Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

gülemciğim merhaba , iyi olduğunu diğer topikten okudum çooook sevindim.inşaallah anne olacaksın.buna inanıyorum.kendine dikkat et.... öptüm.

canım iyiyim çok şükür..mide ağrısı çektim ilaçtan dolayı,geçti..daha iyiyim..transferle alakalı hiç bişey hissetmiyorum..hassasiyet falanda yok..ama niye yok diye düşünmüyorum..hayırlısı.sen naptın?bi gelişme varmı canım?

elçin ve emineyede slm vereyim dedim..hayırlı olsun tedavileriniz kızlar..sanırım kararsızlıklar var..ben 3 yıldır uğraşıyorum ve yaşım 30..eşimde sperm yapı bozukluğu var ama asıl sorun bende..endometriozis yüzünden rezervlerim bitmiş durumda.en yüksek dozla 5 tane yumurtam oldu anca..neyse 3 ü çöpe gitti..2 si transfer edildi..benim ilaç dozum yüksek olduğu için işlemle beraber 6000 lirayı geçti..zor tabii..psikolojim 3 yıldır sıfırlandı ve daha dirayetliyim..ama maddi anlamda da zorlanıyoruz tabii..inşallah çok sürmeden gebe kalırsınız sağlıklı bi şekilde..

slm gulem tesekkur ederım ben suanda yumurtlama tedavısı goruyorum ama sanırım asılamaya gecmek lazım durumun iç acıcı degıl allha sukur yumurtlamam ıyı umarım senın bebecıkler tutunurlar sana tatlımı tatlı ıkızlerın olur he bu arada ıkı embrıyo konuluyormuydu ben sordum tek dedıler ama daha iyi 2tane olması sansın yukselır

merhaba kızlar ben esra alanyadan ilk önce allah hepinize o güzel duyguyu yaşatsın inşallah sağlıklı sıhatlı evlatlarınız olur inşallah ben 7 yıllık evliyim 30 yaşındayım 3 aşılama ve 1tüp bebek denemem var aşılamalarım alanyada başkent hastanesinde yapıldı tüp bebek tedavim antalyada kemal bey yaptı ama olmadı kemal bey iyi bir doktor sonuç negatif olduğunu öğrenince kemal bey üzüldü ben sizden umutluydum dedi ama kısmet değilmiş çok üzüldük tabi yapcak bişey yok eşimde varikosel var 2 kere ameliyat oldu antalyada tahliller yapılınca eşimde birde şekil bozuklugu çıktı üzüldük ama yılmak yok allahım inşallah hayırlısını verecek gitmedigimiz doktor kalmadı bütün doktorlar sizin bebeğiniz olur diyor bakalım 2.nci denememizide yapalım kısmet asla yılmayın kızlar çünkü sonucunda bebeklerimize kavuşmak var üzülmeyin tüp bebek deneyipte tutan arkadaşlarında allah hepsinin eline sağlıklı sıhatlı vermek nasip etsin

canım bebeğinin dr hatasından düştüğünü yazmışsın. neydi hatası neden düşük olmuş?

merhaba) dr. ultrason muayenesini yanlış yaptı üstten bakmadı ve ultrason cihazı bozukmuş bebek kesesini görmek için epey içimi kurcaladı.ki ultrasonda alttan bakması sakıncalı.
ve progestan değerim düşük çıktığı halde benim söylememe rağmen progestan takviyesinde bulunmadı.muayeneden sonra benden leke gelmeye başladı.kendisini arayıp söylememe rağmen hiç bir şey olmaz korkma dedi.
kanamam artınca hastaneye yatırıldım ve zaten iş işten geçmişti.:-((

merhaba tatlım) iyi olduğuna sevindim.şuan bir belirti olmasını beklemen yanlış.herhangi belirti olmaması normal.kemal bey bana söylemişti hiç bir belirti olmuyor diye endişelenme zaten olmaz bu normal demişti.
kişiden kişiye değişir bu.sen kafanı buna takma sakın.inşaallah hayırlı haberlerini alacağız.ben dün dr.a gittim burada.ultrason ve tahlil hamilelik yok.ama sol taraftaki kist geçmemiş. doğum kontrol hapı verdi.
kemal beyi aradım bana d.kontrol ilacını kullanma dedi.söktürücü ilaç ismi verdi ve onu kullanmaya başladım bugün. regl. olunca tekrar dr. gidip kiste baktıracağım.soğan suyu kürü de yapmaya başladım.
kist geçince tedaviye başlanacak.inşaallah kist geçerse bayramdan sonra antalyadayım.) allahtan hayırlısı) dualarım seninle ve tüm bebek bekleyen arkadaşlar için.öptüm.

merhaba eminem26, eskişehirdeki dr.kim adını yazarmısın.ben buradaki dr.ları çok fazla tanımıyorum. bence kanallarınla igili kemal beye muayene ol. birde ondan durumun hakkında fikir al.
bizim durumumuzdakilerin en büyük ilacı moral yüksekliği ve umut.sakın umudunu yitirme.

tatlım bu yolda ben de yeniyim ama yıllardır araştır, oku derken baya bişiler öğrendim ama tabi iş uygulamaya gelince durum farklı , benim sorunum eşimde , belki ii olacak belki kötü, ama allahdan ümit kesilmez , ben 7 yıllık evliyim , 5 - 6 yıldırda durumumuzu biliyorum , eşimi zar , zor ikna ettim şimdi gönlü oldu , artık hayırlısı olsun , yüce rabbim bu yolda kimseyi çaresis bırakmasın , maliyette çok önemli , bizler asgari ücretle çalışıyoruz , ama allah yardım eder inşallah , sevgilerimle.....

lee sen aslen nerelısın ben eskısehırlıyım ınternette arastırırken bır doktor buldum sonradan ogrendımkı bu doktor ablamında doktoruymus ve onun sayesınde 5sene sonra yeğenımıze ulastık ablam 3defa dusuk yaptı sonunda bu doktor rahımdekı perdeyı gormus ınternet sayfası var ordan soru sorabılıyorsun ve aynı gun ıçınde cevaplanıyo adı kemal hükmen bırde ben doktor sıtesıne uyeyım oarayada soru sorabılıyorsun doktorlar cevaplıyo ben kendı derdımı anlattıgımda kımısı sabret dedı kımısı asılama tüp bebek dedı bencede en ıyısı senınde dedıgın gıbı kemal beyle ırtıbata gecmek bakalım hayırlısı bu ay kendı halıne bıraktımbayramdan sonra gene gıdıcem

merhaba canım,ben Eskişehirli değilim.evlilik dolayısıyla geldim.9 yıldır Eskişehirdeyim.Kemal Hükmeni duymuştum.ama infertilite konusunda ne derece iyi bilmiyorum.sanırım onun özel polikliniği var.
şuan regl gecikmem için anadolu hastanesinden Aslan beye gittim.onuda internetten bulup gittim.tabikii ilaçlar ve ne yapmam konusunda mutlaka kemal beyle irtibat halindeyim.
sağolsun o da hemen dönüyor ve yapmam gerekenleri söylüyor.benimde tadavim bayramdan sonraya uzadı sanırım.inşaallah şu kist geçerde. tedaviye başlarım.sağlıcakla kal canım.herşeyin yolunda gitmesi dileğiyle.
inşaallah ramazan ayının bereketi önce gülenle başlar ve bizlerede yansır.hepimiz çifte bayramlar yaşarız)

Arkadaşlar, topiğin birinde bizler gibi bebek bebişine kavuşmak için tedavi olan bir arkadaşımız çok güzel bir dua paylaşmış. bende dayanamadım sizlerle paylaşıyorum.)
Alıntıdır
(Merhaba arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah Allah ömür verdikçe yılmak yok, hep deneyeceğiz hiçççç umudunuzu kaybetmiyeceğiz. Rabbim bizi herkezden özel yaratmış demek ki bizi daha çokk seviyor veee herkezden daha çok bizden dua bekliyor diyeceğiz. İmtahanımızı tevekkül edip sabredeceğiz elden birşey gelmiyor ki Rabbimin ol demesini bekliyor bebeklerimiz...
Sonra da bunu eklemiştim.
Allah Resulu (s.a.v) diyor ki Günahsız ağızla edilen dua kabul edilir.Sahabe soruyor günah işlemeyen ağız varmıdır ya Rasulallah.Efendimiz buyuruyor ki: sen kardeşinin adına günah işleyemezsin. O da senin adına işleyemez. Sen ona dua et.O da sana dua etsin. O yüzden kardeşlerin birbirimize dua edelim çokkkk öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum. Allah hakkımız da ne hayırlıysa onu versin dedeğim gibi üzülmek yılmak yokkk Allaha emanet olun....)yani arkaşım en güzel dua mümin mümine ettiği duadır inşallah dualarda buluşur hepimiz hamile kalırız... çok öpüyorum Allaha emanet ol

kızlar merhaba bn tedavi görenlerdenim fakat mete beyin hastasıyım.bugü transferimin 9.günündeyim 8.günü kan testi yaptırdım 16 çıktı bi fikri olan varmı.çok erkekn fakat dayanamadım işte pazartesi test güünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…