Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

slm..canım hayrılı olsun tedavin..benimde bugün yumurtalar toplandı..p.tesi transfer..6 tane toplanmış ama 3 ü işe yarar dedi hasan bey..napalım..bende endometriozis vardı bende geçirdim ameliyat..bakalım..hayırlısı..

karkadaşlarım cumartesi görüşmem oldu benim , danışman yarım ssaat felan giriş işlemleri yaptı , o sırada göbek deliğinden girildimi felan dedi, yani çok şey sor duda aklıma takıln bu, her tüp bebek yaptıracak bayanlara bakılıyormu bu şekilde , yani bu nasıl bir işlem, gereklimi ; şimdiden yardımlaınız için teşekkür ederim , hepimizin allah yardımcısı olsun ....

göbek deliğinden girilen operasyonun adı laparoskopi dir. bu işlem tüplerde bir sorun var ise yapılabilen bir işlemdir maliyeti yüksektir,çok gerek duyulmadıkça zaten bi,r sorun yoksa yapılmaz. yani merak etme tüple alakalı bir olay değildir sadece hasta özgeçmişini tamamlamak için yapılan işlemlerin ne olduğunu öğrenmek için sorulmuştur.

elcin arkadasımın soyledıgı gıbı bu işlemın adı laparoskobı bende hazıranda vıtalede alı beye oldum rahımdekı kavısı duzeltı hısteroskobı ıle kanallara baktı bırı yuzde 70 dıgerı 30 acık sansım ayına gore degısıyormus eger tüp bebek oncesı gerek gorurlerse sanada yapabılırler sadece tnısal amaclı merak etme korkulacak bır sey degıl

kusura bakmayın arkadaşlarım , oku oku bi yere kadar , uygulamaya gelince iş değişiyormuş, o anda o kadar çok şey sordularki ne bileyim korktum açıkcası, hepimiz bir bebek için o yola girdik, allah hepimize yardım etsin , kusura bakmayın arada böyle sorularım oluyor artık benimde : )), peki arkadaşlarım kusura bakmazsanız ilaçlı rahim filmi bu acı verici bir tedaviymiş, bu da mutlaka şartmıdır şimdiden teşekkür ediyorum ....

merhaba, tüp bebekte yenisi galiba) bence sorulan sorulardan sakın korkma,diğer arkadaşların dediği gibi tedavinin aşaması için gerekli olan şeyler bunlar.önemli olan konusunda uzman olan dr.lar tarafından yapıldıktan sonra korkacak hiç bir şey yok.hamile kalamamanın sebeplerini anlamak, tedavinin olumlu sonuçlanması ve problemin nereden kaynaklandığını anlamak için yapılıyor bunlar. çok korkulacak şeyler değil.rahat ol) başarılı tedaviler inşaallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun.

:))))kusura bakmayın evet yeniyim tüp bebekde , korkmuyorum desem yalan olur , çokkkk teşekkür ederim ii dilekleriniz için , allah hepimizin yardımcısı olsun :)

ya kızlar ben cok kararsızım 2bucuk seneden berı cocuk ıstıyorum olmuyo ılk once kendılıgımden hamıle kaldım kalbı durdu aldırmak zorunda kaldım bıdahada olmadı rahım fılmı cektırdım kendı doktorum bı sorun gormedı gene olmayınca alı fuat sengore gıttım o rahımde kavıs var duzeltmemız lazım dedı hafıf ıltıhapda varmıs hazıranda laparoskobı ve hısteroskobı oldum kanallarımın bırı &70 bırı&30 acıkmıs sansım yumurtlamaya gore degısıyo galıba sınan kursun hersey cok guzel bır sorun yok dedı ama ali fuat hocada durumun orta derece dedı ama gene adet oldum cok sıkıldım artık acaba esımı ıkna edıp tup bebek mı yaptırsak tabı dunya kadar para lazım offf

eşine tahlil yaptırıldımı herşey yolunda ise bende direk tüpten başlamayın derim,eğer doktorunuz uygun görürse aşılama yada yumurta takibi yaptırabilirsin sonuçta normal yolla olma olasılığın yüksek

evet yaptırmıstık 6 7 ay once arstırma hastanesınde oranın doktoru hafıf hareket azlıgı var dedı sonucları alı sengore soyleyınce normal dedı aslında esımde vıtalede tekrar test yaptıralım dıyo ama doktorum hıç boyle bırsey ıstemedı daha once yumurtlama tedavısı gordum amelıyattan sonrada kullandım yanı bu ay ama gene olmadı artık beklemek ıstemıyorum sureklı aynı sorular bebek yokmu? etrafımdakı butun arkadaslarımın ya cocugu oldu yada hamıle sadece ben kaldım canımı cok sıkıyo bu durum bu ay kendı halıne bıraktım bakalım ne olcak ama bayramdan sonra tekrar gıdıcem alı beye durumumu tekrar sorcam canım sennın sorunun neydı kusura bakma kendı derdımden senı sormayı unutmusum tüp bebek mı yaptırcaksın

maalesef bu sorulardan kaçmak imkansız insanlar meraklı..kendi derdimiz yetmiyo gibi insanların içimizde açtığı yaralarıda kapatmaya çalışıyoruz..
eğer beklemek istemiyorsan maddi ve madevi hazır hissediyosan kendini ozaman tüp bebek için doktorunla konuş ama tüp bebek uzmanlarının bilgilendirmesi daha farklı olur.

ben bir kez denedim tüp olmadı eylülde inşallah tekrar deneyeceğim antalyada..bizim sorun sprem hareket sorunu,bendede sonradan (tedaviler ilaçlardan sonra) sol tüpümde sorun görünüyor daha önceden yoktu ama kesin sonuç için laparoskop lazım ona gerek duymuyorum şuanlık zaten tüp düşündüğüm için.

bencede dırek tüp bebek yaptır amelıyatla falan ugrasma insallah bu sefer olur benım ılkı 5 ayda olmustu sımdı neden olmuyo bırturlu anlamıyorum doktorlar sabret kafandan at dıyorlar yapması kolay olsa zaten atıcam esımın tüp bebbege bazen gonlu oluyo bazen bekleyelım dıyo ustelık tek embrıyo gecenlerde ınternet yoluyla tüp bebek merkezine sordum ilk deneme %50 sans verıyorlarmıs aslında fena bır rakam degıl malıyetı ıse ılaclar harıc 3300 yt imiş ılaclarla baya artar umarım sende bende tüm bebek ısteyenlerde tez elden kavusurlar bazı ınsanlar okadar sanslı kı bı akraban yası benden kucuk 1bucuk yasında kız var sımdı gene hamıle ama hiç hevesı yok maddıyatıda ıyı degıl bız uzerıne dustukce olmuyo hayırlısı ne deyım...

merhaba canım, ben 2007 yılında aile ziyaretine gittiğimde Bucak ta çok iyi bir dr.var mutlaka görünmelisin dediler.ve eşimle randevu alıp gittik.Ali Fuat bey beni muayene etti ve rahmin yapısı normal değil bu nedenle hamile kalamıyorsundur dedi.Ve sonuç histereskopi ile bu durumu düzeltiriz demişti.istersem bu operasyonu kendisi veya bulunduğum yerde iyi bir dr.a yaptırın dedi.ben de peki beni 3 yıldır takip eden dr.um bunu nasıl fark etmedi.ve ünv.hastanesinede gitmiştim kimse bu durumdan bahsetmedi dedim. bu durumu her dr.farkedemez demişti. ve ben yaşadığım şehre gelince direk ünv.den bir hocaya gittik.rahim içi röntgenleri gösterdik durumu anlattık.hoca rahminde anormal bir durum yok dokunmayalım dedi.ben kendi dr.uma da gidip sordum o da aynı şekilde anormal bir durum yok dokunmayalım dedi. ve ben bu işlemden vazgeçtim.aynı ay ünv. hoca bana burada tüp tedavisine başlayalım.tekrar bir HCG çekelim. tahlil yapalım dedi.ben HCG nin arkasasından regl olmadım.anormal bir durum var diye üzülürken tahlil sonucu hamile olduğumu öğrendim.malesef bebişimin ultrasonda kalp atışını duyduktan bir kaç gün sonra dr. hatasından kanamam başladı ve düşük yaptım.şuana kadarda 2 tüp bebek tedavisi yaptırdım ama negatif:-((
2. tüp bebek tedavisini kemal beyin takibi altında oldum.yine negatif. bana vaz geç istersen dedi.ne kadar olgunlukla karşılasamda çoook üzüldüm.3. kez denemek istiyorum dedim.çünkü;hamile kalmama engel hiç bir sebep gözükmüyor.aklıma ali fuat beyin söylediği geldi.kemal bey röntgene bakınca normal gibi gözüküyor ama doğruyu öğrenmek için histereskopi yapmamız lazım.bu durumda sizin için yapılması gereken herşey yapılmış olacak.aklında soru işareti kalmaz dedi.ve ben şubatta histereskopi oldum.evet rahimde hafif çökme varmış düzeltildi.şimdi ben 3. tüp bebek tedavisi için takipdeyim.inşallah bayramdan sonra
3.denemem olacak bakalım.inşaallah tutunurda ali fuat beyin yıllar önce koyduğu teşhis doğru çıkmış olur.ortadaki sebep kalkmış ve bende bebeğime kavuşmuş olurum.bence fazla geciktirmeden Antalyada tüp bebek dr.una gidip muayene ol ve durumundan bahset. Tedaviye hemen başlamak zorunda değilsin en azından muayene olursun bakalım onlar ne diyecek.biraz uzun oldu yazdıklarım)inşallah herşey gönlünce olur.sağlıcakla kal

Son düzenleme:
gülemciğim merhaba , iyi olduğunu diğer topikten okudum çooook sevindim.inşaallah anne olacaksın.buna inanıyorum.kendine dikkat et.... öptüm.

canım bebeğinin dr hatasından düştüğünü yazmışsın. neydi hatası neden düşük olmuş?

elcın neler yaptın sen tüp bebek tedavısıne mı baslıyorsun sorun neydı umarım guzel sonuclara ulasırsın

mrb arkadaşım , bizim sorun eşimde, evet tüp bebeğe yeni başladık, eşim kan verdi ona göre 10 - 15 gün içinde arayacağız dediler, sabırla ve umutla aralamarını bekliyorum, 1 hafta geçti anca , hayırlısı olsun hepimiz için , allah yardımcı olsun bizlere , senin durumum nasıl tatlım , sevgilerimle :93:

tatlım bu yolda allah hepimize sabır versin , üzülme kul sıkışmayınca hızır yetişmez miş , dualarımız hepimiz için

canım yorumun ıcın cok saol ali beyın methını cok duydum bende ınternettede arastırdım ona guvendım amelıyat oldum yumurtlama tedavısıne basladım ama baska bır doktora ınternetten sordum kanalların durumunu soyledım durumumun pek ıc acıcı olmadıgını asılama sonra tüp bebek denememı soyledı bu doktorda cok unlu bırısı yanı eskısehırde ben aslen oralıyımda onceden kac defa soru sordum soyledıklerı hep cıkıyo ama alı bey kadar ıyımı bılemıyorum alı bey cok yogun az ılgılenıyo moralım okadar bozukkı aklımdan hıç cıkmıyo senın durumunda gercekten zor ınsallah bu sefer olur emeklerınız bosuna cıkmaz allah hepımızın yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…