lovesa canım çok teşekkür ederim.aslında sormak istediğim çok şey var.bende perşembe günü antalya tüp bebek merkeziyle görşeceğim.kemal bey varmış orda onun methin duydum o yüzden bi gideyim diyorum sonrasında karar vericem.senin ilk denemenmiydi.inşallah müjdeli haberleri alırsın canım.az kalmış.inşallah bebeişin yada bebişlerin sennledir.
benim sormak istediğim birkaç soru var inşallah sıkmam seni.
öncelikle fiyatını çok merak ediyorum orası ne kadar diyor.ve tüm işlemleriniin hepsini doktorunmu yaptı tüm aşamaları kendisimi takip etti.bana gelecek tübp bebekte (benim sorunum tüplerle alakalı o yüzden)rapo alırsam ilaçları devletin karşılayacağını söylediler.senin sorunun neydi.ben bi dış gebelik geçirdim normal yolla olan bi hamilelkti.onun sonrasında tüplerim kapalı çıktı.o yüzden başka hiç tedavi görmedim ve dirket tüp bebek denildi.brde senin gittiğin kadın doğumcu kim.ben figen demire gidiyorum.şimdilik memnunum.
tüp bebek konusu bizim için çok ani oldu o yüzden hiç bilgim yok bu konda umarım sıkmamışmdır seni.şimdiden tşk ederim canım
canım çok az kaldı heralde en zor aşamalardan biridr beklemek.tüp bebekte ilk denemen sanırım.inşallah müjdeli haberleri verirsin.benimde bugün aklıma takıldı transferaşamasına gelince 2-3 arasında kararsızım.gerçi şuan hiç bilgim yok seçme şansım varmı onuda ilmiyorum ama 3 tane olursa daha ümit verici geliyo.tabi rabbim bilir 1 tane de olsa kısmetse tutar ama ya 3 üde tutarsa en azıdan 1 tanesini sonlandırmak istiyorlarmaış bu kararı vermekte çok zor.tabi yumurtalıklarında ilaca cevap verp vemeyeceği önemli inşallah işe yarar çok yumrtam olur.dondurma olayına kesinlikle katılıyorum çok iyi yapmışsın eğer benimde fazla olursa yumurtam dondurmak isterim sanırım.ali fuat beyin methini çok duydum gerçekten.inşallah yolunda gden bi hamilelik yaşarsam hangi doktora giderim bilemiyorum.cevapların için çok tşk ederim canım.yine aklıma takılan bişey olursa seni rahatsız ederim.şimdiden tşkler
LoveSA umarım herşey yolunda gider ve sağlıkla kavuşursun bebeklerine.Ben de Ali Fuat Beyin hastasıyım.Yazın bir micro denememiz oldu,düşükle sonuçlandı.Şubat ayında tekrar deneyeceğiz.Senden şunu öğrenmek istiyorum:Antalya Tüp Bebek Merkezine Ali Fuat Bey bağlantılı gittiğimiz için geçen sefer sadece yumurta toplama ve transfer sırasında diğer doktoru gördüm.Yani yumurta toplama sırasında ameliyathanede ve transfer öncesi 5 dk.Siz merkezdeki dr.larla da tedavi öncesi görüştünüz mü?Ya da tedavi sırasında?Beni bilgilendirirsen sevinirim.Geçen sefer birçok şeyi bilmediğimiz için acemiliğimize geldi.Ayrıca dilerim buradaki tüm arkadaşlar da isteklerine kavuşurlar.
merhaba lovesa öncelikle inş. eli ayağı düzgün hayırlı bebiişin olur .seninde sölediğin gibi tüm aşamalar vız geliyo o beklemenin yanında en zor safha zaten beklemek ama sonuç ne olursa olsun hemen pes etme benimki negatifti zaten 2 embriyo yerleştirmişlerdi 2 haftanın sonucunda yıkılmıştık eşimle kiii daha önce doğal hamilelik geçirdiğim halde bana yüzde yüz ddemişlerdi açıkçası ben memnun değildim o hastaneden bidaha aslaaa diyorum antalya tüp bebek merkezi için bizim son güne kadar 100 de 100 sonra 70 sonra 50 ödeme yapıldıktan sonrada 15 düştü hamilelik olasılığımız o yüzden kimseye önermiyorum bizde sorun yoktu çünkü olmuş olsaydı normal hamileliğim olmazdı yeterli açıklama yapılmıyo sonrasında arayıp sonucu dahi sorma gereği duymadılar
bende antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum hatta bugün yumurtlarım toplandı bence çok ii bi hastane gayette ilgililer ben nasibe çok inanırım hiç bi işin %100 lük sonucu yoktur bence arkadaşım bebek sizin için şimdilik nasip değilmiş belkide hayırlı evlat olmayacaktı bütün bi hayatın boyunca onun üzüntüsünü çekmekdense bi kez çekersin olur biter bana kalırsa...
kızlar mrb.Bende ANtalya Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm ilk denememde hamile kalamadım ama ikinci denememi dondurulmuşla yaptım ve şu an ikizlerime hamileyim.Bende sizler gibi çok merkez araştırdım acaba Antalya yetersizmi kalır İstanbul'amı gitsek falan diye . Ama Antalya Tüp bebek merkezinde karar kıldık. Antalya Tüp Bebek Merkezinde Murat Bey'i özellikle tavsiye ederim. Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..
kızlar mrb.Bende ANtalya Tüp Bebek merkezinde tedavi gördüm ilk denememde hamile kalamadım ama ikinci denememi dondurulmuşla yaptım ve şu an ikizlerime hamileyim.Bende sizler gibi çok merkez araştırdım acaba Antalya yetersizmi kalır İstanbul'amı gitsek falan diye . Ama Antalya Tüp bebek merkezinde karar kıldık. Antalya Tüp Bebek Merkezinde Murat Bey'i özellikle tavsiye ederim. Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..
Hayırlısı olsuuun canım inşallaah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsııın rabbim bizlerede nasib etsiiiin.
paylaşman çok iyi olmuş çok teşekürederim benimlede baştan sonuna kadar Murat bey ilgilendii inşallah elli uğurlu geliiiir:Saruboceq::Saruboceq:
mrb arkadaşlar dün antalya tüp bebek merkezinde kemal beyle görüştüm.ben bi dış gebelik yaşamıştım 3 ay önce normal yoldan bi hamilelikti.sonra rahim filmi çektirdim ve sonucunda sağ tüpümün kapalı diğerininde deforme olduğunu söylemişti doktorum ve bu şekilde tüp bebeğe yönlendirilmiştim.gelecek tüp bebek merkeziyle görüştüm laparoskopi ve sonrasında tüp bebek dediler.laparoskopi deki amaçta sol tüpte hidrosalpenks(sıvı birikimi) olduğunu ve bunun içinde tedavi edilmesi gerektiğini söylediler.ama dün kemal bey daha olumlu konuştu.yaşımdan dolayı(27 yaşındayım) adetlerimin düzenli oluşundan dolayı hemen tüp bebek yapmamız gerekmeyebileceğini söyledi.ama dün muayene olmadım tekrar gidicem muayene için.kafam çok karıştı.tüp bebkten vaz geçip oluruna bıraksam tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum.kendimi tamn hazırlamıştım tüp bebek fikrine hemen başlamak istiyodum ama dün kafam iyice karıştı şuan ne yapacağımı bilemiyorum.siz ne diyosunuz kızlar.na yapmam lazım şimdi.eğer yine dış gebelik yaşarsam tedavisi korunma süreci falan 1 yılımdaha kaybolacak.bana bi fikir verin arkadaşlar.antalyada iyi bi profesör falan varsa onamı gitsem birde.off off çok zor çok
Allahım inşallah sende güzel haberler alırsın canım..Tüm kalbimle diliyorum umarım sende hamile kalırsın. Benim ilk denememi Kemal bey yapmıştı ikincisinde hep Murat bey ilgilendi.Bence çok ii bi dr. Daha öncede onun adını çok duymuştum zaten. Dualarım seninle, umarım güzel haberler alırsın..
Canııııııııııım ALLAH RAZI OLSUUUUN:1hug:çok çok teşekürederiiiiiiim güzel dileklerin için amiiiiiiiiiiiin..rabbim senide mükafatlandırsın..
Evet bende herkezi beğendim Hasan beyi hariç nedense çok soğuk biri ilgisiz.murat bey öyle oda çok pimpirikliii..sağolsuuun hele bir olsun onu hediyelere boğucaaamm..desene bizim bebişlerimizin aynı doktoruuuyerimseniben..
DUALARIMDASINN:Saruboceq:a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?