Antidepresan&& Kitap tavsiyesi// Yoruldum

Bende psikolog olduğumu söyledim ya hanımefendi konu sahibinin anlattığı kadarıyla ilaçlık bi durum yok dönemsel bi şey

Aradiginnn uyeee benim psikologa basladim cok memnunum. Ilac tavsiyesi burdan veremem psikiyatr yaziyor ama kitap olarak psikologum iyi hissetmek kitabini onerdi. Dr. Davis burns. Ve kafam zihnim bosaldi az da olsa. Tavsiye ederim

Aradiginnn uyeee benim psikologa basladim cok memnunum. Ilac tavsiyesi burdan veremem psikiyatr yaziyor ama kitap olarak psikologum iyi hissetmek kitabini onerdi. Dr. Davis burns. Ve kafam zihnim bosaldi az da olsa. Tavsiye ederim
Teşekkür ederim alacağım kitabı. Neymiş mesela sizin sorunlarınız bir iki küçük örnek verebilir misin

Eğer depresyonda iseniz bir uzman tarasından tedavi edinmezseniz depresyonunuz ağırlaşabilir. En kısa zamanda bir uzmana görünmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kitap olarak da 'iyi hissetmek' kitabı bana iyi gelmişti.

görümce niye sizde
Eşiniz şu an boş ise çocukla o ilgilensin
Sizde biraz sevdiğiniz şeylere ağırlık verin
Örneğin günde 1 saat spor yapın.
İyi gelecektir.

görümce niye sizde
Eşiniz şu an boş ise çocukla o ilgilensin
Sizde biraz sevdiğiniz şeylere ağırlık verin
Örneğin günde 1 saat spor yapın.
İyi gelecektir.
Gorumce kpss çalışıyor ailesi köyde inteenet çekmiyor çünkü. Esim yardımcıdır zaten o da yüksek lisans tez savunması sürecinde ve aşırı stresli

Bildigim kadarıyla ilacı zaten siz değil uzman doktorlar tavsiye edebilir. Depresif durumlarda asla tavsiye etmem diye bir de yazıyorsunuz. Bunu doğru zanneden insanlar okuyabilir burayi bu nasıl sorumsuzluktur? Kişilik bozukluklarında mesela nasıl genetik tanı koyuyorsunuz? Sizin tani koyma yetkiniz nedir? Klinik psikolog musunuz yoksa edebiyat fakültesinden 4 yılda mezun olan bi kişi misiniz? Ağır depresyonda bir danisaniniza kıytırık kişisel gelişimci mümin sekman mi öneriyorsunuz? Te allam ya

Mehmet Sungur'un "Belirsizlikle savaşmak; kaygı ve endişeyi yönetmek" kitabını önerebilirim.
Antidepresan işini psikiyatriste bırakalım

psikiyatr veya psikologlar da çok pahalı olmuş. Seansı 250-300tl den başlıyor. (istanbulda oturuyorum). Annemin maddi desteğiyle gidiyorum Bu dünyada sizi sizden başka kimse kurtaramaz. Doktorlar yardımcı olabilirler. ''İyi olacağım, her şeyin üstesinden geleceğim'' diye her akşam telkin yapın kendinize. Allah acil şifalar versin inşallah.

bir de belediyelerin veya bazı stkların psikolojik danışma merkezleri oluyor. bunları da araştırabilirsiniz.

Teşekkür ederim alacağım kitabı. Neymiş mesela sizin sorunlarınız bir iki küçük örnek verebilir misin
Bende takintilar vardi en ufak seyleri buyuturdum basima agrilar girer sabahkara kadar agriirdi gecekeri uyumamaya basladim cunku zihin doluymus uyutmuyormus suan iyiuim her hafta gidiyorum terapiye gayet mutluyum.huzurluyum artik. Birde bana erken teshir kanser tanisi kondu tekrar nuksedecek korkulari basladgi icin hemen terapi almaya basladim yoksa stresten tekrar hasta edecektm kendimi

Aynen öyle çok pahalı ve ilk iki seans tanışma derken 5 6 seansta amca anlaşılıyor doktor iyi mi kötü mü falan. Sonra doktor değiştir vs servet dökülüyor. Ben değiştireceğim kendimi, sevmediğim huylarım var

Çok geçmiş olsun ben memnun kalmadım başka da araştırmadım

Siz iyi değilsiniz ve bu psikolojik değil mesela biraz kendinizi geliştirin özgüveniniz yerine gelsin ki başkalarının mesleğini sorgulayacak halden çıkın, bunun detaylarına inilir de inanın vaktim yok

Siz iyi değilsiniz ve bu psikolojik değil mesela biraz kendinizi geliştirin özgüveniniz yerine gelsin ki başkalarının mesleğini sorgulayacak halden çıkın, bunun detaylarına inilir de inanın vaktim yok
Uzaktan da tani koyma yeteneğine sahipsiniz sanırım evet ben terapi alıyorum ancak 6 yıl tıp eğitimi sonrası uzmanlık eğitimi alan, ardından terapi üzerine kendini geliştirmiş uzman bir hekimden! Ama bana yalan söylüyormuş sanırım iyi değilmişim ben sizden eğitim almalı. Elbette mesleğinizi değil sizi sorguluyorum hanımefendi. Edebiyat fakültesinden çıkıp psikoloji danışmanlık yaptırmıyorlar kimseye. Hastalıklarla ilgileniyorsanız klinik psikoloji üzerine yüksek lisans ve doktora yapmalısınız ki insanlara tavsiye verebilirsiniz. Ama kime anlatıyorum. Zaten bu yetkinlikte olsanız bu tarz kamusal bir sitede "Depresif kişilere ilaç tavsiye etmiyorum" gibi şuursuzca konuşabiliyorsunuz. Insanların ruhsal sağlıkla ilgili önyargıları varken kendinizi uzman gibi gösterip insanları yanlış yönlendirebilirsiniz. Ne yapsınlar depresif insanlar ilaç kullanmasın, intihar mi etsinler? Terapi için bile gerekli bir iyilik durumu beklenirken nasıl bunu söyleyebiliyorsunuz? Umarım o güzel vaktinizi kendinizi bir miktar geliştirmeye harcarsınız. Bir de detaylara insenize nolur nasıl iniyorsunuz buradan? Belki de terapi konusunda çığır açarsınız neden olmasın?

Son düzenleme:
İlaç kullanmayın lutfen.
eviniz de rahat değilmisiniz..
Görumceniz neden sizde ayrıca ..
Kafaya taktıgınız için beklenti içine giriyorsunuz.
bu durumunuzdan oğlunuzdan etkilenir..

Yorumunuzun yarısından fazlasını okuyamadım kusura bakmayın size bi şey ispatlamak zorunda mıyım? Hayır. Hiç seviyem olan tartışmalar değil bunlar iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…