kızlar merhaba bn tedavi görenlerdenim fakat mete beyin hastasıyım.bugü transferimin 9.günündeyim 8.günü kan testi yaptırdım 16 çıktı bi fikri olan varmı.çok erkekn fakat dayanamadım işte pazartesi test güünüm
canım tebrık ederım buyuk ıhtımalle hamılesın umarım degerın katlanır kacıncı denemendı
kızlar merhaba bn tedavi görenlerdenim fakat mete beyin hastasıyım.bugü transferimin 9.günündeyim 8.günü kan testi yaptırdım 16 çıktı bi fikri olan varmı.çok erkekn fakat dayanamadım işte pazartesi test güünüm
umarım hamilesindir canım bende yeniyim ve ilk denemem olcak o yüzden bi bilgiye sahip değilim... peki sizdeki sorun neydi ögrenmemde bi proplem varmı?
yok canım istediğini sorabilirsin bizim sorun eşimde sperm azlığı-herşey yani.bende sorun yoktu[/QUO
teşekkür ederim... bizdede sperm azlığı var 1.3 milyon cıktı..bende bir sorun yok inşallah hamilesindir canım...pozitif haberini bekliyorum...
canım ben gecen sene basladım 3yıllık evlıgım ama tam anlamıyla bu sene ugrasmaya basladık hazıranda amelıyat oldum sonra yumurtlama tedavısı gercı yumurtlamam ıyı ama gebelıgı hızlandırmak ıcınmışbu ay ıse kendı halıne baıraktım ama bayramdan sonra lı beye gıdıp bıran once asılama gerekıyorsa tüp bebek tedavısı ıçın konusucam yasım 25 bu arada bızdekı sorunda tam anlamıyla yok amabebekte yok benım tuplerımın bırı hafıf tıkalıymıs bazı doktorlar olur dıyo ama ben beklemek ıstemıyorum ilk gebeliğim kendılıgınden oldu ama dusuk yaptım ve bıdahada olmadı sızınde pek sıkıntınız yokmus tabı bu cok buyuk bır avantaj doktor sana zaten soyler sansının kac oldugunu ben ınternet aracılıgla sordum asılamada basarı sansları &15 tüp bebekde &50 imis tabı bu kısıden kısıye degısır ama genede guzel bır merkez suanda sen yumurta takıbındemısın transfer ne zaman ve bırde ne kadara mal olcak 3300 dedıler bana ılaclar harıç öpuyorum
mrb tatlım , yumurta takibinde değilim tatlım , tahlil sonuçlarına göre arayacaklar o zaman başlayacak , sorun bende yok , eşimde ama tabiki ilereki zamanlarda neler meydana gelir , durumlar nasıl olur bilemiyorum , masraflar konusunda bir bilgim yok tatlım , 3,900 felan tüp bebek dediler, daha biz yeni başladığımız için bilemiyorum , herşeyin hayırlısı olsun , allah buradaki arkadaşların yardımcısı olsun , sevgilerimle
Arkadaşlar, topiğin birinde bizler gibi bebek bebişine kavuşmak için tedavi olan bir arkadaşımız çok güzel bir dua paylaşmış. bende dayanamadım sizlerle paylaşıyorum.)
Alıntıdır
(Merhaba arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah Allah ömür verdikçe yılmak yok, hep deneyeceğiz hiçççç umudunuzu kaybetmiyeceğiz. Rabbim bizi herkezden özel yaratmış demek ki bizi daha çokk seviyor veee herkezden daha çok bizden dua bekliyor diyeceğiz. İmtahanımızı tevekkül edip sabredeceğiz elden birşey gelmiyor ki Rabbimin ol demesini bekliyor bebeklerimiz...
Sonra da bunu eklemiştim.
Allah Resulu (s.a.v) diyor ki Günahsız ağızla edilen dua kabul edilir.Sahabe soruyor günah işlemeyen ağız varmıdır ya Rasulallah.Efendimiz buyuruyor ki: sen kardeşinin adına günah işleyemezsin. O da senin adına işleyemez. Sen ona dua et.O da sana dua etsin. O yüzden kardeşlerin birbirimize dua edelim çokkkk öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum. Allah hakkımız da ne hayırlıysa onu versin dedeğim gibi üzülmek yılmak yokkk Allaha emanet olun....)yani arkaşım en güzel dua mümin mümine ettiği duadır inşallah dualarda buluşur hepimiz hamile kalırız... çok öpüyorum Allaha emanet ol[/QUOT gercekten cok guzel bır dua canım pekı sen aslen antalyalımısın yanı eskısehır antalyaya uzak senın ıçın zor olcak taa oralardan buraya gelmesı ınsallah cektıgın butun bu eziyetın karılıgını gorursun bak bende senın ıçın dua ettım insallah kabul olur:) bırde sogan kuru yapıcam demıssın faydasını gorenler cok denemekte fayda var opuyorum
merhaba canım) Antalyadan misafirim vardı bu aralar pek internete giremedim.cevabım gecikti.önce hayırlı ramazanlar diliyorum herkese.yüce rabbim bu ayın hürmetine bizlerin duasını kabul eder inşaallah.
Dileyen herkesi bebek sahibi yapar.ben Adanalıyım.Eşimin ailesi Antalyada tedavi esnasında kalacak problemim yok.tabiki gidip gelmelerim oluyor.o kadar çok şeylere katlandım ki tedavi için.
zorda olsa gidip geleceğim artık)İnşallah bu tedavimle yüce rabbim bizide sizleride sevindirir.bayramdan sonra inşaallah tekrar merkezde olacağım.duların için teşekkürler )sevgiyle kal sevgili arkadaşım ))
Arkadaşlar, topiğin birinde bizler gibi bebek bebişine kavuşmak için tedavi olan bir arkadaşımız çok güzel bir dua paylaşmış. bende dayanamadım sizlerle paylaşıyorum.)
Alıntıdır
(Merhaba arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah Allah ömür verdikçe yılmak yok, hep deneyeceğiz hiçççç umudunuzu kaybetmiyeceğiz. Rabbim bizi herkezden özel yaratmış demek ki bizi daha çokk seviyor veee herkezden daha çok bizden dua bekliyor diyeceğiz. İmtahanımızı tevekkül edip sabredeceğiz elden birşey gelmiyor ki Rabbimin ol demesini bekliyor bebeklerimiz...
Sonra da bunu eklemiştim.
Allah Resulu (s.a.v) diyor ki Günahsız ağızla edilen dua kabul edilir.Sahabe soruyor günah işlemeyen ağız varmıdır ya Rasulallah.Efendimiz buyuruyor ki: sen kardeşinin adına günah işleyemezsin. O da senin adına işleyemez. Sen ona dua et.O da sana dua etsin. O yüzden kardeşlerin birbirimize dua edelim çokkkk öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum. Allah hakkımız da ne hayırlıysa onu versin dedeğim gibi üzülmek yılmak yokkk Allaha emanet olun....)yani arkaşım en güzel dua mümin mümine ettiği duadır inşallah dualarda buluşur hepimiz hamile kalırız... çok öpüyorum Allaha emanet ol[/QUOT gercekten cok guzel bır dua canım pekı sen aslen antalyalımısın yanı eskısehır antalyaya uzak senın ıçın zor olcak taa oralardan buraya gelmesı ınsallah cektıgın butun bu eziyetın karılıgını gorursun bak bende senın ıçın dua ettım insallah kabul olur:) bırde sogan kuru yapıcam demıssın faydasını gorenler cok denemekte fayda var opuyorum
merhaba canım) Antalyadan misafirim vardı bu aralar pek internete giremedim.cevabım gecikti.önce hayırlı ramazanlar diliyorum herkese.yüce rabbim bu ayın hürmetine bizlerin duasını kabul eder inşaallah.
Dileyen herkesi bebek sahibi yapar.ben Adanalıyım.Eşimin ailesi Antalyada tedavi esnasında kalacak problemim yok.tabiki gidip gelmelerim oluyor.o kadar çok şeylere katlandım ki tedavi için.
zorda olsa gidip geleceğim artık)İnşallah bu tedavimle yüce rabbim bizide sizleride sevindirir.bayramdan sonra inşaallah tekrar merkezde olacağım.duların için teşekkürler )sevgiyle kal sevgili arkadaşım ))
ilk denemem benim bugün 10.günüm test yaptım evde 2.çizgi diğeri gibi kırmızı değil ama baya belirgin ama pazartesi net sonuç belli olacak
ilk denemem benim bugün 10.günüm test yaptım evde 2.çizgi diğeri gibi kırmızı değil ama baya belirgin ama pazartesi net sonuç belli olacak
kızlar çok saolun testi yaptırdım ama sonuç yarınmış.adet günümde bugün sancımda başladı dua edin bana
kızlar çok saolun testi yaptırdım ama sonuç yarınmış.adet günümde bugün sancımda başladı dua edin bana
gülenciğim nasılsın? inşaallah herşey yolunda gidiyordur.benim antalyadan misafirlerim vardı.fazla takip edemedim topiği.tedavimin bayram sonrasına ertelenmesine sevindim antalya çok sıcakmış. allah yardımcınız olsun.ben ilacı kullanıyorum.bugün 5.gün 10.gün sonra inşaalah regl olurum ve kistimde geçmiş olur.bu arada soğan suyuna devam ediyorum.içim dışım soğan koktu) içimdeki his hamilelik haberini alacakmışım gibi.Ramazan ayı bereketiyle gelir İNŞAALLAH.dualarım seninle ve herkesle. kendine dikkat et.bol su iç.öptüm )
kızlar çıkmış sonucum bide yarın demişlerdi.netten baktım 579.14 diyo ben ilk defa böle bi test yaptırdım zor anladım sonucu H harfi yzıyo bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?