kesinlikle başarısız politika,rezillik,ne dersen de,Antalya görüntü kirliliğinden temizlenecek..İstanbul ?Çok refah içinde bir ülke olursun, kendi vatandaşlarının belli bir tutarın üstünde geliri olur, herkes belirli bir refah düzeyindedir ve sen bu insanlara kucak açarsın, anlarım. Bu hakikaten insanlıktır.
Ama bizim kendimize hayrımız yokken, daha kendi halkımızın yarısı yoksulluk sınırında yaşıyorken, sırf Orta Doğu'nun lideri olma hayaliyle çıkılan yolda 2 milyondan fazla Suriyeliyi sınırdan içeri alıp sokaklarda bırakmak insanlık değil başarısız dış politikanın sonucudur.
Esad bize ne kadar teşekkür etse az; kendisine muhalif bir güç oluşturabilecek ne kadar adam varsa temizledik ülkesinden.
kesinlikle başarısız politika,rezillik,ne dersen de,Antalya görüntü kirliliğinden temizlenecek..İstanbul ?
ben böyle yardım görmedim..adamlar dilenci olmaya gelmiş Türkiyeye..tvde programda savaş en az 8 sene sürer dediler..8..10 senede yerleşirler T.Cye..çocuklar çöp konteynırlarının içinde..aile boyu dilenen var kavacık sapağında gördümkarı koca çoluk yere oturmuşlar dileniyorlardı..İstanbul'da durum çok kötü. Parklar, üst geçitler, duraklar her yer Suriyeli dilenci dolu. Gerçekten çok zor durumda olan da var zarar verip hırsızlık yapan, sağa sola saldıran da var. Bu insanların yeri burası değil, kesinlikle.
asla büyük konuşmak istemiyorum bir savaş olsa bende ilk iş kızımı yurt dışına göndermeyi düşünürdüm...çocukları anlıyorum evlat kıymetli ama diğerleri ya durun ülkenizde de savaşın ...ülkede adammı kaldı siz savaşı kazanıp geri döneceksiniz.
fotoraflara bakarsak hep çoluk çocuk görüyoruz..korunma yok bunlarda T.C ye geldiklerinden beri 400 bin Suriyeli çocuk dünyaya gelmiş..İstanbul sokakları kaynıyor bunlarla,çoluk çoçuk dileniyor,üst baş yok perişan haldeler.
Halkımız yüyeck ekmek bulamazken,biede bunların derdi çıktı.
Sen önce kendi halkının karnını doyur,sonra insanlığı yap..
evlat kıymetlimi..kızları 3binle 5 bin arası kuma olarakta veriyorlar..bizde ikinci eş olmak normal dedi Suriyeli dede..asla büyük konuşmak istemiyorum bir savaş olsa bende ilk iş kızımı yurt dışına göndermeyi düşünürdüm...çocukları anlıyorum evlat kıymetli ama diğerleri ya durun ülkenizde de savaşın ...ülkede adammı kaldı siz savaşı kazanıp geri döneceksiniz.
fotoraflara bakarsak hep çoluk çocuk görüyoruz..korunma yok bunlarda T.C ye geldiklerinden beri 400 bin Suriyeli çocuk dünyaya gelmiş..
çok fena çok..yahu biz doğudaki sorunlarımızı çözemedik..doğudaki halk,eğtim,sağlık ilgi diye bağrınırken bu kadar Suriyelinin kabulündeki niyet ne olabilirkiHeleki kamplarda kalanlara hayat güzel,herşey beleş,seks yapmak cazip tabi neden olmasın ..
çok fena çok..yahu biz doğudaki sorunlarımızı çözemedik..doğudaki halk,eğtim,sağlık ilgi diye bağrınırken bu kadar Suriyelinin kabulündeki niyet ne olabilirki
bilmiyorum ablaOnu baştakiler bilir hayatım,gerçi insanlık diyorlar ya neysee..
bilmiyorum abla
Türkün kanında vardır ya yardım etmek buda işte aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?