Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
2'li test sonuçlarım iyi çıktı kızlar çok şükür.
Üzerimden büyük bir yük kalktı sanki..

sft aynı sorun bizdede var..
metsil gaz damlası kullanıyoruz..
bide bazen 2 çay kaşığı kadara rezene veriyoruz iyi geliyor..
doktor hipp in granül rezenesini verdi bebekler için olan..
ama daha kullanmadım..
gece uykunuz nasıl?
ben hemen hemen her saat başı kalkıyorum..

merhaba kızlar
bizim doktorumuz biogaia verdi gaz sancısı için bir hafta sonra gazımız mazımız kalmadı.
bıraktık bizde ilacı.nurse harveyi ablam kullnmıştı memnun kalmadı.bebekten bebeğe değişio işte.
ben kendimde rezene tohumu içiyorum günde 4 bardak hem booool süt yapıo hemde oğlum patır putur gazını çıkartıo..bilgilerinize kızlar...

hehhee...yasemin elini ayağını çekti topikten.kızdan fırsat bulamıyordur kesin :)))
insan ister istemez arıyor yasemini.

2'li test sonuçlarım iyi çıktı kızlar çok şükür.
Üzerimden büyük bir yük kalktı sanki..
Esra gözün aydın.. Sağlıkla büyüyecek inşallah :)

Bu gaz sorunu çok korkutuyor beni yaa :) O yüzden not alıyorum ben de sizin kullandıklarınızı

canım bizde dün milupanın rezenesini vermeye başladık bir çay kaşığı emzirmeden önce veriyoruz emzirdikten sonra da nurse harveys diye bir şurup veriyorum dün daha rahattık..gece gündüz iki saatte bir uyanıyoruz emiyoruz allah yardımcımız olsun çok zormuş uykusuzluk...

canım kayısı hoşafı sütü arttırır hiçbir zararı olmza gönlün rahat içebilirsin şimdide doğumdan sonrada

kremide kullanmakta geç bile kalmışsın ben 5 aylıkken kullanmaya başladım evet krem fazla fazla yetiyor zaten azıcık uçlarına sürüceksin fakat kremin pek faydasını görmedim ben sütümün çok faydasını gördüm emzirdikten sonra sıvıycaksın kenarlardaki sütü hem iyileştiriyor hemde koruyor

selam kızlar ben geldimmm
gaz problemi biz çok az çektik gaz sıkıntımız başladıktan 2 gün sonra doktor muayenemiz vardı biagaia diye bir damlayla zinco verdi bir daha çok şükür gaz problemimiz olmadı kırkımız çıktıktan sonrada uyku düzenimiz oturdu gündüzleri uyanık kızım gece yatıyor maşallah 10 gibi falan yatarsa 3 de kalkıyor emiyor 12 de yatarsa 5 de kalkıyor sonrada her acıktığında uyanıyor iyice doyupta yatarsa 2 saatte bir uyanıyor az emdiyse de hiç belli olmuyor maşallah uslu bir kızım var fazla yormuyor beni

slm kızlar

şöyle bir geçmişe göz attım herkes iyi çok şükür bir yaramazlık yok..

bizi sorarsanız bugün 1 haftalık olduk.. kızımla alışmaya çalışıyoruz birbirimize.. sarılığımız var baya yüksek.. hemen hemen hergün hastaneye gidip topuk kanı veriyoruz.. gözetimdeyiz sürekli.. o topuk kanı denilen illet de ne fena bişeymiş.. yada annelik farklı bişiymiş.. kızım ağlar ben ağlar modunda dolaşıyoruz..

doğumdan sonra duygusallık tavan durumda.. en ufak şeye ağlar oldum.. düzene alışmaya çalışıyoruz.. yarın kayınvalide ve görümce geliyor istanbuldan.. sinirlerde tavan durumda.. bakalım ne yapıcaz

bunların haricinde;

göğüs yarası olmadım çok şükür.. hamileliğimde bir arkadaşım tahinin üzerindeki yağı süzmüş küçük kavanozda getirmişti.. doğuma kadar her banyodan sonra onu sürdüm.. onun faydası mı oldu bilemiyorum..

doğumdan hemen sonra anne sütünden önce kızıma 2 mama kaşığı kadar nar suyu verdirdim.. gaz konusunda şimdilikk rahatız sonradan çıkarmı ortaya sorun bilemiyorum

doktor konusunda özgür kavazı öneririm ısrarla.. amaa maalesef şuan ki hastanesinden yani medisudan ayrıldı.. yeni hastanesi şimdilik belli değil.. belli olunca yazarım sizlerede..

sormak istediğiniz bişiler olursa cevap veririm kızlar..

:80::93::93:

Son düzenleme:

Hoşgeldiiin Gözünaydın yeniden, darısı başımıza.. Hem sabırsızlanıyorum hem de korkuyorum vaktinden önce gelecek diye ya.. Şu iki haftam geçseydi..
Gazınızın olmaması ne güzel, inşallah hiç başlamaz.. Sarılık için şekerli su verdiniz mi? Hastanede kalmanız gerekti mi?
Nazar değmesin kızına da sana da.. İnşallah geçer bir an evvel sarılığınız..

Bugün hiç durmadan oynuyor benim kızım, yeri kalmadı oynamıyor diyorduk ama horon tepiyor içerde.. Sonra da az oynayınca merak ediyorum niye oynamıyor diye, madem oynayabiliyor..

Herkese gunaydin. Ne guzel herkes birbirini taniyor. Bende mayis annesi olacam insallah. 27. haftaya giriyoruz bugun. Yasam hastanesi Cemil bey doktorum. Cok memnunum. normal dogum istedigimi soyledim. Ama ufak ufak sanci korkusu var. Umarim hepimizinde kolay gecer.

sağolasın canım.. darıssı tüm bekleyen anne adaylarımızın başına hayır canım ebeyle konuştum şekerli suyun bebek için zararlı olduğunu söyledi.. sadece nar suyu verdim onuda az.. 11.02 de doğum yaptım sabah.. 12.02. de de öğlen çıktım.. sezeryanda gaz çıkarmak önemli olan.. o çıkınca hastaneden de çıkarıyorlar..

maşallahh senin kızınada.. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahh

merhaba araamıza hoşgeldin.. allah tamamına erdirsin inşallahh..

geçmiş olsun canım;maşallah kızına da sana da bir hafta oldumu?ne çabuk bende senin gibiyim oğlum ağladıkça ben ağladım,gaz sorunun inşallah hiç başlamaz ama 20.günden sonra başlıyormuş bizimde hiç sorunumuz yoktu inan 20.günde başladı kuzum sancıyla uyanıyor çok zor içim acıyor o öyle ağlayınca.bu arada aynı gün nasıl taburcu ettiler anlamadım...a birde fotoğraflar ne oldu 3-4 poz koymadımı sedef?neyse sana kolay gelsin kızını kokla canım...

kızlar nasılsınız bende 11.02 saat 15:37 de doğum yaptım normal bekliyorduk ama sezeryan oldu kolay ayağa kalktım herkese spinal sezeryanı önerebilirim bugün kızım 8 günlük oldu sarılığımız var ama allahtan fazla değil gaz sancımızda oluyor ben doğumdan sonra hiçbirşey veremedim hemşireler iizin vermedi sütümde üçüncü günden sonra geldi banyadon sonra dahada gelmeye başladı bende medisuda yaptım doğumu yasminle aynı gün allahım bebeğini bekleyenlere yardım etsin hayırlısıyla kavuşursunuz inş.

Benim doktorum geçen hafta söyledi bana sürmeye başla diye, 36. haftada yani.. Ama sürerken dikkat et, masaj yapmadan sür ki doğum başlamasın.

onu bilmiyordum. masaj yapmanın doğumu başlatmasını. Teşekkürler. Daha varmış demekki benim için.

onu bilmiyordum. masaj yapmanın doğumu başlatmasını. Teşekkürler. Daha varmış demekki benim için.

Göğüs ucuna masaj yapılması emme etkisi yaratıyor bildiğim kadarıyla, bu etkiyle süt yapımı için salgılanan hormon rahimde kasılmaya sebep oluyor. Arkadaşın dediği gibi masaj yapmadan sürmelisin

maşallah bebişe.hadi bakalım.geri sayım başladı.

normal doğum olmama sebebi nedir.ben de normal düşünüyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…