Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ok.peki göğüslerin büyümesi sütle alakalı mı?sen ne durumdasın sütüm olmıycak diye korkuyorum.daha erken mi büyümesi için acaba?

benim 21+1 oldu bugün.göğüslerimde büyüme ve sertleşme var.sütyenlerden taşıyor ve sütyenlerin arka bant kısmı dar geliyor.loyadan 3 parça ilavelik aldımda sütyenin arkasına ekledim.sırtım baya genişlemiş demekki..

ilk hamile kaldığım günden beri göğüslerimde acı ve şişlik var benimde... 15+2 yiz bugün.. zaaten iri göğüslüydüm dahada büyüdü:kedi: ara ara acıyor sonra geçiyor.. sonra yine acıyor...

bunun sütle alakası nedir bende bilmiyorum... bol sıvı tüketiyorsan korkma bence... yemekten çok sıvı tüketme özellikle su süt yapıyor...

arkadaşlar ben 17+3 günlük hamileyim göğüslerim hiç büyümedi gibi sütüm olmıycak diye korkuyorum.acaba daha erken mi büyümesi için sizin ne durumda?

evet bunun sütle alakası yokmuş.sağolun arkadaşlar..

babamız geliyor biz çıkıyoruz şimdilik prensesim kıpır kıpır bugün cici bakmaya gideceğiz enes bebeye bakcağız çok uygunmuş fiyatlar tekrar görüşmek üzere hoşçakalın

deniz enes bebe nin tam yerini tarif edermisin.bir de ürünler nasıl kalitelimi sen neler aldın?

deniz enes bebe nin tam yerini tarif edermisin.bir de ürünler nasıl kalitelimi sen neler aldın?

canım muratpaşa camisinin karşısında fortis bank varya onun arka tarafına düşüyor bankanın arka tarafında dolmuş durağı var ordan eski otogara doğru yürürken hemen soldaki arada görürsün ben taşıma setini aldım sadece gayet güzel malı uygunda

setin içinde:
* ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI
* ANA KUCAĞI
* ÇANTA
* KANGURUSU
* TAŞIMA ÇANTASI var fiyatı 60 TL

halının fiyatı 135 TL

merhaba canım..bebek odası konusunda haklısın aslında ama insan hevesleniyor işte.
benim doğum tıpta olacak kısmetse.şimdide oraya gidiyorum.doktorum inanç bey.senin ne kadarlık bebeğin?cinsiyeti bellimi?

Mrb cnm.
Benim bebiş 15 haftalık cinsiyeti belli değil.Dr konusunda henüz tam olarak memnun kaldığım biri yok bu ay karar vermek istiyorum.

Bebiş 15 haftalık cinsiyeti belli değil ama biz çokkkkkkkkkkkkkkkk kız istiyoruz.Şayet erkekse alışmam epeyce zaman alacak.
Ben bebeğime hiçbirşey almadım uzun bir sürede almayı düşünmüyorum.
Zaten birçok şey ablamdan gelecek hatta gelmeye başladı.
İlk 8-10 ay yatacağı büyüklükte bebek sepeti.
5 yaşına kadar yatabiliceği büyüklükte mobilya yatak.
Birçok kız kıyafeti.

Amin canım herşeyin hayırlısı olsun
evet Efeme güzel güzel ciciler aldım miniçoyada baktım gayet hoş şeylerde var fiyatları uygun iyice bakıp seçmek gerekiyor ben ordan bir penye birde örgü yelek aldım ayaklı tulumlarda çok çeşit vardı ama daha önce idil baby nin polar tulumlarına vurulup onlardan aldığım için ordan başka tulum almadım akşam evde babasıda bayıldı tulumlara
Kendim için hamile kıyafetlerine baktım ilme hamile giyimden 3-4 parça birşeyler aldım baya tuzlu cidden ama ihtiyacım vardı ve içime sindi pantalonları çok güzel çok cici kareli üst tunik vardı onuda çok beğendim birde iç çamaşırı aldım
Pijama sabahlık gecelik takımlarına baktım ama vakit geç olduğundan ayrıntılı gezemedim orlarda baya birşeyşer var gibi bayramdan sonra gene gidicem kısmetse ama adam akıllı istediğim tarzda pijama yoktu hep fistolu dantelli falan ben daha spor kareli daha genç işi bir şeyler istiyorum internettende bakıyorum ama internetten kıyafet almayı sevmediğim için sadece fikir almak için bakıyorum
algıda seçicilik olayı cidden çok garip canım ya bütün hamileleri görüyorum bebek arabalı olanları yeni doğanları hepsini inceliyorum sanırım hepimiz aynıyız :)

selam herkese yeni fark ettim burayı hihoyyyt
Hoşgeldinnna.s.

merhaba kızlar,bu başlıkta yeniyim-ben diğer başlıkta yazıyordum,burayı görünce pek sevindim :teytey:.bende 25 haftalık oldum.hepimiz inş sağsalim alırız bebişlerimizi kucağımıza.:CüvCüv:
hayırlı olsun canım bebişin hoşgeldin sefa geldin a.s.hepimiz yeni sayılırız

kızlar bişey sorucam sırtınızda sivilcelenme oldumu?benim hiç sivilcem olmazdı hamileliğin başından bu yana acayip sivilce oldu....
bende olmadı canım ama gayet normalmiş olan çok tanıdığım var hepsi geçiyormuş endişe etme cildiniz temiz tutmaya özen göster olay markanın yüz temizleme jeli çok güzel hem fiyatıda uygun oluyor özdilekte var aklında olsun ben kremini ve jelini kullanıyorum çok memnunum

özdilekte hamile kıyafeti satan yer varmı?
sanırım yok defacto ve lcw hariç onlardada çok yok sanırım

bebişin hayırlı olsun Alp beye bir kere gitmiştim tavrı hareketleri hoşuma gitmedi ilgili değildi pek tavsiye etmiyorum ama yinede git kendin gör derim

Güle güle kullansın bebeğin canım

şu bebek hareketleri konusunda çok dertliyim kızlar biliyorum geç hissedenlerde var ama insan hemen hissetmek istiyor ben 20+3 haftalık oldum gurultu dışında net bir şey yok gurultularım biraz fazla ama tekme gibi yada anlattıkları gibi pıtpıt şeklinde falan değil umarım yakında bende minik adamımın hareketlerini hissedebilirim sanırım oda içeriden bana bağırıyor anne ben hareket ediyorum ama sen hissetmiyorsun diye 14 ünde kontrolümüz var sabırsızlıkla bekliyorum ayrıntılı usg zamanı geldi hayırlısı bakalım

teşekkürler tarif ettğin için.güle güle kullanın aldıklarını.

ben 18. haftamda hissetmeye başladım elimle iyicene yokluyunca hissediyordum tabi birde tekme anına denk gelirsem ama şimdi elimi koymama bile gerek kalmıyor dışardan izleyincede göbüşüm kalkıp iniyor fark ediliyor babası izliyor çok muhteşem bir duygu kaç gündür gündüzleri uyuyordu bugünse sabahtır tepikliyor anasını prensesi

ne mutlu sana ne diyeyim darısı başımıza

ya kızlar şu mobilya işini nasıl yapıcaz...heryere baktım 2000 tl dan aşağı mdf mobilya yok.antalyada bebek mağazası ne kadar azmış ya.ne konyaaltı kaldı,ne kışlahan,ne şarampol,ne mobilyacılar.sizin söyleyebileceğiniz yerler varmı bu arada hiç sanayi deki mobilya mağazalarına baktınız mı ?

ben istikbalde dolapla şifonyerini aldım sadece 685 TL bebek odası takımı almak istemedik ilerde de kullanacağı bir şey alalım dedik yatak olarak da zaten park yatak aldık kullanamayacağı yaşa gelince gidip takımın yatağını alacağız

canım şoook şeker halı...zemuszemus en sevdiğim çizgi kahramandır twety kaydirigubbakcemile3

set de güzel... fiyatıda güzel.. yalnız ben nerden aldığını tam anlayamadım ya... bir daha tarif edersen çok olmuş olurmuyum bilmiyorumkismile

ayrıca başka renkleri varmıydı ??

allah güle güle kullanmak nasip etsin annesi...:Saruboceq:

setin içinde:
* ALT AÇMA MİNDERİ VE YASTIĞI
* ANA KUCAĞI
* ÇANTA
* KANGURUSU
* TAŞIMA ÇANTASI var fiyatı 60 TL

halının fiyatı 135 TL

canım benimkide 15+ 4 bugün... bende kız istiyorum ama erkek hissediyorum hamile kaldığım günden beri... kaydirigubbakcemile5

allah sağlıklı mutlı huzurlu hayırlı evlatlar nasip etsinde ne olursa olsun canım :Saruboceq:

ooo şimdiden eşyaları gelmiş zaten teyzeden kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın annesi inşallah...:Saruboceq: zamanla annesi babasıda alır ona ciciler tamam işte kaydirigubbakcemile3

güle güle kullansın annesi bebiş cicileri :Saruboceq:

bizde arkası gelenli olsun derler kaydirigubbakcemile3 arkası gelenli olsun canım benim...

canım valla bende hissediyormuyumm.. hissetmiyormuyum hiç anlamıyorum... kaydirigubbakcemile3

kımıl kımıl içimde bişiler oluyor ama..hhele bugünnn offf teyzesi kaydirigubbakcemile3

bu kadar bağırsak hareketi olmaz diyorum.. sanırım bebişimin hareketleri diye düşünüyorum...

görümcemde 20. haftada hissetmiş.. genelde kız çocuklar geç hissettirir kendini derler.. görümcemin kız.. ama senin erkek.. allah allah...bu konuda cahil olmak ne kadar zormuşş ya...

bizimde ayın 17 sinde kontrolümüz... bizde iple çekiyoruz valla.. artık cinsiyetimizi bi öğrenseydik...kaydirigubbakcemile babayı direk alışverişe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…