amiiiinnn inşallah cnm,benim 2. denememdi dondurulmuşum hiç olmadı hep 2. kalite çıktı ama allahıma şükür tutundular değerim ilk başta yani 12. gün 44 dü sonra 3 kere daha 2 gün arayla yaptım katladıdeğer geçen günde keseyi gördük sıra şimdi kalp atışında allahımın izniyle inşallah onuda duyucaz
bütün dualarım sizinlekemal beye güvenin ona inanın herşeyin güzel olucağına hepimizin duaya ihtiyacı var herzaman bu süreç hep heycanlı pozitif değeri görmekle bitmiyo herşey hepimizin yolu açık olur inşallah....
amiiiinnn inşallah cnm,benim 2. denememdi dondurulmuşum hiç olmadı hep 2. kalite çıktı ama allahıma şükür tutundular değerim ilk başta yani 12. gün 44 dü sonra 3 kere daha 2 gün arayla yaptım katladıdeğer geçen günde keseyi gördük sıra şimdi kalp atışında allahımın izniyle inşallah onuda duyucaz
bütün dualarım sizinlekemal beye güvenin ona inanın herşeyin güzel olucağına hepimizin duaya ihtiyacı var herzaman bu süreç hep heycanlı pozitif değeri görmekle bitmiyo herşey hepimizin yolu açık olur inşallah....
arkadaşlar slm bende gelecek tüpte tedaviye başladım hayırlısıyla ama çk yalnız hissediyorum kendimi çok acayip bişe bu ilk dnenemem olacak 5 temmuzda tekkrar gidip iğnelre başlayacaz.şimdi doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum.sizler ne durumdasınız.ayrıca sorun benim eşimde.benim yaşım 29 yumurtalarımda normal seviyedeymiş muayene sonrası öyle söyledi mete bey ama ben karmamkarışığım
hayırlı olsun canım..sanırım gelecek tüp bebeğe başladın?mete bey ordaydı dimi?ben de kemal beyle başlıyorum..aynen bende şu an doğu k.h.içiyorum..6 temmuzda ilk kontrol ve sanırım iğneler:) bende geriliyorum..ama problem erkekteyse çok zorlanmadan gebe kalacaksın bence..hep öle oluyo çünkü..ne güzel,bak aslında tüp bebekte şanslısınstrese girme..
Merhabalar,
bende Kemal bey'in hastasıydım. 17 gün önce bir kızımız oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kemal bey'e güvenmenizi tavsiye ederim..
bende salı güne randevu aldım ama kafamı karıştıran yazılar okudum ben sadece kist olana doğum kontrol hapı 1 ay öncesi başlatılıyor diye biliyordum ama herkes kullanıyormuş galiba bu doğrumu ben 1 ay daha beklemek istemiyorum ben kemal beyle değilde ordaki görevli dr la konuşmuştum 1 ay öncesi o bana öyle bişey demedi adetnn 2. günü gel dedi ama herkes mutlaka kullanıyormu
bende salı güne randevu aldım ama kafamı karıştıran yazılar okudum ben sadece kist olana doğum kontrol hapı 1 ay öncesi başlatılıyor diye biliyordum ama herkes kullanıyormuş galiba bu doğrumu ben 1 ay daha beklemek istemiyorum ben kemal beyle değilde ordaki görevli dr la konuşmuştum 1 ay öncesi o bana öyle bişey demedi adetnn 2. günü gel dedi ama herkes mutlaka kullanıyormu
offf ozaman kesin benimde başlatacak belkide sıra çoktur zaman kazanmak için yapıyorlardır ne bileym ya belkide bir bildikleri vardır daha iyi oluyordur öyle sonuç hayırlısı bakalım ama ben bu ayın başında gitmiştim ordaki görevli dr hanmla konuştum bana hiç öyle bişey söylemedi öyle olsa şimdi muayene ol demzmiydi bana adetinin 2. günü gel dedi
%52 tüp bebekte gayet iyi bence..eşinde problem vardı dimi?canım erkekte olunca sorun genelde tutuyo,ilkinde değilsede ikincide..çok zorlanmayacaksın bence..bizde bende sorun çok,eşimde de morfoloji %3..ben bir kez doğal yolla gebe kaldım,nasıl oldu hala şaşıyorum ama kalbi atmadı ve kürtaj olmuştum..kemal beye 2 kere muayene oldum ben..2008 baharında ilki..herşey normal dedi,eşimde morfoloji %2 çıktı ve geç olur ama olur,1 yıl deneyin dedi..1 yıl bitti tekrar gittik yine aynı şeyleri söyledi,bana panik yapma dedi..o zamanlar bi şikayetim yoktu ama sonraki bir yıl içinde endometriozis 4.evre(şiddetli ağrılar ve laparoskopi..),polip,ve haşimato troidi çıktı..laparoskopiden sonraki 2.ayımda gebe kaldım ama yaşamadı..bende yine kemal beye gideceğim,ama hala keşke baştan yapsaydı diyorum,çok ısrar etmiştim,ben normal değilim,beni geri yollamayın demiştim..ovülasyon olamuyodum hiç mesela..bize güven veriyo yinede..civarda yolmayan kalmadı bu arada..kemal beyin derdi para değil,en azından bundan güven duyuyorum..bugün adet oldum,aradım,bana dönecekler..sanırım d.kont.hapı başlycam..temmuzdada ordayım inşallah..
merhaba bende yarın aşılama yaptırıcam kemal beye, yumurta takibimi hasan bey yaptı. morfoloji %1 eğer tutmazsa hemen önümüzdeki ay tüp denemek istiyorum ama tüpten önce sanırım doğum kontrol hapı kullandırılıyor. bunu niye kullandırıyorlar? kullanılmasa olmazmıki kaç gün kullandırıyorlar?
peki kemal bey size ne iş yaptığınızı sordumu bunu sanırım gelirinizin ne seviyede olduğunu sormak için yapıyor. bende çok ısrar ettim bir sene beklemem hemen tedaviye başlayalım diye. gelir seviyesi düşük olan bir aileyi zora sokmak istemiyor sanırım.
bizimde morfoloji 1 ama Kemal bey aşılama önermedi.direk tüp bebek yapacak.bi de muayenede rahim kalınlığınız kaç çıktı kızlar?
merhaba bende yarın aşılama yaptırıcam kemal beye, yumurta takibimi hasan bey yaptı. morfoloji %1 eğer tutmazsa hemen önümüzdeki ay tüp denemek istiyorum ama tüpten önce sanırım doğum kontrol hapı kullandırılıyor. bunu niye kullandırıyorlar? kullanılmasa olmazmıki kaç gün kullandırıyorlar?
bizimde morfoloji 1 ama Kemal bey aşılama önermedi.direk tüp bebek yapacak.bi de muayenede rahim kalınlığınız kaç çıktı kızlar?
canım sordu tabii..eşimde bende kamuda memuruz.yani hiç senin dediğini düşünmemiştim..sen neden böyle bi kanıya vardın?doğru,derdi para değil ama yinede sanmam canım...
1 morfolojiyle doğal yolla gebe kalanlar bile var..bu nasip olayı aslında..doğm.k. hapını olası kistlerden temizlemek ve kontrol dışı yumurtlamayı baskılamak için veriyolar..hemen bi sonraki ay yapmayabilir.ben 2 kez aşılama oldum.ayrı ayrı yerlerde..arka arkaya yapılacaktı.ilki tutmadı,1 ay dinlen dedi doktor ve o ay doğal yolla gebe kaldım..yani ilaçların etkisi aynen devam ediyo..ama kalp atımı olmadı maalesef.kürtaj olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?