Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

:86:

saol bitanem darısı isteyen herkesin başına Kemal beydi doktorum çoooook memnunum ona çok inandım

canım bende çok sevindim dr sorcaktım onuda söylemişsin allah tamamına erdirsin ben gelecek te yaptırdım değer 18 çıkmıştı ama olmadı dondurulmuşlarla denedik o hiç olmadı 1 seneyi geçti adet düzensizliğim var şuanda 3 ay 4ayda oluyorum hapla ama asıl sorunum polikistlik over senin neydi bir de kaçıncı denemen birde arkadaşlar tereddütdeyim kime gitse aynı dr gitsem kemal bey murat b bana yardımcı olun sizin fikirleride merak ediyorum kafam çok karışık

saol
Canım inşallah en kısa zamanda sende bu mutlu hbri duyarsın bizim problemimiz sperm sayısı yetersizdi normalin altındaydı 2.denemmizde Allahın izniyle tuttu dondurulmuş embriyo ile tuttu ben kemal beyden memnun kaldım tavsiye ederim

merhaba pembenaz polıkıstık over olduğunu yazmışsın bende pcoluyum.umarım sana biraz yardımcı olabilirim.2 defa aşılamam var 1 ay evvel dr kemal beye antalyaya gittiğimde tüp deneyeceğim dedi(ve çok uzak yollardan geldim antalyaya) ve tüp önermedi ilaç tedavisi ile kendiliğinden oluşacağını söyledi ve şuan beklemedeyim işallah olur.kısacası ben memnun kaldım kemal beyden,ama şunuda unutmamalıyız Allah ol derse oluyor bazı şeyler, sansa da çok inanırım dilerim allah yar ve yardımcımız olsun..

canım hayırlı olsun spermsayınız düşük derken kaçtı ve morfoloji kaçtı canım.

canım hayırlı olsun spermsayınız düşük derken kaçtı ve morfoloji kaçtı canım.

cnm 7 milyon % 3 tü heralde yanlış hatırlamıyosam ama eşim proxxed kullanıyodu tekrar tahlil yaptıramadık çünkü dondurulmuş embriyo ile denedik oldu Allahın izniyle ama 1 hafta içindeyinede tahlil yaptıracak.

merhaba..bende temmuzda kemal beyle tüp bebeğe başlycam..embriyo dondurma işlemi ne kadar?bana bilgi verebilirmisiniz?

merhaba..bende temmuzda kemal beyle tüp bebeğe başlycam..embriyo dondurma işlemi ne kadar?bana bilgi verebilirmisiniz?

gulemciğim merhaba.tedavin inşallah hayırlı uğurlu olur canım.belkide tedaviye kadar bir sürpriz yapar bbeğin.dondurma işlemi için biz 300 tl ödemiştik.bunun dışında eğer dondurlmuşla denersen ücrette düşüyor.sadece transfer ücreti ödüyorsun.inşallah dondurulmuşa gerek kalmadn ilk seferde hamile kalırsın canım

canım merhaba:) nasılsın? bebiş duruyo dimi?herşey yolundamı?ne kadarlık oldu?
canım ne kadar güzel olurdu,ama süprizleri hayal bile edemiyorum artık..hayırlısı... dondurma işlemi için emriyo başına ücret gibi bişey varmı? bazı yerlerde öyle yapıyolarmışta..güzel dileklerin içinde sağol..kendine iyi bak.

iyiym canım şükür.bebişte 20 haftalık oldu.allahın izniyle bir kızımız olacak.çok şükür bu günleri görebildik.darısı sana ve isteyen herkese inşallah.dondurma işlmei için embriyo başına ücret ödemiyorsun canım.yanılmıyorsam kaç embriyon olursa olsun sadece 300 ödüyorsun.benim sadece 2 tane kalmıştı dondurmak için 300 ödedik.ama bildiğim kadarıyla çok sayıda embriyosu kalanlarda aynı ücreti ödedi.transfer için de 1100 tl gibi bir rakam ödedik.yani dondrulmuşla tedavi hem bütçeni çok zorlamıyor hemde fiziksel olarak daha rahat oluyorsun.sen neden direkt dondurluşmuşlara odaklandın.belkide hiç gerek kalmayacak.ilk seferde hamile kalacaksın.dondurlmuş embriyo sigorta gibi oluyor.okadar çok kişi varki donmuşla hamile kalan.ama dediğim gibi inşallah gerek duymazsın.güzel haberlerini bekliyoruz canım

merhaba canım bende temmuz-ağustos gibi 2. yi denemeyi düşünüyorum yaklaşık 15 gün önce ilk micro denemem 8. haftada bozulmuş gebelik olarak son buldu anlayacağın dinlenme sürecindeyim senin ilk denemen mi olacak?

maşallah canım yaa..ne güzel,sağ salim kucağınada alırsın inşallah..yolu yarılamışsın:)
canım ben tüp bebeğe karar verdim ama hiç dondurma olayını düşünmemiştim..aklıma geldi bi fikir edineyim dedim..sonuçta oralarada kalabilir..inşallah dediğin gibi olur..

merhaba...benim 2 tane aşılamam bi tane doğal oluşan gebeliğim oldu,,onunda kalp atımı alınamadı ve kürtaj oldum.endometriozis var bende ve vakit kaybetmemem lazım..tüp bebeğe karar verdik,
inşallah sağlıklı gebelikler nasip olur..dinlenme süren çok değilmi?doktorun kemal bey mi?

Dr um ilk denemede murat neydi 2. Icin kemal beyi dusunuyorum bekleme surecim en az 3 ay olacak sanirim ağustos gibi olur inşallah bu sefer mucizene kavusursun dr un kimdi?

Merhaba kızlar, bende Kemal bey ve Hasan Beyin hastasıydım,bizde sorun eşimin sperm sayısı ve morfoloji bozukluğuydu, ilk denememde çok şükür hamile kaldım şuan 23 haftalık hamileyim ve hiç sıkıntısız geçiyor çok şükür. Moral moral diyor ya herkes bu çok doğru, kafanıza takmayın normal yaşantınıza devam ederken tedavinizde devam etsin kendinizi hiçbişeyden kısıtlamayın,gülün eğlenin dolaşın....aklınızı kurcalayan sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım....sevgiyle kalın

Dr um ilk denemede murat neydi 2. Icin kemal beyi dusunuyorum bekleme surecim en az 3 ay olacak sanirim ağustos gibi olur inşallah bu sefer mucizene kavusursun dr un kimdi?

ben muayeneye gittim sadece,ve kemal beyle görüştük..işlemlerde kim olur bilemiyorum..inşallah canım..seninde tutar inşallah..

evet moral olduğuna inanıyorum benim 2. denemem olucak önümüzdeki pazartesi kemal beyle görüşmem var ilki murat beydi şimdi kemal beyden randevu aldım ilk demede çok panik oldum eşimde sayı ve morfoloji problemi sizin kalitesi nasıldı bizim 2. kalite olmuştu gerçekten bu etkiliyomu tutunmayı

Bizimki 1. sınıf kaliteydi, şuanda 3 tane 1 sınıf 2 tane de 2sınıf kalitede dondururlmuşlarımda orda mevcut. Kalitede önemli tabiki ; kaliteyi her türlü şey etkiliyor , yaş faktörü yedikleriniz içtikleriniz mesela ben ömrümde hiç sigara içmedim, alkol desen ay da yılda bir kadeh, çay kahve zaten sevmezdim :)) yani zararlı olabilecek her türlü şeyi ben zaten yıllardır yapmıyordum buda bir avantaj oldu sanırım benim için.Benim eşimin morfolojisi 0 'dı! ama önce allah sonrada doktorların sayesinde istediğimiz bebeğe kavuştuk.Rahat olmanı tavsiye ederim. Biz eşimin dumunu evlendğimizden beri biliyoduk,ne zaman çocuk istersek Tüp bebek yaparız diyorduk e hadi artık yapalım dedik kalktık gittik ve oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…