Antidepresan&& Kitap tavsiyesi// Yoruldum

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.766
6.514
158
Zaten kişilik olarak zor biriydim hep. Ama şu sıralar bazi şeyler ust uste geldi.
Eşimin işsizliği ve buna bağlı stresi
Gorumcemin bende oluşu
Doktora yapiyor olmam
İşimin yoğunluğu
Oğlumun huysuzluğu... Takmayacağım şeyleri takar oldum küçük şeylere saatlerce ağlar oldum. Anneannemin kuzenime yardım etmesini ama bana etmemesini falan düşünürken buluyorum kendimi. Eşimle küçük kavgalara saatlerce ağlıyorum uzatıp büyütüyorum takıyorum yanlış ve olmayacak manalar çıkarıyorum. Annem psikolojin hiç iyi değil bu gidişle boşanırsın dedi. Eşimi seviyorum. Kendim için eşim için çocuğum için daha yapıcı daha iyi bir insan daha ayakta biri daha pozitif biri olmam lazım. Kendimi dönüştürmek kazim. Kitap tavsiyesi olanları da kabul ediyorum. Antidepresanlar da insanı takmayan biri haline çeviriyor iyi geliyor diyorlar.
Psikolog denedim iyi biri denk gelmedi. Bulmak da zor cok maddi durumum iyi değil.

Ilaç kullanmak hiç iyi değil, ağır depresyon yaşamıyorsanız.
Siz Sari Kantaron deneyin.
Antidepresanla eşdeğerdir. Serotonin'i yükseltir.
Güzelce demleyip aç karnına için birkaç bardak sabah akşam.
Iki hafta sonra ara verin. Bitkisel tedavide ara vermek şart.

Lavanta, Melisa --> Uyku için, sakinleştirci
Çarkıfelek, Ashwagandha --> Anksiyete

Durumunuza göre bir bikti seçin, onu kullanın.

Harikasın ya bitki çayı ve güzel birkaç kişisel gelişim kitabıyla iyi olabilirim bence de

Trt Belgesel Aile olmak bolumleri acin izleyin ne dertler var oturur sukredersiniz ..Hastanelerin onkoloji bolumleri yogun bakim bolumleri cok sukur ettirir hic dert kalmaz insanda..bir de mezarliklar..bunlar bana iyi gelir..kucuk dertlerimin onemsizligini unutur..devamli sukrederim

Antidepresan tavsiyesi ne ya. İlaç kullanmak iyidir değildir onu da buradan biz bilemeyiz. Herkes prof. Olmuş. Doktora gidin.
Ben antidepresan tavsiyesi vermedim.
Bitkisel çayların özelliklerini yazdım, bunlar her yerde satılan çaylar. Bilgi paylaşımı denir buna, Profesörlük değil.
Doktora git demeyecek kadar, cahil değiliz merak etmeyin. O kadarını sıf siz düşünmüyorsunuz.
Ağır depresyon hastası değilse her ezacı da isterseniz bitkisel deneyin der.
Bunlar tavsiye amaçlı olduğunu görmeyecek kadar Profesör sizsiniz galiba.

Sizi alıntılamadım ki? İlaç iyi değildir falan yazanlar olmuş ilaç iyi değildir diye bir dünya yok.

Görümce neden sizde

Eşiniz madem evde çocuk ve ev işi biraz daha onda olmalı

Bunalmışsınız sevdiğiniz bir şeye zaman ayırın o zaman sadece sizin olsun ama mesela her akşam 9-10
arası kimse bölmeyecek

Antidepresan tavsiyesi ne ya. İlaç kullanmak iyidir değildir onu da buradan biz bilemeyiz. Herkes prof. Olmuş. Doktora gidin.
Kullanim yanlış olmuş haklısınız antidepresan tavsiyesi degil de antidepresan kullanıp kullanmamak ile ilgili sordum doktorlar 2dk dinlemiyor bile

Günde en az yarım saat yürüyüş tavsiye ediyorum. Kitap da küçük prens tavsiye ettim.

Antidepresan tavsiyesi internetten istenmez, antidepresan doktor tavsiyesi olmadan kullanılmaz, dozu ayarlanmadan kullanılmaz. Maddi durumunuz uygun değilse devlete gidin ama oraya yazdırın

Antidepresan tavsiyesi internetten istenmez, antidepresan doktor tavsiyesi olmadan kullanılmaz, dozu ayarlanmadan kullanılmaz. Maddi durumunuz uygun değilse devlete gidin ama oraya yazdırın
Yanlış anlaşıldım aslında doktora mı gitsem mi gitmeden ilaçsız halledebilir miyim diye sordum. Daha önce başka problemden bir süre antidepresan kullandım doktor ilaç yazmadan 2 dk dinledi dinlemedi. İlaçlar da pek bi değişim vermedi. Bilemiyorum tereddütteyim

Kpss hazırlanıyor. Biraz da suratsiz ve herseye karışan biri. Boyle bi zamanım olsa bile çocukla oynayayım diyorum ne bileyim o boş vaktinde de telefonda falan takılırım herhalde

Yazmamışım eşim yardımcıdır çocuğa da bakar. Ama ben bunaldım ya bilmiyorum

Kpss hazırlanıyor. Biraz da suratsiz ve herseye karışan biri. Boyle bi zamanım olsa bile çocukla oynayayım diyorum ne bileyim o boş vaktinde de telefonda falan takılırım herhalde

Evet çocuk olunca ona zaman ayırmak gerekiyor ama bir yarım saat benim deyip gün içinde onu beklemek bile güzel

Yani çocuk uyuyunca yarım saat oturup meyve yiyeceğim dahi olur

Bu kısa dizilerden bir bölüm izlemek olur düzenli ve kendin için bir zaman

Çaydan daha iyi olur mu diyorsunuz gitsem mi psikiyatriye
Çayla çorbayla olacak iş değil bunlar. Şehrinizde muhakkak iyi bir psikolog vardır diye düşünüyorum. Yoksa da psikiyatriste gidebilirsiniz. Patolojik bir durum yoksa ilaç yazsalar bile hafif dozda olur, terapi şart zaten.

O kadarlık elbette oluyor tabi canım hatta esimle oturup birlikte takip ettiğimiz diziler var çocuğun eline telefon veriyoruz o zamanlar .ghfgfd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…