- Konu Sahibi yasminkamu
-
benimde bilgilerimi güncellermisin dt:2. ocak bebişin kilosu 34+6 2300
güncelledim canım
Ben de artık bir Antalyalı anne adayıyım
yasmin benim bilgileride güncellermisin ..
37+5 3000 gr
yasmin benı de eklermisin?yaş 29 sat 20 nisan.tahmini doğum tarihi 25 ocak.cinsiyet kız.doğum şekli şimdilik normal.bebişimizin ismi nisa.doğum yıldız andeva da.dr muz.şerife şeniz yurtseven.36+3 haftalık 3030 gr.bu kadar yeterli sanırım.
Mrb arkadaşlar;
Ben geçen hafta Cuma dan bu yana çok rahatsızım grip oldum,nefes alamıyorum dolayısıylada hiç uyuyamıyorum.DR.lar hamileyim diye ilaç yazmadılar çok sinirlendim.Bugün iş çıkışı antibiyotik alacağım çarem kalmadı(((
Dr konusunda sıkıntı yaşadığımı daha önce izah etmiştim.Bugün Andeva Yıldız da Gökbay beye gittim,
mesafeli,kısa e net cümleler kuruyor .
Yanlız doğum şekli konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor,normal doğumdan yana ben kesinlikle ve kesinlikle istemiyorum .
Sevgili sft ve bebek7 sizin spinal sezeryan türüne kim karar verdi,kendi isteğiniz miydi?
Oğluşun 32.hafta itibariyle kilosu 1.900.
Ben de 1 ayda 800 gr almışım çok sevindim :)))
mısra geçmiş olsun canım..
bende bronşit oldum..
yaklaşık 10 gündür yatıyorum..
doktorum ilaç kullan dedi.
göğüs polikliniğine gittim..
öksürük şurubu,antibiyotik ve grip hapı yazdı..
doktorum grip hapını kullanma dedi..
ama antibiyotiği kullan dedi..
augmentin 1000 mg kullandım..
ilaç bitti ama hala tam toparlanamadım..
hem grip hem öksürük,hem bronşit,bide reflü..
seni çok iyi anlıyorum..
bide eşimin arkadaşı vardı kadın doğumcu..
onada sorduk.
ilacı mutlaka kullansın..
iyileşemezse doğumda zor dedi...
bende spinal sezeryan olucam..
ben sezeryan istedim..
doktor tamam dedii.
epidural istemiştim..
doktor spinal yapıyoruz,spinal olacak dedi..
yani sezeryana ben karar verdim ama spinale doktor karar verdi..
sende sezeryan mı istiyosun?
deniz1958 eylül denizini 29 aralıkta kucağına aldıdarısı tüm bekleyenlerin başınaaa
Mrb arkadaşlar;
Ben geçen hafta Cuma dan bu yana çok rahatsızım grip oldum,nefes alamıyorum dolayısıylada hiç uyuyamıyorum.DR.lar hamileyim diye ilaç yazmadılar çok sinirlendim.Bugün iş çıkışı antibiyotik alacağım çarem kalmadı(((
Dr konusunda sıkıntı yaşadığımı daha önce izah etmiştim.Bugün Andeva Yıldız da Gökbay beye gittim,
mesafeli,kısa e net cümleler kuruyor .
Yanlız doğum şekli konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi görünüyor,normal doğumdan yana ben kesinlikle ve kesinlikle istemiyorum .
Sevgili sft ve bebek7 sizin spinal sezeryan türüne kim karar verdi,kendi isteğiniz miydi?
Oğluşun 32.hafta itibariyle kilosu 1.900.
Ben de 1 ayda 800 gr almışım çok sevindim :)))
canım gökbay beyin tutumu evet öyle.normal doğumdan yana...ben sezeryan istiyorum diye net belirttim doğumum yaklaşınca. beni anestezi bölümüne gönderdi,anestesi uzmanı bana spinal yapalım dedi.ben genel istemiştim oysa...bana spinal en sağlıklısı bebek için,hem bebeğini görürsün dedi..gökbayı ameliyat konusunda öneririm,adam süper,sadece işini yapıyor,belli çok usta,doğumda bebeğin tutuşu bile kalifeyeli.ayrıca içimi öyle bi temizlemişki sormayın hele dikişlerim yok,hemşireler bile woooow süper kesmiş ve dikmiş diye konuşuolardı..
merhaba arkadaşlar bu topiğe ben ilk defa yazıyorum..Bende antalyadayım 15+1 günlük hamileyim tavsiye üzerine gökbay beye gitmeye başladım..hamileliğimin ilk günümden beri gökbay beye gitmeme rağmen hala onun nasıl bir dr olduğunu anlayamadım :) Bazen çok sıkılmış görüyorum kendisini sorularımı oflayarak cvp veriyor yada sıkıntılarımı ağrılarımı söylerken sadece dinliyor cvp vermiyor bazende tam tersine herşeyini anlayışla cvp veriyor bizi gerçekten güzel aydınlatıyor en son geçen ay 2li testimde gittim gerçekten güzel ilgilendi herhalde ilgilenme durumu o an ki psikolojisine göre değişiyor:)) haftaya 3lü testim için gideceğim bakalım bi aydır bebeğimi görmüyorum ne gibi gelişmeler var çok merak ediyorum
canım gökbay beyin tutumu evet öyle.normal doğumdan yana...ben sezeryan istiyorum diye net belirttim doğumum yaklaşınca. beni anestezi bölümüne gönderdi,anestesi uzmanı bana spinal yapalım dedi.ben genel istemiştim oysa...bana spinal en sağlıklısı bebek için,hem bebeğini görürsün dedi..gökbayı ameliyat konusunda öneririm,adam süper,sadece işini yapıyor,belli çok usta,doğumda bebeğin tutuşu bile kalifeyeli.ayrıca içimi öyle bi temizlemişki sormayın hele dikişlerim yok,hemşireler bile woooow süper kesmiş ve dikmiş diye konuşuolardı..
Mrb cnm.
Ben çok net belirttim normal doğum yapamayacağımı yinede mırın kırın etti.
Üstüne üstlük benim doğuştan kalbimde sorun var en başta ifade ettim.Halen kararsızım dr konusunda((
slm kızlar ben alanyadayım ..12 haftamızı doldurduk..baskent unıversıtesı hastanesıne gııdyorum ...orda dogum yapan arkadaslar varmı..ucret hakkında bılgısı olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?