Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

aman allaha şükür güzel şeyler demiş işte 1 doktorla kalmamalı insan hayırlısı olsun cnm inşallah herşey güzel olucak

inşallah cnm inşallahhh seninde tedavin hayırlı olsun bende ilk tedavimde gonalf kullandım şimdi pregon verdi

slmm..akdeniz tıp fakültesi tüp bebeği özel merkezde yaptıracak olanlara rapor vermiyolarmış..yeni aldıkları bi kararmış...

kızlaarrrrr.....dün muayene için gittim.yumoşlarım erken cevap veriyomuş...doktor büyük bi ihtimalle pazartesi toplarız haberin olsun dedi....ayyy ne heyacanlandım yaaa sanki aşık olmak gibi bi duygu böyle şeyleri yaşamakta güzel allahım devamına da erdirir inşallah...bu arada iğneleride kendim yapıyorum çok basitmiş....kendin yapınca açısada çok bişey olmuyor.

bu arada ayın 20 sinde hastalandım 21 i akşamı bitti 2 gün oldum yani doktora sordum normal dedi normaldede en fazla 3 gün taş çatlasın 4 gün olurum o da çok değil pedin dışına bile taşmaz ortası batıyo sadece....doktora özellikle soruyorum... önemli olan az yada çok adet olman değil....her ay adet görmen önemli dedi...daha çok olanların daha çok cocuğu yada daha çok sağlıklı bebekleri oluyo anlamına gelmiyo sende hiç problem yok dedi:):):):)....doktor tedaviye başlamadan önce,, bence acele ediyosun yaşın daha genç 2 yıl çok uzun bi süre değil bizim için dedi eninde sonunda bi gebeliğin olacak yumurta rezervlerin rahmin durumu iyi dedi ama bu gebelik geç yada erken olur onu bilemem dedi...kendini psikolojik anlamda daha çok yıpranıcam diyosan haklısın da dedi....öle başladık tedaviye...allahımmm inşaalllaahhh emeklerimiz boşa çıkmazz herkez için hayırlısı olur....Şuna çok inanıyorum,,,ne zamandır Allaha dua etmesini unutmuştum belki bizide böyle sınıyo işte kendine bi şekilde yakınlaştırıyo bakın şimdi dua ediyorum hep,,, dua ettikce Allahı daha çok yanımda hissediyorum hep yanımızda tabide düşünmeyince varlığını hissetmiyosun kendini unutuyosun bi sekilde....inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder ALLAHIM..........

canım inşallah herşey yolunda gider...Kemal beyin güven veren yanı bu işte..derdi para değil adamın..kesinlikleee..benide 2 kez geri yolladı,acele ettiğimi söyledi..doğal yolla olması bizim isteğimiz dedi..ve doğal yolla oldu ama kalbi atmadı..neyse.artık yazın oradayım..konuştuk gel dedi:) benimde adet miktarım çok azalmaya başladı.ama sana söylediklerinden dolayı rahatladım inan..birbirimize burdan bile faydalı oluyoruz değilmi gelişmeleri yaz..ben sayfayı sürekli takip ediyorum..bende heyecanlıyım,senin adınada,kendi adımada.

cnm rabbim hayırlısını versin inş olumlu sonuclar alırsın alırsınız...kemal bey çok iyi birisi benmde transferimi o yaptı hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun.çok şükür 7 hafta kaldı yavrumu kucagıma almaya.rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları.aminnnn...

kemal beyle görüştüm,tedavime 2 ay olmasına rağmen,aklıma takılan sorular vardı.aradım..sesini duyunca bile güven geliyo insana,o güveni veriyo..çok heyecanlıyım ya..bizlerede moral oluyosunuz güzel hikayelerinizle..sağ salim kavuşursun bebeğine inşallah...o anda bizlere dua et olurmu:)

Kızlar,,,bugün yine muayene için gittim.Yumoşlarım 9-10 tane ortalama 15mm çapındalar doktor ii dedi...büyük ihtimalle en geç salı günü toplanacak yumoşlar,,, benim işlemler öngörülen süreden erken oluyo bi kaç gün...yarın bi daha gidicem muayene için pazartesimi salımı toplanacak kesinleşecek....allahım inş.kucağımızı boş cevirmez...

ooo süper..hadi kolay gelsin o zaman..inşallah ilkinde gelir bebeğin:)

slmlar bende diğer ay kemal beyde tüp bebek yaptıracam fiyat konusunda bilgi verirmisin nekadr gitti toplam maliyeti ne ayrıca iğnenin ismi ne hangi ilaçları kullandın rapor falan konusunda ne diyorlar beni bilgilendirirsen sevinirim allah hepimizin göbüşünü boş bırakmaz inşallah

Merhaba arkadaşlar ben de kemal beye gittim.bu pazartesi iğnelere başlıcam.bakalım nasıl olacak biraz hyecanlıyım.süreç nasıl olacak bilmiyorum.inş.yumurtaların gelişiminde prob. Olmaz

slm cnm tedavi masrafı 3300 ilaç hariç ilaçlarda ortalama 1200 felan tuttu yani tedavi süreci 4500-5000 arası değişiyor.bi çok ilaç kullanıyosun doktor detaylı bilgi veriyo aklına hiç bişey takılmıyor.rapor işi zor belli şartları var ben hiç sormadım bile...int araştır bulursun...

ooo süper..hadi kolay gelsin o zaman..inşallah ilkinde gelir bebeğin:)

inşallah canım yaaa allah hepimiz için hayırlısını versin inş.çok istiyorum....bugün yine gittim kontrol için son iğnelerimi oldum pazar çatlatma iğnesi olucam salı da toplama işlemi....insan çok tuhaf oluyo anlatılamaz duygular sevinçlimiyim,,,kaygılımıyım,,,mutsuzmuyummm,,,korkulumuyum,,, karma karışıkkkkkk

Merhaba arkadaşlar ben de kemal beye gittim.bu pazartesi iğnelere başlıcam.bakalım nasıl olacak biraz hyecanlıyım.süreç nasıl olacak bilmiyorum.inş.yumurtaların gelişiminde prob. Olmaz

hayırlı olsun canım..merkez konusunda kararsızdın yanlış hatırlamıyosam.kemal beye güveniyorum bende,temmuzda başlycaz..adetlimi gittin?ilk muayeneden sonra hemen başlıyomusunuz,doğum k.hapı falan içmedin anldığım kadarıyla?? sana ne dediler ücret konusunda? inşallah ilkinde gelir bebişin..kolay gelsin..
amma çok sormuşum

Son düzenleme:

evt kararsızdım.geleceğede gittim orada çok iyi ama kemal beye çok ısındım.fiyat raporsuz 3300,ilaçlar hariç.ben adetin 6.günüydü aslında ben de doğumkontrol verir belki dedim ama vermedi.tahlil yaptırdık onun sonucuna göre pzt.iğnelere başlıcaz.çok heyecanlıyım hem umutlanmak istiyorum hem de hayalkırklığından korkuyorum.sen niye temmuzu bekl,yorsun

sağolasın canım.bu arada rapor çıkarsa 3300den 2100e düşüyor fiyat.ilaçlar hariç.ama akdeniz,ege ısparta ünv.verm,yorlarmış.sanırım pamukkale veriyormuş.o da 2 hafta sürüyormuş.biz biraz acele ettik raporu atladık,çünkü kemal beyin izni varmış.temmuzun 10u gibi gelecekmiş.tam gününü bilmiyorum.inş hepimizin ilkinde gelir bebişlerimz.s3en antalyadamısın

fiyat konusunda bilgilendirmek istedim seni.sormuşsun ya.bende kemal beye yeni bsşlsdım.iğnelere pzt.yarın başlıcam.antalyada3300. rapor çıkarsa 2100e düşüyor fiyat.ilaçlar hariç.ama akdeniz,ege ısparta ünv. rapor vermyorlarmış.sanırım pamukkale veriyormuş.o da 2 hafta sürüyormuş.ilaçlarda raporsuz 1500 falan.ama bu puregon 1500. mesela kemal bey bana menegon verdi bu ilaç 500. yani ilaca görede değişiyor.inş hepimizin ilkinde gelir bebişlerimz

bende aşılamamda menagon kullanmıştım 4 yada 5 kutu tam hatırlamıyorum raporla 80 e almıştım bu ilaç için rapor verilmiyormu acaba çok iyi bir merkez ve dr olduğuna emnim sanırım bir 5000 i hazır etmek lazım çok teşekkür ederim cvplarınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…