Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

He meslektaşım beraber calisiyoruz.Saglikci olacak bir de.

Ay kaç kaç bundan. Ne bu böyle. Önce çocuğum da çocuğum diye seni itelemıs sonra da kullandığın antodepresanla sana deli damgasi vuruyor. Manyak mı bu? Antidepresan bu ya. Gören de ay ışığında adam kesip etlerini tütsülüyosunuz da onun icin kullaniyosunuz zannedecek.

Aynen ya benim gibi güzel yaşından genç görünen hanım ahlaklı bir hanıma bir de kulp takıyor.
Dedim ki "Sen dağ gibi arkamda olacak bir adam değilsin.Beni kabul etmeyen birisin.Bir turlu begendiremedik "beni sana.Onaylanmak da benim kriterlerim arasında.Ne halin varsa gör ya.Sana içini açanda kabahat "dedim.Cvp vermedi nalet.

Bipolar değil de kronik depresyon.Ilaci bırak dedi.Hemen olmaz" dedim diye uzaklaştı.
Dedim ki bir de;Ben şuan tek kişi olmaya alıştım.Iki veya daha fazla olmak yeni bir düşünce sistemi ve zaman gerektirir
Hamilelikte zaten birakacam "demiştim.. Ayy nane molla ya.Herseyi garanti istiyor.

Söyleme ya ne gerek var. Yani öyle ciddi bir durumsa psikopat vs isen diycem ama öyle olsan antidepresanla gecistirilmez herhalde ,ciddi bir seyse söylenir. Ama değilse bence hiç gereği yok. Hem antidepresani nöroloji uzmanı verdi bana. Kullanmıyorum ama verdi bir hormon tedavisi için verdi. Bence gerek yok o kadar şeyi anlatmaya. Zaten yolu nöroloji ya da psikiyatri den geçse toplum hepimiz kullanırız herhalde

Aman ne m.lmis ya. Bence dürüm yap ver eline. Buna guvenilmezmis zaten yarın ciddi bir hastalığın olsa demekki yanında olmayacak.

Senin depresyonun mutsuzluğun geçer gider de o adamın 2 çocuğu lök gibi kalıcı kankacım bunu düşün derim bir de

Pfff bulmuş beğenmiyor haspam yerim onun tribini burdan

sakın onun demesiyle bırakmayın doktorunuz ne diyorsa o
sizin sağlığınızın kötü etkileneceğini bile bile bırak demesi bile fail
adam bencil
ayrıca çocuklu adamı napacaksınız fazladan sorumluluk demek

Bence sen ona guvenme.
Ne alaka ya ne kendini bilmez bir insanmis.
Cahil avutmak zordur , hemen koşmaya basla.

Eş adayı olduğuna eminseniz söyleyin ama ciddiyetsiz saçma bir insansa hiç gerek yok saçma sapan etrafa yayar olduğu gibi anlatmaz ilaç kullanmakta bir şey yok aslında gripken de kullanıyoruz ama zihniyeti kıtsa deli damgası vurur

Ay sizi evlen(e)meyenlerle ilgili bir topicten hatırlıyorum. Canım çocuklu adamla neden yani neden?? Ki aşık da değilsin. Adamın da yan çizme potansiyeli fazla. Bence yeni ufuklara yelken aç:) yine de mesajına cevap verecek mi takipteyim.

ben kullanmıyorum ama sevgilim kullanmış şu an olmasa da
ve yani hiçbir şey farketmedi benim bakış açımdan yana
naptım ilacın ismini öğrendim sadece meraktan ona baktım neye verdiler diye
sadece bir antidepresansa ne büyütüyor ki anlamaıdm

Ay yok ya ne psikopati zaten ben olumsuz yanlarımı abartma eğilimindeyim. Hanim hatun kaliteli adapli bir insanım.O da diyor bunu zaten.Ne derdim varsa kendimle.Ki içime de çok atarim.Boylelerini depresyon daha çok vurur zaten.Depresyonun klasik belirtileri var.Yasamaktan zevk almamak gibi.Disardan sadece biraz durgun neşesi az görünüyorum.Cok konuşkan değilim.Biraz dikkat dağınıklığı olabiliyor bazen.Kendi bunu da dedi.Dikkatin dağınık bir sorduğunu bir daha soruyorsun. (Yani kurt adam yada hilkat garibesi biri de değilim yani.Ham insanlar biraz farklı kişileri yadırgıyor işte..)Hatta bunu da sorun etti.Ki bu bir konuşmada konuşulan şeyler.Disarda daha görüşmedik bile.Isyerinde gorduguyle ve önceki iki aylik görüşmeyi söylüyor.

O zaman run tulipa run!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…