Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

canım tebrık ederım buyuk ıhtımalle hamılesın umarım degerın katlanır kacıncı denemendı

umarım hamilesindir canım bende yeniyim ve ilk denemem olcak o yüzden bi bilgiye sahip değilim... peki sizdeki sorun neydi ögrenmemde bi proplem varmı?

gülenciğim nasılsın? inşaallah herşey yolunda gidiyordur.benim antalyadan misafirlerim vardı.fazla takip edemedim topiği.tedavimin bayram sonrasına ertelenmesine sevindim antalya çok sıcakmış. allah yardımcınız olsun.ben ilacı kullanıyorum.bugün 5.gün 10.gün sonra inşaalah regl olurum ve kistimde geçmiş olur.bu arada soğan suyuna devam ediyorum.içim dışım soğan koktu) içimdeki his hamilelik haberini alacakmışım gibi.Ramazan ayı bereketiyle gelir İNŞAALLAH.dualarım seninle ve herkesle. kendine dikkat et.bol su iç.öptüm)

ilk denemem benim bugün 10.günüm test yaptım evde 2.çizgi diğeri gibi kırmızı değil ama baya belirgin ama pazartesi net sonuç belli olacak

canım benim 2.çizgide hafifte olsa belirginleştiyse hamilesin.İNŞALLAH hayırlı haberi verirsin bize.Darısı sonuç bekleyen diğer arkadaşlarıma ve biz tedavi olacak bebek bekleyen herkese)))

kızlar çıkmış sonucum bide yarın demişlerdi.netten baktım 579.14 diyo ben ilk defa böle bi test yaptırdım zor anladım sonucu H harfi yzıyo bide

canım iyiyim..internete giremedim bende..iyi olmaya çalışıyorum.bugün 7.günüm..çok umutlu değilim,hayırlısı..sen nasılsın?gebelik haberini okurum diye düşünmüştüm,hayırlısı canım..ama iyi yapmışsın doktora gitmekle.d.kont.hapından nefret ederim ben..sanırım farlutal kullanıyosun..oda iyi olmuş..bi an önce sökülür adetin..canım hava çok sıcak gerçekten.sonbaharda biraz srinler hiç olmazsa..hem rahat rahat bayramını geçir:) bende öpüyorum canım çok sağol..duaların için de...

kızlar çıkmış sonucum bide yarın demişlerdi.netten baktım 579.14 diyo ben ilk defa böle bi test yaptırdım zor anladım sonucu H harfi yzıyo bide

dr u telefonla ara sor hemen bence ben meraktan çatladım
laboratuvar sonuçlarında H high yani yüksek anlamında oluyor ama hcg değeri için normaldir sanırım ikizde olabilir:))

jakobi canım aradım zaten iyi dedi bundan sonrası önemli dedi korktum biraz ama iyi düşünmek istiyorum pazartesi doktora gidecem boş gebelik dış gebelik falan nasıl oluyoki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…