Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

bitti bitti hatta pazar toplama var hayırlısı ile geri sayım başladı

dualarımız seninle canım:Saruboceq::Saruboceq: 2 gundur hastaneye gidip geliryorum hep bakınıyorum aceba tupuş kim diye ama bulamadım canım seni yaa

tupuscum dularaımız seninle inşallah sımsıkı tutunur sana bebişin.canını sıkma hemen değerin okadarda düşük değil.kendine dikkat et çok yorulma yatıp dinlenmeye çalış canım.bizide merakta bırakma inşallah güzel haberlerle bekliyoruz seni.
melonycim seninde az kaldı.ard arda güzel haberler alırız inşallah kızlar.

sağolun kızlar.ne biliyim korkuyorum çoookkk.melonycim adile dersen ordakilere tanırlar senn adın ne.ben örtülü bi bayanım ordan da tanıyabilirsin.ya kızlar bebeğim benimle olsunnnnn.ağlamaktan harap oldummmm

tupuscum inşallah herşey gönlüne göre olur moralini sakın bozma inşallah herşey iyi olur bunu bütün kalbimle diliyorum...

Son düzenleme:
tupuscum sıkma canını bebişide üzme değerin okadar düşük değil bence benimde 2 inci testte fazla yükselmedi tam katlanmadı ama 3 üncüde birden yükseldi inşallah bebişin sıkı sıkı tutunmuştur pazar gün güzel haberler alırsın

günaydın kızlar.
tupuscum kendini harabetme bebeğini düşün.bak sana canlı örnek chileklinin değeride birden yükselmiş.
inşallah sende burdan güzel haberler vereceksin bize.üstelik ilk değerinde düşük değil.yolunda gitmeyen gebelikler ilk değerden az çok anlaşılıyor zaten çoğunlukla 50 nin altında oluyor.allhın izniyle bebeğin sımsıkı tutunacak inşallah.sende kendini üzdüğünle kalacaksın

çok sağolun kızlar haberi alır almaz yazıcam sana chilekli senin değerlerin kaçtı yazarsan çok sevinirimmm

tupuscum çok sevindim canım gözün aydın bak kendini üzdüğüne değmedi.allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.peki çoğulmu tekmi belli oldumu.

canım şuan tek diyo hasan bey ama ultrasona girmeden bilemeyiz diyo.hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda.darısı başınıza artık

hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunda tek çoğul kız erkek farketmez.darısı bize inşallah umarım bizde burdan müjdeli haberler veririz.melony sen naptın tedavin nasıl gidiyo.sende gelişmelerden haberdar et.güzel haberlerini bekliyoruz canım.
kızlar hasan bey nasıl tavsiye ediyormusunuz.genelde onun için biraz soğuk ve ilgisiz diyolar ama murat beyi ve kemal beyi daha çok tavsiye ediyolar.siz ne diyosunuz.kısmet tabi şansmıza hangisi çıkarsa o ilgilenecek artık

tupuscum çok sevindim sölemiştim sana boşuna üzdün kendini benimde 11.gün 117 13.gün 208 17.gün 1072 çıkmıştı ayın 30 unda keseyi görmeye gidicez sen ne zaman gidiyosun inş allah hayırlısıyla kucamıza almayıda nasip eder allah herkese yaşatsın böyle bi mutluluğu. yasmincim benim kontrollerimi seda hanım yaptı ama yumurtaları hasan bey topladı soğuk falan değildi inş seninde iyi haberlerini alırız.

antalya tüp bebek merkezine gitmedim daha önce doktorları ilgilimi bilmiyorum Ali fuat şengöre aşılama yaptırdık tutmadı şimdi tüp bebek yaptırmaya karar verdik vitale hastanesi ve tüp bebek merkezi arasında kararsız kaldım biraz bilgi verirmisiniz bana birde muayene ücreti ne kadar

Arkadaşlar,bana hastaneye ilk adım atışınız,ücretler ve aşamalar hakkında bilgi verir misiniz lütfen?

hoşgeldin mısracım.açıkcası kişiden kişiye değişen bir süreç oluyo bu tüp bebek.hastaneye ilk gittiğimde tüp bebek hakkında hiç bişi bilmiyodum.benim eşim azospermi.21 yaşındayız ikimizde.ilk girdiğimde hastaneye yalnız olmadığımı anladım.çok kalabalıktı.ama çok güzel bir işleyişi var fazla bekleme yok.ilk kemal beye gittim gayet olayın az ve öz bi şekilde kafa karıştırmadan anlatan bi doktor.güven veren bütün sorulara usanmadan cevap veren bir doktor.tüp bebek merkezi 2.900 veriyosun tabi ben raporsuz.onun harici birde emriyo dondurma işlemi ve spermogram testi için para verdim.7 aydan beri de doktor muaynesi için beş kuruş para ödemedim.ilk iğnelere başlanıyo yumurta geliştirici ondan sonra yumurtalar toplanıyo genel anestezi altında yarım saat süren bi operasyon.ondan sonra normalde 2 gün sonra transfer oluyo ama ben hiperstilimasyon yani yumurta toplama işleminden sonra vücud su tpoluyo.tabi bu herkesde olmuyo.yumurtası çok olanlarda oluyo.benim emriyolar donduruldu.bu ay başında transfer oldu ki işin en eğlenceli ve en acısız işlem 10 dk süren alttan ultrason gibi bişi.allahıma şükürller olsun bebeğim benimle şuan.darısı başına .sabır gerektiren bir süreç ama sonu tatlı bitince hherşey bir saniyede siliniyo darısı başınaa

canım ayın 29da da biz göreceğiz inşallahh.senn çoğul mu gebelikk

kızlar bende kemal beyin hastasıydım iki sefer denedik.ilkinde yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer yapılmadı.ikincisinde ise 2 embriyo transfer oldu ama sonuç olumsuz.

hayırlısı olsun canım vakti zamanı vardır mutlaka .allahım yar ve yardımcın olsun.ya özel olmazsa sorun kimde bide kaç yaşındaydınn.

kızlar gunaydın transferim gerçekleşti bekleyiş bşladı hayırlısı ile rabbim verecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…