Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

evet bende kemal bey e güveniyorm. başka kurumlarda hasta gelince ellerini kavuşturarak müşteri geldi diye sevinen tipler gördüm fark çok bariz. gulem canım yumurta sayısının kaç olduğunu o zaman görmemişlermiydi kaç tane oluşuyodu kontrollerde

Son düzenleme:

canım 2 yıl önce 20 saymıştı kemal bey..şimdi 9 du..6 tanesi gelişti ve toplandı..5 tanesi işlem gördü(döllendirildi) 2 tanesi döllendi..bu arada sonucum negatif..sabah test yaptım..sizlere bol şanslar..inşalah güzel sonuçlar alırsınız..

umarım bu son olur canım... bu süreç insanı çok sarsıyor... her yönden

merhaba inşallah tedavin hayırlı bir şekilde sonuçlanır ve bebişini kucağına alırsın. mevlam kimseye aratmasın.tedavinin başındasın sanırım iğne aşaması değil mi? tavsiyem bal,tarçın,çörekotu karışımı akşam ve sabah aç karnına 1tatlı kaşığı çiğneyerek ye,incir kürü uygula ama keşke tedaviye başlamadan bunlara başlasaydın.olsun sen şimdide yesen olur.eşinede arı sütü,polen karışımı,ceviz,kabak çekirdeği, havuç yesin,keçiboynuzu kaynatıp içsin.veeeee kafan rahat olsun ,transfer sonrası ananas yemeyi öneriyorlar,bol su iç. ALLAHIM İNŞAALLAH yarın gülenden hayırlı haberi alırız sonrada sizlerden.İnanın oruçta, namazda sürekli kendime ve sizlere dua ediyorum.allah dualarımızı kabul eder İNŞAALLAH))))

bence en iyisini yapmışsınız canım,beni boşu boşuna oyaladılar 7 defa aşılamayla rekor kırdım sanırım) her seferinde tuttu tutacak derken neyse 6.sında tutmuştu olmadı.şimdiki aklım olsaydı bebek düşündüğümüz ilk anda olmuyormu direk tüp bebek merkezine giderdim.gerçi o da maddiyata bakıyor ha deyince yaptıramıyorsun.neyse bence doğrusu bu iyiki beklemedin.inşaallah daha fazla beklemezsin.ve bu tedavinde bebeğini kucağına alırsın.gülem,sen,kıvılcımv ve diğer arkadaşlar inşaallah tedavi sonucunda hamiş kalırsınız banada umut olursunuz.bende bayramdan sonra inşaallah orada olacağım.

gülemciğim,canım idrar testimi yaptın yineee, lütfen söylenen tarihte gidip kan tahlilini yaptır.inşallah pozitiftir.tedavinin başından beri kendini negatif diye şartlandırdın yapma böyle.sonuçta her iki durumada hazırlıklı olmamız gerekiyor.Eğer ki elim yazmaya varmıyor sonuç negatif çıksada Allah sana ve eşine can sağlığı versin bu dünyanın sonu değil.İnşallah en kısa zamanda belkide tedavisiz kendiliğinden hamile kalırsın.hepimiz aynı durumda değilmiyiz ama pes etmeyeceğiz ve olumsuz düşünmeyeceğiz.zaman gelecek bebişimizi kucağımıza aldığımızda bu yaşadıklarımızı unutacağız.

çok teşekkür ederim lee26... evet ilk denemem ve tedavinin başındayım iğnelere başladım bu gün 3. gün iğnemi yaptım yarın kontrolum var...tavsielerin için teşekkürler bugünden başlıyorum yapmaya onlarıda özellikle eşiminkileri :) umarım ALLAHIM dualarımızı kabul eder.. bizide annelik yaşatır inaşşalah...

ahh gülem sabır ne olur yarın kan testini yaptır önce idrar tahlilinde belli olmaz hemen... ne olur sıkma canını hemen evet gerçekten zor biliyorum ama bizimde bebişlerimizi kucagımıza almayı ALLAHIM bize nasıp edecek geçte olsa alacagız kucaklarımıza inşallah ne olur morel cok önemli....

çok teşekkürler canım... sende problem neydi umarım seninde tedavin sorunsuz geçer... daha fazlada ugraşmazsın yeterince aşılama yapmışsın 7 tane... tüp bebek ilk mı olacak? umarım bir an önce bebişini kucagına alırsın... benimde dualarım seninle...

teşekkür ederim kızlar..lee cim iyiyim hayatım..olmadığına eminim,ama kan testini merkez istiyor diye p.tesi falan yaptırırım belki.bu iş nasip,şans işi..benim durumumdan dolayı çok pozitif değildim evet,ama olacağı zamanda engellere rağmen olduğunu bildiğim için teslimiyetçiydim daha çok..hayırlısı Allahtan..önce sağlık olsun..sizlerden güzel haberler bekliyorum artık..sevgiler...

gulem canım idrar testinde daha belli olmayabilir. kan testini bekle

lee 7 defa aşılama ne çokmuş, benim 3 aşılama oldu bazı dr lar çok yanlış yönlendiriyorlar ya

arkadaslar sıze bırsey sormak ıstıyorum acaba aşılama falan olmadan dırek tüp bebek yapıyorlar mı yanı ben gıtsem tüp bebek merkezine dırek tüp bebek ıstıyorum desem yapıyorlarmı yoksa ilk once asılamayı şart mı kosuyorlar ben aşılama ile fakıt kaybetmek ıstemıyorum bırde bu forumda yazmıslar dılekce ıle ıkı ebrıyo koyabılıyorlar dıye acaba dogrumudur

meraba kızlar.herkese hayırlı ramazanlar.şu mübarek günde rabbim dualarımızı kabul etsin,hepinizin yüzünü güldürsün,kucaklarınızı dolduruversin inşallah.

gülemcim yine bu forumda bi arkadaş vardı idrarda negatif çıktı,kahretti kendini,kan testi pozitif çıktı.şimdi ikiz bebişlerini bekliyor.inşallah kan testi yaptırırsın ve hayırlı haberlerle dönersin bize canım.
ocak aylarında ben de bu topikten çıkmıyodum sürekli takip ediyodum.güzel haberlerimi de burdan verdim.nolur umutsuzluğa kapılmayın,moralinizi bozmayın.rabbim büyüktür,herşeyin hayırlısını ve zamanını o bilir.bize tevekkül etmek düşer.ben de çok ümitsizdim kafayı yemek üzereydim ama şükürler olsun rabbim bize bu mutluluğu yaşattı.en kısa zamanda tüm isteyen ve bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatsın rabbim.dualarım sizlerle....

canm benim bi arkadaşım hiç aşılama istemedi vakit kaybı olmasın diye ve tüp yaptılar ona.şu an bebişi 1 yaşını geçti.
benim de şimdiki aklımm olsaydı aşılamaları yaptırmazdım.aynı iğneleri yiyosun ama şansı %15 diyorlar.

cevabın ıçın tesekkurler bahar sen hamılemısın nasıl bır yer bu merkez doktorları falan ilk denemede 1 ebrıyo transfer oluyormus basarı dusuyo galıba gercı ben sordum ınternet uzerınden &50 basarı sansları varmıs oldukca ıyı bır rakam esımı ıkna ettım gıbı gorunuyo bıde parayı toplayabılırsek hemen yaptırmak ıstıroyum

canım sendeki problem ney? sanırım ona göre yönlendiriyorlar...ben hiç aşılama falan yapmadım bizdede eşimde sperm düşüklügü var 1.3 milyon... direk tüp bebek dediler.istersen bi git konuş... ayrıca herkeze 2 ebrıyo koyuyorlar dilekçe falan demediler bana.

canım biz daha önce başka bi yerde tüp denemiştik.2. denemeyi antalya tüp bebekte yaptırdık.şükür tuttu.kavuşmamıza 2 ay kaldı allahın izniyle.2.denemem olduğu için mi bilemem gerçi prosedüre göre 2.denemeden sonra 2 embriyo koyuyorlar,ama bana dilekçe karşılığı 2 embriyo transfer edildi.
herşeyleriyle profesyoneller canım.doktorları olsun hemşireleri ve çalışanları olsun hepsi çok ilgililer.hiç tereddüt etmeden gitmeni öneririm.sormak istediğin olursa yardımcı olurum canım.eğer kabul ederlerse aşılama falan düşünmeden tüp bebek dene derim.rabbim kolaylıklar versin inşallah.

canım ben alı fuat sengöre gıdıyordum onceden andevada baska bayan bır doktora gıdıyordum rahım fılmı ıstedı cektırdım bı sorun yok dedı sonra tvsıye uzerıne alı beye gıttık rahımde kavıs var ıltıhaplanma var amelıya t olcaksın dedı hazıranda laparoskobı hısteroskobı oldum kanallarım bırı &70 dıgerı %30 acıkmıs ılk once gebelıgı hızlandırmak ıcın ilacla sonra asılama ıle eger hala olmassa en son care tüp bebek dedı tabı ben durdum duramadım ınternetten baska doktorlarada sordum bazısı bekle dedı bazısıda dırek asılama sonra tup bebek dedı aklım ıyıce karıstı evlenelı 3sene oluyo ılk yıl dogal yoldan gebe kaldım ama kurtaj olmak zorunda kaldım ve bıdahada hıç olmadı artık beklemek ıstenmıyorum asılama ıle flan zaman kaybetmek ıstemıyorum

cevapların ıçın tesekkur ederım bahar ne kadar guzel umarım saglıklı bır sekılde bebegıne kavusursn ve allah bızede o gunlerı gosterır cok ınce dusunuyorum cunku krdeı cekıp tüp bebek yaptırcaz eger olmassa bu yuzden cok streslıyım ya tek embryoda tutmassa dıye allahım buyuk he bu arada bebegının cınsıyetı ne ve adını ne koymayı dusunuyorsunuz cok merak ettım

canım allah yardımcınız olsun inşallah.rabbim evlat yolunda uğraşan herkeslere kolaylıklar,sabırlar versin inşallah.
tüp bebekte yumurta rezervin ve kaliteleri önemli canım.bak kendiliğinden de gebe kalmısın önceden allahın izniyle tutar inşallah.ben daha önceden bu merkeze gelmediğime,bu kadar geç kaldığıma pişman oldum.ama hayırlısı herşeyin vakti zamanı var demekki.bizde baya bi zorlandık maddiyat konusunda ama rabbim yardım ediyor canım ya.ya tutmazsa diye moralini bozarak girme bu yola oldumu.biz elimizden geleni yapcaz inşallah,gerisini rabbime bırakıp tevekkül etcez inşallah.sonra da duayla beklicez.allahım herkeslerin kucaklarını dolduruversin inşallah.
canım rabbimin izniyle oğluşumuz olacak inşallah.ama isim bulamadık daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…