Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

2 embriyom vardı biri 1. kalite 4 hücreli diğeri 2. kaliteydi gebelik oluştu fakat gelişmedi

merhaba arkadasım.. benim durumumda seninki gibiydi.. 1 tane 1. kalite 1 tane 2. kalite..... ama bizimki olmadı maalesef.. yakında 2. denemeyi yapıcaz... hergün dua ediyorum Allah'ım bizi mahrum bırakma diye... inşallah rabbim duyuyordur sesimi (

mrb canım.bende sinan beyin hastasıyım.çok şükür şuan 5 aylık hamileyim.darısı sizlere olsun inşallah.ben 2.tüp bebek denememde (dondurulmuşla) hamile kaldım.senin ilk denemede doktorun kimdi.ben sinan beyden çok memenunum.inşallah sende memnun kalırsın.tüm hastalarındanda bu memnuniyeti duyuyorum.az kalmış tedaviye başlamana inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun canım.[/QUOTE]

biz ilkini geçen yıl mayısta denedik değerimiz 430 lara kadar çıkmıştı ama 30 km yolculuk yapınca düşük le sonuçlandı tam tutunma anına denk geldi sanırım ilkinide sinan bey de denedik şimdi yine sinan beye gideceğiz

arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ve yüzümüzü güldürsün dün akşsm pembe kahve renkte lekem geldi ara ara dr yurt dışına çıkmış görüşemedik yarın hastaneye gidicez şidi kesildi ama korkuyorum tabi inş rahime yerleşiyodur bebek Allahım korusun kötü bişey olmz değil mi

biz ilkini geçen yıl mayısta denedik değerimiz 430 lara kadar çıkmıştı ama 30 km yolculuk yapınca düşük le sonuçlandı tam tutunma anına denk geldi sanırım ilkinide sinan bey de denedik şimdi yine sinan beye gideceğiz[/QUOTE]

hayırlısı olsun canım.inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.

canım korkma ama kendinede dikkat et.yat dinlen iş yapma.benimde olmuştu lekelenmem doktor yatmamı söylemişti.inşallah birşey olmaz tutunuyor olabilir bebişin.yinede doktorla görüşmen iyi olur tabiki.dualaraımız seninle canım

hayırlısı olsun canım.inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.

canım korkma ama kendinede dikkat et.yat dinlen iş yapma.benimde olmuştu lekelenmem doktor yatmamı söylemişti.inşallah birşey olmaz tutunuyor olabilir bebişin.yinede doktorla görüşmen iyi olur tabiki.dualaraımız seninle canım[/QUOTE]
cnm teşekkürler duanız için kahverengi akıntım kahve telvesi gibi devam ediyo hatta dün öğleden beri biraz arttı ama öyle çok sancım ağrım yok dün sabah sinan kurşun a gittik o kafama takmamamı söyledi ayrıca ben öyle leke göremedim dedi ama dr a gittiğimizde keslmişti sonra yine başladı sinan bey bir iğne yazdı onu yaptırdık hastanede dün cuma gününden beri progestan ve coraspin aıyorum gerçi sinan bey coraspini kes dedi bugün almadım işte böyle hala çamur gibi akıntı geliyo hep dua ediyorum Allahım bebeklerimizi korusun ne yapsam acaba dr arasam mı

yasmincim senin leken nasıldı ne kadar sürdü ben bu hafta raporluyum ama sonraki haftalar ne yapcam ne kadar böyle sürecek bilmiyorum öğrencilerim için de üzülüyorum sonuçta, kesilse şu lekeler tehlike ortadan kalksa bu hafta baari inş her şey yoluna girer Allahım bebeğimizi sağlıcakla bize bağışlar inş...

canım genelde yaşanan bişey yaşıyosun bence..eğer içerde bi kanama olsaydı doktor onu görürdü,demekki aktif bi kanama yok,rengi parlak olsaydı korkabilirdin..doktoruna güven..ve bence bu olayı riske atma..al heyet raporunu,ilk aylarını evde geçir..öğrencilerini düşünmekte haklısın ama bebeğin bi can..o daha önemli..

canım benimki kırmızı açık renkteydi.gulemin dediği gibi açık renk olması daha tehlikeli.benimki sadece birkez oldu sonra geçmişti ama bende 3-4 gün izin aldım yattım ve sinan bey banada bıraktırmıştı coraspini.sende korkma bu lekelenmeler çoğu kişide oluyor.sadece dikkat et kendine.riske atma,gerekirse raporunu uzat.evdede iş falan yapma.benim kuzenim 3 ay yaşadı bu lekelenmeyi.ama şimdi bebeği 21 haftalık ve maşallah çok sağlıklı.içini ferah tut.ama dediğim gibi yatarak geçir iznini,hiçbir iş yapma.

sağolun canlarım zaten 5-6 gündür yatıyorum sadece wc ve yemek yemek için kalkyom ssağolsun eşim yemeğimi akşamdan yapıyo ben ısıtıp yiyorum acayip iştahım açık herşeyi yemek istiyorum hiç bir farklılık yok leke arttı sanki kahverengi renkli adet oluyorum ama takmıyorum artık hayırlısı neyse o olsun zaten akşam aradım sinan beyi o da alınacak önlemleri aldık gerisini doğal sürecine bırakıp izleyeceğiz dedi ben de daha doğal karşılamaya başladım Allah büyük inş her şey yoluna girer bebeğime bir şeycik olmadan Allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar dün kontrole gittik malesef hala kalp atışı olmadığı gibi kesede bir ilerleme de olmamış. Dr %90 düşecek dedi perşembeye kadar kendi haline bırakalım yoksa perşembe kürtaj yapıcaz dedi her şeyin hayırlısı tabi bebek demek ki sağlıklı değil ki böyle oldu ama yetsin artık çektiğim bu sıkıntılar ağrılar acılar şimdi de düşüğü bekle olmadı kürtaj ol nedir bu bizim çilemiz ya

canım ne hissettiğini biliyorum,aynısını yaşadım..Allah sağlıklısını versin..sana bi tavsiye,eğer iş kürtaja kalacaksa bayıltılarak ol..uyandığında herşe bitmiş oluyo,hatırlamıyosun bile.kendini daha hızlı toparlarsın.

canım ya çok üzüldüm.ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.bende bu hamilelğimden önce dış gebelik yaşamıştım.sabretmek bazen çok zor geliyor.inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatını alırsın canım.allah yardımcın olsun canım

teşekkür ederim cnm evet iş kürtaja kalırsa zaten öyle düşünüyorum çok üzücü yoksa....

sağol cnm ya sabır sabır sabır başka ne yapabilirim ki Allah seninkini hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah...

dün yeni bir tedaviye başladık geçen yıl 225 iü yapmıştık bu yıl direk 300 iü ile başladık bakalım hayırlısı artık

arkadaslar burda kimsenin sesi cıkmıyo artık.. kemal beyin hastaları hep bebek sahibi oldu galiba :) ne güzel darısı benim basıma. 2 aya kadar yeni tedaviye baslicam.. rabbimden tek dileğim sağlıklı bir evlat sahibi olmak... bu dünyada baskada hiçbirsey umrumda değil artık.. benim yuzumden cocuk sahibi olamayan ama bir an olsun beni bunun icin uzmeyen kocacıma bir bebiş vermeyi nasip eder inşallah kurban oldugum rabbim bana.. hepimize inşallah...

slm..bende arada bakıyorum buraya,temmuzda başlycam bende tüp bebeğe..kemal beye bırakacağım artık.baktım bu sayfada kimsecikler olmuyo..inşallah dediğin gibi herkes hamile çıkıyodur merkezden:) inşallah bizede nasip olur..bende eşimin baba olmasını hayal ediyorum her zaman..

inşallah gulemcim ikimizde yazı bebeklerimizle karşılarız...bende kendimi kemal beyin ellerine bırakıcam... ne derse onu yapıcam.. gecen sefer son gune kadar hersey iyiydi ama olmadı.. sorun neydi sizde.. benim eşimde problem yok bende hem rezerv hem de endometrioma var.. kısa protokolden gittik ama 10 yumurtadan 1 tane1. kalite çıktı oda tutmadı işte.. her cocuk gördüğümde dua ediyorum rabbim bizede nasip et diye.. tv de bile görünce gözlerim doluyo.. allahım duyar insallah sesimizi.. bizimde yüzümüz gülsü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…