- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
He meslektaşım beraber calisiyoruz.Saglikci olacak bir de.
Aynen ya benim gibi güzel yaşından genç görünen hanım ahlaklı bir hanıma bir de kulp takıyor.Yani bipolarlık kronik ciddi depresyon vb ciddi durum varsa kesinlikle söylenmeli
Lakin hafif depresyon gelip geçebilen bir durum söylemeye çok gerek de yok
Hem evlenince aşkito moduna geçince belki geçecekbüyüklerimiz evlen geçer der ya benimki de o hesap
Bunlardan bağımsız olarak ben bu herifi hiç beğenmedim hem çocuklu hem senin gibi çöpsüz üzüme kulp takıyor sen miktiret bunu. Daha iyisi yok mu?
Aman ne m.lmis ya. Bence dürüm yap ver eline. Buna guvenilmezmis zaten yarın ciddi bir hastalığın olsa demekki yanında olmayacak.Aynen ya benim gibi güzel yaşından genç görünen hanım ahlaklı bir hanıma bir de kulp takıyor.
Dedim ki "Sen dağ gibi arkamda olacak bir adam değilsin.Beni kabul etmeyen birisin.Bir turlu begendiremedik "kendimi sana.Onaylanmak da benim kriterlerim arasında.Ne halin varsa gör ya.Sana içini açanda kabahat "dedim.Cvp vermedi nalet.
Bipolar değil de kronik depresyon.Ilaci bırak dedi.Hemen olmaz" dedim diye uzaklaştı.
Aynen ya benim gibi güzel yaşından genç görünen hanım ahlaklı bir hanıma bir de kulp takıyor.
Dedim ki "Sen dağ gibi arkamda olacak bir adam değilsin.Beni kabul etmeyen birisin.Bir turlu begendiremedik "beni sana.Onaylanmak da benim kriterlerim arasında.Ne halin varsa gör ya.Sana içini açanda kabahat "dedim.Cvp vermedi nalet.
Bipolar değil de kronik depresyon.Ilaci bırak dedi.Hemen olmaz" dedim diye uzaklaştı.
Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Kronik depresyon.+1 Ciddi bir rahatsizlik varsa bence de soylenmeli, ama gelip gecici durumsa bahane etmesi cok sacma.
Çıkalım kankaBiz uc bekar olarak bu yaz tatile cikalim.
Bence sen ona guvenme.Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Olur gidelim nereye
ben kullanmıyorum ama sevgilim kullanmış şu an olmasa daKızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Ay yok ya ne psikopati zaten ben olumsuz yanlarımı abartma eğilimindeyim. Hanim hatun kaliteli adapli bir insanım.O da diyor bunu zaten.Ne derdim varsa kendimle.Ki içime de çok atarim.Boylelerini depresyon daha çok vurur zaten.Depresyonun klasik belirtileri var.Yasamaktan zevk almamak gibi.Disardan sadece biraz durgun neşesi az görünüyorum.Cok konuşkan değilim.Biraz dikkat dağınıklığı olabiliyor bazen.Kendi bunu da dedi.Dikkatin dağınık bir sorduğunu bir daha soruyorsun. (Yani kurt adam yada hilkat garibesi biri de değilim yani.Ham insanlar biraz farklı kişileri yadırgıyor işte..)Hatta bunu da sorun etti.Ki bu bir konuşmada konuşulan şeyler.Disarda daha görüşmedik bile.Isyerinde gorduguyle ve önceki iki aylik görüşmeyi söylüyor.Söyleme ya ne gerek var. Yani öyle ciddi bir durumsa psikopat vs isen diycem ama öyle olsan antidepresanla gecistirilmez herhalde ,ciddi bir seyse söylenir. Ama değilse bence hiç gereği yok. Hem antidepresani nöroloji uzmanı verdi bana. Kullanmıyorum ama verdi bir hormon tedavisi için verdi. Bence gerek yok o kadar şeyi anlatmaya. Zaten yolu nöroloji ya da psikiyatri den geçse toplum hepimiz kullanırız herhalde
Olur gidelim nereye
Ay yok ya ne psikopati zaten ben olumsuz yanlarımı abartma eğilimindeyim. Hanim hatun kaliteli adapli bir insanım.O da diyor bunu zaten.Ne derdim varsa kendimle.Ki içime de çok atarim.Boylelerini depresyon daha çok vurur zaten.Depresyonun klasik belirtileri var.Yasamaktan zevk almamak gibi.Disardan sadece biraz durgun neşesi az görünüyorum.Cok konuşkan değilim.Biraz dikkat dağınıklığı olabiliyor bazen.Kendi bunu da dedi.Dikkatin dağınık bir sorduğunu bir daha soruyorsun.Hatta bunu da sorun etti.Ki bu bir konuşmada konuşulan şeyler.Disarda daha görüşmedik bile.Isyerinde gorduguyle ve önceki iki aylik görüşmeyi söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?