merhaba esracıım bana hangi hastanede ve hangi doktorda tedavi gördüğünü yazarmısın ben antalya tüp bebek merkezinde hasan beye tedavi olmuştum ve hiç üşenmeden herşey bitene kadar sadece hasan beye manavgattan gidip geliyordum sonuçta negatif olunca yıkıldım çünkü bana herşey çok gzl çok olumlu hiç bi hastamdan bukadar kısa sürede olumlu cvp alamıyordum diyorlardı sonuç yine negatif çıkarsa bidaha bu yola çıkamam şimdi bile tereddütteyim ya olumsuz olursa diye yardımcı olursan sevinirim herşey gönlünce olsun buarada bizde sorun eşimde sperm düşüklüğü 20000000 olması gerekirken 18 000000
Canım mrb.Bende ilk denememi geçen yıl şubat ayında yapmıştım, her şeyim gayet düzenli gidiyordu, stresim hiç yoktu en azından,10 tane yumurtam toplandı, 4 ü lik deneme transfer edildİ tedavi sürecim çok ii geçmişti, Transferimi Kemal bey yapmıştı.başarı oranım iyiydi,ama bende ilk denemede negatif sonuç aldım. En az 7-8 ay ikinci deneme yapmaya cesaret edemedim.Yine olumsuz bi sonuç almaktan korktum.geriye kalan 5 tane dondurulmuşum vardı ama ben yinede umutsuzdum.Daha sonra dondurulmuşlarla deneme yaptık. BU sefer her şeyimle Murat bey ilgilenmişti.Yine umutsuzdum test günü yaklaştıkça içim daralıyodu , yine umutsuz biliyorum diyodum. Test günü geldiğinde ise Murat bey aradı ve değerimizin çok ii olduğunu Hamile olduğumu söledi. Tabi ben inanamadım.20 gün sonra ultrason muayenesine gtitik ve ikiz bebeklerimizle karşılaştık. Şuan hamileliğim iyi bi şekilde devam ediyo Allaha şükür. Sende sorunda yok. Ben 6 cm. kistle hamile kaldım. İkinci denemeyi yapmaya lütfen korkma, Ben hep umutsuzdum ama asla stres yapmadım. Kaderimde varsa yaşarım dedim. Antalya tüp bebek merkezi bence iyi bi merkez, En azından beklentilerimize cevap verebilecek bi hastane, Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama kalma sorunu vs. gözümde çok büyüdü. ve bu merkezi tercih ettim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin. Bi kere olumsuz oldu diye lütfen kendini üzme..ilk denemede çoğu insanınki tutmuyo zaten.Bi an önce ikinci denemeyi yap tamammı, Sevgiler..öpüyorum..
cok tesekkur ederım yasmın kemal bey kısılıgıyle guven verıyor ınsana bu yuzden tereddutun olmasın ama bu yeterlı deıl bız memnun kalmadı k ıkıncıyı baska merkezde dusunuyorum ozel mesaj yazdım sana ama gıtmedı mesaj sayım az oldugu ıcınmerhaba yareni senden rahim filmi istememeleri çok ilginç çünkü tüp bebek tedavisinde yapılması zorunlu tahliller,testler var ve rahim filmide zorunlu bence.çünkü tüplerde hidrosalpenks olabilir yada rahminde miyom,polip olabilir böyle durumlarda zaten tüp bebek tutmuyor.hatta rahim filminde sonra gerek görülürse laparoskopi hatta histeroskopi de yapılıyor.ben rahim filmi çektirdim doktorum istemişti ama ben dış gebelik geçirdim o yüzden hemen istenmişti.ben akar radyoloji var 100.yılda orda 170 tlye anestezisiz çektirdim.tavsiye edebilirim sana doktrumun tavsiyesiyle orada çektirdim.benim tüpümün biri kapalı diğerindede hidrosalpenks şüphesi var o yüzden laparoskopi ve histeroskopi yapılacak.eğer bunları yaptırmadan tüp bebeğe geçseydik şansımız çok azalacaktı.açıkçası ne yalan söylim ben sinan beyden önce kemal beylede görüştüm ve biraz ilgisiz gibi geldi.rahim filmini pek önemsemedi gösterdiğimde.ama sinan bey çok ilgilendi ve yönlendirdi o yüzden aklımda soru işareti kaldı tüp bebek yaptıracak olursak kemal bey konusunda biraz tereddütlüyüm.tecrübesi konusunda şüphem yok ama cevapları beni çok tatmin etmedi.ya lütfen arkadaşlar herkes tecübesini ve uyarılarını paylaşsınki benim gibi yeni başlayacak olanlarda aynı hatalara düşmesin.antalya tüp bebek merkezinde karar kıldım ama doktorlarından hangisini tavsiye edersiniz ve kemal beyden memnunmuydunuz.ve tabiki diğer doktorlarındanda
Canım mrb.Bende ilk denememi geçen yıl şubat ayında yapmıştım, her şeyim gayet düzenli gidiyordu, stresim hiç yoktu en azından,10 tane yumurtam toplandı, 4 ü lik deneme transfer edildİ tedavi sürecim çok ii geçmişti, Transferimi Kemal bey yapmıştı.başarı oranım iyiydi,ama bende ilk denemede negatif sonuç aldım. En az 7-8 ay ikinci deneme yapmaya cesaret edemedim.Yine olumsuz bi sonuç almaktan korktum.geriye kalan 5 tane dondurulmuşum vardı ama ben yinede umutsuzdum.Daha sonra dondurulmuşlarla deneme yaptık. BU sefer her şeyimle Murat bey ilgilenmişti.Yine umutsuzdum test günü yaklaştıkça içim daralıyodu , yine umutsuz biliyorum diyodum. Test günü geldiğinde ise Murat bey aradı ve değerimizin çok ii olduğunu Hamile olduğumu söledi. Tabi ben inanamadım.20 gün sonra ultrason muayenesine gtitik ve ikiz bebeklerimizle karşılaştık. Şuan hamileliğim iyi bi şekilde devam ediyo Allaha şükür. Sende sorunda yok. Ben 6 cm. kistle hamile kaldım. İkinci denemeyi yapmaya lütfen korkma, Ben hep umutsuzdum ama asla stres yapmadım. Kaderimde varsa yaşarım dedim. Antalya tüp bebek merkezi bence iyi bi merkez, En azından beklentilerimize cevap verebilecek bi hastane, Ben İstanbula gitmeyi bile düşündüm ama kalma sorunu vs. gözümde çok büyüdü. ve bu merkezi tercih ettim. Allah sanada en kısa zamanda nasip etsin. Bi kere olumsuz oldu diye lütfen kendini üzme..ilk denemede çoğu insanınki tutmuyo zaten.Bi an önce ikinci denemeyi yap tamammı, Sevgiler..öpüyorum..
cok tesekkur ederım yasmın kemal bey kısılıgıyle guven verıyor ınsana bu yuzden tereddutun olmasın ama bu yeterlı deıl bız memnun kalmadı k ıkıncıyı baska merkezde dusunuyorum ozel mesaj yazdım sana ama gıtmedı mesaj sayım az oldugu ıcın
esracıım tekrar merhaba yazdıkların içimi çok rahatlattı inankii ikinci denemeyi allah kısmet ederse temmuzda yaptırcam inş. benimkide senin gibi ikincisinde pozitif çıkar hamileliğin ii gitmesine çok sevindim yasmiciim inş. seninde haticeciim seninde pozitif olurda buradan mutlu haberi veririz esraccımda bize nasıl bi yol kattedeceğimizi anlatır artık kaydirigubbakcemile5
kızlar bıde rahım fılmı hıc ıstemedı kemal bey ıkıncıyı brukselde dusunuyoruz rahım fılmı cekmek ıstıyorum nerde ve ne kadara cekdırdınız adetın kacıncı gunu cekılıyo gıtmeden cektıreyım dıyoru m
ayşenurcum esranında dediği gibi hiç moralini bozma.kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla.hayal kırıklığı yaşamak kolay değildir eminim tahmin edebiliyorum.ama çok büyük bir sorun yoksa ikincisinde büyük ihtimalle tutuyor.kızlar bırakmayalım bu topiği birbirimizi aydınlatalım tavsiyelerimizi tecrübelerimizi paylaşalım.ben bildiğim her konuda seve seve yardımcı olmaya çalışırım.görüşmek üzere hoşçakalın
Yasmincin sanada cevap yazamadım ya,dün iş yerinde değildimde.Antalya Tüp bebekle ilgili sormuşsun ama kimi istersen o doktordan randevu alabiliyosun ama kemal bey bazen olmayabiliyo, yani ona randevi pek vermiyolar. Ben murat beyden çok memnun kaldım. Ddeğin gibi sinan beylede görüşmüştüm ben daha doğrusu Figen demir'e kist tedavisi için gittiğimde o yönlendirmişti beni sinan beye, sinan bey önce kist ameliyatını figen hanım yapsın sonra tüp bebek yapalım dedi.Açıkcası ameliyat olmakta işime gelmedi, ki zaten tüp bebek öncesi kist ameliyatını hiç bi merkez önermiyo, Kısacası sadece tüp bebekle ilgilinen bi merkez bana daha mantıklı geldi. Ama gördüğüm kadarıyla sinan bey de sıcakkanlı bi doktordu, ama nedense mesleki bilgi olarak bana yeterli gelmemişti.Ama hayırlısı senin içine kim siniyosa o, Amaaan ne zor ya karar vermek demi? insanın kafası çorba gibi oluyo karar verene kadar. Canım Allah hayırlısını versin.. Öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?