Tüp Bebek Merkezleri Antalya Tüp Bebek Merkezi Kemal Özgür'ün Hastaları Burada Buluşalım

merhaba arkadaşlar antalya tüp bebek merkezinden memnun kalmayanlara şiddetle memorial tüp bebek merkezini tavsiye ederim.dr Batu Aydınuraz...maddi koşullar aynı fakat dr un farkını mutlaka göreceksiniz..

merhaba arkadaşlar antalya tüp bebek merkezinden memnun kalmayanlara şiddetle memorial tüp bebek merkezini tavsiye ederim.dr Batu Aydınuraz...maddi koşullar aynı fakat dr un farkını mutlaka göreceksiniz..

Selam canim ben antalya tup bebegi dusunuyorum ama memorial de aklimdan gecti tek doktor olmasi zorlarmi diye terettut ettim doktorun farki ne canim

bende memoriali tavsiye ediyorum doktor ve lab.için özellikle erkek faktöründe daha önemli imsi bi tek memeorialde var diye biliyorum bende çok şükür ilk denemede hamile kaldım ama doktor ve hemşireye ulaşma bilgi alma soru sorma geri dönüş derseniz çok iyi değil buda ordaki hatice hemşireden kaynaklanıyor hastaya telle ancak 2-3 kere ararsanız dönüyor ve baştan savma cevalar veriyor.

merhaba arkadaşlar;benim de hafta içi kemal beyle tüp bebek için ön görüşmem var haziran ayında da tedaviye başlamayı istiyoruz hastane doktorlar ilgi nasıl bilgi veren olursa sevinirim..

Of çok kararsızım ben de. Memorial mi yoksa Kemal bey mi? Erkek infertilitesinden kaynaklanan bir problem bizimkisi. Imsı tekniği tüp bebek merkezinde yok mu acaba?

daha önceki günlerde de yorum yaptım ama arkadaşlar okumadan tekrar soruyorlar sanırım.Kemal Bey mi memorial mı diye soran arkadaşlar hiç tereddüt etmeyin.kesinlikle memorial Batu Aydınuraz diyorum yarın 2 .deneme için tekrar gideceğim 10 kere de yapsam yine oraya giderim..ilgi alaka hastane koşulları karşılaştırılamaz bile..antalya ıvf de hsg çektirdim sadece ve bin pişmaan oldum..

arkadaşlar 2012 de Antalya da kemal beyde tüp bebek denemem olmuştu o zaman ne kadar kötü olduğunu tavsiye etmediğimi anlatmıştım. bu sene ankara Anatolia da bir denemem daha oldu başarısızlıkla sonuçlandı fakat size farkları anlatarak antalyanın ne kadar saçma bi merkez olduğunu anlatmak isterim. antalyada bana yüksek dozda ilaç kullanıldı ve yumurta toplamadan sonra ohss oldum bebek tutmadığı için hafif atlattım,normalde her gidişimizde e2 tahlili yapılarak kişiye özel doz ayarlaması yapılması gerek anatoliada bu yapıldı gün gün değişti ilaç dozum ve tam yarı yarıya azdı ankarada kullandığım ilaç.ankarada ilaçlar beni rahatsız da etmedi bu yüzden. antalyada e2 hormonuna bir kez baktılar son aşamada sadece onun dışında düz mantık şu kadar ilaç kullanılacak diyorlar bir dahada doz ayarlaması falan yapılmıyor. fazla ilaçtan artık ölecem sanmıştım orada. kişiye özel protokol falan hep hikaye yani.ankaradanda olumsuz sonuçla ayrıldım fakat haklarını yiyemem kesinlikle profösyonellik hat safhadaydı. zaten başka bi merkeze gidince anlıyosunuz antalyadakinin nasıl uyduruk bir yer olduğunu iki güler yüzle olmuıyo bu işler.

Sevgili arkadaslar araniza yeni katildim.Memorialde iki kere tup bebek tedavisi gordum ama malesef olmadi .Batu bey harika bi dr kesinlikle tavsiye ederim cok aydinlatici .suan dis gebelik geciriyorum bunu atlattiktan sonra tekrar gidicem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum.benımde 2.denemem 2 gün sonra tahlil yaptırıcam ama bugün dayanamayıp idrar tahlili yaptırdım tek çizgi çıktı umarım erken olduğu içindir Antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım hersey yolunda geçit 1 embriyo 1.kalite transfer edildi %50 şans verdi doktorum hersey yolunda gibiydi inşallah umutlarım suya düşmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah pozitifi görürsünüz, allah emeklerinizin karşılığını verir.

Arkadaşlar gonal f 300 IU 4 kutu elimde var uygun fiyata satıyorum.Almak isteyenler özelden telefon numaralarını atsınlar
150 ml de elimde açık var onu da ücretsiz vereceğim.

samara canım ben onun hastasıyım
Canim bana bilgi verir misin memnunmusun 1 yildir hamile kalamiyorum son 1 yildir adetlerim lekenmelerle ile 13 gün sürüyor 2 kez catlama iğnesi yaptırdım sonuç sınıf. Antalya da mehmet emin beye gittim beni Makattan muayene edince endometriosizsin dedi ve birtek o teşhis i mehmet bey koydu.unal yirmibeş olsun diğer doktorlar olsun hiç bir şey bulamadı.artik guvenebilecegim bir yere gitmek istiyorum.

Ben elimdeki sperm azlığı nedeniyle gittim oraya .kemal Özgür mükemmel bir hEkim.gerek mesleki birikimi Donanımı gerek hasta ilişkisi gerek profesyonelliğiyle tek kelimeyle mükemmel .murat bey ve Hasan bey de öyleler.merkezin işleyişi çok sistematik.hiç ortada arada kalmıyorsun .seni sonuna kadar dinleyip herşeyi tane tane anlatıyorlar.ekip tümüyle profesyonel . Ben çok ama çok memnun kaldım .çok araştırdım Öncesinde ve sırf Kemal Özgür ismi için gittim oraya.

Ben elimdeki sperm azlığı nedeniyle gittim oraya .kemal Özgür mükemmel bir hEkim.gerek mesleki birikimi Donanımı gerek hasta ilişkisi gerek profesyonelliğiyle tek kelimeyle mükemmel .murat bey ve Hasan bey de öyleler.merkezin işleyişi çok sistematik.hiç ortada arada kalmıyorsun .seni sonuna kadar dinleyip herşeyi tane tane anlatıyorlar.ekip tümüyle profesyonel . Ben çok ama çok memnun kaldım .çok araştırdım Öncesinde ve sırf Kemal Özgür ismi için gittim oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…