canım aynı olayı bende tam tersi olarak yaşadım seni okadar iyi anlıyorum ki eşimin işinden dolayı evlendik anyalyaya geldim tam 2 yıl okadar zor geçri ki tek bi komşum arkadaşım hiçkimsem yoktu allahtan bir sene sonra kızım dünyaya geldi yanlızlığım gitti ama onu ilk 6 ay nasıl baktım tek başıma gelin bana sorun çok gazlı bir bebkdi çok zor günler yaşadım allahtan işimiz için istanbula döndük annemler butun akrabalarımız doğduğum yer bazen yanlızlığıda özlüyorum ama istanbulu hiçbişeye değişmem allah yardımcın olsun ama doğduğun yer değil doyduğun yer ben eşime tek bir gün bile sitem etmedim yanlızlığımı hep içimde yaşadım oda bunu hep takdir etti allah yardımcın olsun canım
neden yanlız kalacağınızı düşünüyorsunuz ki...
eşinizin ailesiyle aranız nasıl bilemem ama,
onlar var ayrıca yeni bir çevre,yeni arkadaşlıklar edineceksiniz..
her işte bir hayır vardır,
olumsuz düşünmeyin lütfen...
belki de herşey çok güzel olacak ve iyi ki taşınmışım diyeceksiniz...
sevgiler...
eşimle evlendiğimizden beri antalyada yaşıyoruz 2 yıl oldu şimdi kkurulu bi düzenim ve çevrem var.eşimin ailesi istanbulda orda kimsem yok eşim iş dolayısıyla istanbula gitmek istiyor ama bu beni çok ürkütüyo. çok yanlız kalıcam duygusuna kapılıyorum ailem burda duygusal yönden çok kötüyüm yardım edin lütfen...senağlama
üzülme tatlım ya istanbulada alışırsın..önemli olan huzurun yerinde olsun ayrıca yeni arkadaşlar edindikçe birazda çevren genişledimi dahada rahatlarsın annenlerde arada gelir sen gidersin..hem bak bu sitede dertleştiğin insanlarda var istanbulda gelince görüşürüz bi toplanıp kaydirigubbakcemile5 üzüntü müzüntü kalmaz:))her daim destek veren oluyor bu sitede allah razı olsun bütün arkadaşlardan sağolun ciciler yanlız bırakmayız arkadaşı dimi istanbullu bacılar...kaydirigubbakcemile3
çok teşekkürler canım benim şu anki duygularımı o kadar iyi anlatmışsınki benim korkumda o ailemden uzak olmak gerçi eşimin ailesi orda ama insanın kendi ailesi gibide olmaz ama dimi :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?