Antalya'da yaşıyoruz ama İstanbul'a gitmek zorundayız çok üzülüyorum :(

Canım üzülme bu kadar, nihayetinde gittiğin yer ıstanbul, dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Alışman çok zor olmaz, seversin zamanla da kopamazsın bile :) Ailenden ayrı kalacaksın biraz ama dünyanın öbür ucuna gitmiyorsun ya, onlar gelir yine, siz gidersiniz... alışırsın. Bu devirde ekmek aslanın ağzında, şartlarınız daha iyi olacak demek ki gitmeniz gerekiyor. Böyle düşün bir de, her işte bi hayır vardır, ferah tut gönlünü.

istanbul çok güzel bir şehir ))endişelerin normal tabiki ama güzel şeyler düşün...

ewet güzel bi şehir istanbul ama antalyayı hiç bişiye değişmem
insanın doğduğu büyüdüğü yer tabiki
ama şartlar tabiki iyi olacak öle olmasa zaten hayatta yaşayamam başka bi şehirde
eşim destek oluyor çok sağolsun ama içim acıyor üffff yaaa
alışcam ama zaman gerekiyo çok zor olucak benim için biliyorum....:a015:

zaten kocaya giderken ailenden uzak oluyorsun ve esine ayak uydurmalisinsositososito
merak etme alisirsin istanbul gercekten cok güzel bi sehir keske benim orda yasama sansim olsa. ne güzel yeni insanlar ve yeni cevren olacak hemde cevren gelismis oluyor bu sekilde.

aynı olayı eylül ayında ben yaşadım antalyaya taşındık eşimin ailesi antalya da ve eşimde bu nedenle tayinini buraya istedi ve benimde tanıdığım kimse yok antalya da ve halada yok ama alışırsın merak etme bende şimdiye kadar ailemden hiç ayrılmamıştım ve eşim tayin istediğinde onunla açık açık konuştum ve anne babasının oturduğu mahallede oturmak istemediğimi ve bunaldığımda en azından alışana kadar ailemin yanına gidip geleceğimi vb gibi konuları konuştum eğer eşin anlayışlıysa kolay alışırsın ben alıştım yanlızlığa dedim ya benimde hiç tanıdığım yok antalya da istediğim anda biletimi alıp gidiyorum ailemin yanına 5-10 gün kalıp dönüyorum .. Içini ferah tut kendini sıktıkça alışman zor olur ilk başta çok zoruna gidiyordur eminim ama eşini seviyorsan katlanacaksın aklına kötü düşünceleri sil uzakta olsalar ailen hep senin yanında yalnız değilsin bu arada keşke bizde antalya ya taşınacagımıza istanbul a taşınsaydık benim çocukluğum orada geçti çünkü 18 senem geçti orda neyse tatlım dediğim gibi ilk başlarda zorlanırsın ama alışırsın merak etme sana önerim eşinle konuş kafana takılan soruları sor ve düşüncelerini paylaş ki o da bilsin ve seni rahatlatsın bol şanslar diliyorum sana yeni hayatına bir an önce alışmanı dilerim

seni anlıyorum ama kendini üzüyorsun sadece yıpratma kendini..

bende istanbuldan alanyaya yerleştim cok üzgündüm
ama oh iyiki yerleşmişim o kaos sehri terketmişim. şimdiden kolay gelsin canım sana bol sanss istanbulda

Kizlar vallahi ben sizi anlayamiyorum ya anlamak istiyorum ama anlayamiyorum cevrem yok tanidigim kimse yok arkadasim yok konusacagim insan yok ne depmek ya koca koca insanlarsiniz turkiyedesiniz baska bir memleketde degilsiniz disari cikip bir yere otursaniz kirk kisiyle konusabilir arkadas olabilirsiniz !!.. Dilerini bilmiyorum bunlar ne dedi anlamiyorum diyeceginiz bir yer degil ... biz turk mileti olarak cok sicak kanli insanlariz ben sizin yerinizde olasam 1 haftada evimin etrafindaki butun insanlarla arkadas olabilirim neden bu kadar korkak davraniyorsunuz cozemedim :dilcikar: herkezin cani yokmu 1000 lerce km uzaklara gidiyorlar gidin ya Allah askina bak sinirlen dim simdi

bende istanbuldan alanyaya yerleştim cok üzgündüm
ama oh iyiki yerleşmişim o kaos sehri terketmişim. şimdiden kolay gelsin canım sana bol sanss istanbulda

Canım ben de Alanya'dayım.çok seviyorum burayı..gitmeyi düşünmek bile istemiyorum..kaydirigubbakcemile5

Canım insan dediğin nelere alışmıyo ki...Bikaç ay bocalarsın şehri tanımadığın için ama geç olmadan alışırsın..Ama kendini yalnız kalıcam ,ailemden uzakta bi başıma olucam ,vah benim halime diye kendini o piskolojiye sokarsan yada şartlarsan işin zor olur..takma kafana bu kadar canım..:1hug:

canım istanbul dünyanın en güzel şahirlerinden biri bu anlamda şanslı bile saylırsın ya bizim gibi olsanız ne yaparsınız tam alışıyorum derken tayin zamanı gelir 3 yıl bi yerde 5 yıl başka yerde evlendigimden beri tayin oldumuz 4. şehir antalya umarım son olur üzülme oradada çevren arkadaşın olur metrapolde yaşamanın olumlu yönlerininde oldugunu düşünüyorum herşeyin daha güzel olacagını düşün yolun açık olsun

Ben 8 aylık evliyim.ankaradan geldim istanbula.kendi yaşadıklarımı sçleyim.inan ki hayatımda bu kadar zor bi dönem daha yaşadığımı hatırlamıyorum.içini karartmak gibi olmasın sakın ama hazırlıklı ol seni zor günler bekliyo.tam alıştım diyosun bişi aklına geliyo başlıyosun ağlamaya ve o ağlamanın kendisi geçsede etkisi sürüyo saatlerce.tabi bunu ister istemez asabiyet olarak eşine yansıtıyosun.eşe çok iş düşüyo.anlayışlı olması lazım.destek olması lazım

Benim nefes aldığım yer diye demiyorum, hiç sıkılmazsınız merak etmeyin! Her gün, her an bir atraksiyon delikafadulden Daha önce de gelip gitmişsinizdir kesin ama uzun süre yaşayınca trafikte yaşanan sorunlara bile farklı gözle bakmaya başlayacaksınız.

CADIARZU Aaa karşı tarafa sadece 65 dakikada geçtik :hooray: Oysa ki geçen hafta 125 dakikada geçmiştik :roflol: Ya da aaa bu kaldırım taşları yeni değişmedi miydi? Eee bu yol çift yöndü, ne zaman tek yön olmuş ki bütün arabalar bana korna çalıyor, insan bir tabela koyar yahu kaydirigubbakcemile3

Amacım sizi soğutmak değil, biraz güldürmekti. Hatam olduysa affola. Benim için ıstanbul'dan ayrılmayı düşünmek bile işkence gibi, ama ıstanbul olduğu için değil doğduğumdan beri nefes alıp verdiğim yer olduğu için. :asigim:

Mesleğiniz var gördüğüm kadarıyla. Part-time da olsa çalışmanızı öneririm. Çünkü en uygun arkadaş edinme ortamı da çalışma ortamı bence Komşularınızla kafa yapınızın, ortak zevklerinizin uyma ihtimali de var tabii ama iş arkadaşlarınızdan daha düşük olsa gerek. sengözlerimebaksanab

Dilerim, taşındıktan sonra bu topic'e tekrar gelip, "kızlaar, ay hiç vaktim yok kusura bakmayın fazla giremiyorum kk'ya" diye yazarsınız. :Saruboceq:

ahhh. hayata bak. antalyadan kaçmak için çareler arıyorum. istanbuluma tekrar döneyim diye.... bende antalyaya alışamadım.
hayat ne garip...........

Leylacım haklısın canım bilinmezlik,yabancı bir yer,çevre herkesi korkutur önce ama meraklanma oraya da alışırsın canım.Doyduğun yer neresi ise orası senindir canım.Hakkınızda hayırlısı olsun

benim eşimde doktora için yurtdışına gitmek istiyor ya ben napiyim:S orda bir düzen kuramıcam 5 seneliğine falan gidicez.. öyle yedek kulubesi gibi bir hayatımız olucak..
dil bilmem yol bilmem
eşim zaten kafayı yer artık doktora teziyle dersleriyle
offf offff

çok sağol canım ant küçük bi şehir evet ist ürkütüyor beni inş alışırım kafamçokkarıştı

allah sanada kolaylık versin arkadaşım senin işin dahada zor hakımızda hayırlısı neyse o olsun :teselli:

Canım, kendini şöyle teselli et, yurt dışına evlenenler ne yapsın? Biz en azından kendi ülkemizdeyiz, aynı dili konuşup, aynı ezan sesini duyabiliyoruz, Allah yurt dışında yaşayan kardeşlerimize yardım etsin, hele sonradn gidenlere, sende daha zor olanı düşün, kendine moral ver, bak şimdi uçaklarda indirimli istediğin zaman istanbuldan antalyaya rahat rahat gidip dönersin, zaten çoluk çocuğa karışınca insanın üzülücek pek vaktide olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…