Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

ben 2 aşılama yaptırdım.sadece birinde devlet ödedi.onun için şimdi aşılama raporu çıkarıp menagon alcaz.ama tüp bebek raporu çıkarsa tabiki devlet öder.bence de iyi çok nezih bir yer.inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız

teşekkürler bilgiler için..eşılama raporuyla ilaç alcam demişsin,o raporu nerden alcaksınız..bizde görüştük rapor için,akdeniz vermiyoruz deyince uğraşmamaya karar verdik..temmuzda başlamamın sebebi yaz tatili canım:) şimdiden yapmam gereken bişey varmı diye aradım,bi önceki adetinle d.k.hapı başla dedi..bunun sebebi gittiğimde herhangi bi kist falan olmasın diye..sende yoktuki hemen tedaviye geçilmiş..ne güzel...haberdar et gelişmelerden..

rica ederim.rapor şöyle biz 2 aşılama yaptk 1inde devletten yardım aldık.ssk.dan..aşılamadan 1 hakkımız vardı (ilaç yazdırma hakkımız) aşılama raporu çıkardık.bunu herhangi bir özel hastaneden de çıkarabilirsin. şimdi menegon ilacını yazdı kemal bey. aşılamada o rapordan aldık.sen aşılama yaptırdın mı ssk.dan yararlandınmı? aşılamada 2 sinde de devlet ödediyse.artık aşılama için yardım etmez.tüp bebek raporu alman gerek.ama benm aldığım tüpbebek raporu değil.aşılamadaki hakkım.
doğumkontrol hapı aslında veriyorlar benm adet düzensizliğinden dolayı hemen başlattılar.aslında senn vaktin var temmuza kadar rapor çıkarabilirsin denziliden ama 2 hafta falan sürüyormuş.tabi zamanın varsa allah yardmcımız olsun.dua da çok önemli.çok etmek lazım.grsrz

benimde aynı ikincide rapor çıkarttım sadece benmde duruyor 1 hakkım bende onu düşünüyordum aşılama için rapor çıkarttıpta iğnelere yardımı olsa en azından devletn diye peki antalya tüp bebekten hemn çıkartıyolarmı raporu ben vitalede aşılamada 20 lira verdm hemn çıkartmışlardı senin dururmun ne ??

anladım canım.ben 2 aşılama yaptırdım,ikiside fakültede..ama tüp bebek için almayı düşünmüyorum..işin açığı uğraşamycam.başka bi yere git gel masrafı yapacağıma veririm biter..bıktım çünkü..

ben başka şehirde özel hastanede yaptırdım aşılamalrı.şimdi de bu hastaneyle irtibatlı antalya tüp bebekten tedavi görcem.yani iğne takibini burada yapıcak dr.yumurtaa toplama transferde de antalyaya gelcem inş.onun için aşılma raporunu da kendi özel hastanede çıkarttım.hatta bugün iğneleri falan aldım.sen hangi aşamadasın.aşılama raporu iyi oldu ama.şimdi ilaçlara toplam125 vercez. tabi aldığım ilaç menegon ucuz bi ilaç.ondan da az ödüyoruz.yoksa puregonlar çok pahalı tutmuştu

aynen katılıyorum.aslında ilk alma niyetimiz vardı ama yol parası ver.2 hafta otel parası ver.zaten arada 1 milyar var.neredeyse aynıya geliyor.bir de orada yıpranıyorsun.zaman yok.boşverrr.iyi oldu böyle

slm kızlar bugün sabah yumoşlarım toplandı...9 tane yumoş toplanmış bakalım kaç tanesi iyi sonuç verecek...kasıklarıma hava basılmış gibi...kıcımın üstüne otururken korkuyorum bişeyler batıyo gibi:):)...hafif ağrım oldu ama şimdi yok,,,sadece kasık bölgemde hassasiyet var sırtımı tam doğrultamıyorum normaldir herhalde....

slm kızlar bugün sabah yumoşlarım toplandı...9 tane yumoş toplanmış bakalım kaç tanesi iyi sonuç verecek...kasıklarıma hava basılmış gibi...kıcımın üstüne otururken korkuyorum bişeyler batıyo gibi:):)...hafif ağrım oldu ama şimdi yok,,,sadece kasık bölgemde hassasiyet var sırtımı tam doğrultamıyorum normaldir herhalde....

hayırlı olsun canım..9 iyi bi rakam..inşallah bebeğin gelir sana..takipleri ve toplamayı kemal bey yaptı değilmi..

slm kızlarrr bugün transferim oldu 9 yumurtadan 8 i döllenmiş bunlardan 5 tane 1. kalite 2 tane 2. kalite 2 tane 1. kalite transfer edildi bakalım şafak 12 haziranın 14 dünde kantesti yapılacak allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz.... şu hayırlı günde....regaip kandiliniz mubarek olsun kızlar....

canım hayırlı olsun.inşallah sağ salim pozitif olur sonucun..kaç tane transfer edildi? 5 tane gibi anladımda:))

çok güzel zaten 2 tane transfer hakkı var değilmi,ikiside kaliteliymiş.maşallah maşallah rabbim devamını erdirsin.kucağına almayı nasip etsin inş

2 tane transfer edildi... 35 altına yapıyorlar,,,prosedür gereği daha önce bi çok kere tüp bebek denedim olmadı gibi bi yazı yazdırıyolar...ayrıca 5 tane donduruldu gülem:):):)

benim değerlerde olup antalya ıvf de tüp bebk yaptıranlara göre şansım %58 miş yüksek bi ihtimal allahım inşallah hayırlısıyla sonucu pozitif sonucu alırız...kim beklicek şimdi 14 haziranı:):):) bu arada çok kaliteli hastane herşeyi açıkca görüyosun transferde çok basit bi işlem aklında hiç soru kalmıyorrr...pozitif sonucu aldığımda kemal beye çok güzel bi hediye hazırlayacağım kendi yaptığım bişey...

2 tane transfer edildi... 35 altına yapıyorlar,,,prosedür gereği daha önce bi çok kere tüp bebek denedim olmadı gibi bi yazı yazdırıyolar...ayrıca 5 tane donduruldu gülem:):):)

ben ilk kez yaptıracağım yaş 27 kaç tane transfer edileblilir yani

ben ilk kez yaptıracağım yaş 27 kaç tane transfer edileblilir yani

bende 26 yaşındayım belki durumum ii olduğu için 2 tane transfer edildi...duruma göre doktor karar veriri cnm...ben 3 tane felan göze alamazdım ya 3 ü tutarsa ne yaparım:):):)allah hakkımızda hayırlısını versin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…