Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

gulem ve nina inşallah bu sefer sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz kızlar.antalya tüp bebekten hamile kalarak ayrılan çok kişi var.umarım sizlerde bunlardan biri olursunuz.bende bu topiği sürekli takip ediyorum.kendinizle ilgili gelişmeleri mutlaka yazın.dualrım sizinle..

inşallah canım..bende de endometriozis çıktı.laparoskopide..eşimde de morfoloji düşük..ama laparoskopiden sonra gebe kaldım,yaşamadı,fsh ım 12...sıkıntı bir tane değil yani..hayırlısı..bende aynı durumdayım,inşallah bu yaz bize uğurlu gelir..

canım inşallah.çok sağol.duaye çok ihtiyacımız var..umut işte..gideceğiz sonuna kadar.sen nasılsın? doğum ne zaman?iyi bak bebeğine,kendine..

merhaba kemal hocanın hastasıyım tedaviye başladık.inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

inşallah tutar,hayırlısıyla..tedavini anlatırsan sevinirim,nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum hiç..

inşallah canım.bende pco ve kan pıhtılaşmaı var.adetin 2. günü gonalf 150 ve clexan 0.4 le başladık.aynı zamanda glukopaghe asprin folbiol kullanıyorum.yumurta durumuna görede cetrotide kullanacağım.
tedavi süreci ilaçlar iğneler her hastaya göre değişiyor.sizdeki sorun neydi?

başarılı bi merkez.inşallah sağlıklı bi bebeğin olur..bende endometriozis vardı,laparoskopi ile temizlendi,2 aşılama yapıldı,tutmadı,1 kere doğal yolla gebe kaldım ama kalp atımı olmadı,kürtaj oldum.haşimato troidi var ayrıca..birde eşimde morfoloji %3..sıkıntı bir değil ki..ama umut işte,sonuna kadar deneyeceğiz..bu arada 81 limisin?

inşallah tatlım hepimizin bütün isteyenlerin bu yolda emek verenlerin sağlıklı bebekleri olsun.bende de pco ve kan pıhtılaşması var.2 doğal yoldan hamilelik 1i düşük biri kalp atışı olmayınca kürtaj.bir aşılama ve geçen sene 1 tüpbebek.dediğin gibi bir çok sıkıntı var ama sonu güzel olsun inşallah.Allah hakkımızda hayırlısını versin.evet canım 81liyim.sen kaçlısın?

canım inşallah.çok sağol.duaye çok ihtiyacımız var..umut işte..gideceğiz sonuna kadar.sen nasılsın? doğum ne zaman?iyi bak bebeğine,kendine..

doğum inşallah haziran sonu gibi canım.6.ayımıza girdik.darısı sizlere inşallah.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.burdan güzel haberlerinizi almak nasip olsun.

doğum inşallah haziran sonu gibi canım.6.ayımıza girdik.darısı sizlere inşallah.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.burdan güzel haberlerinizi almak nasip olsun.

maşallah maşallah.Allah bi avazda kurtarsın.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.inşallah darısı bizlere.kemal hocanın hastasımıydınız?sizdeki sorun neydi?

merhaba kemal hocanın hastasıyım tedaviye başladık.inşallah hakkımızda hayırlısı olur..

merhaba daisy.. allah yardımcın olsun... hakkımızda hayırlısı olsun kucagımız bebeklerimizle dolsun.. once allahın sonrada kemal hocanın yardımıyla... bende 81liyim.. endometriomam var ayrıcada yumurta rezervim dusukmus.. kaliteli yumurta elde edemedik gecen denemede.. sadece 1 tane oldu.. o da tutmadı.. iste boyle... herkesin sorunu farklı farklı ama amaç hep aynı.. dualarımız kabul olsun inşallah.. bol şans

maşallah maşallah.Allah bi avazda kurtarsın.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.inşallah darısı bizlere.kemal hocanın hastasımıydınız?sizdeki sorun neydi?

canım benimki biraz karışıktı.ben aslında vitale hastanesinde sinan beyin hastasıyım.benim tüm takiplerimi o yaptı.yumurta toplama işlmini hasan bey yapmıştı (kendisinden hiç elektirk alamadım) transferimide murat bey yapmıştı (çok memnun kaldım) birinci denemede tutmadı.ikinci deneme için 2 tane dondurlmuş embriyomuz vardı onları kullndık.ve kızımla 6.ayımıza geldik çok şükür.kemal bey çok tecrübeli bir doktor.ben onun hastası değildim ama çok methini duydum.
bizdeki sorun,birkez doğal yolla hamile kalıp dış gebelik yaşamıştım.tüplerimde sorun vardı.o yüzden tüp bebek denemek zorunda kaldık.
burdan güzel haberler aldıkça dahada mutlu oluyorum.bu yolun zorluğunu ancak çeken bilir.inşallah sizlerde en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşarsınız canım.

KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK ÜZGÜNÜM bana yardımcı olacak birileri varmı antalyada oturuyorum merkezd4e değilim ama 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende pko eşimde sperm hareket azlığı ve yapışıklık varmış birkez aşılama yaptırdık olmadı bu ay yine yaptıracaktık hiç yumurtam gelişmemiş ağlamaktan bittim artık çok üzüldüm hafta içi antalyaya gelecez dr um tüp bebek yaptırmamı söyledi başka türlü çok beklersnz ciddi anlamda yumurtlama sorunun var dedi ssk lıyım maddi durumm çok iyi değil devlet nekadarını karşılıyor üniverste hastanesine gitmeyi düşünyorum sizce nasıl olur ne önerirsiniz birde devlet hangi durumlarda karşılıyor masrafları bende anne olmak istiyorum aşkımı baba yapmak istiyorum

slm gunesea .. ben kemal beyin hastasıyım..bir asılama bir tup denedik.. bende rezerv sorunu var.. devletten rapor alırsan tam rakam bilmiyorum ama tabiki cok daha uygun oluyo.. en azından ilacların bir kısmını karsılamaları bile insanı rahatlatır ama rapor icin kurula girmen gerekiyor.. bildigim kadarıylada kurula girenlerin cok azı rapor alabiliyomus.. devlet oldukca zorlastırdı.. 3 kez asılama denemen ve durumunun oldukca vahim olması gerekiyo falan.. yinede denemekte yarar var bence.. universiteye gidip bir doktorla gorusmekte fayda var.. onemli olan doktoruna ısınman... mesela be istanbulda tedavi olabilme imkanına sahipken kemal beye cok ısındıgım icin gitmiyorum.. cunku ona guvendim bir kere.. onemli olan nerde tedavi oldugun degil hangi doktorla mutlu oldugundur bence... icini ferah tut.. rabbim hepimize saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah arkadasım.. bu işlerde moralde cok onemli bilirsin.. bu arada nerdensin?? bende antalya merkezde degilim..

merhaba banada 2 aşılama yapıldı biri akdeniz ünv.de...kemal beyle tanışmıştım daha öncesinden ama raporlar için fakültede işim kolaylaşsın diye prf.ömür taşkna gittim..ameliyatımı ve ilk aşılamamı o yaptı,daha doğrusu asistanlar yapıyo fakültede.(şunu söylemeliyim asistanları beceri konusunda kötü değiller,hatta iyiler).ömür bey doktorluk forması giymiş bir soyguncu.aynı gün 12 kişiydik laparoskopi olan..işlem gerkli bi işlem ama asıl hedef para..tahminimizden daha çok para harcadık fakültede.lütfen ismini internette aratıp okursanız ne demek istediğimi anlayacaksınız.şimdi tüp bebek için temmuzu bekliyorum ve kemal beye gideceğim..sonuçta bebeği olmadı,eşimdede bendede sorunlar var..ama eğer akdeniz tıpa gidersen (ki iyi bi hastane)..ömür beyi sakın ha tercih etme..gerçi orada olmayabilir,yada artık bize yaptıklarını yapamaz ama yinede ben söyliim..inşallah bebeğin olur..inşallah bizde anne oluruz..

arkadaşlar bu yaz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum raporsuz olarak.antalya tüp bebekte raporsuz fiyat ne kadar oluyo.bide yaşım 26 ve ilk denemem olcak tek embriyo mu koyuyolar?

arkadaşlar bu yaz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum raporsuz olarak.antalya tüp bebekte raporsuz fiyat ne kadar oluyo.bide yaşım 26 ve ilk denemem olcak tek embriyo mu koyuyolar?

bizde salı gün görüşmeye gideceğiz aramıştım ben fiyat öğrenmek için herkesin durumuna göre değişiyormuş ben pko hastasıyım 3500 hastanenn aldığı fiyatmış ilaçlarında 1000_1500 tutar demiştiler

tşk ederim.sanırım fiyatlar çok da deişmez.bizim sorunumuz eşimin sperm morfolojisi düşük.bende bir problem yok.doktorum vitale hastanesinde Sinan bey ama tüp bebeği nerde yaptırıcam karar veremedim.gelecek tüp bebek merkezinde Mete bey hakkında çok olumlu şeyler duyuyorum.inşallah sen de en kısa zamanda anne olursun..

Bizim 2. Denememiz di 4850 tl tuttu genelde 4000 ila 5000 tl arasında değişiyor yapılan işlemlere göre eşime tese yapıldı 450 tl ilaçların durumuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…