Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

maşallah diyelim canım..iki tedavin arasında ne kadar ara verdiniz?ben çok korkuyorum ya..kemal beyin sakin tavırlarını biliyorum,insanı rahatlatıyo ama ne bileyim..yani benim fsh ım yüksek,endometriozis,polip ve haşimato troidi var..eşimdede morfoloji %3..........tüm bunlar üzerime üzerime geliyo..

Allah tamamına erdirsin canım inşallah...Vallahi moral oldun.Çok sevindim.Yarın test günüm ve en ufak belirti yok.Canımı sıkıyodum...Rabbim hayırlısını versin...

Arkadaşlar tedavimizin hayırlı olumlu sonuçlanması için allahın isimleri var "günlük" okunacak.sayıları yanında yazıyor sanırım ebced hesabına göre.iş yaparken bile okunabilir siz bilirsiniz

günlük okunacak

ya muhyi (68 kez)= can bağışlayan hayat veren.işlerin başarılı olması için
ya bedi (86 kez)= maddi manevi güzellik veren.allahın yardımına nail olmak için
ya mübdi (57kez) = varlıkları örneksiz yaratan.her işte muvaffak olmak için
ya vekil (66kez) =allahtan her türlü yardımı görmek için.
Ya latif (129kez) =dileklerin olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya bari (214 kez) = eşyayı herşeyin vucudunu birleşmesini uygun yaratan
ya rakib (312kez)= bütün varlığı gözeten,her işte allahın korumasında olmak için
ya hay (324kez) =diri.herşeye gücü yeten
ya halık(731kez) = varlığı yoktan vareden.üzüntü ve sıkıntıdan kurtulmak,başarılı olmak için
ya veliyy 2116 kez = her işte allahın yardımı için
ya muti veren ihsan eden.bunun sayısını bulamadım

allah kabul etsin

arkadaşlar slm bende gelecek tüpte tedaviye başladım hayırlısıyla ama çk yalnız hissediyorum kendimi çok acayip bişe bu ilk dnenemem olacak 5 temmuzda tekkrar gidip iğnelre başlayacaz.şimdi doğum kontrol hapı ve vitamin kullanıyorum.sizler ne durumdasınız.ayrıca sorun benim eşimde.benim yaşım 29 yumurtalarımda normal seviyedeymiş muayene sonrası öyle söyledi mete bey ama ben karmamkarışığım

hayırlı olsun canım..sanırım gelecek tüp bebeğe başladın?mete bey ordaydı dimi?ben de kemal beyle başlıyorum..aynen bende şu an doğu k.h.içiyorum..6 temmuzda ilk kontrol ve sanırım iğneler:) bende geriliyorum..ama problem erkekteyse çok zorlanmadan gebe kalacaksın bence..hep öle oluyo çünkü..ne güzel,bak aslında tüp bebekte şanslısın strese girme..

bilimyorum gerçekten inşallah mutlu son olur hepimizi için aynı zamanlarda tedavimiz ben bide alanyadan gelip gidecem senin ne kadar tuttu ilaçlar dahil.erkekte sorun olunca daha kolay tutuyomuş.evet mete bey ordaydı muayene etti meral hemşire ilgillendi bakalım hayırlısı temuzun 5inde iğnelere başlayacam randevu verdiler

Merhabalar,
bende Kemal bey'in hastasıydım. 17 gün önce bir kızımız oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kemal bey'e güvenmenizi tavsiye ederim..

Merhabalar,
bende Kemal bey'in hastasıydım. 17 gün önce bir kızımız oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin. Kemal bey'e güvenmenizi tavsiye ederim..

çok güzel çok sevindim.darısı başımıza ama olumsuz sonuçları görünce çok korkuyorum.siz de sorun neydi ve yaş kaç?Allahım hayırlı uzun ömürler versin..

bende salı güne randevu aldım ama kafamı karıştıran yazılar okudum ben sadece kist olana doğum kontrol hapı 1 ay öncesi başlatılıyor diye biliyordum ama herkes kullanıyormuş galiba bu doğrumu ben 1 ay daha beklemek istemiyorum ben kemal beyle değilde ordaki görevli dr la konuşmuştum 1 ay öncesi o bana öyle bişey demedi adetnn 2. günü gel dedi ama herkes mutlaka kullanıyormu

bende yeni başlayanlardanım sorun eşimde fakat doğum kontrol hapına başladım yumurtalıkları baskı altında tutması gerekiyomul falan ne yalan söleyim insanın içine sinmiyor böyle yerlerde çok yakın bi tanıdığın olmalı bence ozaman rahat olur insan

ben de kist filan yok ama dr bir ay öncesi doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi.sorun erkek infertelitesi bizim de.

offf ozaman kesin benimde başlatacak belkide sıra çoktur zaman kazanmak için yapıyorlardır ne bileym ya belkide bir bildikleri vardır daha iyi oluyordur öyle sonuç hayırlısı bakalım ama ben bu ayın başında gitmiştim ordaki görevli dr hanmla konuştum bana hiç öyle bişey söylemedi öyle olsa şimdi muayene ol demzmiydi bana adetinin 2. günü gel dedi

canım zaten muayeneyi adetin 2.günü yapıyolr 3.günüde tedaviye başlıyorsun.muayenede yumurtlarının durumuna bakıp tedavi için ilaçları falan yazıyolar keşke o kadar kısa olsa beklemek insanı sıkıyo çare yok maalesef ne deseler yapacaz.

merhaba bende yarın aşılama yaptırıcam kemal beye, yumurta takibimi hasan bey yaptı. morfoloji %1 eğer tutmazsa hemen önümüzdeki ay tüp denemek istiyorum ama tüpten önce sanırım doğum kontrol hapı kullandırılıyor. bunu niye kullandırıyorlar? kullanılmasa olmazmıki kaç gün kullandırıyorlar?

peki kemal bey size ne iş yaptığınızı sordumu bunu sanırım gelirinizin ne seviyede olduğunu sormak için yapıyor. bende çok ısrar ettim bir sene beklemem hemen tedaviye başlayalım diye. gelir seviyesi düşük olan bir aileyi zora sokmak istemiyor sanırım.

bizimde morfoloji 1 ama Kemal bey aşılama önermedi.direk tüp bebek yapacak.bi de muayenede rahim kalınlığınız kaç çıktı kızlar?

canım sordu tabii..eşimde bende kamuda memuruz.yani hiç senin dediğini düşünmemiştim..sen neden böyle bi kanıya vardın?doğru,derdi para değil ama yinede sanmam canım...

bizimde morfoloji 1 ama Kemal bey aşılama önermedi.direk tüp bebek yapacak.bi de muayenede rahim kalınlığınız kaç çıktı kızlar?

canım rahim kalınlığını falan söylüyomu?bende öğreneyim..off daha çok var..daha 10 temmuz gibi adet olcam..bende bişey merak ediyorum..adet döneminde başlayıp kısa sürede transfer işlemi yapıldığı olabiliyomu?yani illaki 14.güne falanmı denk geliyo transfer??

1 morfolojiyle doğal yolla gebe kalanlar bile var..bu nasip olayı aslında..doğm.k. hapını olası kistlerden temizlemek ve kontrol dışı yumurtlamayı baskılamak için veriyolar..hemen bi sonraki ay yapmayabilir.ben 2 kez aşılama oldum.ayrı ayrı yerlerde..arka arkaya yapılacaktı.ilki tutmadı,1 ay dinlen dedi doktor ve o ay doğal yolla gebe kaldım..yani ilaçların etkisi aynen devam ediyo..ama kalp atımı olmadı maalesef.kürtaj olmuştum.

kalınlık 9,75 ti sanırım ben öyle duydum sanırım orta bir değer zaten 31 oldu yaşımda gitgide hepsi geriliyordur değerlerimin gün geçtikçe,

canım sordu tabii..eşimde bende kamuda memuruz.yani hiç senin dediğini düşünmemiştim..sen neden böyle bi kanıya vardın?doğru,derdi para değil ama yinede sanmam canım...

ben öyle hissettim kendi yorumum bu tabi her insan bir değil belki doğal yolla hamile kalma ihtimali yüksek olanları beklemeye teşvik ediyodur

morfolojinin düşüğe neden olduğunu düşünmeye başladım benimde 1 aşılama tutmuştu eşimin morfolojisi aşılamamda %2 idi ama 6 haftalıkken düşük yaptım. nasıl bişeyse bu morfoloji Allah beterini vermesin. sayıda 25 milyon aşılama nolcak bakalım herşey nasip dediğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…