Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

hayırlı olsun.tatlı bir heyecan sende de başladı.

sağol canım.ayyy ne heyecan hemde.dün doktordayken ölüyodum nerdeyse.dizlerimtitriyodu.:18:doktorum güldü bana sonra biraz konuştuk sakinleştirdi sonra da yumoşumuzu gördük şükür.
canım seninde hayırlı olsun.çok az kalmış kızna kavuşmaya ne güzel.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım

saol canımcım evet ya dünü hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydüm o stresten sonra bunu yaşamak mükemmel şükürler olsun Rabbime bütün isteyen arkadaşlarıma versin Allahım inşallah

inşallah canım.kimsenin emeğini kucağını boş bırakmasın.

eslem gözün aydın grdünmü boşuna stres yapmışsın.idrar testine kesinlikle güven olmuyor.bunu bende yaşadım.sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah canım

cemre inş sende hayırlıyla evladına kavuşursun.çok az kalmış senin doğuma.inş kolay sağlıklı bir doğumla kavuşursun kızına canım

saol canım benim amin inşallah evet boşuna stres yapmışım mucize oldu

meraba kızlar....
dün kahverengi ve pembe arası biraz kanamam geldi.çok korktum.eşimi aradım hemen geldi ben hüngür hüngür ağlıyorum.gitti bebişim diye.o da telaşlandı hemen doktoru aradı.jeli 3e çıkarın,bi de proluton iğne yaptırın demiş.yaptırdım geçti kanamam ama hala korkuyorum.tuvalete gidemiyorum bişey olur diye.bu durumu yaşayan varmı aranızda.
coraspini bırakın falan demedi ama ben içmedim bi zararı olurmuki.
iğneden de korkuyorum bebişime zarar verirmi diye.nolur bana bi akıl verin.:18:

canım gebeli var mıydı yoksa transfer sonrası beklemedemisin?

canım benimde oldu telaşlanmamı gerekiyo bilemedim ayrıca her hafta iğne yaptırıyorum

canım çok geçmiş olsun benimde ilk dr um murat beydi bende 2. deneme için murat beyle kemal bey arasında kaldım ilk denemenden sonra ne kadar bekledin? benimde il denemem şuanda düşük yapıyorum

ben 3 ay önce ilk denememi yaptırdım şimdi 2.yi yaptırcaktım salı gününe randevu aldım kiiiiiii bugün hasta oldum (( şansa bak 5 gün önce geldi hayatta şaşmazdı hayırlısı artık ama çok üzüldüm herşeyle bu aya hazırladım kendi mi ((( düşük yapıyorum derken anlayamadım nasıl?

eslemmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmm yaaaa ben sana yazmıştım mutlaka kan yaptır diye hayırlı olsun arkadaşım darısı tüp bstenleri başına bu arada kemal bye miydi doktorun

geçmiş olsun arkadaşım hiç korkmana gerek yok bende ilk haftalarda öyle lekem gelmişti.bende kullandım o igneden 4 hafta boyunca hftada 1 defa.benimde jelim günde 3 e çıkarıldı.12 haftaya kadar kullandım jeli.coraspirini bende içtim banada dememişlerdi o yüzden korkmana gerek yok cnm üzülme :)

ilkmikroenjeksiyon denememdi 12. gün değerim 71 di ama gebelik daha sonradan gelişmedi şimdide düşük yapıyorum canım 2. deneme için ne kadar bekledin ve kimden randevu almayı düşünüyorsun bende aynı durumdayım ve kararsızım dr seçiminde

hasta oldum demişsin zaten adetin 2. veya 3. günü çağırıyorlar arayıp randevunu değiştirebilirsin

sağol canım.içim ferahladı.peki bişey sorcam canım ya.12.haftaya kadar jeli günde 3 defa olarak mı kullandın.yoksa kanaman geçince 2ye mi indirdin.bi de coraspirini ne zaman bıraktın.

hayırlı olsun canım dr un kimdi

teşekkür ederim canım.sana da geçmiş olsun.herşeyde vardır bir hayır.benim de bu 2.denemem.inşallah senin bebişin de 2.sinde sağlıcakla gelişir canım.
doktorum kemal beydi canım.ama yumurta toplamayı murat bey yaptı.allah hepsinden razı olsun

:86:
eslemmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmm yaaaa ben sana yazmıştım mutlaka kan yaptır diye hayırlı olsun arkadaşım darısı tüp bstenleri başına bu arada kemal bye miydi doktorun

saol bitanem darısı isteyen herkesin başına Kemal beydi doktorum çoooook memnunum ona çok inandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…