Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hoşbulduk
evet baya hareketli akşamları uyutmayacak derece hemde mirmirmirmir

doğunca bakalım bu kadar hareketli olurlarsa yandık
benimkinede yatış pozisyonumu beğendiremiyorum.illa istediği gibi yatıcağım.şimdiden parmağında oynatıyor paşam.

benimkinede yatış pozisyonumu beğendiremiyorum.illa istediği gibi yatıcağım.şimdiden parmağında oynatıyor paşam.

yan yatıyorum gece hemen tekmeler geliyor uyanıyorum benim kide pek bir zilli olacak gibi bayanssulusmile ama hareketli bebek iyidir diyorlar

canım ;
doğum tarihim 29.10.1978
sat tarihim 21.05.2010

sat tarihine göremi bakılıyor.. hamile kalınan aya göre mi ??? diyorum ya anlamadım ben çin takvimini aklinialirimsmile

bide siz bakarmısınız ??? ne ççıkacakzemuszemus

nasıl yani son adet tarihin belli değil mi anlamadım

bende hissediyorum hareketleri ama sizler kadar değil tabiiki henüz :)) solumda taşıyorum ben... elimden geldiğince sola doğru yatıyorum:))

dediğin gibi şimdiden böylelerse off doğunca düşünemiyorum :))) maşallah maşallah iyidir hareketli bebek

kızlar buarada buyuyor.com diye bir siteden bebeşin günlüğünü tutuyorum.doğuncada geliişim şemaları var,benim ilgimi çekti ve üye oldum.milupa.com.tr üye olmuştum hamile kaldığım ilk ay,bana kitapçık ve deneme ürünleri ve indirim kuponalrı gönderdiler.sizlerle paylaşmak istedim umarım ilginizi çeker.

bende defter aldım canım... bende günlük tutuyorum...

milupaya ve diğer bebek ürünleri yerlerine prime molfix falan üye oldum 10-15 gün olduda bakalım henüz bişi gelmedi :))

sağol canım paylaşımın için :))a.s.

canım ultrasona girmeden çikolata ye demişlerdi bana..bebek hareketini hızlandırıyor ve cinsiyeti gösteriyor diye,3 tane büyük çikolata yedim ve çok hareketliydi.bence sende cuma kontrole girmeden at çantana ve ye.iyi oluyormuş öyle.
walla şimdilik benim iyi bebek..ortada ne isim var,ne de bir hazırlık...ufak şeyler kolayda bebek odası zor geliyor.cumarteside gezicem inşallah..eşimle iyi oluyor arabayla:)yürürüm diye ödüm patlıyor üşengeçlikten:):):)
hem okul için kıyafet alıcam hemde bebek için park yatak,bebek arabası,ana kucağı bakıcam.yavaş yavaş gezeyimde,sonra alması kolay olsun...
inşallah sende cuma öğrenirsin bebeğinin cinsiyetini.ayy okadar heyecanlı ki o an..doktor erkek dedi..eşim koşup sarılıp öptü sevinçten:)ben susup kalmışım..erkek olacağı baştan beri doğuyordu içime ama yinede heeep pembişlerdeydi gözüm..hala pembelere takılıyorum..bakalım senin ne olacak?
allah sağlıkla nasibetsinde cinsiyet önemli değil.
bende yzamayınca özledim.bayrama gitmeden site bakımdaydı yazamadım.pazar döndük..artık yazarım.

Ben nerdeyse bütün sitelere üye oldum bana da gelmişti milupadan kitapçık ve ürünler
canım ya mayıs ya da haziranda kalmışsındır ikisi de kız çıkıyor kaydirigubbakcemile2

canım iyi olmanıza sevindim

evet öyle diyorlar ... bende sabahın köründe çikolataya dadanıcam bakalım neler olacak... normalde çok severim zaten çikolatayı ama hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum...

sen bide çilek mobilyaya bak canım... ama sampi kavşağındakine git.. karı-koca var orda ilgilenirler..

üşenenin oğlu kızı olmaz derle ama oğlumuz geliyor :))) bu tezide çürüttün canım :)))

daha bizim cinsiyet belli değil isimler hazır,oda takımı hazır... asıl en teferruatlılar kaldı.. küçük şeyler ama en zorları kaldı... hayırlısı baakalım yavaş yavaşş...

bebek arabası ve anakucağında karar kılarsan uygun fiyat ve kalitede benide haberdar et canım....

sağlıklı ve hayırlı evlar versin allah cümlemize :Saruboceq:

evet lütfen yaz artık.. özletme kendini opuyorumnanaktan

denizcim nasıl yani canım ya ben bakıyorum mayıssa kız haziransa erkek çıkıyor :)) allah allah allah allah :))

yaş 32 mi alıyorsun 31 mi yerimseniben

Ben nerdeyse bütün sitelere üye oldum bana da gelmişti milupadan kitapçık ve ürünler

canım ya mayıs ya da haziranda kalmışsındır ikisi de kız çıkıyor kaydirigubbakcemile2

bize ilk doktor erkek demişti ama kesin diyemem dedi eşim herkese yaydı tabi
ben ne zaman mağazalara gitsem hep pembişlere bakıyordum
bir sonraki randevuda kesin kız dedi eşim buruklaştı kendini erkeğe alıştırmış
şimdi ise erkek adamın erkek damadı olur diye dolanıyor kızım kızım diye seviyor göbüşümü :asigim:

ne derler ağzınızı öperim sizin opuyorumnanaktan inşallah inşallah inşallah kaydirigubbakcemile3

canım bende erkek hissediyorum ama kız istiyorum :)) babamızda kız istiyor:))

doktor amcamız baktığında erkek olabilir dedi... bi et parçası gördü..pipide olabilir başka bişide dedi...

allahım hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…