Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

yumurtalarının gelişimine göre dr bana yumurtalar geliştikten sonra toplıcaz 2 gün sonra transfer yapcaz dedi.ama bu senin bünyene bağlı.

yumurtalarının gelişimine göre dr bana yumurtalar geliştikten sonra toplıcaz 2 gün sonra transfer yapcaz dedi.ama bu senin bünyene bağlı.

biliyorum canım,,demek istediğim şu değşişk protokoller varmış..zamanlama değişebiliyomuş ya,hani toplama işlemine kısa sürede ulaşan varmı diye merak ettim:)

Merhaba arkadaşlar benim test günüm bu cuma.dua edin,kemal bey %50 demişti yarı yarıya. Allah hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin hepimize tez zamanda inş.

Arkakdaşlar maşallah deyin artık hamileyim Rabbim isteyen herkee versin dua edin

yeda transferden sonra hastanede yattınmı yoksa hemen kalktınmı ve test gününe kadar yattınmı yoksa normal hayatına geri döndün mü..

kimsecikler uğramamış..
kelebek sonucunu yaz mutlaka..bende yarından sonra ilk muayene için gidicem..neler olacak acaba..

Son düzenleme:

bende doğum kontrol hapına bugün başladım ağustosta ilk kez tüp bebek yaptırıcaz. Allah aratmadan hemen verir inşallah hepimize bebeklerimizi.

bende doğum kontrol hapına bugün başladım ağustosta ilk kez tüp bebek yaptırıcaz. Allah aratmadan hemen verir inşallah hepimize bebeklerimizi.

hayırlı olsun canım..benimde d.k.hapım bitti,dün ilk muayenemi oldum..pazar günü iğneler başlıyorum bi aksilik olmazsa..inşallah poizitifleri alırız sırayla:)

hayırlı olsun canım..benimde d.k.hapım bitti,dün ilk muayenemi oldum..pazar günü iğneler başlıyorum bi aksilik olmazsa..inşallah poizitifleri alırız sırayla:)

inşallah herşey yolunda gider

canım tüp bebek tedavisi için antalya tüp bebeğe ne kadar ödenicek konuştunuz mu birde hangi iğneyi kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…