ama canım yapma boyle bak ne guzel hamılesın hemde ıkız senın yerınde olmak ısteyen okodar cok kısı varkı hamılelığının tadını cıkar gerekırse psıkolojık destek al ama kendını yıpratma onları kucagına alacagın guzel gunlerı dusun
arkadaslar bu arada benım tüp bebek işi yattı zar zor ıkna ettıgım esım vazgect aşılamaya devam bızde bı sorun yok bekleyelım dıyor yılbasından sonra maddı durumumuza gore hareket ederız dıyo calıstıgı yerdekı arkadaslar bızımkıler tutmadı demıs tutmssa o kadr masrafın altından kalkamayız ıyıce yıpranırız dıyo off bılmıyorum oda haklı ama bende bıran once bebısım olsun ıstıyorum
mrh arkadasım bende alı beyın hastasıyım bana laporoskobı ve hısteroskobı yaptı rahım fılmını gordu hemen teshıs koydu bılmıyorum bende ona guvendım doktuk parayı amelıyat oldum bazı yonlerı ıyı bazı yonlerı kotu cok yogun fazla ılgılı ve konuskan degıl bende sınan kursuna gectım oda cok cana yakın ama herseyı cok takıyorsun dıye kızıyo bana aslında aklıma takılanları soruyorum ona sormıcamda kıme sorcam dımı bılmıyorum artık kıme nasıl guvencegımı sen sımdı hangı doktora gıdıyorsun
merhaba eminem26:)eskişehirli misin?"26"nedeniyle sordum.ben oralıyım.
evet ali fuat şengör'ün iyi yönleri de var.ama belki bilirsin hidrosalpenks çok ciddi bir durum.nasıl bunu görmez?ben de onda histeroskopi olmuştum.sorun yok dedi.zaten hidrosalpenks(en azından benimki gibi bir tablo) ultrasonda görülen birşey.ilk denememde tutunmuştu.beta hcg değerim de çok güzel katladı.fakat hep kanamalıydım.1 hafta kanamadan sonra düştü. bu süre içinde hiçbir şey yapmadı ali fuat şengör.sonra yaptırdığım testte pıhtılaşma olduğunu öğrendim.2.denemeden önce bu konuyu görüştüğümüzde tutunma olursa kan sulandırıcı iğneye başlıyacağız dedi.ilkinde bu sorun düşünülseydi belki şimdi 3 yaşında bebeğimiz vardı.bu geçen sürede rezervim ve yumurta kalitem düştü.son büyük şansımdı ilk deneme!
bir kere çok yoğun.herşey ışık hızıyla gidiyor.bunca yoğunlukta alelacele gerçekleşen muayeneler...bir de tedaviyi o yapıyor,transfer ve opu işlemi antalya tüp bebek merkezinde gerçekleşiyor.herşeyi tek biryerde yapmanın artıları var bence.
üçüncü denemeyi skandala adı karışan anatoliada gerçekleştirdik.oradan da memnum kalmadım veee vazgeçtim. pes ettim yani....burada bunları yazarak moral bozmak değil amacım.fakat içimdekileri de yazma sorumluluğunu üzerimde hissettim.kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum.herşey herkesin gönlünce olsun.bunca maddi ve manevi yorgunluk herkese beklediği mutluluğu getirsin.biz 4 yıldır hayatta herşeyimizi bu duruma göre ayarlamaktan bıktık ve artık yaşamı doyasıya yaşamak istiyoruz.sevgiyle kalın:)
evet canım eskısehırlıyım eşim burda calıyo ama soyledıklerınde gercekten cok haklısın yogunluktan z ılgıden bende sıkayetcıyım cok methını duydum oyuzdenalı beye gıttım ama sonra sınan beyede gıtmeye basladım bu yolda o kadar cok emek verıyoruz kı sonucunu alamayınca yorulup umutsuzluga kapılıyoruz canım bence bıraz maddı ve manevı yonden dınlenın ama işin peşini bırakmayın allahım bence mutlu sona ulastırcak sahı bu arada anatolıa ne skandalı oldu yanı artık kıme guvenecegımızı bılmıyorum her doktora korku ıle gıder oldum:84:
canım tüp bebek merkezleri bölümünde tüp bebek soygunu başlığından konuyu okuyabilirsin.yargı açısından kesinleşmiş bir sonuç yok.ne kadarı doğru bilemem fakat tam da tedavimiz sırasında bu haberi duymuştuk.bu bile insanı kaygılandırıyor.benim memnuniyetsizliğim orada yaşadıklarımla ilgili.yazdığım mesajlarda ayrıntısını okuyabilirsin.antalya tüp bebek merkezi ilgi-alaka yönünden,ali fuat şengör de tahliller vs..bakımından çok daha iyiler.birçok dr.birkaç düşükten sonra genetik ve pıhtılaşma tahlilleri isterken ali fuat ilk denemeden sonra istemişti.fakat buralarda da yaşadıklarımı mesajlarımda belirttim.belki bizim şanssızlığımızdı fakat işi şansa bırakacağımız yer hiçbir ayrıntıyı kaçırmadan yapılması gerekeni yapmak ve sonrasını şansa bırakmak olmalıydı.
bizim devam etmeme kararımız kesin canım.demek ki o kadar güçlü değilim.şu anda defalarca deneyenlere gıptayla bakıyorum.artık bu psikolojiyle yaşamak beni mutlu etmiyor.hayatta yapılacak o kadar çok şey var ki...sürekli ertelemekten bıktım artık.ne yapalım?bizim de çocuğumuz olmasın.eşimle birbirimizi seviyoruz,hayat böyle de çok güzel.
yine de telkinlerin ve iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.senin güzel haberlerini alarak mutlu olurum buradan.şu anda tedavi aşamasındasın sanırım.kaygılanmayı bir kenara bırak.belki de en başta yazdıklarımı hiç yazmamalıydım.fakat ben tedavilerim sırasında kötü şeyleri hiç düşünmemeye çalıştım.bir yola çıktıysan,bir karar verdiysen gerisini düşünme.bu merkezde olumlu sonuç alanlar da var.bunlardan biri bir akrabamız,diğeri de arkadaşlarımız.sadece hiçbirşeyin atlanmamasına özen göster.bol şans canım.
arkadaşlarım baya bir süredir yazamıyordum, 13 eylülde tedaviye başladım, tedavim çok rahat geçti , herşey okadar ii gittiki , hamilelik belirlendi, daha ilk denememiz bu bizim. 1. kanda gebelik çıktı, 2 kandada çıktı , doktorum kesin hamilesin dedi, allahım ne güzel bi duyguydu eşim ,ben ,ailelerimiz ve bütün akrabalarımız çok sevindik, doktorum arada kanama olacak leke leke olarak dedi, lekelenme 2 gün sürdü, ve bitti,ben doktorumu aradım düşük önleyici verdi. ama korkma bişiyin yok gayet ii dedi,evet gerçekten ii di, Hiç bir şikayetim olmadı, bir hafta veya on gün felan geçti , aklıma eczanede idrar tahlilinde bakılan (ismini bilmiyorum) o şeyden aldım ve tek çizgi çıktı , hemen bir sağlık ocağına gittim kanda bakılsın diye , oradada kan değeri çok düşük tü, ve ağlaya ağla öldüm öldüm dirildi, doktorumu aradım sakın güvenme arada olur yanlışlıklar dedi, başka bir yerde tekrar yaptır dedi , bende doktoruma yanlış veya doğru orada sizin yanınızda öğrenmek istiyorum dedim, gel dedi , biz gittik kanı verdik, aradan 1 saat geçti veya geçmedi bizi çağırdılar , sonuç kötü, bebekler sağlıklı olmadıklarından tutunma olmamış , belki sakat olabilirlerdi dedi, biz burada en ii olanı koyuyoruz ama herşey allahın taktiri dedi, ilaçları bırak dedi doktorum, kanamaların başlayacak dedi , bugün bunları öğreneli 2 gün bile olmadı ama inanınki ölmek istiyorum, allah bize bu mutluluğu yaşattı ama olmadı, sorun eşimdeydi, sperm sorunu vardı eşimde, doktorum üzülme dedi ,3 - 5 ay sonra tekrar konuşalım dedi, arkadaşlarım o kadar kötüyüm, anlatılmaz , sizinle paylaşmak istedim, bu ayın 29. günü tek veya çift oldukları belli olacaktı, size o zaman müjde vermek istiyordum, ama nasip böyleymiş, halim yok, dermanım yok, bi karanlık odaya girsem çıkmasam, yemesem ,içmesem , ayaklarım felçli gibi, yüce mevlam böyle uygun görmüş demekki , rabbimin yazısı bu , hepimiz için hayırlı olan olsun , sevgilerimle arkadaşlarım.
merhaba arkadaşlar
6. denememi memorial da batu beyle yaptım yarın belli olacak. Ümidim yok.
ben izmirde oturuyorum kayınvalidem antalyada, bide orda deneyelim dedik.
memorialda kampanya var(yeni açıldığı için) Batu bey de çok ilgili,görüşmeler ücretsiz. Tavsiye ederim.
Bukadar başarısız denemeden sonra tekrar ayağa kalkmak geçmişle yaşamamak çok zor. ALLAH hepimize sabır versin.
emeklerimiz zayi olmaz inş.
arkadaşlarım baya bir süredir yazamıyordum, 13 eylülde tedaviye başladım, tedavim çok rahat geçti , herşey okadar ii gittiki , hamilelik belirlendi, daha ilk denememiz bu bizim. 1. kanda gebelik çıktı, 2 kandada çıktı , doktorum kesin hamilesin dedi, allahım ne güzel bi duyguydu eşim ,ben ,ailelerimiz ve bütün akrabalarımız çok sevindik, doktorum arada kanama olacak leke leke olarak dedi, lekelenme 2 gün sürdü, ve bitti,ben doktorumu aradım düşük önleyici verdi. ama korkma bişiyin yok gayet ii dedi,evet gerçekten ii di, Hiç bir şikayetim olmadı, bir hafta veya on gün felan geçti , aklıma eczanede idrar tahlilinde bakılan (ismini bilmiyorum) o şeyden aldım ve tek çizgi çıktı , hemen bir sağlık ocağına gittim kanda bakılsın diye , oradada kan değeri çok düşük tü, ve ağlaya ağla öldüm öldüm dirildi, doktorumu aradım sakın güvenme arada olur yanlışlıklar dedi, başka bir yerde tekrar yaptır dedi , bende doktoruma yanlış veya doğru orada sizin yanınızda öğrenmek istiyorum dedim, gel dedi , biz gittik kanı verdik, aradan 1 saat geçti veya geçmedi bizi çağırdılar , sonuç kötü, bebekler sağlıklı olmadıklarından tutunma olmamış , belki sakat olabilirlerdi dedi, biz burada en ii olanı koyuyoruz ama herşey allahın taktiri dedi, ilaçları bırak dedi doktorum, kanamaların başlayacak dedi , bugün bunları öğreneli 2 gün bile olmadı ama inanınki ölmek istiyorum, allah bize bu mutluluğu yaşattı ama olmadı, sorun eşimdeydi, sperm sorunu vardı eşimde, doktorum üzülme dedi ,3 - 5 ay sonra tekrar konuşalım dedi, arkadaşlarım o kadar kötüyüm, anlatılmaz , sizinle paylaşmak istedim, bu ayın 29. günü tek veya çift oldukları belli olacaktı, size o zaman müjde vermek istiyordum, ama nasip böyleymiş, halim yok, dermanım yok, bi karanlık odaya girsem çıkmasam, yemesem ,içmesem , ayaklarım felçli gibi, yüce mevlam böyle uygun görmüş demekki , rabbimin yazısı bu , hepimiz için hayırlı olan olsun , sevgilerimle arkadaşlarım.
çok çok geçmiş olsun yaşadığımız şeyler kolay değil ama herşeyde bir hayır vardır elcin. ilk önce pozitifi görmen daha sonra ilerleyiş olmaması bebeklerin sağlıklı olmayışından kaynaklanıyor. söylenecek çok şey yok maalesef en kısa zamanda toparlanırsın inşallahh
canım ne desem bos uzulme dıyemem gercekten cok zor bı durum ama bu durum bıle bır ümid bence sonucta hamıle kalmıssın umarım bır dahakı denemende tutunacaklardır cunkı ılk denemede boyle cok oluyormus allah sana ve kımseye bırdaha kımseye yasatmasın bu acıları
merhabalar...
elçin;çok geçmiş olsun canım..hislerini çok iyi anlıyorum.şimdi kaybetmiş gibi düşünüyosun kendini ama belkide böylesi hayırlıdır canım.inşallah herşey yoluna girer,sağlıklı sıhatl bi bebeğin olur..biraz dinlen,zaman tanı kendine,zaman herşeyin ilacı..
Uzun zamandır sessiz kalmış burası.. Bu aralar tedaviye başlayan yokmu :26:
Biz 3 arkadaş ocak başında nasipse murat beyle tedaviye başlıyacağızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?