sağol canım.benim her iki transferimide murat bey yaptı.ben memnun kaldım kendisinden.çok kibar ve anlayışlı bir doktor.hatta bu topikte geçmişi okudysan tuğba arkadaşımız var.dün onunda transferini murat bey yaptı.oda çok memnun kalmış.çok ilgilenmiş.ben antalya tüp bebek merkezinde sadece hasan beyden elektirik alamadım.onun dışında kemal beyde çok iyi.inşallah sende kısa zamanda mucizene kavuşursun canım.bu topiği sürekli takip ediyor olacağım.gelişmeleri yazarsan sevinirim canım.sormak istediğin bişey olursada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
07eslem cnm inş müjdeli haberlerle dönersin hayırlı olur sonucun inş.dualarım seninle....
07 eslem inşallah güzel sonuçlarla gelirsin buraya.test için gününün bekle canım.boşuna stres oluyo insan.ben bunu yaşadım ve hiç tavsiye etmiyorum.
doğacığım öncelikle evladını allah bağışlasın.kardeşide en kısa zmanda aranızda olur inşallah.senin ilk değerin güzel çıkmış aslında yani insanın aklına olumsuz birşey gelmiyor.örneğin benim değerim 12.gün 20 çıkmıştı.genelde 50 nin altındaki değerler için olumsuz olabilir diye yorum yapıyor doktorlar.çünkü murat bey bana telefonla değerimi bildirdiğinde biraz düşük bir değer olduğu için dış gebelik,düşük olabilir demişti.senn değer yüksek olduğu için sanıyorum böyle bir ihtimalden bahsetmemiş.tüp bebekte maalesef böyle riskler var.değerin yüksek bile olsa insan keseyi hatta bebeği görene kadar hamileyim diyemiyor.kemal beyle ilgilide hep güzel şeyler duyuyorum.inşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamaz,evladını kucağına alrısın canım
Çook teşekkür ederim arkadaşlar.Ama ben dayanamayıp dün akşam test yaptım ve negatif çıktı.
Bugünde kan tahliline gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.Bu defada olmadı.Allahım isteyen hiçkimseyi böyle hayal kırıklığına uğratmasın.
Çook teşekkür ederim arkadaşlar.Ama ben dayanamayıp dün akşam test yaptım ve negatif çıktı.
Bugünde kan tahliline gitmeye gerek yok diye düşünüyorum.Bu defada olmadı.Allahım isteyen hiçkimseyi böyle hayal kırıklığına uğratmasın.
bu ay bende başlıyorum 2. denemeye ilk murat beydi olmadısanırım kemal beden randevu alıcam yüreğime bir serce oturdu pır pır kalbim allahım sen büyüksün isteyen herkese hayırlısını nasip et doğrumu yapıyorumbilmiyorumdoktoru değiştirmkle şimdi kafam ona takılıyo(((
merbalarrrrr
kızlarr çok mutluyummm.biraz önce doktordan geldik.kesemizi gördük.kalp atışlarımızı da duyduk şükürler olsun. rabbim herkese nasip etsin.kemal beyden ve çalışanlarından allah razı olsun.
eslemciğim belki bu saate kadar kan tahlili yaptırmışsındır,yapıtrmadıysan muhakkak yaptır.bende senin gibi idrar testi yaptım negatif çıktı 12.gün kan tahliline öylesine gittim.hatta o gün ilaçlarımı bile kullanmadım olmadı diye.ama değerim 20 çıkmıştı.düşük bir değerdi,geç tutunmuş şükürler olsun şimdi 4 aylık hamileyim.o yüzden sende mutlaka kan testi yaptır canım.
minikciğim inş seninde bu sefer yüzün güler.ben murat beyden memnundum ama kemal beyde çok iyi.nasıl rahat edeceksen o yönde karar ver.allah yardımcın olsun canım.
baharcığım gözün aydın.darısı diğer arkadaşlara.sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
bu ay bende başlıyorum 2. denemeye ilk murat beydi olmadısanırım kemal beden randevu alıcam yüreğime bir serce oturdu pır pır kalbim allahım sen büyüksün isteyen herkese hayırlısını nasip et doğrumu yapıyorumbilmiyorumdoktoru değiştirmkle şimdi kafam ona takılıyo(((
mrb canım iyim şükür.bende sabırsızlıkla günleri sayıyorum.yatarak zaman daha zor geçiyordur senin için.bebiş iyi olsunda bu günlerde geçer elbet.
tuğbanın transferi oldu dün.hayırlıysla inşallah oda güzel haberlerle gelir buraya.kendine ve bebişe iyi bak canım.
eslemciğim belki bu saate kadar kan tahlili yaptırmışsındır,yapıtrmadıysan muhakkak yaptır.bende senin gibi idrar testi yaptım negatif çıktı 12.gün kan tahliline öylesine gittim.hatta o gün ilaçlarımı bile kullanmadım olmadı diye.ama değerim 20 çıkmıştı.düşük bir değerdi,geç tutunmuş şükürler olsun şimdi 4 aylık hamileyim.o yüzden sende mutlaka kan testi yaptır canım.
minikciğim inş seninde bu sefer yüzün güler.ben murat beyden memnundum ama kemal beyde çok iyi.nasıl rahat edeceksen o yönde karar ver.allah yardımcın olsun canım.
baharcığım gözün aydın.darısı diğer arkadaşlara.sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
Kızlar değerim 754 müş bi terslik yoktur dimi.
Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...
merbalarrrrr
kızlarr çok mutluyummm.biraz önce doktordan geldik.kesemizi gördük.kalp atışlarımızı da duyduk şükürler olsun. rabbim herkese nasip etsin.kemal beyden ve çalışanlarından allah razı olsun.
canım hayırlı olsun.çok sevindim.boşuna kendini de bebişini de üzmüşsün gördünmü.değerin de süper.inşallah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?