Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım biz 27 haftalık olduk.erkek teyzesi bizimkide.şuana kadar 2 erkeğiz burda cumarteside yaseminin ki belli olucak bakarsın 3 ederiz.abenim çin takvimine görede erkekti.

ayy çok sevindim .demek seninki de erkek sana birşey sorucam 20.haftadan sonra genel tarama yapılıyor ya nasıl birşey bebeğinin yüzünü gözünü daha net gördün mü benim iki hafta sonra randevumda merak ediyorum.çin takvimine göre benim kızdı tutmadı yani...

kızlar ya benim bi fikrim var :sm_confused:

doğum yapmadan dahada ağırlaşmadan tanışsak.. görüşsek... biçay kahve içsek.. (tabiiki doğumdan sonrada görüşürüz de) ne dersiniz ???

canım ben 14 haftalıkken doktor büyük olasılık erkek dedi ama ortadan konuştu çünkü etik olarak ve kanunen 16 hafta bitmeden net birşey söyleyemezler kürtajları önlemek için yapılan bir uygulama.sonra 18 haftalıkken gittik bu sefer cinsiyeti sorduğumda erkek demiştim ben dedi.ama ortadan konuşmak zorunda olduğu için öyle davranmıştı anladım.hatta bu ispatlamak için göbek bağını renklendirdi.aslında doktorlar biliyor ama söy le ye mi yor lar.

krokan merhaba ben dün bebeji ye baktım konyaaltı tıp merkezinin yanında bayağı çeşit var 2000 tl dan başlıyor fiyatları beğendiklerim oldu.babys life da vitrinde nazarın takımı favorimdi o da 2000 tl dı.

herzaman dua ediyorum canım... allahım hayırlısını versin... 1 gün sonra öğrenicez... erkekde evlat kızda... hayırlısı herşeyin...

kızlar işten çıktım eve geldim ama kaynanam gile gideceğiz eşim almaya gelecek tekrar görüşürüz opuyorumnanaktan

şimdiden böylerlerse doğunca bakalım nasıl olucaklar.
benimkinede yatış pozisyonumu beğendiremiyorum illa onun keyfine göre yatıcağım paşamın.daha şimdiden parmaklarında oynatıyorlar.:ecrin_bebek:

ayy ya ne güzel ben ne zaman hissedicem hareketlerini küçük hareketler hissediyorum ama daha net hissetmek istiyorum.sen ilk ne zaman hissettin tekmelerini...

süpersin canım hihoyyyt

çalışanlara göre ayarlayalım... ben evde olduğum için benim için sorun yok... mesela bu cumaartesi olabilir??? saat 14.00 15.00 gibi

kızlar ne dersinizzz ???

bende evdeyim çalışmıyorum ama bu cumartesi eşim seminere gidecek ve bir hafta yok bende kayınvalidemde kalıcağım.pazar günü ve sonrası bana uyar.ayarlayalım güzel birşey.bayanssulusmile

buarada kızlar bana şimdilik müsade,kocişimi kandırdım özdiileğe gidiyoruz deepo olmadı bu sefer naniknanik akşama yine girerim hele maç varsa emin olun buralardayım-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…