canım bebeğinin dr hatasından düştüğünü yazmışsın. neydi hatası neden düşük olmuş?
tatlım bu yolda allah hepimize sabır versin , üzülme kul sıkışmayınca hızır yetişmez miş , dualarımız hepimiz için[/QUO haklısın canım ama ınankı beklemekte cok zor daha yasım 25 ama sankı yıllar gecmıs cok yaslanmısım herseye gec kalmısım gıbı hıssedıyorum mıllet catır catır doguruyo kıskanmıyorum ama kendı halıme uzuluyorum umarım sende en kısa surde bebıs sahıbı olursun tabı butun buradakı arkadaslarımızla bebeklerımıze kavusuruz sen hıc asılama oldunmu acaba sansı dusukmu ne kadara mal oluyo
tatlım ben yeni başladım, maliyet konusunda bir bilgim yok bu yolda daha yeniyim, tatlım hepimiz aynı durumdayız üzülmenin yeri olmamalı bizim yanımızda, güçlü olmamlıyızki dik duralım , dik duralım ki , bebeğimiz bizi bulsun , allah hepimizi mutlu etsin tatlım :93:
gülemciğim merhaba , iyi olduğunu diğer topikten okudum çooook sevindim.inşaallah anne olacaksın.buna inanıyorum.kendine dikkat et.... öptüm.
elçin ve emineyede slm vereyim dedim..hayırlı olsun tedavileriniz kızlar..sanırım kararsızlıklar var..ben 3 yıldır uğraşıyorum ve yaşım 30..eşimde sperm yapı bozukluğu var ama asıl sorun bende..endometriozis yüzünden rezervlerim bitmiş durumda.en yüksek dozla 5 tane yumurtam oldu anca..neyse 3 ü çöpe gitti..2 si transfer edildi..benim ilaç dozum yüksek olduğu için işlemle beraber 6000 lirayı geçti..zor tabii..psikolojim 3 yıldır sıfırlandı ve daha dirayetliyim..ama maddi anlamda da zorlanıyoruz tabii..inşallah çok sürmeden gebe kalırsınız sağlıklı bi şekilde..
tatlım ben yeni başladım, maliyet konusunda bir bilgim yok bu yolda daha yeniyim, tatlım hepimiz aynı durumdayız üzülmenin yeri olmamalı bizim yanımızda, güçlü olmamlıyızki dik duralım , dik duralım ki , bebeğimiz bizi bulsun , allah hepimizi mutlu etsin tatlım :93:
ay o kadar hayat dolusunkı ben de senın gıbı olsam keske ne bılıyım cok kafaya takıyorum yanlış bılıyorum ama elımde degıl gulemın de soyledıgı gıbı maddı manevı bıtırıyo bu işler adamı neyse hayırlısı boyleymıs demekkı dılerım allahtan herkes hayırlı evlat sahıbı olsun bu arada elcın senın yasın kac
canım bebeğinin dr hatasından düştüğünü yazmışsın. neydi hatası neden düşük olmuş?
canım iyiyim çok şükür..mide ağrısı çektim ilaçtan dolayı,geçti..daha iyiyim..transferle alakalı hiç bişey hissetmiyorum..hassasiyet falanda yok..ama niye yok diye düşünmüyorum..hayırlısı.sen naptın?bi gelişme varmı canım?
merhaba eminem26, eskişehirdeki dr.kim adını yazarmısın.ben buradaki dr.ları çok fazla tanımıyorum. bence kanallarınla igili kemal beye muayene ol. birde ondan durumun hakkında fikir al.canım yorumun ıcın cok saol ali beyın methını cok duydum bende ınternettede arastırdım ona guvendım amelıyat oldum yumurtlama tedavısıne basladım ama baska bır doktora ınternetten sordum kanalların durumunu soyledım durumumun pek ıc acıcı olmadıgını asılama sonra tüp bebek denememı soyledı bu doktorda cok unlu bırısı yanı eskısehırde ben aslen oralıyımda onceden kac defa soru sordum soyledıklerı hep cıkıyo ama alı bey kadar ıyımı bılemıyorum alı bey cok yogun az ılgılenıyo moralım okadar bozukkı aklımdan hıç cıkmıyo senın durumunda gercekten zor ınsallah bu sefer olur emeklerınız bosuna cıkmaz allah hepımızın yardımcısı olsun
elçin ve emineyede slm vereyim dedim..hayırlı olsun tedavileriniz kızlar..sanırım kararsızlıklar var..ben 3 yıldır uğraşıyorum ve yaşım 30..eşimde sperm yapı bozukluğu var ama asıl sorun bende..endometriozis yüzünden rezervlerim bitmiş durumda.en yüksek dozla 5 tane yumurtam oldu anca..neyse 3 ü çöpe gitti..2 si transfer edildi..benim ilaç dozum yüksek olduğu için işlemle beraber 6000 lirayı geçti..zor tabii..psikolojim 3 yıldır sıfırlandı ve daha dirayetliyim..ama maddi anlamda da zorlanıyoruz tabii..inşallah çok sürmeden gebe kalırsınız sağlıklı bi şekilde..
ay o kadar hayat dolusunkı ben de senın gıbı olsam keske ne bılıyım cok kafaya takıyorum yanlış bılıyorum ama elımde degıl gulemın de soyledıgı gıbı maddı manevı bıtırıyo bu işler adamı neyse hayırlısı boyleymıs demekkı dılerım allahtan herkes hayırlı evlat sahıbı olsun bu arada elcın senın yasın kac
tatlım ii dileklerin için teşekkür ederim , bebeğini kucağına alınca bu düşüncelerinde eser kalmayacak inşallah , maliyet gerçekten önemli , ben burdurdan gelip gideceğim , gel git yol parası , oradaki mafraf , allah yardım etsin buradaki bütün arkadaşlarımıza , benim yaşım 27 arkadaşım , yüce rabbim umutla baktırsın bizlere :93:
merhaba eminem26, eskişehirdeki dr.kim adını yazarmısın.ben buradaki dr.ları çok fazla tanımıyorum. bence kanallarınla igili kemal beye muayene ol. birde ondan durumun hakkında fikir al.
bizim durumumuzdakilerin en büyük ilacı moral yüksekliği ve umut.sakın umudunu yitirme.
tatlım ii dileklerin için teşekkür ederim , bebeğini kucağına alınca bu düşüncelerinde eser kalmayacak inşallah , maliyet gerçekten önemli , ben burdurdan gelip gideceğim , gel git yol parası , oradaki mafraf , allah yardım etsin buradaki bütün arkadaşlarımıza , benim yaşım 27 arkadaşım , yüce rabbim umutla baktırsın bizlere :93:
elcın demek sen burdurlusun ben antalyada oturuyorsun sanıyordum bu durum senın ıçın daha zor ben yakınım tüp bebek merkezine o yonden sanslıyım yasında daha genc aramızda pek bırsey yok umarım fazla maddı manevı yonden yıpranmadan bebek sahıbı oluruz benım esımde bazen kabul edıyo bazen ben doktorlara paramı yedırcem dıyo :) ama genede bu konuda hep destek bana sen alı fuat sengore gıttınmı hıç cunku oda burdurdaydı benım doktorum o
elcın demek sen burdurlusun ben antalyada oturuyorsun sanıyordum bu durum senın ıçın daha zor ben yakınım tüp bebek merkezine o yonden sanslıyım yasında daha genc aramızda pek bırsey yok umarım fazla maddı manevı yonden yıpranmadan bebek sahıbı oluruz benım esımde bazen kabul edıyo bazen ben doktorlara paramı yedırcem dıyo :) ama genede bu konuda hep destek bana sen alı fuat sengore gıttınmı hıç cunku oda burdurdaydı benım doktorum o
slm tatlım , ali fuat beyin adını çok duydum ama gitmedim , Burdur da Sadık Kükrer var, kadın doğum uzmanı , ben ona gidyordum, zaten o buldu bu sıkıntımızı , oda antalya tüp bebekle çalışıyor , oda tip bebeğin ilk aşamaları yapıyor , ama 15 gün süre ile gün aşırı geleceksin veya antalyaya gitsende orada kalman lazım yumurta takibi yapılacak dedi , bizde bi orası veya burası olmasın biraz daha kolaylık amacı ile eşim antalyayı istedi :) eşlerimiz alumlu düşünmüşken bi adım atalım değil mi , sanırım sen uzun zamandır uğraşıyorsun tatlım ,senin yaşın kaç tatlım , umarım bu uzun bekleyeşin sonucu mutluluk getirir, ben yolun başındanyım bakalım neler yaşayacağım, neler göreceğim , benim sorun eşimde, bende bir sıkıntı yok , bu biraz kolaylık olur mu bilmem , rabbim hepimizin yüzünü güldürsün , sevgilerime :)
lee sen aslen nerelısın ben eskısehırlıyım ınternette arastırırken bır doktor buldum sonradan ogrendımkı bu doktor ablamında doktoruymus ve onun sayesınde 5sene sonra yeğenımıze ulastık ablam 3defa dusuk yaptı sonunda bu doktor rahımdekı perdeyı gormus ınternet sayfası var ordan soru sorabılıyorsun ve aynı gun ıçınde cevaplanıyo adı kemal hükmen bırde ben doktor sıtesıne uyeyım oarayada soru sorabılıyorsun doktorlar cevaplıyo ben kendı derdımı anlattıgımda kımısı sabret dedı kımısı asılama tüp bebek dedı bencede en ıyısı senınde dedıgın gıbı kemal beyle ırtıbata gecmek bakalım hayırlısı bu ay kendı halıne bıraktımbayramdan sonra gene gıdıcem
slm tatlım , ali fuat beyin adını çok duydum ama gitmedim , Burdur da Sadık Kükrer var, kadın doğum uzmanı , ben ona gidyordum, zaten o buldu bu sıkıntımızı , oda antalya tüp bebekle çalışıyor , oda tip bebeğin ilk aşamaları yapıyor , ama 15 gün süre ile gün aşırı geleceksin veya antalyaya gitsende orada kalman lazım yumurta takibi yapılacak dedi , bizde bi orası veya burası olmasın biraz daha kolaylık amacı ile eşim antalyayı istedi :) eşlerimiz alumlu düşünmüşken bi adım atalım değil mi , sanırım sen uzun zamandır uğraşıyorsun tatlım ,senin yaşın kaç tatlım , umarım bu uzun bekleyeşin sonucu mutluluk getirir, ben yolun başındanyım bakalım neler yaşayacağım, neler göreceğim , benim sorun eşimde, bende bir sıkıntı yok , bu biraz kolaylık olur mu bilmem , rabbim hepimizin yüzünü güldürsün , sevgilerime :)
canım ben gecen sene basladım 3yıllık evlıgım ama tam anlamıyla bu sene ugrasmaya basladık hazıranda amelıyat oldum sonra yumurtlama tedavısı gercı yumurtlamam ıyı ama gebelıgı hızlandırmak ıcınmışbu ay ıse kendı halıne baıraktım ama bayramdan sonra lı beye gıdıp bıran once asılama gerekıyorsa tüp bebek tedavısı ıçın konusucam yasım 25 bu arada bızdekı sorunda tam anlamıyla yok amabebekte yok benım tuplerımın bırı hafıf tıkalıymıs bazı doktorlar olur dıyo ama ben beklemek ıstemıyorum ilk gebeliğim kendılıgınden oldu ama dusuk yaptım ve bıdahada olmadı sızınde pek sıkıntınız yokmus tabı bu cok buyuk bır avantaj doktor sana zaten soyler sansının kac oldugunu ben ınternet aracılıgla sordum asılamada basarı sansları &15 tüp bebekde &50 imis tabı bu kısıden kısıye degısır ama genede guzel bır merkez suanda sen yumurta takıbındemısın transfer ne zaman ve bırde ne kadara mal olcak 3300 dedıler bana ılaclar harıç öpuyorum
Arkadaşlar, topiğin birinde bizler gibi bebek bebişine kavuşmak için tedavi olan bir arkadaşımız çok güzel bir dua paylaşmış. bende dayanamadım sizlerle paylaşıyorum.)
Alıntıdır
(Merhaba arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah Allah ömür verdikçe yılmak yok, hep deneyeceğiz hiçççç umudunuzu kaybetmiyeceğiz. Rabbim bizi herkezden özel yaratmış demek ki bizi daha çokk seviyor veee herkezden daha çok bizden dua bekliyor diyeceğiz. İmtahanımızı tevekkül edip sabredeceğiz elden birşey gelmiyor ki Rabbimin ol demesini bekliyor bebeklerimiz...
Sonra da bunu eklemiştim.
Allah Resulu (s.a.v) diyor ki Günahsız ağızla edilen dua kabul edilir.Sahabe soruyor günah işlemeyen ağız varmıdır ya Rasulallah.Efendimiz buyuruyor ki: sen kardeşinin adına günah işleyemezsin. O da senin adına işleyemez. Sen ona dua et.O da sana dua etsin. O yüzden kardeşlerin birbirimize dua edelim çokkkk öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum. Allah hakkımız da ne hayırlıysa onu versin dedeğim gibi üzülmek yılmak yokkk Allaha emanet olun....)yani arkaşım en güzel dua mümin mümine ettiği duadır inşallah dualarda buluşur hepimiz hamile kalırız... çok öpüyorum Allaha emanet ol[/QUOT gercekten cok guzel bır dua canım pekı sen aslen antalyalımısın yanı eskısehır antalyaya uzak senın ıçın zor olcak taa oralardan buraya gelmesı ınsallah cektıgın butun bu eziyetın karılıgını gorursun bak bende senın ıçın dua ettım insallah kabul olur:) bırde sogan kuru yapıcam demıssın faydasını gorenler cok denemekte fayda var opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?