gelecek tüp bebekte histereskopi yaptırdım tedaviye başadım bu 3.deneme.histereskopide bişey çıkmadı.histereskopi sonrası şansın arttığını duydunuz mu.doktor rahme bir çizik attı.tutunmayı kolaylaştırmak içinmiş.biraz şans artabilirmiş.hiç duyan var mı bunu.
canım inşallah bu sefer güzel haberleri alırsın.banada lapaoroskopi ve histeroskopi yapılacak.ama histeroskopi sadece tanı amaçlı yani rahimde sorun varmı yokmu ona bakılacak.eğer tüp bebek yaptıracak olursak önlem amaçlı rahmede bakalım dedi doktorum.rahme çizik atılmasını bu sitede daha önce okumuştum.yani gerçekten şansı artırdığını söylüyorlar.birçok doktor bunu söylediğine ve yaptığına göre demekki gerçketn faydası var.inşallah sende bu sefer pozitif sonucu görürüsün hayılısıyla.daha önceki denemeleri nerde yaptırmıştın neden tutmadı.düşükmü oldu yoksa hiçmi tutmadı.bende antalya tüp bebek merkezinde yaptıracağım laparoskopiyi.hepimiz için hayırlısı.
Kızlar selam,
bende bu ay ilk kez aşılama yaptırdım Ali Fuat beye.Bucak yollarını aşındırdım.bakalım bugün test yaptırmam lazım henüz gitmedim öğleden sonra bir ara kan verip gelirim.hayırlısı olur inşallah.heyecanlıyım bir yandanda çok korkuyorum...dün akşam karnım ağrıdı adetim gelecek sandım ama gelmedi kullandığım jel pıhtı pıhtı çok açık kahve geldi.bugün henüz hiç bişey yok kan sonucunu almadan adetim gelmez inşallah...
maalesef iyi haber veremiyorum.değerim 0,1 çıktı negatif....bende bugün iptal tabi.napalım kısmet değilmiş desemde hıçkıra hıçkıra ağlayıp isyan etmek istiyorum içim kaynıyor ama hiç birşeye mecalim yok((((
merhaba canım sözün bittiği yer bende çok iyi biliyorum bu duyguyu ama elden bişi gelmez olumlu düşüncez napalım belki olupta hayırsız olacaktı iyi düşünelimm ok moral bozmak yok inş. en kısa zamanda atlatırsın buraada yani antalyada şans milyonda bir ama nakara ve istanbulda yüksek orada da maliyet aynı tutuyor allah kısmet ederse yazın ist american hospital bi araştırın isterseniz en iyi ilk 3 hastaneden biri zaten
canım kusura bakmada antalyada tedavi görüpde hamile kalan biri olarak sölüyorum bunu nereye gidersen git aynı işlem uygulanacak transfer günü kemal beyin bana sölediği sözü size aynen sölüyorum "değerlerin istediğimizin en üzerinde sonuçların süper ama bu demek değildir %100 gebe kalacaksın bundan sonrası ne senin ne benim yapacağımız hiç bir şey yok gerisi şansa birazda allaha kalmış" dedi.hiç bir kısıtlama getirmedi.ben kendi arabamla transferime gittim transferden sonra yine kendim sürerek 35 dakikalık bi yere gittim transferin ertesi günü 300 kmlik yola gittim yine ben sürdüm arabayı yani okuyorum burdan 12 gün boyunca yerinden kalkmayanlar var.nasip oldukdan sonra o bebek sana nerde kim yapıyo olursa olsun olur.hiç merkez ii değil diyerek moralinizi düşürmeyin unutmayın ki bu iş birazda moralle olan bişey.
selam arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?