Ben hamile olsam zaten bırakacam kiBırak ne demek yahu, bu ne cahillik????
Ben antidepresan kullanırken tanışmıştım eşimle. Kafa güzeldi, yanlış yaptığımı anlamadım. Aynı hataya düşme.Kızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Yani o evet mantık evliliği düşünüyor belli.Daha önce bir hemşireyi çok sevmişDepresyonla yaşamak zordur. Depresyonlu biriyle yaşamak da zordur. Tabii ki düzeyi, ne kadar kontrol altında tutulduğuna göre de değişir. Şimdi, bir kişi psikolojik rahatsızlığın getirdiği zor bir hayatı yaşamayı tercih etmeyebilir. Ben suçlamam yani evlilikten vazgeçen insanı bu yüzden. Seven depresyonuyla sever falan demesi kolay şeyler. Gerçekçi olmak lazım. Ek olarak, sizin ilişkinizde o kadar tutku yok ki zaten. Adamın şart koşması, tavırları, daha önceki meseleleriniz filan derken, pek öyle ne olursa olsun sevebilecek biri değil bu kişi. Biraz mantık evliliğini düşündürüyor senin bu ilişkin bana.
çok saçma ya bırak demesi ne kadar bencilceAntidepresan tabiki.Birak diye şart koştu.Hemen olmaz dedim diye şüphelere düştü garantici.
Son kez bir ilaç deneyecem dedim dr değiştirip iyi gelmezse bırakmayı deneyecem dedim.Bu daha da bir yadırgadı.. Söylediğime öyle pişmanım ki..Bize gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların, hasta ettikleri gelir demiş bir psikolog ama kimdi hatırlayamıyorum. Sizinki de o hesap. İlacı bırak demek, ne demek, sigara ya da alkol gibi bişeyden bahsediyor sanki, Kötü alışkanlığını bırak der gibi. Bi insan mutlu olursa zaten depresyondan kurtulur. İhtiyacı kalmaz. Ama o ilaçları birden kesmek zaten yanlış. Başlangıştaki gibi doz azalta azalta bırakılır. Sağlıkçı olarak bunu bilmiyormuş acaba bay bilmiş.
Söyleme derim..ilerde en ufacık kavgada yüzüne vuracak benden söylemesiKızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Koşarak uzaklaş. Ne kadar düşürmüşsünüz değerinizi.Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
Kimi soyler adam destek olur, kimi problem haline getirir, bunun bi ölçüsü yok ki.. Karşındaki kişiyi iyice ölçüp tartip tanimak gerek bence..Kızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Bunda bisey yok ki toplumumuzdaki insankarin 4 te 3 kullanio artk stres herkesin derdi antidepresanlar grip ilaci gibi herkeste..onyargili olma donemini coktan asmis olmali insanlar..bende bi donem kullandm panik atak icin esimde biliodu cevremede lafi gecince solemekteb hic cekinmedim bigazi agriyan kbb doktoruna nasil rahat gidiosa psikolog veya psikiyatrda ole hatta en onemlisi..gayet normal benceKızlar.Bunu eş adayımıza söylemeli miyiz?.Soyledigimizde deliymişiz gibi kaçmak istiyorlar yalnız.Sizler antidepresan kullananlar eş adayınız eşiniz ne diyor?.Bu sebep yüzünden eş adayından ayrılmak doğru mu?.Yoksa daha gelişmiş insanlar oluyor mu?Buyuzden tercih edilmemek kötü, lanet bir duygu yaa.
Bi kere bu kişi sizin eş adayınız falan değil. Ne kadar zamandır birliktesiniz ki? Çok yeni gibi duruyor. Evlilik teklifi etti mi mesela? Veya ailelerinizle tanıştınız mı? Yani eş adayı denecek adımlar atıldı mı? Bana daha çok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz gibi geldi.Aynen .oktan bir çevrem var.Isyerinden bir arkadaş.Daha önce denemiştik.Cocuklu.Daha önce çocuğunu mana etti.Ben çocuğu konusunda güvenini sarsmıştım.Simdi geçen konuştuk o konuları.Bana sart kostu gibi.Bana bırak dedi ben de" hemen olmaz "dedim.Sonra yazmadı bir daha. Ilgisi azaldı.Simdi antidepresan kullandığım için güvenmediğini söyledi.
+1Bu durumda yanmda olmayıp çene yapan adamla evlenmem bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?