Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sağolasın canım.. evet canım 1 haftalıkm olduk bile annelik böyle bişi işte aynı gün taburcu olmadım ki.. 11.02 de doğum oldu 12.02 de çıktım hastaneden.. sedefin sitesine girersen varız canım.. duru yağmur olarak bakabilirsin.. doruğun fotolarını gördüm ben.. maşallahh sende oğluşunu kokla benim için..

canımm nasılsınız ?? sarılık ne boyutta ?? medisunun çocuk doktoruna mı gidiyorsun ?? sütünün gelmesine sevindim.. gözün aydın iyi olmanıza da sevindim.. kızını kokla benim için

Merhaba kızlar
Yasemin bebeğinin fotoğraflarını gördüm ve de bayıldımmm
Allah nazarlardan saklasın,ne tatlı bir bebiş o öyle
Maaşallah

Bu arada doğum fotoğrafçısı ile ne kadara anlaştın?
Ben de düşünüyorum ama bu konuda bilgim yok..

merhaba canım.. tşk ederiz teyzesi.. maşallah kızıma darısı senin başına inşallah.. canım doğum fotoğrafçım sedef hülagü.. sft de onunla çalıştı.. ben yılbaşından önce anlaşma yaptığım için fiyatım farklı.. şuandaki fiyat daha farklıdır sanırım.. telefon açarsan eve kadar gelip sunum yapıyor.. fiyat veriyor.. eşide kendiside süperler doğum öncesi bana çok destekleri oldu.. tavsiye ederim.. telefonu sitelerinde var.. bulamazsan verebilirim bende.. benim tanıdığım olduğunu söyleyebilirsin..

Maaşallah canım
Daha önce internet sitesini görüp kaydetmiştim.
Eşim pek sevmez böyle şeyleri,ondan aramamıştım
Ama şimdi sizlerin de onunla birlikte olduğunuzu görünce gene aşkım depreşti
Bana göre ölümsüzleştirilmesi gereken anlardan en önemlisi olduğu için
atlamak istemiyorum..
Pekii paket paket mi fiyatlar yoksa tek bir paket mi?
Bir de ortalama 3 aşağı 5 yukarı bellidir sanırım fiyatlar:44:

yasmin kızın çoook tatlı maşallah aynı benim kızıma benziyo allah analı babalı büyütsün tatlım ayy yaz gelsin hepimiz buluşalım bebişlerle bir yerde onlarda tanışsınlar :))

KIzlar bugün eşimle son baş başa günümüzü geçirdik.. Yarın annemler geliyor Mersin'den. 10 gün sonra da kızımız. Artık uzunca bir süre ev dolup taşacak, sonra da hiç ikimiz olmıycaz, üçümüz olucaz Tuhaf geliyor bu sakin hayatımızın sona erecek olması. Bir an önce olsun ama, sonra da yaz gelsin, tombik bacakları olsun kızımın, mıncırıp duriyim İnşallah.

canım evet paket paket fiyatları.. sanırım 2 paketi vardı.. kesinlikle ölümsüzleşmesi lazım çocuklarımıza en güzel hatıra diye düşünüyorum.. 450 civarıydı bizim yılbaşı öncesi anlaşmamız.. ama sonrasında fiyatları değiti diye biliyorum.. ararsan fiyat ve sunum verir..

yasmin kızın çoook tatlı maşallah aynı benim kızıma benziyo allah analı babalı büyütsün tatlım ayy yaz gelsin hepimiz buluşalım bebişlerle bir yerde onlarda tanışsınlar :))

sağol canım benim.. allah hepimizin bebeklerine uzun ömür versinn.. inşallah canım yaz gelsinde hepbirlilkte bir araya geliriz... :)

kızlar selam hepinize..
fırsat bulup giremiyorum bayadır..
özlemişim...
yasmin annelik nasıl gidiyor?
alıştın mı?
kızına maşallaaahhh
annesi gibi güzel..
çok tatlı bi kızın var..
bendede müthiş bir kaşıntı..
heryerim kıpkırmızı sivrisinek ısırığı gibi..
çıldırıcam kaşıntıdan..
aynı anda tüm vücudum kaşınıyor.
tam 20 gün oldu..
ilaç jel krem..hiçbişey fayda etmedi..
3 doktor gezdim..
bazıları ürtiker dedi..
stres dedii
bide alerjik astım sanırım..
offf.
bide bu çıktı..
sizlerde ne var ne yok..

Anladım canım fiyatı da uygunmuş.
Herhalde 2 katı da olmaz şu anda:44:
Eşim şu anda gereksiz gördüğü için aramak ve heveslenmek de istemiyorum açıkçası.
Sonra üzülürüm diye..
Bu yüzden sana soruyorum kusura bakma..
Bir şey daha var canım.
Mesela doğum başladığı andan itibaren mi yanında oluyor?
Hani evdev giderken falan yoksa doğumda yani hastane de mi başlıyor?
Hımm bir de toplam kaç poz oluyor?

Çok sordum kusura bakma

geçmiş olsun.stres kaynaklı olabilir

10dan geriye sayıyorsun artık ne güzel.

geçmiş olsun canım benim.. stres- uykusuzluk vss..den olabilir.. prens nasıl canım?? alıştınız mı birbirinize ??

annelik nasıl gidiyor ?? kolay olan hiç bişi olmadığı gibi annelik denilen kavramda hiç kolay değilmiş.. 10 günlük olduk bugün.. benim kontrolüm vardı doktora gittik.. dikişlerime bakıldı.. çok şükür iyiymişim.. kızımı sorarsan teyzesi sarılık ve amiple uğraşıyor küçücük bedeniyle.. allah beterinden saklasın inşallah.. prensi kokla benim için.. kendine de çok iyi bak..

estağfurullah canım ne demek.. yardımcı olabileceğim bişiyse cevaplarım tabi ..

hamileyken gelip senin hamile halini çekiyor.. eşinde poz veriyor senle birlikte.. sonra ben doğuma gidiyorum deyip haber veriyorsun gecede gündüzde.. sen doğuma girmeden hazılanırken seni aileni hastanede kim varsa onları çekiyor.. hastane çekimlerine genelde eşiyle beraber geliyor.. sedef sen doğuma girdiğinde seninle ameliyathaneye giriyor bebek çıkana kadar bekliyor bebek çıkınca bebekle beraber çıkıyor.. bu arada eşi de sen içerdeyken dışarda bekleyenleri çekiyor.. sonra sen odana gelince hepinizi beraber çekiyor.. sonrasında ister hastane çekimlerine devam ediyor.. istersende 40 ı çıkınca ele avuca gelince bebek evine geliyor evinde çekim yapıyor.. dediğim gibi paket halinde seçim yapıyorsun.. cd veriyor + albüm veriyor.. içinde kaç poz var hatırlamıyorum canım..

İnanmıyorum harika harika harika bir şeymiş..
450 tl'ye bu kadar hizmet,bayıldm doğrusu..
Şu anda da ne kadar artmış olabilir ki yani,öyle aman aman bir şey değildir bence..
Bayıldım ben ve çok da heveslendim.
Tez zamanda eşimi de bir şekilde ikna etmem lazım

Çok çok sağol canım benim detaylı açıklamaların için

arkadaslar mrb.ben kumlucada oturuyorum.fakat andeva yıldızda serife seniz yurtseven e gidiyorum.şimdilik bir sorunum yok doktorumla.ama serife hanımla ilgili bilginiz varsada paylaşırsanız sevinirim.bu arada 18 haftalık hamileyim.allah izin verirse yarın cinsiyetimizi ögrencez.rabbim herkese evladını kucagına almayı nasip etsin.

rica ederim canım..

hoşgeldin aramıza.. allah tamamına erdirsin inşallahh..

kızlar selam hepinize..
1,5 aylık olduk..
bu arada size bişey sorucam..
her marka bezi denedik ama çiş yaptığında bazen yani günde 1 defa sol arka tarafı sırtı sırısıklam oluyor..
dışına çıkıyor..
bütün kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalıyoruz..
sizdede aynı durum var mı?
bez konusunda primada karar kıldık..
en iyi ve incesi o gibi geldi..
bide bezin ön üst kısmını içe kıvırıyormusunuz?
tulumlarmızda küçülmüş bugün..
boyları kısa geliyor,kasıyor..

slm canım.. maşallahh prense..

ben çok küçüğüm daha ama yinede cevap vereyim.. biz molfix kullanıyoruz.. sırta geçme olmadı henüz.. göbeği düşünceye kadar ön tarafını kıvırdım.. göbeği düştükten sonra kıvırmıyorum artık.. bütün kıyafetlerimiz büyük geliyor şuan

canım numarası değiştir.bendede aynı sorun vardı bu numara büyüğünü aldık sorun ortadan kalktı
yavrucaklar hızlı büyüolar-bizimde öyle oldu ..kasıyorsa giydirme,özellikle erkek çoçukları dar sevmezlermiş.

slm kızlar .. çocuk doktorlarınız hala doğum yaptığınız hastanede bebeğinize bakan doktor mu yoksa yeni hastane ve doktora başladınız mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…