eşimle evlendiğimizden beri antalyada yaşıyoruz 2 yıl oldu şimdi kkurulu bi düzenim ve çevrem var.eşimin ailesi istanbulda orda kimsem yok eşim iş dolayısıyla istanbula gitmek istiyor ama bu beni çok ürkütüyo. çok yanlız kalıcam duygusuna kapılıyorum ailem burda duygusal yönden çok kötüyüm yardım edin lütfen...senağlama
ewet güzel bi şehir istanbul ama antalyayı hiç bişiye değişmem
insanın doğduğu büyüdüğü yer tabiki
ama şartlar tabiki iyi olacak öle olmasa zaten hayatta yaşayamam başka bi şehirde
eşim destek oluyor çok sağolsun ama içim acıyor üffff yaaa
alışcam ama zaman gerekiyo çok zor olucak benim için biliyorum....:a015:
eşimle evlendiğimizden beri antalyada yaşıyoruz 2 yıl oldu şimdi kkurulu bi düzenim ve çevrem var.eşimin ailesi istanbulda orda kimsem yok eşim iş dolayısıyla istanbula gitmek istiyor ama bu beni çok ürkütüyo. çok yanlız kalıcam duygusuna kapılıyorum ailem burda duygusal yönden çok kötüyüm yardım edin lütfen...senağlama
bende istanbuldan alanyaya yerleştim cok üzgündüm
ama oh iyiki yerleşmişim o kaos sehri terketmişim. şimdiden kolay gelsin canım sana bol sanss istanbulda
Leylacım haklısın canım bilinmezlik,yabancı bir yer,çevre herkesi korkutur önce ama meraklanma oraya da alışırsın canım.Doyduğun yer neresi ise orası senindir canım.Hakkınızda hayırlısı olsun
benim eşimde doktora için yurtdışına gitmek istiyor ya ben napiyim:S orda bir düzen kuramıcam 5 seneliğine falan gidicez.. öyle yedek kulubesi gibi bir hayatımız olucak..
dil bilmem yol bilmem
eşim zaten kafayı yer artık doktora teziyle dersleriyle
offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?