Aslında bundan önceki bütün doktorlar pcos teşhisi koydu.Ama Kemal Bey sen de pcos yok dedi.Rahimin gayet normal,yumurtalık rezervin yaşına göre iyi..Dedi.Yani herşey normalmiş.Sebepsizmişiz...İnşallah bu tedavi vesile olur...Muğladayım bu arada ben..
benimde pazartesi ginera bitti dün dr. konturolüm vardı....cumartesi iğnelere başlıyacağım. Dr. bana Gonalf f 450 2+1 verdi birde menopur....inşallahhh herşey gönlümüze göre gider herşeyin hayırlısı olur da biter şu sıkıntılarımız inşallahhhhhh.....
bu arada ayın 20 sinde hastalandım 21 i akşamı bitti 2 gün oldum yani doktora sordum normal dedi normaldede en fazla 3 gün taş çatlasın 4 gün olurum o da çok değil pedin dışına bile taşmaz ortası batıyo sadece....doktora özellikle soruyorum... önemli olan az yada çok adet olman değil....her ay adet görmen önemli dedi...daha çok olanların daha çok cocuğu yada daha çok sağlıklı bebekleri oluyo anlamına gelmiyo sende hiç problem yok dedi:):):):)....doktor tedaviye başlamadan önce,, bence acele ediyosun yaşın daha genç 2 yıl çok uzun bi süre değil bizim için dedi eninde sonunda bi gebeliğin olacak yumurta rezervlerin rahmin durumu iyi dedi ama bu gebelik geç yada erken olur onu bilemem dedi...kendini psikolojik anlamda daha çok yıpranıcam diyosan haklısın da dedi....öle başladık tedaviye...allahımmm inşaalllaahhh emeklerimiz boşa çıkmazz herkez için hayırlısı olur....Şuna çok inanıyorum,,,ne zamandır Allaha dua etmesini unutmuştum belki bizide böyle sınıyo işte kendine bi şekilde yakınlaştırıyo bakın şimdi dua ediyorum hep,,, dua ettikce Allahı daha çok yanımda hissediyorum hep yanımızda tabide düşünmeyince varlığını hissetmiyosun kendini unutuyosun bi sekilde....inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder ALLAHIM..........
kızlaarrrrr.....dün muayene için gittim.yumoşlarım erken cevap veriyomuş...doktor büyük bi ihtimalle pazartesi toplarız haberin olsun dedi....ayyy ne heyacanlandım yaaa sanki aşık olmak gibi bi duygu böyle şeyleri yaşamakta güzel allahım devamına da erdirir inşallah...bu arada iğneleride kendim yapıyorum çok basitmiş....kendin yapınca açısada çok bişey olmuyor.
cnm rabbim hayırlısını versin inş olumlu sonuclar alırsın alırsınız...kemal bey çok iyi birisi benmde transferimi o yaptı hamileyim allahıma binlerce şükürler olsun.çok şükür 7 hafta kaldı yavrumu kucagıma almaya.rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları.aminnnn...
Kızlar,,,bugün yine muayene için gittim.Yumoşlarım 9-10 tane ortalama 15mm çapındalar doktor ii dedi...büyük ihtimalle en geç salı günü toplanacak yumoşlar,,, benim işlemler öngörülen süreden erken oluyo bi kaç gün...yarın bi daha gidicem muayene için pazartesimi salımı toplanacak kesinleşecek....allahım inş.kucağımızı boş cevirmez...
kızlaarrrrr.....dün muayene için gittim.yumoşlarım erken cevap veriyomuş...doktor büyük bi ihtimalle pazartesi toplarız haberin olsun dedi....ayyy ne heyacanlandım yaaa sanki aşık olmak gibi bi duygu böyle şeyleri yaşamakta güzel allahım devamına da erdirir inşallah...bu arada iğneleride kendim yapıyorum çok basitmiş....kendin yapınca açısada çok bişey olmuyor.
slmlar bende diğer ay kemal beyde tüp bebek yaptıracam fiyat konusunda bilgi verirmisin nekadr gitti toplam maliyeti ne ayrıca iğnenin ismi ne hangi ilaçları kullandın rapor falan konusunda ne diyorlar beni bilgilendirirsen sevinirim allah hepimizin göbüşünü boş bırakmaz inşallah
ooo süper..hadi kolay gelsin o zaman..inşallah ilkinde gelir bebeğin:)
Merhaba arkadaşlar ben de kemal beye gittim.bu pazartesi iğnelere başlıcam.bakalım nasıl olacak biraz hyecanlıyım.süreç nasıl olacak bilmiyorum.inş.yumurtaların gelişiminde prob. Olmaz
hayırlı olsun canım..merkez konusunda kararsızdın yanlış hatırlamıyosam.kemal beye güveniyorum bende,temmuzda başlycaz..adetlimi gittin?ilk muayeneden sonra hemen başlıyomusunuz,doğum k.hapı falan içmedin anldığım kadarıyla?? sana ne dediler ücret konusunda? inşallah ilkinde gelir bebişin..kolay gelsin..
amma çok sormuşum
hayırlı olsun canım..merkez konusunda kararsızdın yanlış hatırlamıyosam.kemal beye güveniyorum bende,temmuzda başlycaz..adetlimi gittin?ilk muayeneden sonra hemen başlıyomusunuz,doğum k.hapı falan içmedin anldığım kadarıyla?? sana ne dediler ücret konusunda? inşallah ilkinde gelir bebişin..kolay gelsin..
amma çok sormuşum
slmlar bende diğer ay kemal beyde tüp bebek yaptıracam fiyat konusunda bilgi verirmisin nekadr gitti toplam maliyeti ne ayrıca iğnenin ismi ne hangi ilaçları kullandın rapor falan konusunda ne diyorlar beni bilgilendirirsen sevinirim allah hepimizin göbüşünü boş bırakmaz inşallah
fiyat konusunda bilgilendirmek istedim seni.sormuşsun ya.bende kemal beye yeni bsşlsdım.iğnelere pzt.yarın başlıcam.antalyada3300. rapor çıkarsa 2100e düşüyor fiyat.ilaçlar hariç.ama akdeniz,ege ısparta ünv. rapor vermyorlarmış.sanırım pamukkale veriyormuş.o da 2 hafta sürüyormuş.ilaçlarda raporsuz 1500 falan.ama bu puregon 1500. mesela kemal bey bana menegon verdi bu ilaç 500. yani ilaca görede değişiyor.inş hepimizin ilkinde gelir bebişlerimz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?