merhaba arkadaşlar antalya tüp bebek merkezinden memnun kalmayanlara şiddetle memorial tüp bebek merkezini tavsiye ederim.dr Batu Aydınuraz...maddi koşullar aynı fakat dr un farkını mutlaka göreceksiniz..
merhaba arkadaşlar;benim de hafta içi kemal beyle tüp bebek için ön görüşmem var haziran ayında da tedaviye başlamayı istiyoruz hastane doktorlar ilgi nasıl bilgi veren olursa sevinirim..
Merhaba arkadaslar siteye yeni üye oldum.benımde 2.denemem 2 gün sonra tahlil yaptırıcam ama bugün dayanamayıp idrar tahlili yaptırdım tek çizgi çıktı umarım erken olduğu içindir Antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım hersey yolunda geçit 1 embriyo 1.kalite transfer edildi %50 şans verdi doktorum hersey yolunda gibiydi inşallah umutlarım suya düşmez
samara canım ben onun hastasıyımArkadaşlar yok mu yakin zamanda kemal beye giden
Canim bana bilgi verir misin memnunmusun 1 yildir hamile kalamiyorum son 1 yildir adetlerim lekenmelerle ile 13 gün sürüyor 2 kez catlama iğnesi yaptırdım sonuç sınıf. Antalya da mehmet emin beye gittim beni Makattan muayene edince endometriosizsin dedi ve birtek o teşhis i mehmet bey koydu.unal yirmibeş olsun diğer doktorlar olsun hiç bir şey bulamadı.artik guvenebilecegim bir yere gitmek istiyorum.samara canım ben onun hastasıyım
Ben elimdeki sperm azlığı nedeniyle gittim oraya .kemal Özgür mükemmel bir hEkim.gerek mesleki birikimi Donanımı gerek hasta ilişkisi gerek profesyonelliğiyle tek kelimeyle mükemmel .murat bey ve Hasan bey de öyleler.merkezin işleyişi çok sistematik.hiç ortada arada kalmıyorsun .seni sonuna kadar dinleyip herşeyi tane tane anlatıyorlar.ekip tümüyle profesyonel . Ben çok ama çok memnun kaldım .çok araştırdım Öncesinde ve sırf Kemal Özgür ismi için gittim oraya.Canim bana bilgi verir misin memnunmusun 1 yildir hamile kalamiyorum son 1 yildir adetlerim lekenmelerle ile 13 gün sürüyor 2 kez catlama iğnesi yaptırdım sonuç sınıf. Antalya da mehmet emin beye gittim beni Makattan muayene edince endometriosizsin dedi ve birtek o teşhis i mehmet bey koydu.unal yirmibeş olsun diğer doktorlar olsun hiç bir şey bulamadı.artik guvenebilecegim bir yere gitmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?