Antalya'da yaşıyoruz ama İstanbul'a gitmek zorundayız çok üzülüyorum :(

leylaaa07

içimde bir kıpırtı var :)
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
705
0
96
Antalya
eşimle evlendiğimizden beri antalyada yaşıyoruz 2 yıl oldu şimdi kkurulu bi düzenim ve çevrem var.eşimin ailesi istanbulda orda kimsem yok eşim iş dolayısıyla istanbula gitmek istiyor ama bu beni çok ürkütüyo. çok yanlız kalıcam duygusuna kapılıyorum ailem burda duygusal yönden çok kötüyüm yardım edin lütfen...senağlama

Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler. Alışırsın sakın üzülme.
Allah başka dert vermesin.
Sevgiler..

canım aynı olayı bende tam tersi olarak yaşadım seni okadar iyi anlıyorum ki eşimin işinden dolayı evlendik anyalyaya geldim tam 2 yıl okadar zor geçri ki tek bi komşum arkadaşım hiçkimsem yoktu allahtan bir sene sonra kızım dünyaya geldi yanlızlığım gitti ama onu ilk 6 ay nasıl baktım tek başıma gelin bana sorun çok gazlı bir bebkdi çok zor günler yaşadım allahtan işimiz için istanbula döndük annemler butun akrabalarımız doğduğum yer bazen yanlızlığıda özlüyorum ama istanbulu hiçbişeye değişmem allah yardımcın olsun ama doğduğun yer değil doyduğun yer ben eşime tek bir gün bile sitem etmedim yanlızlığımı hep içimde yaşadım oda bunu hep takdir etti allah yardımcın olsun canım

öle tabi ama bi tarafım,buruk alışılır tabi ama bu beni çok hırpalayacak gibi. bir kaç tanıdığım bari olsaydı içim daralıyor yaaaa :çok üzgünüm:

çok teşekkürler canım benim şu anki duygularımı o kadar iyi anlatmışsınki benim korkumda o ailemden uzak olmak gerçi eşimin ailesi orda ama insanın kendi ailesi gibide olmaz ama dimi :1shok:

neden yanlız kalacağınızı düşünüyorsunuz ki...
eşinizin ailesiyle aranız nasıl bilemem ama,
onlar var ayrıca yeni bir çevre,yeni arkadaşlıklar edineceksiniz..
her işte bir hayır vardır,
olumsuz düşünmeyin lütfen...
belki de herşey çok güzel olacak ve iyi ki taşınmışım diyeceksiniz...
sevgiler...

tabi haklısın canım eşimin ailesi orda aramızda çok iyi maşallah
sadece tek endişem ailemden ilk defa bu kadar uzakta olucam burdaki gibi olmucak bunun farkındayım onun burukluğu var içimde
inşalla senin dediğin gibi herşey güzel olur çok teşekkürler...

hımm çok kötuymus
hele antalya gıbı guzel bır yerden ıstanbula gelmek sevındırıcı görunmuyor,

ama oyle düşünmeyın her işte bır hayır vardır belkı daha guzel olacak boyle düşünün..

kocanı sevdikten onunla huzurlu olduktan sonra niye yalnız kalasın ki? zamanla yeni çevre de edinirsin.
eşinin ailesi de destek olur.
benim de komşum yok aileminle ev eşimin ailesiyle farklı şehirlerdeyiz. iş çevrem var o da yetiyor zaten
sanırım istanbul oluşu seni biraz korkutuyor.
ona da alışırsın nasılsa.

canım bende ailemden çok uzaktayım
7 yıllık evliyim eşimin memleketindeyim.benimde burda pek tanıdığım yok ama inan çocukların olduktan sonra pek yalnızlık duygun kalmıyo.zamanla kendince çevrede ediniyosun.
tabi ailene özlem duyarsın ama zamanla onada alışırsın canımyerimseniben
allah yeterki başka dert vermesin

üzülme tatlım ya istanbulada alışırsın..önemli olan huzurun yerinde olsun ayrıca yeni arkadaşlar edindikçe birazda çevren genişledimi dahada rahatlarsın annenlerde arada gelir sen gidersin..hem bak bu sitede dertleştiğin insanlarda var istanbulda gelince görüşürüz bi toplanıp kaydirigubbakcemile5 üzüntü müzüntü kalmaz:))her daim destek veren oluyor bu sitede allah razı olsun bütün arkadaşlardan sağolun ciciler yanlız bırakmayız arkadaşı dimi istanbullu bacılar...kaydirigubbakcemile3

bende izmirden aglaya aglaya geldım buraya ama şimdı mutluyum. ayda 1 kere ailemı zıyarete gıdıyoruz gezmek oluyor, burada bır dunya kurdum yenı baştan yenı dostlar edındım, eskı dostlarım kamaya gelıyor. daha cok konuşuyoruz, bazen kotu gıbı gözuken şeyler o kadar da kötu çıkmıor. ılk adımı atmak zor ama hayırlısı neyse o olsun dılerım

vallahi güldürdün beni çok sağol.site o kadar güzelki yokluğunu arıyorum ailemden ayrılmaktan k.k. ayrılmak gibi valla insan sevdikleriyle hep birlikte olmak istiyo
ailemden uzakta olmak hele bu kadar uzak beni çok üzüyor iyiki varsınız içimi bi nebzede olsun rahatlatıyorsunuz:enbuyukkk::çok üzgünüm:

allah yardımcın olsun bende aynı şehirde ilçe degiştirdim kafayı yiyorum oyyy çok zor...

ah ahh..Allahım ne olur biz de İstanbuluma gitmek zorunda kalsak..hayatta canımı gönlümü verebılecegım en guzel mecburyet olurdu bu ah..bir an ıcın yerınde olmayı hayal ettm de..:çok üzgünüm:

canım benim bende antalyadan lefkoşaya eşimin işi icabı geldim..senin gene eşinin ailesi var istanbulda bizim burda kimsemizde yok..alışılıyo ben buraya gelmeden önce napacam orda felan diyodum ama zaman herşeyin ilacı sıkma canını belki böylesi daha hayırlıdır...hemşerim benim.........

allah yardımcın olsun ama istanbul çok güzel bi şehir inş ordada en kısa zamanda bi çevre edinirsin yerimseniben

Canım, hayatta gözünde büyüttüğün dertlerin aslında hiçd dert olmadığını görüyorsun zamanla.Şimdi bu gitme fikri seni korkutmuş olabilir, ama inan bana yeni hayatın eskisinden daha da iyi gelecektir, nerdenmi biliyorum? Ee yaşadım.

çok teşekkürler canım benim şu anki duygularımı o kadar iyi anlatmışsınki benim korkumda o ailemden uzak olmak gerçi eşimin ailesi orda ama insanın kendi ailesi gibide olmaz ama dimi :1shok:

eşinin ailesi varsa çok şanslısın bence çok fazla üzülme sende arkadaşlar edinirsin hem istanbul da sıkılmazsın merak etme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…