ameliyatını nerde oldun? kemal beymi yapacak işlemi?bende temmuzda olcam inşallah tutar..
Bu gün kü sonucumuz da 584 çıktı Allaha çok şükür ama ilk çıkan sonuç ikiye katlamadı diye Cuma tekrar bir daha bakalım dediler sonuçlar 1- 140 2- 247 3- 584:98:
kızlar selam bende kemal beyin hastasıyım gecen sene mart ayında tüp bebek denemem başarısız olmuştu ilk denememdi sonra hazıran ayında doğal yoldan ahmiş kaldım bir hafta sonra düşürdüm bebeğimi sonra troidlerimden şüphelendim aslında sorun yoktu troidde ama düşüğümün kalitesiz yumurtadan kaynaklandığını söleyince kemal bey, troidden süphelendim aslında normal değerler arasında olduğunu biliyordum ama endokroloğa görünmeye karar verdim yazın memlekete gidince orda bir endokroloğa göründüm ve bana değerlerimin normal olduğudnu fakat bebek olması için gerekli değerler arasında olmadığını söledi şöle diyim mesela referans aralığı atıyorum 0.5 -3 iken benimki 2.5 du diyelim tamam değerim normal ama sağlıklı yumoş olması için yuksek miş işte atıyorum 0.5 ile 1 arasında olması gerekiyormuş ilaca başladık ağustosda ve mutlu son ekim başında hamiş dim şuan gun sayıyorum kızımı kucağıma almak için rabbim hayırla almayı nasıp etsin herkese de nasip etsin zor biliyorum beklemek hele ama buralara gelene kadar da eşimle bende çok çaba verdik evlendim hemen hamile kaldım ama 2 hafta demedi düştü araştırdık rahmimde perde varmış buundan dolayı düşmüş ilk bebeğim sonra kemal bey ameliyat etti ve kaldırdı perdeyi 1 sene bekleyin dedi tamam dedik bu arada eşimde morfoloji sıfır çıktı hareketlilik dusuk cıktı kurler ialçlar neler neler dusunun 3 aylık kuru uygulamak için tatile çıkmadım bbitirdim eşimin kurunu öle cıktık ben kendime buhar banyosu yaptım bu zeytin yağı bugday kbuharına oturdum çok caba sarf ettik rabbim emeklerimizi boşa cıkarmadı dularımı geri çevirmedi çok isteyin gece kalkın teveccuh namazı kılın yalvarın ağlayın birara öle daraldımki karşı komşum ve alt komşum ard arda doğum yaptı ve hepside benden sonra evlenmişlerdi dayanamıyodum bebek sesleri gelio ağlıyodum rabbim böle bir kıskaç altına almıştı rabbim herkese versin banada versin kıskanmadım ama istedim sınandım isyan etmedim rabbimde verdi çok şükür
çok uzattım biiyorum ama yaşadığıız şeyleri yaşadım biliyorum ne olur asla pes etmeyin ama takıntılıda yaşamayın sadece canı gönülden isteytin rabbim size cıkış yolunu veriyor emin olun gece herkes uyurken kalkın isteyın rabbim veriyor emin olun rabbim hepinizin gönlüne göre versin umarım sıkmamışımdır sizi
kızlar selam bende kemal beyin hastasıyım gecen sene mart ayında tüp bebek denemem başarısız olmuştu ilk denememdi sonra hazıran ayında doğal yoldan ahmiş kaldım bir hafta sonra düşürdüm bebeğimi sonra troidlerimden şüphelendim aslında sorun yoktu troidde ama düşüğümün kalitesiz yumurtadan kaynaklandığını söleyince kemal bey, troidden süphelendim aslında normal değerler arasında olduğunu biliyordum ama endokroloğa görünmeye karar verdim yazın memlekete gidince orda bir endokroloğa göründüm ve bana değerlerimin normal olduğudnu fakat bebek olması için gerekli değerler arasında olmadığını söledi şöle diyim mesela referans aralığı atıyorum 0.5 -3 iken benimki 2.5 du diyelim tamam değerim normal ama sağlıklı yumoş olması için yuksek miş işte atıyorum 0.5 ile 1 arasında olması gerekiyormuş ilaca başladık ağustosda ve mutlu son ekim başında hamiş dim şuan gun sayıyorum kızımı kucağıma almak için rabbim hayırla almayı nasıp etsin herkese de nasip etsin zor biliyorum beklemek hele ama buralara gelene kadar da eşimle bende çok çaba verdik evlendim hemen hamile kaldım ama 2 hafta demedi düştü araştırdık rahmimde perde varmış buundan dolayı düşmüş ilk bebeğim sonra kemal bey ameliyat etti ve kaldırdı perdeyi 1 sene bekleyin dedi tamam dedik bu arada eşimde morfoloji sıfır çıktı hareketlilik dusuk cıktı kurler ialçlar neler neler dusunun 3 aylık kuru uygulamak için tatile çıkmadım bbitirdim eşimin kurunu öle cıktık ben kendime buhar banyosu yaptım bu zeytin yağı bugday kbuharına oturdum çok caba sarf ettik rabbim emeklerimizi boşa cıkarmadı dularımı geri çevirmedi çok isteyin gece kalkın teveccuh namazı kılın yalvarın ağlayın birara öle daraldımki karşı komşum ve alt komşum ard arda doğum yaptı ve hepside benden sonra evlenmişlerdi dayanamıyodum bebek sesleri gelio ağlıyodum rabbim böle bir kıskaç altına almıştı rabbim herkese versin banada versin kıskanmadım ama istedim sınandım isyan etmedim rabbimde verdi çok şükür
çok uzattım biiyorum ama yaşadığıız şeyleri yaşadım biliyorum ne olur asla pes etmeyin ama takıntılıda yaşamayın sadece canı gönülden isteytin rabbim size cıkış yolunu veriyor emin olun gece herkes uyurken kalkın isteyın rabbim veriyor emin olun rabbim hepinizin gönlüne göre versin umarım sıkmamışımdır sizi
zor ama sonucu çok güzel bir hikayen var allahım bizlerede nasip eder hayırlı evlatlar inşallah aynı duygular aynı üzüntüler herkez yaşıyo bütün yakın arkadaşlarım hamile veya bebeği oldu kıskanmak değil ama hani içine bişi oturur ya bebeklerini severlerken o annneemmmmm değişleri varya onlar her annneeeemmm dediklerinde sanki benim içime biri bişi batıryo gibi ama bu kıskançlık değil bu özlem tarifi imkansız bi özlem onun için 8 aydır verdiğim psikolojik savaşı anlatamam 8 ay önce denedim tutmadı bu 2. olcak tekrar söylüyorum azasız kusursuz allahım hayırlı evlatlar nasip eylesin
hikayelerimiz benziyo,bende bebek için ilk doktora gittiğimde fsh ım 12 çıkmıştı,tsh(troid) ise normal sınırlar içinde olmasına rağmen doğurgan kadında olması gerektiği gibi değilmiş..dediğin gibi 0,5-1 arası olmalıymış..kemal beye gittiğimde normal dedi,eşimde morfoloji %2 çıktı,rahimin kalp şeklinde,olmazsa bundan olmaz ama genede 1 yılı doldurun dedi..bende endometriozis çıktı,akdeniz ünv.de lap.oldum,troid olduğumu orda farkettiler,ilaç kullanmaya başladım 3 hafta sonra gebe kaldım,ama kalp atımı olmadı,alındı..şimdi ovülasyon oluyorum ama yinede tüp bebek yapılacak,endo ve fsh yüzünden..yine kemal beye gitcem..haa rahimim kalp şeklinde değilmiş,normalmiş..inşallah olur,benimde içim burulur,kıskanmam ama imrenirim,olacağına inanmak istiyorum,,hayırlısı..sağ salim büyüt bebeğini inşallah...
amin canım inşallah rabbim sizede hayırlaa evlat nasip etsin mevlam
olucak bitane oldu ise bidaha olur benimde 2 tane oldu düştü benim ablamaında rahmi kalp şeklinde 1 düşük 3 tane de çocuğu var o çok önemli değil kalp şeklindeymiş değilmiş çok önemli değil bence bende öle olduğunu sanıyodum ve doktorlar sorun olmayacağını sölemişlerdi ama soradan tam perde çıktı
BU GÜN DEĞERİMİZ 2369 ÇIKTI SİNAN BEY ULTROSANLA BAKTI KESE OLUŞMUŞ 10 MAYIS DA TEKRAR KALP ATIŞI OLUP OLMADIĞINA BAKACAK:98:
hayırlı olsun canım,inşallah sağlıklı bi şeklide kucağınada alırsın..
gulem senin doktorun kim kemal bey mi ?
canım beniim temmuz adetimle başlanacak tedavime,yaz tatilini bekliyorum yani,,2 kere kemal beye muayene oldum ben.2 sene önce..artık tüp bebeğe kalınca iş, tel.de görüştüm kendisiyle, temmuzda gel dedi,ama tedavimi kim yapar bilmiyorum..ilk muayeneyi herkes kemal beydemi oluyo?senin doktorun kim?bu sayfaya bakıyorum hergün ama çok yazan olmuyo bu aralar..merkez konusunda neler düşünüyosun canım?neler yaşadığını bana anlatırsan bu aşamada sevinirim..
bende temmuzda kemal bey ile başlamayı düşünüyorum ama bir ay önce doğum kontrol hapı mı kullanmak gerekiyor?ben görüşmedim daha kemal bey ile...
MRB KIZLAR....Sorularınızı cevaplayayım dedim.Bende de hiç bi sebep olmamasına rağman gebelik oluşmuyor...bir düşüğüm var 2 sene önce...benim doktorum kemal bey...bir aşılama yaptırdım olmadı...şimdi hiç uğraşmak piskolojikmen fazla yıpranmamak için tüp bebeğe karar verdim.bende 25 mayıs hastlanmam gerek...şu anda doğum kont hapı verdi doktor onu kullanıyorum adetimin 2. günü başlamıştım...mayıs 17 de kontrol var...doktor bu hapı yumurtalıkları baskı altına alıp tedavi sürecinde daha çokmyumurta elde etmek için veriyormuş....
canım beniim temmuz adetimle başlanacak tedavime,yaz tatilini bekliyorum yani,,2 kere kemal beye muayene oldum ben.2 sene önce..artık tüp bebeğe kalınca iş, tel.de görüştüm kendisiyle, temmuzda gel dedi,ama tedavimi kim yapar bilmiyorum..ilk muayeneyi herkes kemal beydemi oluyo?senin doktorun kim?bu sayfaya bakıyorum hergün ama çok yazan olmuyo bu aralar..merkez konusunda neler düşünüyosun canım?neler yaşadığını bana anlatırsan bu aşamada sevinirim..
bende temmuzda kemal bey ile başlamayı düşünüyorum ama bir ay önce doğum kontrol hapı mı kullanmak gerekiyor?ben görüşmedim daha kemal bey ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?