antalyada tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar

canım cevabın ve ilgin için çok teşekkür ederim.evet benimde sol tüpte dediğin gibi sosis gibi bir görüntü vardı ama kemal bey pek olumsuz bakmadı bu duruma.iyiki uyardın.kemal bey biraz geçiştirdi gibi geldi banada.dediğin gibi tüp bebek bile yapacak olsak eğer bu sorun varsa tüpümde her türlü gebelik için tehlike.birde canım antalyada(antalya tüp bebeği kasdettin sanırım)çok ucuz dediğin ne yani tüp bebek yaptırmakmı laparoskopi amaleiyatımı.birde kızlar ben kemal beye gittimya siz sanırım murat beyden daha çok memnunsunuz.

ayrıca canım yaşamış biri olarak her zaman tavsiyelerin çok önemli.şimdi eşim bi doktorun adını almış bi tanıdıktan sinan bey ama soyadını bilmiyorum.ama ali fuat beyede gidebilirim.doğru yönlendirilmek istiyorum çok fazla bekleme gibi bi şansımda yok.yaş 27 malum.ve ilk bebeğim olacak daha(inşallah)seninde haberini dört gözle bekliyorum.allah gönlüne göre versin canım.

Rica ederiiiim zevkle..yeterki istediğine ulaş herşey gelecek olan yeğenim için.ben çok bekledim sende bekleme bak hemen seçenek sundurtuyorum sanaa..
evet görümceminkilerde sosis görünümünde ayneeeen..kemal beyde geçiştirdii gerek duymuyorum demişti ben şahidim yanındaydım hep çünkü....
HAYIR CANIM EĞER BUCAKTAKİ Dr. Ali Fuat Şengöre gidersen sana nerde lapaorskopi yaptıracağını söyliyecektir bana güven kaç kişi sayemde ona gitti çok şükürde herkez sonuç aldı.evet uzak amaa DEĞEEER BEN HAMİLE KALAYIM ALLAHIN İZNİYLE HEMEN ONA GİDİCEM.zaten antalya tüp bebek hastanesinede kadın doğumcu olarak geliyo şansımız olucak yani...
evet bende ilk murat beye başladım çünkü şansıma o yoktu tatildeydi allahın nasibi işte..ama hep murat beylede güzel şeyler duyuyorum bu ara.transferimi yanlız kemal bey yaptı onuda seçme şansın var mesela..görümcemlede kemal bey ilgilenmiştii mesela.şans işte.

:1hug:sağol canım..evet istemezdim ama tecrübe edindiiiim hayat beni tüp bebeğe kadar sürükledi oysaki okadar uç bir noktaydı ki benim içiin tv de çıktığında bileee ohooo ben kesin yaptırmama gerek kalmaz diyodum ama buda başımdan geçti napalım..:sm_confused:
Dr. sinan beyi duymadım inan:sm_confused:CADIARZU..
evet bencede hemen harekete geç bekleme çünkü yok tahilil istiyolar yok idrarnda az bakteri çıksa bile önce antibiyotik veriyolar yada zaten bir ay sana doğumkontrol hapı kullandıracaklar v.s v.s ..geç olmasın yani..
sağol canım bende inanıyorumki sen ilk seferde başarıcaksıın yeterki şu laparoskopiyi hallet busefer olmaz bak keşke yaptırsaydım dersin hadiiiiiiii sil baştan ee herkezin 3-4 miliyarı atacak kadar zengin değil..sen problemleri küçültü allah yardımcın olsuuun..

canım ya nasıl moral oldun anlatamam.tüm kalbimle şu mübarek cuma günü dualarım seninle.inşallah sende hayırlısıyla mutlu sona ulaşırsın.sen neden tüp bebek yaptırdın.hangi aşamalrdan geçtin.
ya eşime söyleyim bende ali fuat beye gideyim.peki nasıl randevu alıcam birde özel muayenehanesimi var yoksa hastanedemi.çokmu yoğun.bilgi verirsen çok sevinirim canım.ben gelecek tüp bebek merkeziyle görüştüğümde laparoskopi için 1500 fiyat vermişlerdi.hatta hidrosalpenksten dolayı cerrahi müdahale olacağı için 1800 idi fiyat ama 1500 e indirdiler.bize biraz pahalı gelmişti.laparoskopiyide gerçekten uzman bir doktor yapsın istiyorum.bununla ilgilide tavsiyen varsa çok sevinirim.eğer tekrar antlaya tüp bebeğe gidersem murat beye gitmek isterim doğrusu seçme şansım olur sanırım değilmi.ilkinde kemal beye gittim diye olumsuz bir durum olmaz umarım.birde orda fiyatlar nasıl tüp bebek için.ben ssk lıyım ve 3,5 yıllık evliyiz.sorunda tüplerde olunca sanırım tüp bebekten başka yol olmadığı için rapor alabiliyomuşuz.gelecek tüp bebekte bana rapor alabilirsiniz ilaçları devlet karşılıyor demişlerdi.ama tedavi için sgk ile anlaşmalı olmadıkları içn tedavi ücretini ödüyodun mecburen.antalya tüp bebeğin varmı sgk ile anlaşması.ve fiyatı ne kadar canım.çok uzun yazdım kusura bakma.

yasmin 07.iyi bi doktor istiyosan ALİ FUAT beye git mutlaka derim. Sinan beye ben geçen sene gitmiştim.Sıcakkanlı bi doktor ama ne derece iyi bi doktor onu bilmiyorum,daha doğrusu benim içime sinmedi kesin ve net bi sonuç istiyosan eğer ALİ FUAT 7a mutlaka gitmelisin. Benim çikolata kistim vardı koskoca kisti hiç bi dr.göremedi 1,5 yıl neden hamile kalamadığımı araştırdım durdum ALİ FUAT bey ise bi rahim filmimde herşeyi ortaya döktü,ve tüp bebek dedi. Antalya tüp bebek merkezine gelince benimde SSK vardı. Tedavi için 2.900 diye biliyorum ama bi o kadarda ilaçların fiyatı tutuyo.Yani nerden baksan 5-6 milyar civarlarında. Ali fuat beye git sonucuna görede tüp bebeğe gidersin ama git bi an önce erteleme. ben koskoca 7 cm.lik kistle hamile kaldım sen haydi haydi kalırsın.. Dualarımız seninle. Mutlu haberlerini bekliyoruz.

esracığım çok tşk ederim tavsiyelerin için.bugünlerde okadar çok ihtiyacım varki böyle şeylere.ben antalyada gurbetteyim bi çevremde yok burda o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum açıkçası ve hangi doktora gideceğimi.ama lovesa ve senin tavsiyenle mutlaka ali fuat beye gidicem.
tüp bebek içinde bende ssk lıyım.inşallah faydalanabilirim bende.sende sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah.
kızlar lütfen irtibatı koparmayalım gerçekten herkonuda tavsiyelernizie çok ihtiyacım var.benim kafam allak bullak oldu.figen demire gidiyordum ben aslında memnunum oda tüp bebeğe yönlendirmişti beni ama ben başka bir doktor daha görsün istiorum ve tercihimde ali fuat beyden yana olacak.çok tşk ederim size.inşallah benimde bir an evvel kafam rahatlar.peki hamilelik sürecinde hangi doktora gidiyosun canım.muğladasın galiba.ben güvenilir bir doktorum olsun ve sürekli ona devam edyim istiyorum.inşallah senin yaşadığın bu mutluluğu bizde en kısa zmaanda yaşarız.

kızlar birde şimdi internette araştırıken ali fuat beyle ilgili buraya antalya tüp bebek merkezine geleceğini okudum.geldimi acaba bilginiz varmı.birde nasıl randevu alıcam devlet hastanesindemi görev yapıyo.ve muayene ücreti nekadar.şuan adet dönemindeyim inşallah bitince gitmeyi düşünüyorum

canım benim esra sana bütün açıklamaları yapmış yerden göğe kadar haklı kesinliklee ne yapıp et Ali beye gidin sana şöyle söyliyim muayene ücreti burdakilerin taaam yarısıı..vee lapaorskopiiyi sana yarısının yarısı kadar bir fiyat vericek gör bak şaşıracaksııın sakın 1800 olayım deme sakıııııııııııın..sen ne yapıp et eşini ikna et ve ona gidiiin..
kuzum ben söyledimya sana yukarda ali bey tüp bebeğe ortak geliyoo ANTALYADA TEK YOĞUN BAKIM VE YENı DOĞAN KUVEZLı YER YAPILIYO YANı BıR TIPTA BıRDE ANTALYA TÜP BEBEKTE OLUCAK SÜPER EKıP TOPLANIYO YANııı..

merhaba yasminciim gelecekle ilgili gzl şeyler bende duydum ama antalya tüp bebekle ilgili hiç gzl şeyler duymadım inanki tabi nasip değilmiş dicez artık olan oldu çünkü bana mutlaka olur dediler test sonuçlarını görünce aşılama yapmayalım direk tüp bebekle evinize hamile gönderelim demişlerdi neyse artık söylediğin gibi birde gelecekle görüşelim ama bu defada negatif olursa biz tam anlamıyla yıkılırız. o yüzden ist. bahçeli kliniğini çok övüyorlar temmuzda yaptırcam zaten o güne kadar araştırmadayım ama bu sitede genelde bahçelikliniğini anlatıyorlar ama geleceğede sıcak bakıyorum

lovesacım demek yarın belli oluyor.nşallah çokçok güzel haberleri alırsın canım allah gönlüne göre versin tüm dualarım seninle.
mutlaka bizede haber ver merakta bırakma

kızlar ben ali fuat beyden nasıl randevu alıcam.telefonu varmı sizde.birde çokmu yoğun hemen ertesi güne randevu alabiliyormuyuz.ona göre arıcam çünkü 1 hafta sonraya falan atıyolarsa şimdiden aramam lazım.birde muayene ücreti ne kadar.devlettemi özel muayenehanemi.internette baktım ama telefonuna falan ulaşamadım.

lovesacım demek yarın belli oluyor.nşallah çokçok güzel haberleri alırsın canım allah gönlüne göre versin tüm dualarım seninle.
mutlaka bizede haber ver merakta bırakma

canım beniiiiiiiiim:1hug: aslında dün idrar testi yaptım silik çıktı kızlar yıktı ortalığı ama işte bende 2 yıldır bekliyorum inan hiç bir sevincim hiç bir heycanım yok çok tuhaf belkide yarın odaklandım asıl kan tahlilim önemli benim için inşallaah sağlıklı bir gebelitir ve içimdekiler sağlıklılardııır.. rabbim sanada versin ..ona bakarsan benimde ilk tüp denemeeem ve tuttuuu..sakın moralini bozmaa.tamam heryer farklı olabilir ama eğer hamile kalacağaın varsa kalırsın bu hastaneyle ile bağlama canım..
sonuçta sana uygulanan tedavi aynı.iğneleri verip senin yumurtan onlara cevap vermiyosa yükseltiyolar bunu her hastane yapıyo.toplama işlemi transfer işlemi derken hepisi aynı güzeliiim takma kafana içinden ne geçiyosa neresi geçiyosaaagit içini bozma ve doktoruna GÜVEN ALLAHIN İZNİYLEE DE POZİTİF SONUÇ ALIRSIIN..

ya burdan vermek nekadar doğru olur bilmiyorum ama bana arkadaşlık teklifi gönder sana özelden yazayım..randevü hemen veriyolar ertesi güne okadar kalabalıkki 4 tane salonu var hepisi fuuuuul..yok tatlım hemen ertesi güne verebiliyo gidince biraz bekliyosun ama sıranı..muayeneyide yazarım ücretinii herşeyi anlatırıım yeterki kaydet beni..özel muayenesi var canımamam sakın korkma bana güveeeenyerimseniben..

LoveSA sonucun ne oldu?Çok merak ediyorum ve tüm iyi dileklerim seninle canım.Çünkü senin kadar yardımsever bir insanın dilekleri olmalı diye düşünüyorum.Ayrıca sizler bize umut oluyorsunuz.Hadi bakalım.ıyi haberlerle görüşmek üzere.

Canım mrb.Ben gebelik takibi için GÜRKAN ZORLU 'ya gidiyorum. kendini Doçent doktor Top Fakütlesinden ayrılma, çok iyi bi doktor, çok bilgili ve arkadaş gibi çok içten yaklaşıyo. Bütün karamsarlıklarımı o doktora gidince atıyorum. Antalyanın merkezinde değilim ilçesindeyim. Sevgiler, Bi an önce güzel haberlerini alırız inşallah..Öpüyorum Sevgiler..

esracığım cvp için tşk ederim
bu arada lovesa nın değeri 250 lerde falan sanırım yani hamişşş.maşallah nazar değmesin.

ben gelecek tüp bebeğe gidiyorum mete bey çok iyi ve sıcakkanlı,hemşireler de öyle.ilk denememde çok fazla yumurta oluştu,o nedenle embriyoların bu durumdan etkilenme olasılı vardı yüzde elli şans verdi mete bey ilkte tuttu ama değer çok düşüktü yükselir mi diye bekledik yeterli yükselmedi,doktor düşük olacak dedi o gün düştü.ikinciyi dondurulmuşla denedik olmadı,aslında en şanslı gruptayım ben de.pkoluyum.bütün tahliller yapıldı salı günü de gelecekte histereskopi yapılacak.sonra 3.denemeye geçeceğiz.bundan önce aşıla denedik ama hiç aşılamaya kadar gidemedik.ilk aşılama tedavisi çok yumurta oluştuğu için iptal edildi o zaman doğal yolla hamileydim.gelişim bozuklğu olduğu için aldırdım.alanyada başkent hastanesi bana geleceği tavsiye etti.ve buradayım hala.mete bey histereskopi yapacak.herşeyi uzun uzun anlatıyor.istediğim zaman cepten arayıp aklıma takılanları sormamı söylüyor.bu da beni rahatlatıyor.merkeze gidince kendimi çok rahat hissediyorum.çünkü çok sıcaklar.diğer merkezi bilmiyorum.2.denemeden sonra mete bey başka bir yere gitmek istersem antalyadan çıkmamamı tavsiyee etti.müşteri gözüyle bakmıyorlar.ben çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…