of ya çok zor bir dönem yaşıyosun eminim.insanı kararsızlık öldürüyoo..canım benim fikrim şudur,bu ara gidip görüştüğün için sevindim hayırlısı olsun..ben sana bir konuda yardımcı olayım,istersen bucaktaki Dr.Ali FUAT ŞENGÖREDE bir danış derim onunda bütün tehşisleri doğrudur.benim rahmimde aşağa doğru bir eğiklik vardı.eğer dedi tüp bebek düşünüyosan bence orahı histeroskopi yapalım düzeltelim ilerde düşük gibi bir tehlike yaşama sonuçta 3-4 miliyar harcanıyo hüsrana uğramamak için hem maddi hemde manevi.bende onu dinledim ve iyiki oldum Tüp bebek merkezindeki Dr.murat beyde onayladı ortadan problemi kaldırmışsınııız dedi..
GÖRÜMCEMDE AYNI SENİN GİBİ TÜPLERİNDE SUCUK GİBİ ŞİŞMELER VARDI BİZDE HEMEN dr.ali fuat bye GÖTÜRDÜK.ONUNDA YAŞI 29 FSH HORMONU YÜKSEK DİYE HEMEN TÜP BEBEK TAVSİYE ETTİ AMMAAAA TÜPLERİ ŞİŞ DİYE LAPAORSKOPİ OLMASINI DA İSTEDİİ..NEDENİ İSE HAMİLEYKEN TÜPLERDEN BİR SIVI İNERMİŞ RAHİME TAM OLARAK İSMİNİ BİLMİYORUM AMA İLTHAB GİBİ VE BEBEĞİNİ DÜŞÜREBİLME OLANAĞI OLURMUŞ..HERKEZİN VARDA ONUNKİ ŞİŞ VE KALIN OLDUĞU İÇİN DAHA ÇOK SIVI GELİCEKTİ.neyse bizde tüp bebek te senin gibi kemal beye danıştık oda gerek olmadığını söyledi ama malesef tüp bebek sonucunda 5 tane embriyo yerleştirildi ve bir tane kaldı oda BOŞ KESEYDİ..:gitme::gitme:
UNUTMA SENİ KORKUTMAK İÇİN DEĞİL AMA İKİ ÖRENK VERDİM HEM BENİM YAPTIĞIM HEMDE GÖRÜMCEMİN YAPTIĞI YANİ BEN DOKTORUMU DİNLEDİM İYİKİDE YAPMIŞIM.VEE SAKIN UNUTMA TÜP BEBEK OLUCAĞINDADA KİMYASAL GEBELİK YADA DIŞ GEBELİK TEKRAR YAŞAYABİLİYOSUN TÜPLERDE SORUN VARSA.yanii bana sorarsan laparoskopi ol hemen iyleş ve tüp bebek yaptır..antalyda çok ucuz biliyosun sakın özele gitme bu konuda sana yardımcı olurum yterki sen doğru karar ver canım..sıkmak isteme seni çok uzattım biliyorum ama bu sayede herkezde bilgileniyo vedee sana bu zor kararında yanında olmak istedim..herşeyin hayırlısı olsuuuuun mutlaka gelişmeleri ya..GEÇMİŞ OLSUN SAĞLICAKLA KAL:1hug:
canım cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim.evet benimde sol tüpte dediğin gibi sosis gibi bir görüntü vardı ama kemal bey pek olumsuz bakmadı bu duruma.iyiki uyardın.kemal bey biraz geçiştirdi gibi geldi banada.dediğin gibi tüp bebek bile yapacak olsak eğer bu sorun varsa tüpümde her türlü gebelik için tehlike.birde canım antalyada(antalya tüp bebeği kasdettin sanırım)çok ucuz dediğin ne yani tüp bebek yaptırmakmı laparoskopi amaleiyatımı.birde kızlar ben kemal beye gittimya siz sanırım murat beyden daha çok memnunsunuz.
ayrıca canım yaşamış biri olarak her zaman tavsiyelerin çok önemli.şimdi eşim bi doktorun adını almış bi tanıdıktan sinan bey ama soyadını bilmiyorum.ama ali fuat beyede gidebilirim.doğru yönlendirilmek istiyorum çok fazla bekleme gibi bi şansımda yok.yaş 27 malum.ve ilk bebeğim olacak daha(inşallah)seninde haberini dört gözle bekliyorum.allah gönlüne göre versin canım.
lovesacım demek yarın belli oluyor.nşallah çokçok güzel haberleri alırsın canım allah gönlüne göre versin tüm dualarım seninle.
mutlaka bizede haber ver merakta bırakma
kızlar ben ali fuat beyden nasıl randevu alıcam.telefonu varmı sizde.birde çokmu yoğun hemen ertesi güne randevu alabiliyormuyuz.ona göre arıcam çünkü 1 hafta sonraya falan atıyolarsa şimdiden aramam lazım.birde muayene ücreti ne kadar.devlettemi özel muayenehanemi.internette baktım ama telefonuna falan ulaşamadım.
Canım mrb.Ben gebelik takibi için GÜRKAN ZORLU 'ya gidiyorum. kendini Doçent doktor Top Fakütlesinden ayrılma, çok iyi bi doktor, çok bilgili ve arkadaş gibi çok içten yaklaşıyo. Bütün karamsarlıklarımı o doktora gidince atıyorum. Antalyanın merkezinde değilim ilçesindeyim. Sevgiler, Bi an önce güzel haberlerini alırız inşallah..Öpüyorum Sevgiler..esracığım çok tşk ederim tavsiyelerin için.bugünlerde okadar çok ihtiyacım varki böyle şeylere.ben antalyada gurbetteyim bi çevremde yok burda o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası ve hangi doktora gideceğimi.ama lovesa ve senin tavsiyenle mutlaka ali fuat beye gidicem.
tüp bebek içinde bende ssk lıyım.inşallah faydalanabilirim bende.sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.
kızlar lütfen irtibatı koparmayalım gerçekten herkonuda tavsiyelernizie çok ihtiyacım var.benim kafam allak bullak oldu.figen demire gidiyordum ben aslında memnunum oda tüp bebeğe yönlendirmişti beni ama ben başka bir doktor daha görsün istiorum ve tercihimde ali fuat beyden yana olacak.çok tşk ederim size.inşallah benimde bir an evvel kafam rahatlar.peki hamilelik sürecinde hangi doktora gidiyosun canım.muğladasın galiba.ben güvenilir bir doktorum olsun ve sürekli ona devam edyim istiyorum.inşallah senin yaşadığın bu mutluluğu bizde en kısa zmaanda yaşarız.
esracığım cvp için tşk ederim
bu arada lovesa nın değeri 250 lerde falan sanırım yani hamişşş.maşallah nazar değmesin.
Aaaaa çok sevindim.darısı en kısa zamanda senin başına canım.. Seninde güzel haberlerini bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?