9 nizan da transfer yapılmıştı test tarihi 21 nisan verdiler dayanamayıp 18 nisan da yaptırdık sonuç 19.29 çıktı inşallah 21 nisana kadar dahada katlar:98:
9 nizan da transfer yapılmıştı test tarihi 21 nisan verdiler dayanamayıp 18 nisan da yaptırdık sonuç 19.29 çıktı inşallah 21 nisana kadar dahada katlar:98:
tebrikler canım.sağlıkla gelsin inşallah bebişin.12.güne kadar çoktan katlamıştır.bizide haberdar et.benim 12.gün değerim 20 idi.düşük başladı ama çok şükür kızım 6,5 aylık şimdi.
gulemciğim sen neler yapıyorsun canım.inşallah herşey yolundadır
lebenim eşimde tıkanıklığa bağlı azospermi var onun için tüp bebek bizim sebebi belli en azından önceden normal yolla bir de kızımız var
bu gün tüp bebek de yapılan tahlil sonucu 140 çıktı 23 nisan da tekrarlayacağız:98:
sonuş 247 çıktı doktorumuz pazartesi tekrar bakalım dedi
le
yine şanslısın bir kızın varmış.Allah bana bir tane verse ona söz veriyorum başka istemicem((bu yaz bende kemal beyle denicem.bizde sorun eşimin lanet olası morfolojisi birde spermlerde az hareket var.Tutmayacak diye çok korkuyorum ama yapacak bişey yok.hayırlısı artık.umarım değerin katlanarak artar ve bebeğini kucağına alırsın..
slm..benim eşiminde sayı iyi ama ileri hareket %10 morfoloji %3 çıkmıştı.kemal bey beni normal bulmuştu ve morfolojiden dolayı zaman alır ama yinede olmaz diyemem demişti.bekleyin demişti..bende endometriozis ve troid çıktı..bu yüzden tıpta laparoskopi oldum ve sonraki ay doğal yolla gebe kalmıştım..kalp atımı olmadı maalesef kürtaj oldum ama benim normale döndüğüm ilk ay gebe kaldım ben..şimdi yaz tatilini bekliyoruz tüp bebek için..ama morfolojiyi falan hiiç takmıyoruz artık..zaten 3 tane üroloji profu gördü eşimi ve kruger metodunu çok abartılı buldular ve eşime senin çocuğun olur dediler..zatende sorun bende çıktı..eğer kadında sorun yoksa tutuyo genelde..eşinin sorunları takma bence..
slm bizede tüp bebek yapın dediler aşılama denemek istedim ama aşılamanın normalyoldan çok farkı yok dediler.bende histeroskopi ve laporoskopi oldum.rahimde eğrilik vardı hamile kalırsan düşük olabilir dedi bazı drlar. o yüzden oldum.şimdi ben de bir problem yok.inşallah tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?