Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

eşimde tüp bebeği şyle sanıyomuş bi kere para verecek onlar tutana kadar yapacak:))saçmalama dedim.bzde birinci hüsran olursa ikncyi ne yaparız bilmem.

Allah seni,güldürdün beni akşam akşam..Nerden bilsin ki,o da haklı...İnşşşşşallah o hüsranları yaşamadın doldurur kucağımızı Allah ım.Olmaz da ikinciye kalırsak yine Allah Kerim..Sabır ne zor bir kelime..Bir kez daha anladım...:97:

tupus canım beni hatırladınmı?buraya gelip bize moral vermende güzel,,benim kucağım dolmadı daha
temmuzda bizde başlycaz inşallah..oğlunu sağlıkla büyüt canım..benim içinde öp dua et bize..

kızlarrrr iğnlere başladım dün :81: allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

MERHABA ARKADAŞLAR BİZ ANTALYADA TÜPBEBEK DÜŞÜNÜYORUZ.AMA İLK OLACAĞI İÇİN BİR FİKRİM YOK SORULARIM VAR CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİM
1)öncelikle hangi özel merkez daha iyidir
1)biz 2 defa aşılama yaptırdık biri özelde biride yine özelde ama devlet karşıladı bu rapor için olur mu?
2)devlet yardımı olursa kaç para tam olarak vereceğiz ilaçları içinde?
3)devlet kaç defa karşılıyor? tutmazsa
4)tüpbebek raporu hangi ünv.hastanesinden alabiliriz?
5)ve ünv.rapor alma süresi ne kadar
cevaplarsanız sevinirim

teşekkür ederim nisancım bugün 5. gün puregon ve menepur vuruluyorum:94: cnm sen neler yapıyosun tedavidemisin başlıcakmısın ne aşamadasın ?

sağol cnm teşekkür ederim

Elevit-coraspin devam..Ginera bitince de randevum var.İğne başlıcak sanınırım.Ayın 19 unda Antalyada yim Allah ın izniyle...

Elevit-coraspin devam..Ginera bitince de randevum var.İğne başlıcak sanınırım.Ayın 19 unda Antalyada yim Allah ın izniyle...

nisancım hayırlı olsun cnm antalya dışında mı oturuyosun? benimde öyle oldu ginera bitti iğneler başlattılar sizin problem neydi?

nisancım hayırlı olsun cnm antalya dışında mı oturuyosun? benimde öyle oldu ginera bitti iğneler başlattılar sizin problem neydi?

Aslında bundan önceki bütün doktorlar pcos teşhisi koydu.Ama Kemal Bey sen de pcos yok dedi.Rahimin gayet normal,yumurtalık rezervin yaşına göre iyi..Dedi.Yani herşey normalmiş.Sebepsizmişiz...İnşallah bu tedavi vesile olur...Muğladayım bu arada ben..

Aslında bundan önceki bütün doktorlar pcos teşhisi koydu.Ama Kemal Bey sen de pcos yok dedi.Rahimin gayet normal,yumurtalık rezervin yaşına göre iyi..Dedi.Yani herşey normalmiş.Sebepsizmişiz...İnşallah bu tedavi vesile olur...Muğladayım bu arada ben..

benimde pazartesi ginera bitti dün dr. konturolüm vardı....cumartesi iğnelere başlıyacağım. Dr. bana Gonalf f 450 2+1 verdi birde menopur....inşallahhh herşey gönlümüze göre gider herşeyin hayırlısı olur da biter şu sıkıntılarımız inşallahhhhhh.....

Bana da daha önceki doktorum yumurta tembelliği var demişti ama kemal bey durumun gayet iyi yumurta rezervlerin çok iyi yumurta tembelliği fealn yok dedi bende sebepsiz gurubundanım..Hatta dün doktorum bence acele ediyosun senin eninde sonunda bebeğin olur ama belki kısa belki biraz uzun bi zaman da olur,, kendini pisikolojik olarak daha çok yıpranacağını düşünüyosan tabiki sen bilirsin dedi...bende aynen öle düşünüyorum 2 sene aynı düşünceyle yat kalk bööö geldi...:):):)

kızlar bişey sorucam ganaf f 450 3 kutu ve menopur 2 kutu kaça maal oldu size bide bunlardan ayrı cetrotide( anladığım kadarıyla yumurtaların erken çatlamasını önlemek için) ve çatlatma iğnesi var offf beeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…