kalınlık 9,75 ti sanırım ben öyle duydum sanırım orta bir değer zaten 31 oldu yaşımda gitgide hepsi geriliyordur değerlerimin gün geçtikçe,
off ya ben adetin 23.günü gittim 5.7 idi rahim kalınlığı öyle yazmışlar rapora en az 8 olmalıymış duyumlarıma göre ama kemal bey bu çok ince filan demedi.hatta rahim iyi dedi.bu nasıl iş ya.bu kalınlık hep böyle olursa ben transfer yaptırmam.bu konuda hiç bişey dememesi beni şaşırttı illa ben mi arştırcam yani belki de bu yüzden hamile kalamıyorum ama drlar bişey demiyolar.öyle transfer yapcak sonrada tutmayacak.hiç güvenmiyorum artık ben bakmasam normal sanıcam kendimi...yarın gidip sorcam
canım rahim kalınlığını falan söylüyomu?bende öğreneyim..off daha çok var..daha 10 temmuz gibi adet olcam..bende bişey merak ediyorum..adet döneminde başlayıp kısa sürede transfer işlemi yapıldığı olabiliyomu?yani illaki 14.güne falanmı denk geliyo transfer??
kalınlık 9,75 ti sanırım ben öyle duydum sanırım orta bir değer zaten 31 oldu yaşımda gitgide hepsi geriliyordur değerlerimin gün geçtikçe,
off ya ben adetin 23.günü gittim 5.7 idi rahim kalınlığı öyle yazmışlar rapora en az 8 olmalıymış duyumlarıma göre ama kemal bey bu çok ince filan demedi.hatta rahim iyi dedi.bu nasıl iş ya.bu kalınlık hep böyle olursa ben transfer yaptırmam.bu konuda hiç bişey dememesi beni şaşırttı illa ben mi arştırcam yani belki de bu yüzden hamile kalamıyorum ama drlar bişey demiyolar.öyle transfer yapcak sonrada tutmayacak.hiç güvenmiyorum artık ben bakmasam normal sanıcam kendimi...yarın gidip sorcam
canım adet döngüsünde değişiyo evet ama benim eski doktorum 6 mm.in normal kabul edildiğini söylemişti..bana 9 fazla geldi ilk okuyunca.bence boşuna stres yapıyosun,menepozdaki kadına bile adet gördüren ilaçlar var..benim bi arkadaşım hayatında hiççç ilaçsız adet olmadı ve ilaçla adet görüp,aşılamayla gebe kaldı..kızı 5 yaşında şimdi..gereken seviyeye ulaştırırlar merak etme..
yumurtalarının gelişimine göre dr bana yumurtalar geliştikten sonra toplıcaz 2 gün sonra transfer yapcaz dedi.ama bu senin bünyene bağlı.
canım adet döngüsünde değişiyo evet ama benim eski doktorum 6 mm.in normal kabul edildiğini söylemişti..bana 9 fazla geldi ilk okuyunca.bence boşuna stres yapıyosun,menepozdaki kadına bile adet gördüren ilaçlar var..benim bi arkadaşım hayatında hiççç ilaçsız adet olmadı ve ilaçla adet görüp,aşılamayla gebe kaldı..kızı 5 yaşında şimdi..gereken seviyeye ulaştırırlar merak etme..
o kadar stres yaptımki dünden beri.bi de busorun mu çıktı diyorum.adet bitiminde 6mm trsnsfer günü 9 mm olmslıymış.benim adetime bir hafta kala 5.7 idi.yani max bumu oluyo dedim benimki.benim adetlerim normal olur az da olmaz acaba histeroskopi ile rahimdeki yapışıklığı açmışlardı ondan mı ince diyorum.ama Kemal bey ameliyat çok başarılı geçmiş dedi.bu konuyla ilgili bişey demedi.
o kadar stres yaptımki dünden beri.bi de busorun mu çıktı diyorum.adet bitiminde 6mm trsnsfer günü 9 mm olmslıymış.benim adetime bir hafta kala 5.7 idi.yani max bumu oluyo dedim benimki.benim adetlerim normal olur az da olmaz acaba histeroskopi ile rahimdeki yapışıklığı açmışlardı ondan mı ince diyorum.ama Kemal bey ameliyat çok başarılı geçmiş dedi.bu konuyla ilgili bişey demedi.[/QUOT
benimde kürtajdan sonra çok azaldı adetim,ama muayene eden doktorlar hep iyi dedi.bende adetimin az olmasından dolayı incelik olayını düşünüyorum ama ilaçlarla kalınlaştırılacaktır..şimdiden düşünüp yorma kendini.güvenmek lazım canım ya,
canım tedavide moral çok önemli biliyorsun. takma kafana bu kadar belki gününe göre değişşiyordur hergün daha kalınlaşıyodur hem östrojen bantı veriyolar yapıştırıyosun vücuduna o kalınlaştırıyor. yumoşlar toplanınca veriyolar sanırım bu bandı hem dr una danışabilirsin bu düşüncelerini söyle böylece sende aklındaki soru işaretleri çözmüş olursun. üzme kendini hadi
Arkakdaşlar maşallah deyin artık hamileyimRabbim isteyen herkee versin dua edin
Arkakdaşlar maşallah deyin artık hamileyimRabbim isteyen herkee versin dua edin
malesef olmadı.......[/QUO
Allahım en kısa zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat verir inşallah.umudun kaybolmasın sakın.bu arada hep negatifler duyuyorum bu merkezin başarısı mı düştü ne oldu?sizin sorun neydi ve tekrar bu merkezde denemeyi düşünürmüsün?
bende doğum kontrol hapına bugün başladım ağustosta ilk kez tüp bebek yaptırıcaz. Allah aratmadan hemen verir inşallah hepimize bebeklerimizi.
hayırlı olsun canım..benimde d.k.hapım bitti,dün ilk muayenemi oldum..pazar günü iğneler başlıyorum bi aksilik olmazsa..inşallah poizitifleri alırız sırayla:)
inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?