Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

jakobi canım aradım zaten iyi dedi bundan sonrası önemli dedi korktum biraz ama iyi düşünmek istiyorum pazartesi doktora gidecem boş gebelik dış gebelik falan nasıl oluyoki

boşver kötü düşünme pozitif düşün ben boş gebelik geçirdim. ilk değerim 97 idi güne göre düşüktü değerim önce düzenli yükseldi sonradan geride kalmaya olması gerektiği kadar beta hcg m yükselmemeye başladı. senin değer düşük değil iyi maşallah. dış gebelikte ise benim bildiğim anormal derecede yüksek çıkıyo mesela ilk testte 3000 ler falan çıkıyo. iyidir inşallah seninki. sen hangi iğneleri kullanmıştın. ben aynı anda hem menepur hemde gonal f kullanıyorum benim gibi iki ilacı aynı anda kullanana rastlamadım merak ediyorum bende neden ben 2 tane kullanıyorum diye

canım ben sadece menegon kullandım yumurtalar büyüyüncede nasıl yazılıyo bilmiyorum ama okunuşu setrotayt yumurtaların boyutunu aynı tutuyomuş o kadar

canım bende menepur ve puregon aynı anda kullandım..toplam 575 ünite oluyordu ikisi birden.zaten en yüksek 600 ünite kullanıyorlarmış..6 yumurta toplanabildi..2 tanesi döllendi..beklemedeyim..c.tsi test günüm..inşallah bekletmez daha fazla bebekler:)

merhaba arkadaşlar bende bugün puregon ve menopur a başlıyorum allahım sonumuzu hayır getirsin... bu dönemde yapmamımız yememiz ve yemememiz
gereken bir şey varmı? önerileriniz varmı?

merhaba arkadaşlar bende bugün puregon ve menopur a başlıyorum allahım sonumuzu hayır getirsin... bu dönemde yapmamımız yememiz ve yemememiz

hayırlı olsun canım.dozların kaç?doktorun kim bu arada?benim bildiğim ve özellikle yaptığım bişey yoktu..herşey yolunda gider inşallah..güzel sonuçlar alırız,bebeklerimize kavuşuruz inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

puregon 425 menopur da 75 galiba 2 toz bi su oalrak yapıyorum doktorum kemal bey ama bu aşamadan sonra hasan bey yada murat bey ilgileniormuş galiba
inşallahhhhhh kavuşuruz gülem.... senin transferin olmuşdu galiba değilmi? allahım tedavilerimizin sonunu hayırlı getirsin hepimiz hamile kalırız inşallah....

canım benim dozumda aynıydı?sorunun neydi ve yaşın?bende rezervler az,endometriozis falan var..transferim p.tesi oldu..bugün 9.günümdeyim..en zoru beklemekmiş valla.c.tesi tes günüm ama ben cuma idrarda bakcam..7.gün baktım negatifti..ama erkendi zaten..umudum yok,hiç bişey hissetmiyorum..inşallah canım inşallah..

benim eşimde sperm sayısı düşüklügü vardı canım bende bi sorun yok. yaşım 28. kemal bey bize %46 olumlu dedi.senin doktorun kimdi? cumartesi benimde kontrolum var... bence umudunu yitirme hiç belli olmaz orası 7. günü idrar için çok erken.. umarım seninledir... dualarım seninle....

canım sadece sorun sperm sayısımı?ne güzellll:)) sana neredeyse kesin olur derim çünkü 3 yıldır burda bunu görüyorum..bizde bende endometriozis,rezerv azlığı,troid var.eşimde morfoloji %1 :))))))))))))))) işte bu kadar..belki unutuutğum başka bişey vardır.karışıyo artık..canım sağolasın..anne olmak için yırtındım 3 yıldır..Allahım inşallah verir..sanada banada..herkese:)) doktorum hasan beydi canım..gelişmelerini yaz..ama eminiim iyi geçecek..

6 yumurtadan 2 kaldı yani donduramadınız öylemi? inşallah tutar bebişin canım. ben menepur 2 toz 1 su alıyorum yani günlük 150 oluyor. gonal-f ise günlük400 ikisi 550 yapıyor bugün öğleyin kontrole gidicem bakalım neler olmuş.

ben forum sayfalarında yumurtaların yerleştirilmesinden sonra ananas suyunun iyi geldiğini okumuştum ama bu dönem için incir kürü olabilir belki

bizdede morfoloji sorunu var %1 sanırım bu önemli bir sorun. gulem kaçıncı denemendesin?

kızlar bende ananas yedim,burda okuyunca,ama öncesinde değil sonrasında 3-4 gün yedim..
evet maalesef dondurulmuşum yok.onca hormon aldım keşke olabilseydi..
benim 2 aşılamam oldu daha önce,tıp ta..tüp bebek 1.olacak..inşallah bi dahaya gerek kalmaz.canım biz 2008 in eylülünde bıraktık korunmayı,,bi kaç ya geçince ben hormonlarıma baktırayım dedim.fsh 12 çıkınca doktor bizi korkuttu,hemen kemal beyin yanında aldık soluğu..muayene bulguların iyi dedi.eşimde morfoloji%2 çıkmıştı..bitek bu düşük ama olmaz diye bişey yok,sen normalsin dedi bana 1 yıl deneyi öle gelin dedi..1 yıl geçti gene gittik acelecisin dedi bana.olur dedi yine geri çevirdi:) ve veeee sonra bende endometriozis,polip,haşmato troidi,çıktı.şimdi tedavi için gittiğimde rezervleriniz çok az dedi hasan bey:) 2,5-3 yıl kapılarını aşındıamadığım doktor kalmadı.şimdi erkekte morfoloji düşük diye tüp bebek yapılıyo hemen,ama kemal bey bi türlü yanaşmadı bizi tedavi etmeye..şimdide yumurta bile üretemedik..nasip sanırım.bilemiyorum..inşallah tutar..dünya kadar masraf,vücuda yüklenen ilaç...yarın belli olacak...hepimize bi an önce nasip etsin Allah...

umarım bu son olur canım... bu süreç insanı çok sarsıyor... her yönden

gülemciğim merhaba,inşaallah hayırlı haberlerini alırız.seninle birlikte bizde seviniriz) inan canım dr.konusunda merkez konusunda kime güveneceğimi bende şaşırmış durumdayım.yıllardır sebepsiz infertilte,
yok efendim ben kafaya çok takıyormuşum,rahat olmam gerekiyormuş.olmasın diye bir sebep yokmuş dediler bugüne kadar geldim. al sana sebep şimdide yaşımı ön plana çıkarıyorlar yumurta rezervin azalmış ,
kalitesi düşükmüş hamile kalma olasılığım çok yüksek olmayabilirmiş ohhh sonunda buldular kendilerine sebep.eee o zaman sebebi bulmuşken bu yönden becerilerini göstersinler bakalım,
yooo şimdide insanı umutsuzluğa sürüklemeye çalışıyorlar.bazen yeter artık pes diyorum):-(( Ama ben allahtan umudumu kesmedim.inşaallah yüce rabbim beni ve yıllarca bebişi olsun diye uğraşan
tüm kullarını görecektir) Allahtan hayırlısını dileyelim. hiçbir zaman umudunu yitirme ......

iyki bu forum sayfaları var okuyup öğreniyoruz. banada kemal bey mayıs ayında ilk görüşmeye gittiimde 1 yıl bekle senin kendinden olur dedi hayır bi sene daha bekleyemem dedim beklemeyi kabul etmedim. önce aşılama denedik olmadı. şimdi tüp bebek yapıyoruz. bu forum sayfalarını okumamış olsam tamam 1 sene bekliyim derdim belkide. ama yaşım 31 oldu bununda etkisi var geçen her ay benim için kayıp.

lee cim canım sebepsiz infertilite diye bişey yok..sebebini bulamadıkları için böyle bi şık daha yaratmışlar.bi bayanla tanışmıştım 19 yıl sonra oğluna kavuşmuş.sayısız kez aşılama ve tüp ve laparoskopi olmuş..yok yok..en sonunda troid çıkmış ve küçük bi operasyondan sonra hemde doğal yolla olmuş..kadın anlatırken gözleri dolmuştu..ve bana troidlerine baktır demişti ve ben ooo bana tüp bebek merkezi doktorları baktı yok öle bişey demiştim....
kemal beye dedim;dr bey ben kupkuruyum,o ovülasyon akıntısı denen şey olmuyo bende,normal hissetmiyorum dedim.güldü bana.hep kistim oluyodu,dedimkki ben ovülasyon olmadığımdan olabilirmi bu,yok dediler,her kadında ara ara olur....bitek o değil.inanın gittiğim bütün doktorlar aynı şeyi söyledi,ama ben burdan okuyorum;akıntıyı vs..heşeyi..yok ,inandıramadım..
jakobi canım iyiki ikna olmamışsın,iyiki kabul etmemişsin..kemal beyin parayla pulla işi yok,o çok dürüst,iyi bi doktor..normal yolla olmasına seviniriz biz diyen başka bu işten para kazanan bi doktor yoktur.bu yüzden inanıyorum ona..ama az buçuk kendi bedenimizi biliyoruz ve tabiiki burası olmasa gözümüz açılmaz.ben artık bu konuları bi doktora danışmaktansa burda arkadaşlarıma soruyorum..bi laf vardırya hekime sorma,çekene sor diye...çok doğru..

kızlar moralinizi yüksek tutun bence etkiler çünkü.zaten doktorlar neden sevinsink i tüp bebek tuttu diye bi daha para alamayacaklar.mete bey benim doktorum tanıyan vardır çok sakin birisi bana tek şansın yaşın dedi %50 şans verdi 2 embriyo oldu için hamileyim şuan değerlerim çok güzel fakat sevinemiyorum bile dış gebelikmimi normalmi bekleme bitmiyo yani pazartesi belli olcak herşey.ama ben stresten mahvoldum iştahım yok sinirliyim allah hepimizin yardımcısı olsun

evet bende kemal bey e güveniyorm. başka kurumlarda hasta gelince ellerini kavuşturarak müşteri geldi diye sevinen tipler gördüm fark çok bariz. gulem peki sen bilmişmisin yani yumurtlama olmuyomuymuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…