canım tüp bebek tedavisi için antalya tüp bebeğe ne kadar ödenicek konuştunuz mu birde hangi iğneyi kullanıyorsun?
canım sağol cevabın için.iki sene önce kemal bey muayene ettiğinde eşimde morfoloji düşüktü sadece.bana normalsin dedi..sonra endometriozis,polip,troid çıktı bende..durum vahimdi yani..fsh ım 12 idi.bu arada 2 aşılama tutmadı..1 kere doğal gebe kaldım kalbi atmadı..(bütün bunları başka merkezlerde yaptırdım)en son bu yaz için tekrar gittim murat bey muayene etti ve rezervin düşük dedi..tabi ben yıkıldım..hemen burda bakınmaya başladım rezervi düşük olup tutan varmı diye..bende sıkıntı çok,troid var biide,düşüğe sebep oluyo falan deniyo ki;bi tane kaybım var benimde..endişeliyim yani..senin pozitif sonucunu okurken kemal beye gittiğini yazınca daha çok merak ettim..yani şunu anlıyorum sayı önemli değilmiş değilmi?tutacaksa 1 i de tutyormuş..moral oldun canım..inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini,tekrar hayırlı olsun..umarım bende olumlu sonuçlarla dönerim:)
Dediğim gibi 1 tane yumurta yeterli canını sıkma sakın.Ben adece ikiz olsun istiyodum malsef 2 yumurta döllenmedi.Olsun buna da şükürler olsun.Bugün 3. testimi yaptım 838 çıktı.Çok mutluyum:)Darısı senin başına inşallah
haklısın canım..merkez istediği için kan tahlillerimi yaptırdım prolaktin yüksek çıkmışdoğum k.hapından olabilirmiki? neyse artık,sağ salim devam etsin tedavim,yoruldum:) canım rakam süper görünüyo..öncekileride okudum bu arada..bebeğin sağlam adımlarla yerleşiyo:) maşallah ona..banada inşallahhhh:)
bende doğum kontrol hapına bugün başladım ağustosta ilk kez tüp bebek yaptırıcaz. Allah aratmadan hemen verir inşallah hepimize bebeklerimizi.
merhaba arkadaşlar bende kemal beyin hastalarındanım bende d.k.hapına başladım bu gün 4. günüm hemde tahlil vermişti. 14 temmuzda hem tathlilerimi göstercem hem ne zaman transfer olcak onu konuşacağım. benimde eşimde sperm azlıgı var bana %48 olumlu dedi kemal bey. ilk denememiz ve ne olacak nasıl olcak hiç bir fikrim yok.allahım herkeze hayırlı evlatlar nasip etsin.
mrb lakobi senin sonucunu merak ettim inşallah olumlu sonuç almışsındır. benim de 16 ağustosta transferim olcak umarım... ilk tüp bebeğik olcak benimde
allahım hayırlı evlatlar versin kucaklarımızı dolddursun inşallah
arkadaşlarım murat berkkanoğlu hakkında bilgisi olan varmı,
arkadaşlarım murat berkkanoğlu hakkında bilgisi olan varmı,
akadaşlarım o kapıdan girelim gerisi gelir mi demek istiyorsunuz, nasıl olsa orada herşey bir bütün sanırım , eşim ve ben bir kaç kez tedaviye tamam dedik ,ama başlayamadık şimdi kararlıyız inşallah , allah hepimizin yardımcısı olsun , amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?