- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
ben :))))) yani kız :))
annenin ilk çocuğunun cinsiyeti ne peki
geçen gür biri sordu bana benimde annemin ilk çocuğu kız ve anneanneminde baskın gen olabiliyormuş o yüzden kız olma olasılığı fazla dedi
anneanneminde ilk çocuğu annem :)) allah allah daha neler duyucaz bakalım:))
anneanneminde ilk çocuğu annem :)) allah allah daha neler duyucaz bakalım:))
eşlermizden gelen cinsiyet kromozomu belirliyor normalde.
bakalım seninde kız olursa yeni bir tez yaratacaz kaydirigubbakcemile3
biz 2 kız kardeşiz.anneannemink ilk çoçuğu annem.ablamında oğluşu oldu benimde oğluşum olacak inş. yani bizim aile bu tezi çürütüyor :kedi:sende durum ne ??
canım biz 27 haftalık olduk.erkek teyzesi bizimkide.şuana kadar 2 erkeğiz burda cumarteside yaseminin ki belli olucak bakarsın 3 ederiz.abenim çin takvimine görede erkekti.
biz 2 kız kardeşiz.anneannemink ilk çoçuğu annem.ablamında oğluşu oldu benimde oğluşum olacak inş. yani bizim aile bu tezi çürütüyor :kedi:
canım bende erkek hissediyorum ama kız istiyorum :)) babamızda kız istiyor:))
doktor amcamız baktığında erkek olabilir dedi... bi et parçası gördü..pipide olabilir başka bişide dedi...
allahım hayırlısını versin inşallah :Saruboceq:
geldim sonunda bende:)uzun bir aradan sonra.bayramdı,yolculuktu derken özledim sohbeti..senin hazırlıklar nasıl gidiyor canım?
bende gezidm biraz.bebek odası takımına baktım..arap suyunda kanz,baby home ve babys life var.oraları gezdim.baktınızmı bilmiyorum.
kanzda mobilya yok.
baby home kendisi yapıyormuş mobilyayı.fiyatları 1500-200o gibi.tamamı mdf dediler.gayet güzeldi.
babys life nazar ve bebekom mobilyalarını satıyormuş.nazarın kalitesi orta.bebekom güzel ama 2300 den başlıyor fiyatları.bu mağazada bebek arabası markaları cyristal baby ve sunny baby.fiyatları çok uygun.fenada değil.
baby home da park yataklarda indirim vardı.
canım bide çilekte diğer modellerde fiyatlar nasıldı?nette 4 model gösteriyor.sadece o 4 modelmi var?
canım ben 14 haftalıkken doktor büyük olasılık erkek dedi ama ortadan konuştu çünkü etik olarak ve kanunen 16 hafta bitmeden net birşey söyleyemezler kürtajları önlemek için yapılan bir uygulama.sonra 18 haftalıkken gittik bu sefer cinsiyeti sorduğumda erkek demiştim ben dedi.ama ortadan konuşmak zorunda olduğu için öyle davranmıştı anladım.hatta bu ispatlamak için göbek bağını renklendirdi.aslında doktorlar biliyor ama söy le ye mi yor lar.
kızlar ya benim bi fikrim var :sm_confused:
doğum yapmadan dahada ağırlaşmadan tanışsak.. görüşsek... biçay kahve içsek.. (tabiiki doğumdan sonrada görüşürüz de) ne dersiniz ???
güzel olur bencede.organize olalım.:lepi:
şimdiden böylerlerse doğunca bakalım nasıl olucaklar.
benimkinede yatış pozisyonumu beğendiremiyorum illa onun keyfine göre yatıcağım paşamın.daha şimdiden parmaklarında oynatıyorlar.:ecrin_bebek:
süpersin canım hihoyyyt
çalışanlara göre ayarlayalım... ben evde olduğum için benim için sorun yok... mesela bu cumaartesi olabilir??? saat 14.00 15.00 gibi
kızlar ne dersinizzz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?