Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

canım maşallah sana şimdiden..merakla bekliyoruz sonucunu.neredeyse hamilsen diyebiliriz..doktorlar boş yere ümit veremez..senden umutlular demekki..inşallahhhh tutar..sabır sabır..

ya ne kadar güzel üçüz ya da ikiz çok isterdim.hayırlı sağlıklı olsun da sayısını geçtim.biraz da insana imkansız gelince böyle oluyor

Kimse yokmu kızlar bende Kemal Beyin hastasıyım dondurulmuşlarla tedaviye başladım dün bantlarımı kullanmaya başladım işallah hayırlısı olur Allah bekleyen herkese sabır versin.....

Kimse yokmu kızlar bende Kemal Beyin hastasıyım dondurulmuşlarla tedaviye başladım dün bantlarımı kullanmaya başladım işallah hayırlısı olur Allah bekleyen herkese sabır versin.....

hayırlı olsun arkadaşım..inşallah tutar..bende temmuzda geleceğim kemal beye..inşallah..

Merhaba arkadaşlar.benim yarın yumurtalarım toplanacak sabah 9.30 gibi çağırdılar.gerçi kemal bey sadece transferde olacakmış.yarın kim olur bilmiyorum.çok heyecanlıyım.inş kaliteli çoktur ve tutar.dua edin

şimdiden hayırlı olsun inşallah bebişine kavuşursun bu ay bende haftaya kontrole gidecem kemal beye başlıcaz artık allah izin verirse tüp bebek yolculuğuna çok heyecanlıyım eminmki sende heyecan kat kat fazladır dualarım sennle :79::79:

kızlar bende geçen Kemal bey ile görüştüm. Bana %52 şans verdi.önce bir ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım.görüşmeden sonra nedende ben de bir ümitsizlik oluştu.Kemal bey iyi bir dr ama ben o kadar da ilgili bulmadım.tabi yinede bu merkezde yaptırcaz.

%52 tüp bebekte gayet iyi bence..eşinde problem vardı dimi?canım erkekte olunca sorun genelde tutuyo,ilkinde değilsede ikincide..çok zorlanmayacaksın bence..bizde bende sorun çok,eşimde de morfoloji %3..ben bir kez doğal yolla gebe kaldım,nasıl oldu hala şaşıyorum ama kalbi atmadı ve kürtaj olmuştum..kemal beye 2 kere muayene oldum ben..2008 baharında ilki..herşey normal dedi,eşimde morfoloji %2 çıktı ve geç olur ama olur,1 yıl deneyin dedi..1 yıl bitti tekrar gittik yine aynı şeyleri söyledi,bana panik yapma dedi..o zamanlar bi şikayetim yoktu ama sonraki bir yıl içinde endometriozis 4.evre(şiddetli ağrılar ve laparoskopi..),polip,ve haşimato troidi çıktı..laparoskopiden sonraki 2.ayımda gebe kaldım ama yaşamadı..bende yine kemal beye gideceğim,ama hala keşke baştan yapsaydı diyorum,çok ısrar etmiştim,ben normal değilim,beni geri yollamayın demiştim..ovülasyon olamuyodum hiç mesela..bize güven veriyo yinede..civarda yolmayan kalmadı bu arada..kemal beyin derdi para değil,en azından bundan güven duyuyorum..bugün adet oldum,aradım,bana dönecekler..sanırım d.kont.hapı başlycam..temmuzdada ordayım inşallah..

Sen de çok çekmişsin canım yaa.ama en azından hamile kalabilmişsin.dr bana da senin yaşın genç yumurta rezervin iyi dedi.sadece eşinnin spermlerinde biraz düşüklük var dedi.biliyosun belki morefoloji 1 çıktı son testte.normal yolla da olabilir olmayacak bir sperm değil dedi.karar senin dedi.haftaya adet olcam adetle hapa başlıcakmışım.AMA dr sonbaharda yapalım istersen dedi.kararsız kaldım.bazı tahliller istedi onları yaptırdık.

evet canım,geçirdiklerimin en kısa özetiydi..ne göz yaşı döktüm ben..şu an daha dayanıklıyım.sadece hayırlısı diyorum başka bişey çıkamıyo ağzımdan..benim eşiminde ilkinde %2 sonra %3 çıktı..dedilerki bu fark önemli değil..sonra başka bi fakülte hastanesinde üroloji proflarına muayene oldu eşim..orda kruger yöntemi yoktu ve krugeri çok abartılı bulduğunu söylemişti prof..gerek yok onlara dedi.bana döndü,eşinin çocuğu olur kızım,sen kendini incelet dedi:) hakkikaten troid varmış,endometriozis ve polip varmış..ameliyattan sonra hemen aşılama oldum.tutmadı..1 ay ara verelim dedik öbür ay hamile kalmıştım..hatta adet gördüm ve 2.aşılama için hastaneye gitmiştim..rtin hormon tahlillerimden şüpelendiler ve beta hcg bakalım dediler...ya mümkün değil,4 gündür şakır şakır adet oluyorum dediysemde test yapacağz dedilrer ve pozitif..sonra kanamayı durdurdular,kese büyüdü,değer 9340 a kadar yükseldi ama kalbi atamadı..bebek 1 cm.di:) herşey bizim dışımızda gelişiyo..naparsak yapalım olmayacaksa olmayacak..yada bi bakmışız kucağımızda..artık acayip kaderciyim..

ne kadar deniyosunuz bilmiyorum ama bencede morfoloji falan hikaye..ama bence ilk bebeğin sonuçta bunda tedavi ol..sonra hiç korunmazsın..o zaman normal için süre tanırsın kendine..

kemal beyle görüştüm.d.k.hapının bitiş günü yani 6 temmuza randevu verdi..hasan bey muayene edecekmiş.sonrasında kemal bey devam edecekmiş..

Umarım daha fazla uğraşmazsın canım artık hayırlı sonuç alırsın.ben de bir buçuk yıldır deniyorum.hormonlar norma gibi tsh 2 çıktı son testte.bilmiyorum yinede bilmediğim bişey var mı bende.eşim dede morfolojinin yanısıra hareket de az...bazı drlar olur ama biraz geç olabilir diyo.bazıları direk tüp bebek dedi.kafam çok karışık ama tüp bebekte kararlıyım.

aslında 1,5 yıl çok uzun bi süre değil.ama bence bu iş insanın bu olayı nasıl algıladığıyla alakalı.yani zamana bırakabilmek büyük bi cesaret..ben ilk 2 yıl kahrederek yaşadım..hele ilk yıl daha kötüydüm.hep olur diye umut verdiler.beklemekle kendime kötülük ettim,hasta ettim kendimi.bi taraftanda tedavi olayıda hep gururuma dokundu içten içe..direk tedavi demedikleri için sevindim,uğraşmayın tüp bebek yaptırabilirsin dediklerinde ağladım neden ben diye:) işte canım bu yüzden sana tedaviye başla diyorum,bencede sizin eşinin durumuna rağmen doğal yolla olur.ama o zamanı beklerken çok şey yitirebilirsin..dediğim gibi 2.bebeğin için zamana bırakırsın,:) çok konuştum gene)

haklısın ama tüp bebek tede çok umutlu olmamak lazım.kimbilir kaç kez denicez olcak mı bakalım.Kemal bey de herşeyi göze al dedi zaten.tüp bebek kesin çözüm deil dedi..ama mecbur denicez artık.Allah sabır versin ne diyelim..

kızlarrr slm
ilk önce size güzel haber veriyim moral olur inşallah hepinize hamileyim dünde keseyi gördük allahın izniyel haftayada kalp atışını duyucaz inşallah
ilk tüp bebek denemem olumsuzdu çünkü korkmuştum ve inanmıyodum olucağına 2. denememde ise kemal beye o kadr çok inandımdı onun enerjisine onun iletişimine inanmakla başlıyo herşey doktorunuz kesinlikle güvenin inanın benim 2. denmemdede 2. kalite yumurtam çıktı hiç dondurulmuşum olmadı ama hep inandım bu sefer kalitesi diğerinden hiçbir farkı yoktu asla yatmadım eve kendimi kapatıpta sürekli düşünmedim veee tekrar söylüyorum kemal beyden allah razı olsun allah korusun kötü bişi olsa bile yine ona giderim çünkü kemal beye okadar güveniyorum

allah hepimizin yardımcısı olsun inanmakla başlıyor herşey....

canım süper bi haber bu..hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın..ikinci tedavindi sanırım.dondurulmuşmuydu?değerin falan nasıl çıktı?bizlere dua et:)

canım süper bi haber bu..hayırlı olsun.inşallah sağlıkla kucağına alırsın..ikinci tedavindi sanırım.dondurulmuşmuydu?değerin falan nasıl çıktı?bizlere dua et:)

amiiiinnn inşallah cnm,benim 2. denememdi dondurulmuşum hiç olmadı hep 2. kalite çıktı ama allahıma şükür tutundular değerim ilk başta yani 12. gün 44 dü sonra 3 kere daha 2 gün arayla yaptım katladı değer geçen günde keseyi gördük sıra şimdi kalp atışında allahımın izniyle inşallah onuda duyucaz
bütün dualarım sizinle kemal beye güvenin ona inanın herşeyin güzel olucağına hepimizin duaya ihtiyacı var herzaman bu süreç hep heycanlı pozitif değeri görmekle bitmiyo herşey hepimizin yolu açık olur inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…