Bizimki 1. sınıf kaliteydi, şuanda 3 tane 1 sınıf 2 tane de 2sınıf kalitede dondururlmuşlarımda orda mevcut. Kalitede önemli tabiki ; kaliteyi her türlü şey etkiliyor , yaş faktörü yedikleriniz içtikleriniz mesela ben ömrümde hiç sigara içmedim, alkol desen ay da yılda bir kadeh, çay kahve zaten sevmezdim :)) yani zararlı olabilecek her türlü şeyi ben zaten yıllardır yapmıyordum buda bir avantaj oldu sanırım benim için.Benim eşimin morfolojisi 0 'dı! ama önce allah sonrada doktorların sayesinde istediğimiz bebeğe kavuştuk.Rahat olmanı tavsiye ederim. Biz eşimin dumunu evlendğimizden beri biliyoduk,ne zaman çocuk istersek Tüp bebek yaparız diyorduk e hadi artık yapalım dedik kalktık gittik ve oldu :))
ama siz baştan kendinizi negatifliğe sürüklüyorsunuz, olacak olacak deyin bakın nasıl oluyo ben orda tedavi görmüş ilkinde hamile kalıp doğurmuş çok kişi biliyorum ama hepside inanıyodu.Beni örnek alın :) olaya espiri ile yaklaşın. Nacizane tavsiyem tedavi gördüğünüz sırada bunuda pek kimse ile paylaşmayın çünkü insanlar meraklı sürekli soru sorup sizide strese sokar.Hastanedeki hemşireler zaten çok güler yüzlü ben hiç kendimi hastanede gb hissetmedim orda.Yumurta toplama işlemi, transfer günü hep güle oyna gittim.Hasan bey de çok mükkemmel bir insan her türlü soruya çok açık net bir şekilde günün her saati cevap veriyor dilerim takiplerinizi o yapar. Sizde biliyorsunuzdur gebelik elde edildiği takdirde eğer bir sorun yoksa 9. haftadan sonra onlar takibi bırakıyolar ama çok isterdim sonuna kadar onlar takip etsin :)Ama telefonla ara ara arayıp durumumu soruyolar buda hoş:)
Arkadaşlar ben yeni üye oldum,kemal beyin hastasıyım,transfer yaptırdım sonucu bekliyorum,benim gibi sonuç bekleyen var mı?
Merhaba canim hayirli olsun burada inşallah guzel haberlerini duyariz ilk denemeniz mi? Kac embriyo transfer edildi? Kemal beyden memnun kaldiniz mi? Cok soru sordum galiba :))
cevapların için teşekkurler umarım bu sefer bebişine kavuşursun test sonucunu mutlaka bizimle paylaş bende 2. denememi temmuzda kemal beyle yapmayı düşünüyorum önceki doktorum murat bey di bu arada benim doğal yollardan olma 9 yaşında bir kızım var ona kardeş olsun diye uğraşıyoruz kızımda kardeş tutkusu ileri derecede her gün ağlıyor bende dayanamıyorum o yüzden son bir kez daha şansımı denemek istiyorum:))
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremedim çok yoğundum ben ocak ayı sonunda lap ve hist olmuştum adetlerim düzensizdi pcoluyum aynı zamanda bu ayki adetimde 3.aşılama tedavisine başlayacaktık fakat henüz adet olmadım dün b-hcg ölçümünde değerim 1576 çıktı inanmadım bugün evde idrar testi yaptım onda da pozitif çıktı ama ben hala inanmıyorum çok korkuyorum bir yanlışlık olur da hayal kırıklığına uğrarım diye ali fuat beye yarın gidicez ancak korkumun sebebi şu 4-5 güne kadar göğüslerim şişmiş gibiydi ve inanılmaz ağrıyordu kasıklarımda çok sancım vardı acayip sinirli ve gergindim fakat 5 gündür bu şikayetlerim hafifledi ve dünden beri hiç yok sanki adet oldum rahatladım gibi hiçbi sıkıntı kalmadı işte bu yüzden gbelik başladı ama olumsuz bir şey mi oldu da devam etmiycek diye çok korkuyorum sevinemedim bile duyunca ne olur dua edin Allah utandırmasın hayırlısıyla hayırlı güzel haberler alalım Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle duanızı bekliyorum arkadaşlar lütfen duanızı esirgemeyin Allahım hayırlısıyla tamamna erdirir inş.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremedim çok yoğundum ben ocak ayı sonunda lap ve hist olmuştum adetlerim düzensizdi pcoluyum aynı zamanda bu ayki adetimde 3.aşılama tedavisine başlayacaktık fakat henüz adet olmadım dün b-hcg ölçümünde değerim 1576 çıktı inanmadım bugün evde idrar testi yaptım onda da pozitif çıktı ama ben hala inanmıyorum çok korkuyorum bir yanlışlık olur da hayal kırıklığına uğrarım diye ali fuat beye yarın gidicez ancak korkumun sebebi şu 4-5 güne kadar göğüslerim şişmiş gibiydi ve inanılmaz ağrıyordu kasıklarımda çok sancım vardı acayip sinirli ve gergindim fakat 5 gündür bu şikayetlerim hafifledi ve dünden beri hiç yok sanki adet oldum rahatladım gibi hiçbi sıkıntı kalmadı işte bu yüzden gbelik başladı ama olumsuz bir şey mi oldu da devam etmiycek diye çok korkuyorum sevinemedim bile duyunca ne olur dua edin Allah utandırmasın hayırlısıyla hayırlı güzel haberler alalım Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle duanızı bekliyorum arkadaşlar lütfen duanızı esirgemeyin Allahım hayırlısıyla tamamna erdirir inş.
mrb arkadaşlar bizde 20-25 mart gibi 2.yi deniyeceğiz dr muz sinan bey
canım hayırlı olsun değerin gayet yüksek çıkmış bana göre sen adet gününde adet sancıları şeklinde ağrılar yaşayıp günü geçince vücudun alıştırmıştır böyle olumsuz düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?