hayırlı olsun.tatlı bir heyecan sende de başladı.
saol canımcım evet ya dünü hatırlamak bile istemiyorum çok kötüydüm o stresten sonra bunu yaşamak mükemmel şükürler olsun Rabbime bütün isteyen arkadaşlarıma versin Allahım inşallah
eslem gözün aydın grdünmü boşuna stres yapmışsın.idrar testine kesinlikle güven olmuyor.bunu bende yaşadım.sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah canım
cemre inş sende hayırlıyla evladına kavuşursun.çok az kalmış senin doğuma.inş kolay sağlıklı bir doğumla kavuşursun kızına canım
meraba kızlar....
dün kahverengi ve pembe arası biraz kanamam geldi.çok korktum.eşimi aradım hemen geldi ben hüngür hüngür ağlıyorum.gitti bebişim diye.o da telaşlandı hemen doktoru aradı.jeli 3e çıkarın,bi de proluton iğne yaptırın demiş.yaptırdım geçti kanamam ama hala korkuyorum.tuvalete gidemiyorum bişey olur diye.bu durumu yaşayan varmı aranızda.
coraspini bırakın falan demedi ama ben içmedim bi zararı olurmuki.
iğneden de korkuyorum bebişime zarar verirmi diye.nolur bana bi akıl verin.:18:
canım gebeli var mıydı yoksa transfer sonrası beklemedemisin?
meraba kızlar....
dün kahverengi ve pembe arası biraz kanamam geldi.çok korktum.eşimi aradım hemen geldi ben hüngür hüngür ağlıyorum.gitti bebişim diye.o da telaşlandı hemen doktoru aradı.jeli 3e çıkarın,bi de proluton iğne yaptırın demiş.yaptırdım geçti kanamam ama hala korkuyorum.tuvalete gidemiyorum bişey olur diye.bu durumu yaşayan varmı aranızda.
canım benimde oldu telaşlanmamı gerekiyo bilemedim ayrıca her hafta iğne yaptırıyorum
canım çok geçmiş olsun benimde ilk dr um murat beydi bende 2. deneme için murat beyle kemal bey arasında kaldım ilk denemenden sonra ne kadar bekledin? benimde il denemem şuanda düşük yapıyorum
bu arada aynı merkezde 2. denemeyi yaptıranlara indirim yapıyorlar mı ?
kızzzzlarrrr inanamıyorum sonuçlarım çıktı doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim doktor hamilesin dedi ben yanlışlık olmasın dedim beklemiyodun heralde dedi evet dedim ayyy ben rüya görüyorum sanırım.
Kızlar değerim 754 müş bi terslik yoktur dimi.
Allahım isteyen herkese versin bütün arkadaşlarımın tek tek iyi haberlerini duyarım inşallah...
meraba kızlar....
ben 3 ay önce ilk denememi yaptırdım şimdi 2.yi yaptırcaktım salı gününe randevu aldım kiiiiiii bugün hasta oldum(( şansa bak 5 gün önce geldi hayatta şaşmazdı hayırlısı artık ama çok üzüldüm herşeyle bu aya hazırladım kendi mi ((( düşük yapıyorum derken anlayamadım nasıl?
6 hafta 3 günlüğüz inşallah hatta kalp atışlarımızı da duyduk canım ama korktum işte
ilkmikroenjeksiyon denememdi 12. gün değerim 71 di ama gebelik daha sonradan gelişmedi şimdide düşük yapıyorum canım 2. deneme için ne kadar bekledin ve kimden randevu almayı düşünüyorsun bende aynı durumdayım ve kararsızım dr seçiminde
geçmiş olsun arkadaşım hiç korkmana gerek yok bende ilk haftalarda öyle lekem gelmişti.bende kullandım o igneden 4 hafta boyunca hftada 1 defa.benimde jelim günde 3 e çıkarıldı.12 haftaya kadar kullandım jeli.coraspirini bende içtim banada dememişlerdi o yüzden korkmana gerek yok cnm üzülme :)
hayırlı olsun canım dr un kimdi
eslemcim sana ne dedi doktorun.sen hangi iğneyi yaptırıyosun[/QU
lekelenmeler olabilir dedi kanama olmadığı zürece problemyo kdedi proluton depot her hafta düşük olmaması için canım
eslemmmmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmmmm yaaaa ben sana yazmıştım mutlaka kan yaptır diye hayırlı olsun arkadaşım darısı tüp bstenleri başına bu arada kemal bye miydi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?