyük bir hayalkırıklığı yaşadık üzüntümüz 3 e katlandı keşke daha ayrıntılı açıklamalar yapsaydı diyorum o yüzden 2. denemed kemal beyi düşünebilirim bu arada benim doğal yolla olan 9 yaşında bir kızım var 2. bebek için uğraşıyoruz

07 eslem inşallah güzel sonuçlarla gelirsin buraya.test için gününün bekle canım.boşuna stres oluyo insan.ben bunu yaşadım ve hiç tavsiye etmiyorum.

doğacığım öncelikle evladını allah bağışlasın.kardeşide en kısa zmanda aranızda olur inşallah.senin ilk değerin güzel çıkmış aslında yani insanın aklına olumsuz birşey gelmiyor.örneğin benim değerim 12.gün 20 çıkmıştı.genelde 50 nin altındaki değerler için olumsuz olabilir diye yorum yapıyor doktorlar.çünkü murat bey bana telefonla değerimi bildirdiğinde biraz düşük bir değer olduğu için dış gebelik,düşük olabilir demişti.senn değer yüksek olduğu için sanıyorum böyle bir ihtimalden bahsetmemiş.tüp bebekte maalesef böyle riskler var.değerin yüksek bile olsa insan keseyi hatta bebeği görene kadar hamileyim diyemiyor.kemal beyle ilgilide hep güzel şeyler duyuyorum.inşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamaz,evladını kucağına alrısın canım

07eslem cnm inş müjdeli haberlerle dönersin hayırlı olur sonucun inş.dualarım seninle....

Çook teşekkür ederim arkadaşlar.Ama ben dayanamayıp dün akşam test yaptım ve negatif çıktı.
Bugünde kan tahliline gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.Bu defada olmadı.Allahım isteyen hiçkimseyi böyle hayal kırıklığına uğratmasın.

bu ay bende başlıyorum 2. denemeye ilk murat beydi olmadısanırım kemal beden randevu alıcam yüreğime bir serce oturdu pır pır kalbim allahım sen büyüksün isteyen herkese hayırlısını nasip et doğrumu yapıyorumbilmiyorumdoktoru değiştirmkle şimdi kafam ona takılıyo (((

allah hakkımızda hayırlıını versin yinede bi kan tahliini denesen diyorum neler duyuyoruz yinde sen bilirinsin tabi ama bu ihtimalleride düşün inşallah iyi haberle verirsin

merbalarrrrr
kızlarr çok mutluyummm.biraz önce doktordan geldik.kesemizi gördük.kalp atışlarımızı da duyduk şükürler olsun. rabbim herkese nasip etsin.kemal beyden ve çalışanlarından allah razı olsun.

eslemciğim belki bu saate kadar kan tahlili yaptırmışsındır,yapıtrmadıysan muhakkak yaptır.bende senin gibi idrar testi yaptım negatif çıktı 12.gün kan tahliline öylesine gittim.hatta o gün ilaçlarımı bile kullanmadım olmadı diye.ama değerim 20 çıkmıştı.düşük bir değerdi,geç tutunmuş şükürler olsun şimdi 4 aylık hamileyim.o yüzden sende mutlaka kan testi yaptır canım.

minikciğim inş seninde bu sefer yüzün güler.ben murat beyden memnundum ama kemal beyde çok iyi.nasıl rahat edeceksen o yönde karar ver.allah yardımcın olsun canım.

baharcığım gözün aydın.darısı diğer arkadaşlara.sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım

tamam canım zaten diğer topikteki arkadaşlarda uyardı bu konuda beni bende bugün ilaçlarımı kullanmadım hatta gitmek istemediğim için izin bile almadım,ben yinede sonucun değişeceğini zannetmiyorum ama yarın sabah gideceğim.Umarım benimde durumum senin gibidir.

canım çok geçmiş olsun benimde ilk dr um murat beydi bende 2. deneme için murat beyle kemal bey arasında kaldım ilk denemenden sonra ne kadar bekledin? benimde il denemem şuanda düşük yapıyorum

tuğbacığım çok geçmiş olsun umarım burada güzel haberlerini alırız bu arada bu kaçıncı denemen?
dr un kimdi? bu arada ben yeni aranıza katıldım ilk denemesinde bozulmuş gebelik yaşıyorum şu an düşük yapıyorum(

bu arada aynı merkezde 2. denemeyi yaptıranlara indirim yapıyorlar mı ?

canım teşekkür ederim.
isteyen ve bekleyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın rabbim inşallah.

kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.

Kızlar değerim 754 müş bi terslik yoktur dimi.

Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...

canım hayırlı olsun.çok sevindim.boşuna kendini de bebişini de üzmüşsün gördünmü.değerin de süper.inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin rabbim.

hayırlı olsun.tatlı bir heyecan sende de başladı.

canım hayırlı olsun.çok sevindim.boşuna kendini de bebişini de üzmüşsün gördünmü.değerin de süper.inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin rabbim.

saol canımcım evet ya dünü hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydüm o stresten sonra bunu yaşamak mükemmel şükürler olsun Rabbime bütün isteyen arkadaşlarıma versin Allahım inşallah

gelecek tüp bebekte 4 kere denedim.3ü kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı.sonra tedavisiz hamile kaldım.şmdi 30.haftalık hamileyim.kızım olacak.çok güzel birşey.moral çok önemli.moralinizi yüksek tutun.herşey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…