eşimde tüp bebeği şyle sanıyomuş bi kere para verecek onlar tutana kadar yapacak:))saçmalama dedim.bzde birinci hüsran olursa ikncyi ne yaparız bilmem.
merhabalar .. uzun zaman giremedim bu sayfayı ben açmıştım.şöyle başlıyım bi kere kemal beyin hastasıysanız içiniz rahat olsun.ben ilk denemede hamile kaldım ve allahıma şükürler olsun oğlum 6 aylık.tüp bebek sürecinde hep olumlu düşünün hep olcak gözüyle bakın.zor süreç ama inannın bebeğinizi kucağınıza verince herşey bitiyor unutuluyor.benim eşim azospermiydi 3 tane felan çıkıyodu sperm.ama önce allah sonra kemal bey içiniz rahat olsun
kızlar dondurulmuş transferi 300 lira bildiğim kadarıyla..inşallah ona gerek kalmaz..
tupus canım beni hatırladınmı?buraya gelip bize moral vermende güzel,,benim kucağım dolmadı daha
temmuzda bizde başlycaz inşallah..oğlunu sağlıkla büyüt canım..benim içinde öp
canım öperim oğlumu senin yerine umudunu hiç kaybetme .hakkında hayırlısı.inanın oğlumu uyuturken severken hep dua ediyorum tüp bebek yaptıranlara.
yok canım ya o sadece embriyo dondurmak için aldıkları fiyat transfer 1500 -2000 gibi bir rakam.böyle duydum bi yerden ama emin deilim yinede...
tupus canım beni hatırladınmı?buraya gelip bize moral vermende güzel,,benim kucağım dolmadı daha
temmuzda bizde başlycaz inşallah..oğlunu sağlıkla büyüt canım..benim içinde öp
canım öperim oğlumu senin yerine umudunu hiç kaybetme .hakkında hayırlısı.inanın oğlumu uyuturken severken hep dua ediyorum tüp bebek yaptıranlara.
sağol canım..öyle sabırsızlanıyorumki tedaviye başlamak için..pek umutlu değilim,troid falan varya...ama bi an önce görmek istiyorum neler olacağını..hayırlısı..
kızlarrrr iğnlere başladım dün :81: allah hepimizin hakkında hayırlısını versin
Nisan
Hayırlı olsun minnikcim...Ne kadar sürücek?
beyazpembe07 hayırlısı olsun inş.
teşekkür ederim nisancım bugün 5. gün puregon ve menepur vuruluyorum:94: cnm sen neler yapıyosun tedavidemisin başlıcakmısın ne aşamadasın ?
sağol cnm teşekkür ederim
Elevit-coraspin devam..Ginera bitince de randevum var.İğne başlıcak sanınırım.Ayın 19 unda Antalyada yim Allah ın izniyle...
nisancım hayırlı olsun cnm antalya dışında mı oturuyosun? benimde öyle oldu ginera bitti iğneler başlattılar sizin problem neydi?
nisancım hayırlı olsun cnm antalya dışında mı oturuyosun? benimde öyle oldu ginera bitti iğneler başlattılar sizin problem neydi?
Aslında bundan önceki bütün doktorlar pcos teşhisi koydu.Ama Kemal Bey sen de pcos yok dedi.Rahimin gayet normal,yumurtalık rezervin yaşına göre iyi..Dedi.Yani herşey normalmiş.Sebepsizmişiz...İnşallah bu tedavi vesile olur...Muğladayım bu arada ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?