2 embriyom vardı biri 1. kalite 4 hücreli diğeri 2. kaliteydi gebelik oluştu fakat gelişmedi
nazar değmez inşallah ikinci bhcg değeri de iyi çıktı çok şükür Allahım bizi utandırma inş..
arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ve yüzümüzü güldürsün dün akşsm pembe kahve renkte lekem geldi ara ara dr yurt dışına çıkmış görüşemedik yarın hastaneye gidicez şidi kesildi ama korkuyorum tabi inş rahime yerleşiyodur bebek Allahım korusun kötü bişey olmz değil mi
biz ilkini geçen yıl mayısta denedik değerimiz 430 lara kadar çıkmıştı ama 30 km yolculuk yapınca düşük le sonuçlandı tam tutunma anına denk geldi sanırım ilkinide sinan bey de denedik şimdi yine sinan beye gideceğiz
yasmincim senin leken nasıldı ne kadar sürdü ben bu hafta raporluyum ama sonraki haftalar ne yapcam ne kadar böyle sürecek bilmiyorum öğrencilerim için de üzülüyorum sonuçta, kesilse şu lekeler tehlike ortadan kalksa bu hafta baari inş her şey yoluna girer Allahım bebeğimizi sağlıcakla bize bağışlar inş...
yasmincim senin leken nasıldı ne kadar sürdü ben bu hafta raporluyum ama sonraki haftalar ne yapcam ne kadar böyle sürecek bilmiyorum öğrencilerim için de üzülüyorum sonuçta, kesilse şu lekeler tehlike ortadan kalksa bu hafta baari inş her şey yoluna girer Allahım bebeğimizi sağlıcakla bize bağışlar inş...
arkadaşlar dün kontrole gittik malesef hala kalp atışı olmadığı gibi kesede bir ilerleme de olmamış. Dr %90 düşecek dedi perşembeye kadar kendi haline bırakalım yoksa perşembe kürtaj yapıcaz dedi her şeyin hayırlısı tabi bebek demek ki sağlıklı değil ki böyle oldu ama yetsin artık çektiğim bu sıkıntılar ağrılar acılar şimdi de düşüğü bekle olmadı kürtaj ol nedir bu bizim çilemiz ya
arkadaşlar dün kontrole gittik malesef hala kalp atışı olmadığı gibi kesede bir ilerleme de olmamış. Dr %90 düşecek dedi perşembeye kadar kendi haline bırakalım yoksa perşembe kürtaj yapıcaz dedi her şeyin hayırlısı tabi bebek demek ki sağlıklı değil ki böyle oldu ama yetsin artık çektiğim bu sıkıntılar ağrılar acılar şimdi de düşüğü bekle olmadı kürtaj ol nedir bu bizim çilemiz ya
canım ne hissettiğini biliyorum,aynısını yaşadım..Allah sağlıklısını versin..sana bi tavsiye,eğer iş kürtaja kalacaksa bayıltılarak ol..uyandığında herşe bitmiş oluyo,hatırlamıyosun bile.kendini daha hızlı toparlarsın.
canım ya çok üzüldüm.ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.bende bu hamilelğimden önce dış gebelik yaşamıştım.sabretmek bazen çok zor geliyor.inşallah en kısa zamanda sabrının mükafatını alırsın canım.allah yardımcın olsun canım
slm..bende arada bakıyorum buraya,temmuzda başlycam bende tüp bebeğe..kemal beye bırakacağım artık.baktım bu sayfada kimsecikler olmuyo..inşallah dediğin gibi herkes hamile çıkıyodur merkezden:) inşallah bizede nasip olur..bende eşimin baba olmasını hayal ediyorum her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?