inşallah gulemcim ikimizde yazı bebeklerimizle karşılarız...bende kendimi kemal beyin ellerine bırakıcam... ne derse onu yapıcam.. gecen sefer son gune kadar hersey iyiydi ama olmadı.. sorun neydi sizde.. benim eşimde problem yok bende hem rezerv hem de endometrioma var.. kısa protokolden gittik ama 10 yumurtadan 1 tane1. kalite çıktı oda tutmadı işte.. her cocuk gördüğümde dua ediyorum rabbim bizede nasip et diye.. tv de bile görünce gözlerim doluyo.. allahım duyar insallah sesimizi.. bizimde yüzümüz gülsü..
gulem ve nina inşallah bu sefer sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz kızlar.antalya tüp bebekten hamile kalarak ayrılan çok kişi var.umarım sizlerde bunlardan biri olursunuz.bende bu topiği sürekli takip ediyorum.kendinizle ilgili gelişmeleri mutlaka yazın.dualrım sizinle..
merhaba kemal hocanın hastasıyım tedaviye başladık.inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
inşallah tutar,hayırlısıyla..tedavini anlatırsan sevinirim,nelerle karşılaşacağımı bilmiyorum hiç..
inşallah canım.bende pco ve kan pıhtılaşmaı var.adetin 2. günü gonalf 150 ve clexan 0.4 le başladık.aynı zamanda glukopaghe asprin folbiol kullanıyorum.yumurta durumuna görede cetrotide kullanacağım.
tedavi süreci ilaçlar iğneler her hastaya göre değişiyor.sizdeki sorun neydi?
başarılı bi merkez.inşallah sağlıklı bi bebeğin olur..bende endometriozis vardı,laparoskopi ile temizlendi,2 aşılama yapıldı,tutmadı,1 kere doğal yolla gebe kaldım ama kalp atımı olmadı,kürtaj oldum.haşimato troidi var ayrıca..birde eşimde morfoloji %3..sıkıntı bir değil ki..ama umut işte,sonuna kadar deneyeceğiz..bu arada 81 limisin?
canım inşallah.çok sağol.duaye çok ihtiyacımız var..umut işte..gideceğiz sonuna kadar.sen nasılsın? doğum ne zaman?iyi bak bebeğine,kendine..
doğum inşallah haziran sonu gibi canım.6.ayımıza girdik.darısı sizlere inşallah.allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.burdan güzel haberlerinizi almak nasip olsun.
merhaba kemal hocanın hastasıyım tedaviye başladık.inşallah hakkımızda hayırlısı olur..
maşallah maşallah.Allah bi avazda kurtarsın.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.inşallah darısı bizlere.kemal hocanın hastasımıydınız?sizdeki sorun neydi?
KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK ÜZGÜNÜM bana yardımcı olacak birileri varmı antalyada oturuyorum merkezd4e değilim ama 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende pko eşimde sperm hareket azlığı ve yapışıklık varmış birkez aşılama yaptırdık olmadı bu ay yine yaptıracaktık hiç yumurtam gelişmemiş ağlamaktan bittim artık çok üzüldüm hafta içi antalyaya gelecez dr um tüp bebek yaptırmamı söyledi başka türlü çok beklersnz ciddi anlamda yumurtlama sorunun var dedi ssk lıyım maddi durumm çok iyi değil devlet nekadarını karşılıyor üniverste hastanesine gitmeyi düşünyorum sizce nasıl olur ne önerirsiniz birde devlet hangi durumlarda karşılıyor masrafları bende anne olmak istiyorum aşkımı baba yapmak istiyorum
KIZLAR NASILSINIZ BEN ÇOK ÜZGÜNÜM bana yardımcı olacak birileri varmı antalyada oturuyorum merkezd4e değilim ama 22 yaşındayım 4 yıllık evliyim bende pko eşimde sperm hareket azlığı ve yapışıklık varmış birkez aşılama yaptırdık olmadı bu ay yine yaptıracaktık hiç yumurtam gelişmemiş ağlamaktan bittim artık çok üzüldüm hafta içi antalyaya gelecez dr um tüp bebek yaptırmamı söyledi başka türlü çok beklersnz ciddi anlamda yumurtlama sorunun var dedi ssk lıyım maddi durumm çok iyi değil devlet nekadarını karşılıyor üniverste hastanesine gitmeyi düşünyorum sizce nasıl olur ne önerirsiniz birde devlet hangi durumlarda karşılıyor masrafları bende anne olmak istiyorum aşkımı baba yapmak istiyorum
arkadaşlar bu yaz tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum raporsuz olarak.antalya tüp bebekte raporsuz fiyat ne kadar oluyo.bide yaşım 26 ve ilk denemem olcak tek embriyo mu koyuyolar?
bizde salı gün görüşmeye gideceğiz aramıştım ben fiyat öğrenmek için herkesin durumuna göre değişiyormuş ben pko hastasıyım 3500 hastanenn aldığı fiyatmış ilaçlarında 1000_1500 tutar demiştiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?