arkadaşlar benim iğneler 3 oldu :) puregon,menopur,ve şimdide olgalutran 'a başladım...
birşey sorcam olgalutran ilk vurdugumda vurduğum yerın çevresi kızardı. sonra hafifledi ve geşti sizlerdende 3 ünü kullanan ve ve böyle birşey yaşayan varmı???
canım benimde bugün iğnelerim 3 oldu gonal-f, menopur, ve orgalutranın muadili citrotek gibi bi ilaç ismini unuttum şimdi. 3 tane iğne ve benimde yaktı bugün ilk kez oldu kaşıntı kızarma ve hafif şişlik yaptı. ama soğuk suya tuttum şimdi iyi geçti kaşıntı falan. iğneleri koldan oluyorum ben
canım allah yardımcınız olsun inşallah.rabbim evlat yolunda uğraşan herkeslere kolaylıklar,sabırlar versin inşallah.
tüp bebekte yumurta rezervin ve kaliteleri önemli canım.bak kendiliğinden de gebe kalmısın önceden allahın izniyle tutar inşallah.ben daha önceden bu merkeze gelmediğime,bu kadar geç kaldığıma pişman oldum.ama hayırlısı herşeyin vakti zamanı var demekki.bizde baya bi zorlandık maddiyat konusunda ama rabbim yardım ediyor canım ya.ya tutmazsa diye moralini bozarak girme bu yola oldumu.biz elimizden geleni yapcaz inşallah,gerisini rabbime bırakıp tevekkül etcez inşallah.sonra da duayla beklicez.allahım herkeslerin kucaklarını dolduruversin inşallah.
canım rabbimin izniyle oğluşumuz olacak inşallah.ama isim bulamadık daha.
Arkadaşlarım günaydın , cuma günü murat bey eşimi aramış , bizim (eşimin) sorunumuz genetikmiş, kromozla ile ilgiliymiş, geleceksiniz bakacağız demişler, %10 , % 20 gibi umut vermişler, arkadaşlarım ne yapmalıyım , nasıl biz yol bizi bekliyor , veya böyle sorunu olupda bebek sahibi olan arkadaşlarımız varmı, yardımcı olurmusunuz , şimdiden teşekkür ediyorum.
Arkadaşlarım günaydın , cuma günü murat bey eşimi aramış , bizim (eşimin) sorunumuz genetikmiş, kromozla ile ilgiliymiş, geleceksiniz bakacağız demişler, %10 , % 20 gibi umut vermişler, arkadaşlarım ne yapmalıyım , nasıl biz yol bizi bekliyor , veya böyle sorunu olupda bebek sahibi olan arkadaşlarımız varmı, yardımcı olurmusunuz , şimdiden teşekkür ediyorum.
ayy canım benım allah yardımcınız olsun ama sen bana neler demıstın hatırla allahtan umut kesılmez sen cok pozıtıf bır ınsan sın nasıp olunca her halukarda olur yeterkı sız caba gosterın bence doktorun dedıgını yapın gelın buraya bakalım doktorlar nasıl bır yol ızlıcek zaten genetık olarak embrıyoyu ınceleyebılıyorlar bence umut her zaman var sız tüp bebege devam edın ınsallah sonuc alırsınız
geçş olsun canım. bununla ilgili bir bilgim yok ama Allah kolaylık versin. moralini bozma buralarda okuyoruz hiç çocuğun olmaz denenlerin bile oluyo. bak sana olmaz dememşler umut vermişler. vazgeçme Allah hepimize verir inşallah.
Antalya Tüp bebek merkezi çalışanları ve Kemal bey işinin ehli bir doktor bizede tüp bebekte başka hastanede düşük şans vermişlerdi burada kemal bey transferden önce olumlu sonuç beklediğim hastalarımdansınız dedi bize ve sonuç Allah' a bin şükürler olsun olumlu idi çok şükürler Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin inş. tedaviye başladığınızda herşeyi Allah' a bırakın inancınızı yitirmeyin bol bol dua edin birde pozitif olun. bizim sorun eşimde idi normal yoldan bebek sahibi olamadık tüp bebek dediler bizde maddi durumumuz biraz kritikti rapor aldık rapor sayesinde baya indirimli oldu tedavimiz. İnşallah Allah' ım tamamını erdirsin 3 ay sonra miniğim kollarımda olucak Allah'ın izniyle.
Rabbim tüm isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Ayrıca eşim bu tedaviye başlamadan 6 ay önce vitamin hapı kullandı bununda biraz faydası oldu diyebilirim.
teşekkür ederim kızlar..lee cim iyiyim hayatım..olmadığına eminim,ama kan testini merkez istiyor diye p.tesi falan yaptırırım belki.bu iş nasip,şans işi..benim durumumdan dolayı çok pozitif değildim evet,ama olacağı zamanda engellere rağmen olduğunu bildiğim için teslimiyetçiydim daha çok..hayırlısı Allahtan..önce sağlık olsun..sizlerden güzel haberler bekliyorum artık..sevgiler...
merhaba..ben 0 ı gördüm.merkeze bildirdim,hasan beyle görüştük.kendimi maddi manevi hazırlayıp tekrar başlayacağız..adet oldum bugün 3.günüm.bitti bile.çok kısa sürüyo artık.sizleri takip edicem.yazın muhakkak.inşallah Allah bi an önce nasip eder.kolaylıklar diliyorum.
Hayırlısı böyleymiş.Gerçekten de hamile kalmakla herşey bitmiyo.her dr.a gittiğinde acaba kalbi atıyo mu diye düşünüyosun.Yani bir türlü kafan rahatlayamıyor.İnşallah Allah isteyen herkese nasip eder...merhaba..ben 0 ı gördüm.merkeze bildirdim,hasan beyle görüştük.kendimi maddi manevi hazırlayıp tekrar başlayacağız..adet oldum bugün 3.günüm.bitti bile.çok kısa sürüyo artık.sizleri takip edicem.yazın muhakkak.inşallah Allah bi an önce nasip eder.kolaylıklar diliyorum.
merhaba..ben 0 ı gördüm.merkeze bildirdim,hasan beyle görüştük.kendimi maddi manevi hazırlayıp tekrar başlayacağız..adet oldum bugün 3.günüm.bitti bile.çok kısa sürüyo artık.sizleri takip edicem.yazın muhakkak.inşallah Allah bi an önce nasip eder.kolaylıklar diliyorum.
canım umudunu kaybetme. elbet bir gün olcak. sende bizlerde bebişlerimizi kucaklarımıza alacagız bizlerde anne olcagız hayırlısıyla. pes etme moralinide yüksek tut ne olur...
inşallah canım,inşallah..3 yıldır alıştım,çok kötü olmadım sonucu aldığımda.ama umutlu olamıyorum endometriozis yüzünden.hep geriye gidiyomuş gibi geliyo vücudum..hayırlısı diyebiliyorum sadece..
sana şimdiden kolaylıklar diiliyorum canım.çok rahat atlatacaksın inşallah..sonuçlardan haberdar et olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?