Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

gerçekten süper bi hikaye..yani baştan biliyor olmanız ve gider tüp bebek yaptırırız demeniz hoş olmuş..ben yapı itibariyle kolay kolay pozitif olamayan biriyim.baştan biliyo olsaydım kaygılanmaktan başka bişey yapamazdım:) bizde eşimde sanıyorduk sıkıntıyı..morfoloji %3...ama bende çıktı asıl sorun.endometriozis ve haşimato troidi..laparoskopi oldum ve hemen doğal yoldan gebe kaldım ama kalbi atmadı bebeğin ve kürtaj oldum.yani morfolojinin düşük olması gebeliği engellemedi..ama benim durmumdan dolayı yaza kemal beyle tüp bebeğe başlycaz..hiç olur gibi gelmiyo bana..benim bu infertilite hikayem öyle sürecek gibi geliyo bana...

ama siz baştan kendinizi negatifliğe sürüklüyorsunuz, olacak olacak deyin bakın nasıl oluyo ben orda tedavi görmüş ilkinde hamile kalıp doğurmuş çok kişi biliyorum ama hepside inanıyodu.Beni örnek alın :) olaya espiri ile yaklaşın. Nacizane tavsiyem tedavi gördüğünüz sırada bunuda pek kimse ile paylaşmayın çünkü insanlar meraklı sürekli soru sorup sizide strese sokar.Hastanedeki hemşireler zaten çok güler yüzlü ben hiç kendimi hastanede gb hissetmedim orda.Yumurta toplama işlemi, transfer günü hep güle oyna gittim.Hasan bey de çok mükkemmel bir insan her türlü soruya çok açık net bir şekilde günün her saati cevap veriyor dilerim takiplerinizi o yapar. Sizde biliyorsunuzdur gebelik elde edildiği takdirde eğer bir sorun yoksa 9. haftadan sonra onlar takibi bırakıyolar ama çok isterdim sonuna kadar onlar takip etsin :)Ama telefonla ara ara arayıp durumumu soruyolar buda hoş:)

doğru söylüyorsun,bazı sağlık sorunlarım var,hep üst üste geldi..ömür boyu içeceğim şimdilik günde 4 ilacım var:) belkide bunlardandır tavrım..şu tedavi zamanı bi gelse artık..sabırsızlanıyorum..hasan beyle tanışmadım,kemal bey muayene etmişti,tabi o zaman sorun yok demişti..sonra bir bir çıktı..merkez konusunda kesinlikler kararım orası..Allahım inşallah banada verir..çok istiyorum..hemde çok:)

2 embriyom vardı biri 1. kalite 4 hücreli diğeri 2. kaliteydi gebelik oluştu fakat gelişmedi

Arkadaşlar ben yeni üye oldum,kemal beyin hastasıyım,transfer yaptırdım sonucu bekliyorum,benim gibi sonuç bekleyen var mı?

Arkadaşlar ben yeni üye oldum,kemal beyin hastasıyım,transfer yaptırdım sonucu bekliyorum,benim gibi sonuç bekleyen var mı?

Merhaba canim hayirli olsun burada inşallah guzel haberlerini duyariz ilk denemeniz mi? Kac embriyo transfer edildi? Kemal beyden memnun kaldiniz mi? Cok soru sordum galiba :))

Slmlar Kemal Bey le ilk denemem ,daha önce dört kez denedim,bir kez olumlu sonuç aldım ancak bebekte anomali nedeniyle sonlandırmak durumunda kaldım,iki embriyo transfer edildi 1. kaliteymiş ,iki tüp de donduruldu umarım olumlu sonuç alırım da onlara gerek kalmaz.

Merhaba canim hayirli olsun burada inşallah guzel haberlerini duyariz ilk denemeniz mi? Kac embriyo transfer edildi? Kemal beyden memnun kaldiniz mi? Cok soru sordum galiba :))

Kemal bey den memnuniyetimi cevaplamamışım :))
Bence diğerlerinden çok daha doğal ve samimi ,murat beyi de beğeniyorum ama o daha resmi,hasan beyle ise pek muahtabiyetim olmadığı için yorum yapmam doğru olmaz .sonuç olarak bu işi yıllardır yapıyolar ,pratikler,deneyimliler tabi dr larının yanında embriyologları da önemli bence
Tabi biraz da şans ve kısmet işi umarım Allah bize tatlı tatlı bebişler verir

cevapların için teşekkurler umarım bu sefer bebişine kavuşursun test sonucunu mutlaka bizimle paylaş bende 2. denememi temmuzda kemal beyle yapmayı düşünüyorum önceki doktorum murat bey di bu arada benim doğal yollardan olma 9 yaşında bir kızım var ona kardeş olsun diye uğraşıyoruz kızımda kardeş tutkusu ileri derecede her gün ağlıyor bende dayanamıyorum o yüzden son bir kez daha şansımı denemek istiyorum:))

Senın durumunda benım de bir arkadasım var ,ikinci için aşılama yaptıracak.sizin durumda zor tabi ama bence rahat olun şansınız daha yüksek ve bir kezle sınırlı kalmak zorunda bile kalsanız anneliği tadabilmiş olmanız süper ,Allah yardımcınız olsun ,sonucu alınca bildirmeye çalışıcam slmlar...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye giremedim çok yoğundum ben ocak ayı sonunda lap ve hist olmuştum adetlerim düzensizdi pcoluyum aynı zamanda bu ayki adetimde 3.aşılama tedavisine başlayacaktık fakat henüz adet olmadım dün b-hcg ölçümünde değerim 1576 çıktı inanmadım bugün evde idrar testi yaptım onda da pozitif çıktı ama ben hala inanmıyorum çok korkuyorum bir yanlışlık olur da hayal kırıklığına uğrarım diye ali fuat beye yarın gidicez ancak korkumun sebebi şu 4-5 güne kadar göğüslerim şişmiş gibiydi ve inanılmaz ağrıyordu kasıklarımda çok sancım vardı acayip sinirli ve gergindim fakat 5 gündür bu şikayetlerim hafifledi ve dünden beri hiç yok sanki adet oldum rahatladım gibi hiçbi sıkıntı kalmadı işte bu yüzden gbelik başladı ama olumsuz bir şey mi oldu da devam etmiycek diye çok korkuyorum sevinemedim bile duyunca ne olur dua edin Allah utandırmasın hayırlısıyla hayırlı güzel haberler alalım Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle duanızı bekliyorum arkadaşlar lütfen duanızı esirgemeyin Allahım hayırlısıyla tamamna erdirir inş.

canım hayırlı olsun değerin gayet yüksek çıkmış bana göre sen adet gününde adet sancıları şeklinde ağrılar yaşayıp günü geçince vücudun alıştırmıştır böyle olumsuz düşünme

ilkinde de tecrübesizliğimizin kurbanı olduk ama şimdi daha bilinçli davranacağız ve allahın izniyle olumlu sonuçlanacak

hayırlı olsun..bende lap-hist sonrası ikinci ay gebe kalmıştım,adet görmüştüm hatta..4.günü doktorumun şüphesiyle anlaşıldı gebe olduğum.ama kalp atımı alınamamıştı,zaten kanamamda kesilmedi ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.inşallah seninki sağlamdır,kanamn falan yoksa korkma..ağrılara gelince,normalde çoğu kadın adet ağrıları çekermiş zaten,sonrasındada o ağrılar yok olurmuş ve gebelik devam edermiş..seninkide öyle olmuştur bence..inşallah sağ salim kucağına alırsın..

teşekkürler arkadaşlar Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş. tabi korkularım var hala yarın dr gidip ne olduğu netleşmeden de tam sevinemiycem heralde çünkü 2 yıl önce de kimyasal gebelik yaşamıştım birden de tüm belitiler kaybolunca enişeliyim ama Allahın dediği olur Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin yine de duanızı bekliyorum arkadaşlar sağolun

canım gözün aydın tebrik ederim seni.bence korkma allhın izniyle sağlıklı bir gebeliktir.değerin çok güzel çıkmış.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.bizleride haberdar et canım.

mrb arkadaşlar bizde 20-25 mart gibi 2.yi deniyeceğiz dr muz sinan bey

mrb canım.bende sinan beyin hastasıyım.çok şükür şuan 5 aylık hamileyim.darısı sizlere olsun inşallah.ben 2.tüp bebek denememde (dondurulmuşla) hamile kaldım.senin ilk denemede doktorun kimdi.ben sinan beyden çok memenunum.inşallah sende memnun kalırsın.tüm hastalarındanda bu memnuniyeti duyuyorum.az kalmış tedaviye başlamana inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım.

mrb arkadaşlar çok şükür bugün kesemizin olduğu haberini aldık ama henüz emriyo klap atışı falan yok allahın izniyle onu da görürüz diye umut ediyoruz Allah hepimize hayırlı haber almayı nasip etsin bakalım haftaya tekrar gidicez embriyoyu görebilecek miyiz stres bitmiyo kikalp atışını duyacak mıyız sonuçlar iyi çıkacak mı falan derken sürüp gidiyo endişeler ama bu benim için bir mucize oldu şükür Rabbime çünkü ben hiç beklemiyordum Allah tamamına erdirir inşallah Yasmin ,gülem ve diğer arkadaşlara da teşekkürler destekleri için kulun kula duası daha makbul imiş birbirimize duayı eksik etmeyelim arkadaşalr

canım sana da teşekkür ederim desteğin için Allah razı olsun Allah hepimizin yüzünü güldürsün İnşallah bebeişimizi görür kalp atışını da alırız haftaya duanı eksik etme cnm benim için

nazar değmez inşallah ikinci bhcg değeri de iyi çıktı çok şükür Allahım bizi utandırma inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…