ii geceler arkadaşlarım, allahın izni ile eşimde sperm bulundu ,şu anda onları dondurdular , bu hafta doktor murat bey ile randevum var ,bu yolda neler bekliyor eşim ve beni , daha yolun başındayız , hayırlısı ile inşallah sonuca ulaşırız, rabbim hepimize yardım etsin , rabbim hepimizi mutlu etsin , allahıma şükürler olsun ki yüce rabbim hiç birimizi çaresiz bırakmasın arkadaşlarım
canım hayırlı olsun..inşallah sorunsuz bi şekilde deva eder herşey..genetik test yapıldı demiştim değilmi? nasıl yapılıyo,ne kadar zamanda çıktı ve ücreti nasıl?birde eşinin daha önceki sonuçları nasıldı?hasan beyde bize isterseniz genetik test yaptırabilirsiniz dedi.eşimde morfoloji %3-%2 çıkmıştı en son %1 çıktı..napsamki?
canım hayırlı olsun..inşallah sorunsuz bi şekilde deva eder herşey..genetik test yapıldı demiştim değilmi? nasıl yapılıyo,ne kadar zamanda çıktı ve ücreti nasıl?birde eşinin daha önceki sonuçları nasıldı?hasan beyde bize isterseniz genetik test yaptırabilirsiniz dedi.eşimde morfoloji %3-%2 çıkmıştı en son %1 çıktı..napsamki?
slm eylül ayında antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıracak olan var mı ben 26 yaşindayım eşimde proğlem var.şu an vitamın ve doğum kont. hapı kullanıyorum.ilaçlara 5 eylülde (iğnelere) başlıcam ! benim durumum da olan lütfen haberleşelim
slm eylül ayında antalya tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıracak olan var mı ben 26 yaşindayım eşimde proğlem var.şu an vitamın ve doğum kont. hapı kullanıyorum.ilaçlara 5 eylülde (iğnelere) başlıcam ! benim durumum da olan lütfen haberleşelim
slm canım benim yarın transferim var hayırlısı bakalım. eşindeki problem neydi? bende dogum kontrol hapiıyla başladım. transfere kadar geldi hayırlısıyla benim doktorum kemal bey seninki kim? hayırlı olsun bu arada tedavin canım sorunsuz tedavi sürecin olur inşallah. bebişini kucagına alırsın...
günaydın arkadaşım , talım genetik test ile kromozonlarına bakıldı, kromozonlardan biri eksik olduğu çıktı tatlım ,15 günde sonucu geldi , murat bey aradı , kromozon tahlili tam kaç para bilemiyorum ama , 1 - 2 tathlil ve genetik test ile birlikte hepsine 400 tl ödedik , eşimin sonuçları hep olumsuz du , şimdi yüce rabbimin yardımı ile sperm bulundu , onu dondurduk , allah bundan sonra hepimize yardımcı olsun , tatlım morfoloji ne demek bilmiyorum ben , ama hiç ümüdini kesme , ne yapılması gerekiryorsa yaptır , rabbim yardımcı olacaktır , allah hayırlısı ile hepimizin kucağını doldursun inşalah , arkadaşlarım umudumuzu yitirmeyelim , herşeyin hayırlısı olsun.
bizimde %1 belki şimdi 0 olmuştur.eşim sigara alkol devam ediyo bi türlü kabul ettiremedim spermlerinde sorun olduğunu.Allahım bi de genetik problem varsa unutalım artık çocuğu filan..(senden çok umtluydum şimdi hiç umudum kalmadı.senle artık Hasan bey mi ilgileniyo?
canım sen normalsin değilmi?o zaman hiç üzülme.sorun erkekte olunca tüp bebekte tutması daha kolay..çünkü iş kadının rahminde ve hormonlarında bitiyo..ben kendim çok çektim.endometirozis 4.evre ve herşey birbirine yapışıkmış.açıldı dendi ama sıkıntılarım tekrar başladı.1 yıl oldum laparoskpi olalı şimdi yine mideme kadar acıyo içim.tuvalet olayım bile sorunlu..her seferinde bi hormonum daha bozuk çıkıyo.keşke sadece eşimde olsaydı diyorum bazen..hiç canını sıkma yani..benimle kimse ilgilenmiyo canım,kendini toparlayınca tekrar başlayabiliriz dedi hasan bey..ama merkezden emin değilim artık.tamam çok iyiler ama ben hala biraz kızgınım.kemal beyin normal dediği bende çıkmayan kalmadı..ve tedaviyi o yapacak sanmıştım hasan beye verdiler randevumu.kemal bey olsa dedim,o transferi yapar dediler.ondada bulunmadı.takibin son günü hasan bey kararsız kaldı bigün daha iğnemi yoksa çatlatmamı diye,o zaman kemal bey muayne etti,hasan beyin gördüğü boyutlarla onun gördüğü boyutlar değişikti..çatlatalım beklemeyelim dedi ve gerisini gene hasan bey yaptı..durumum parlak değildi evet ama hasan bey pek iletişimi olan biri değil.2 sene önce kemal bey geri çevirdi 2 kere(daha önce anlatmıştım.) telefonla randevulaştığımızda kendisi olacağını söylemişti ama öle olmadı..belki çok yoğundur bilmiyorum.başka bi merkeze gitmedim hiç özel olarak yani..gene oraya giderim büyük ihtimalle çünkü indirim yapılıyo ikinci seferede..sırf maddi anlamda yani..
canım sen normalsin değilmi?o zaman hiç üzülme.sorun erkekte olunca tüp bebekte tutması daha kolay..çünkü iş kadının rahminde ve hormonlarında bitiyo..ben kendim çok çektim.endometirozis 4.evre ve herşey birbirine yapışıkmış.açıldı dendi ama sıkıntılarım tekrar başladı.1 yıl oldum laparoskpi olalı şimdi yine mideme kadar acıyo içim.tuvalet olayım bile sorunlu..her seferinde bi hormonum daha bozuk çıkıyo.keşke sadece eşimde olsaydı diyorum bazen..hiç canını sıkma yani..benimle kimse ilgilenmiyo canım,kendini toparlayınca tekrar başlayabiliriz dedi hasan bey..ama merkezden emin değilim artık.tamam çok iyiler ama ben hala biraz kızgınım.kemal beyin normal dediği bende çıkmayan kalmadı..ve tedaviyi o yapacak sanmıştım hasan beye verdiler randevumu.kemal bey olsa dedim,o transferi yapar dediler.ondada bulunmadı.takibin son günü hasan bey kararsız kaldı bigün daha iğnemi yoksa çatlatmamı diye,o zaman kemal bey muayne etti,hasan beyin gördüğü boyutlarla onun gördüğü boyutlar değişikti..çatlatalım beklemeyelim dedi ve gerisini gene hasan bey yaptı..durumum parlak değildi evet ama hasan bey pek iletişimi olan biri değil.2 sene önce kemal bey geri çevirdi 2 kere(daha önce anlatmıştım.) telefonla randevulaştığımızda kendisi olacağını söylemişti ama öle olmadı..belki çok yoğundur bilmiyorum.başka bi merkeze gitmedim hiç özel olarak yani..gene oraya giderim büyük ihtimalle çünkü indirim yapılıyo ikinci seferede..sırf maddi anlamda yani..
merkez konusunda haklısın canım benimde %100 içime sinmiyor çünkü çok yoğunlar ve çok bekletiyolar sadece kemal bay ilgilendi ama bundan sonra ne olur bilmiyorum ben gelecek tüp bebek merkezinin karşısında oturuyorum her gün içimden bi ses git görüş diyo ama antalya tüp bebek merkezine git diyenler ağırlıkta...bi de benim drum vitalede diye buraya gidicem.Kemal beyin demesine göre bende sorun yok %50 şans verdi.bilmiyorum yaa bazen hiç umutlu olamıyorum hep negatifleri duyar oldum o kadar masraf haklısın öyle indirim varsa 2.de burda olur benimde.Allah hayırlısı neyse hepimiz için onu versin ve sabır versin.bu hafta çağırdılar beni bakalım ne dicekler..
benimde dr um kemal beydi ama hepsini hasan bey yaptı. yarın transfer günüm. Aynen sende olduğu gibi hasan bey bendede emin olamamıştı çatlatma gününe bir gün daha beklemelimi diye sonra erken çatlatmış olmalıki toplanan yumurtaların hiçbiri yeterli gelişmemiş. laboratuvarda geliştiricez dedi bakalım hayırlısı nolcak bilmiyorum.
canım benimde 6 tane idi yumurtam.en büyüğü 17 mm.olabilmişti.arkadan gelenleri beklersek 17 likte işe yaramaz hale gelebilir demişti kemal bey ve çatlatma iğnemi yaptırdı.6 sı toplanmıştı.5 tanesine işlem yapılabildi,3 ü iyi görünüyo demişti hasan bey.sonra ki gün aradı 3 ünden 2 si döllendi dedi.bi sonraki gün 2 si transfer edilecek durumda biri 3.kalite diğeri 2. kalite dedi.tamam dedik.idrara sıkışınca başlayacaktık.çok bekledik,hemşire geldi gelişimleri devam ediyo o yüzden biraz daha bekleyeceğiz dedi.bi kaç saatte bile değişim olur dedi hasan bey.neyse ben mesanemi boşalttım hatta:) tekrar içtim su..transfere girdiğimde embriyolog resimleriyle beraber 1.kalite ve 2A kalite dedi..hasan bey %20lik şansın %50 ye çıktı dedi.epey moralimiz düzelmişti.nasip,olmadı ama yani saniye saniye gelişiyolar canım..inşallah süpriz bi gelişme olur..hayırlısı Allahtan..
ben çok beklemedim,hatta birinde erken oraydım 1 saat önce aldılar..ama yoğun olmalarıda cezbediyo aslında,tercih edilen biyer olması güzel..canım ilki 3300 tl idi..ikinciyi orda yaptırırsan 2900 tl.oluyo.sanırım gelecekte ilk deneme 3000 tl falan.yani orda daha ucuz.evine yakınsa orda da deneyebilirsin.doktoruna yine gidersin vitale e..neyse şimdiden böyle düşünme önündeki sürece odaklan canım.bu iş kader kısmet işi..öyle düşün.[/QUOT
fiyatlarda çok ta farklılık yok dondurulmuşlarla daha ucuz sanırım. başarı oranı yüksek diyolar ama son bir aydır takip ediyorum hep negatif duyuyorum.
ben çok beklemedim,hatta birinde erken oraydım 1 saat önce aldılar..ama yoğun olmalarıda cezbediyo aslında,tercih edilen biyer olması güzel..canım ilki 3300 tl idi..ikinciyi orda yaptırırsan 2900 tl.oluyo.sanırım gelecekte ilk deneme 3000 tl falan.yani orda daha ucuz.evine yakınsa orda da deneyebilirsin.doktoruna yine gidersin vitale e..neyse şimdiden böyle düşünme önündeki sürece odaklan canım.bu iş kader kısmet işi..öyle düşün.[/QUOT
fiyatlarda çok ta farklılık yok dondurulmuşlarla daha ucuz sanırım. başarı oranı yüksek diyolar ama son bir aydır takip ediyorum hep negatif duyuyorum.
canım benim dondurulmuşum olamadı,işte bütün planları onlara göre yapmıştık..merkezin başarı oranında bence hastada önemli.bizim iki yumurtanın durumları 3 ve 2.kaliteyken benim durumumdaki geçen seneki başarı %50 miş.24 hastanın 12 si gebe kalmış.3.kalite ve 2.kalite transferinde..ve hasan bey bile bu durumda merkezin başarısı yada hastaların şansı gibi yorum yaptı.çok haklıydı bence..
canım benim dondurulmuşum olamadı,işte bütün planları onlara göre yapmıştık..merkezin başarı oranında bence hastada önemli.bizim iki yumurtanın durumları 3 ve 2.kaliteyken benim durumumdaki geçen seneki başarı %50 miş.24 hastanın 12 si gebe kalmış.3.kalite ve 2.kalite transferinde..ve hasan bey bile bu durumda merkezin başarısı yada hastaların şansı gibi yorum yaptı.çok haklıydı bence..
bana da senin durumunda olan her iki hastadan biri gebe kalıyo dediler.senin durumunda sadece 24 hasta mı varmış benim de elime tutuşturulan kağıtta oranlar yazıyodu.ama tabi daha ben tedaviye başlamadım yumurtaların durumuna göre deişir sanırım sadece folikül saydılar.bence %60 merkez başarısı etkili diye düşünüyorum drumda böyle söylemişti.her muayenede ücret ödeniyormu peki?
bana da senin durumunda olan her iki hastadan biri gebe kalıyo dediler.senin durumunda sadece 24 hasta mı varmış benim de elime tutuşturulan kağıtta oranlar yazıyodu.ama tabi daha ben tedaviye başlamadım yumurtaların durumuna göre deişir sanırım sadece folikül saydılar.bence %60 merkez başarısı etkili diye düşünüyorum drumda böyle söylemişti.her muayenede ücret ödeniyormu peki?
evet canım.24 kişiye 2.ve 3.kalite transferi yapılmış.12 si tutmuş..bence iyi bi rakam. her muayenede ücret verilmiyo.ilk görüşmede verdiysen bi daha almazlar..
benimde transferim oldu gülem bizimde istediğimiz gibi gitmedi... 6 yumurta toplandı 1 tanesi olgunlaşmış 3 tanesi laboauar ortamında olgunlaştacaklardı 2 tanesi dollemeye uygun olmayan yumurtaymış çöpe gitti. bulardan da sadece 1 tanesi döllenmiş oda 2. kalite transfer edildi pekde umudum kalmadı hayılısı bakalım...bizim durumumuzdada 26 hastadan sadece 5 tanesi olumlu sonuç almış.yani %19 şans verdi kemal bey((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?