Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

Bırak ne demek yahu, bu ne cahillik????
Ben hamile olsam zaten bırakacam ki
Ona ne zararı var anlamadim.Birakmak da isiyorum.Ama hemen olmaz daha kötü olabilirim dedim.Kacti.Ilaclarin beni böyle yaptığını düşünüyor.

Ben antidepresan kullanırken tanışmıştım eşimle. Kafa güzeldi, yanlış yaptığımı anlamadım. Aynı hataya düşme.

Anti depresan kullanıyorsun diye senden vazgeçecek olan vazgeçsin zaten.

Yani o evet mantık evliliği düşünüyor belli.Daha önce bir hemşireyi çok sevmiş
O da eski eşine dönmüş.Simdi forsu bana.Ben öyle düşünmüyorum pek.Ben sevgiyle aşkla çok sorunun halledilecegini düşünüyorum.Bende oyle oluyor.Ama karşıma öyle biri çıkmıyor.Arkadasin dediği gibi benim depresyon iki mutlu olurum iki düzen değiştiririm iki kafa degistiririm gayret ederim ki bu itici güçtür belki gecer.Ama onun çocukları baki.Veya huyum kotu olsa o da degismez ..Ki benle yaşaması asla zor degil.Kendi halinde bir insanım sadece.Kendisi bilir ya.Adam yerine koyup söylediğime pişmanım simdi.Isyerinden bir de.

Son düzenleme:
Bize gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların, hasta ettikleri gelir demiş bir psikolog ama kimdi hatırlayamıyorum. Sizinki de o hesap. İlacı bırak demek, ne demek, sigara ya da alkol gibi bişeyden bahsediyor sanki, Kötü alışkanlığını bırak der gibi. Bi insan mutlu olursa zaten depresyondan kurtulur. İhtiyacı kalmaz. Ama o ilaçları birden kesmek zaten yanlış. Başlangıştaki gibi doz azalta azalta bırakılır. Sağlıkçı olarak bunu bilmiyormuş acaba bay bilmiş.

Son kez bir ilaç deneyecem dedim dr değiştirip iyi gelmezse bırakmayı deneyecem dedim.Bu daha da bir yadırgadı.. Söylediğime öyle pişmanım ki..

Ne varmis antidepresan kullanmakta? Birakmanizi istemesi biraz vencilce destek olmasi gerek. Ama bazi rahatsizliklari soylemesi zor bende yasadim. Makat catlagindan ameliyat oldugumda bende erkek arkadasima cekinerek soylemistim nedense noyle birseyde sogur diye dusundum simdi oturma simidimi kendi tasiyon

Söyleme derim..ilerde en ufacık kavgada yüzüne vuracak benden söylemesi

Koşarak uzaklaş. Ne kadar düşürmüşsünüz değerinizi.

Kimi soyler adam destek olur, kimi problem haline getirir, bunun bi ölçüsü yok ki.. Karşındaki kişiyi iyice ölçüp tartip tanimak gerek bence..

Söylemeyeceğiniz biriyle olmayın derim ben. İlk evliliğimde kullandım, fayda görmedim bıraktım. Boşandıktan sonra kendimi hazır hissettiğimde kullandım, iyi geldi doktorla birlikte karar verip bıraktık. İyi ki de kullanmışım hayatımın en keyifli yılını geçirdim o yıl. Yine ihtiyacım olduğunu düşünsem geçici süre olmak şartıyla yine kullanırım. Başı ağrıyan ilaç kullanıyor da ruhu ağrıyan mı sorun oluyoe anlamıyorum ben.
Ha benim sevgilim her haltımı bilir, bir kere olsun lafını etmek aklına gelmemiştir, getirmem, gelmez... birilerini elde tutmak için illa kandırmak gerekmiyor, ki bişeyler saklamak, masum bile olsa; kandırmak bana göre.

tulipa sen bu adama bir set çek
Adam mantık evliliği istiyor demişsin
Sen o kafada değilsin
Ayrıca ilacın ilk icat edildiği dönemde kalmış bunun kafası
Artık antidepresan kullanımı oldukça fazla
Günümüz şartlarında gayet normal
Delilik falan değil bu
Ufak bir destek alıyorsun o kadar
Ama o adamda bunu anlayacak kapasite yok
Sana uygun biri mutlaka vardır
Ama o kişi bu değil
İlk fırsatta restini çek

Ben esime nisanliyken soylemistim ve ilac kutusunu firlatip aşabilirsin guclusun ilaca bagimli olmani istemiyorum demisti.ve kullanmadim ilaclar iyi gelmiyordu zaten.gercekten bi donem rahatladim tekrar ediyor arada bi ama yillar once yasadigim gunler kadar kotu olmuyorum dusuncelerimin ustune dusmezsem bir iki gunde geciyor rahatsizligim.bu arada okb hastasiyim

Bunda bisey yok ki toplumumuzdaki insankarin 4 te 3 kullanio artk stres herkesin derdi antidepresanlar grip ilaci gibi herkeste..onyargili olma donemini coktan asmis olmali insanlar..bende bi donem kullandm panik atak icin esimde biliodu cevremede lafi gecince solemekteb hic cekinmedim bigazi agriyan kbb doktoruna nasil rahat gidiosa psikolog veya psikiyatrda ole hatta en onemlisi..gayet normal bence

Bence soylenmeli
Soylenmeli ki boyle malca dusuncesi olanlar aciga ciksin
Kizlar, bekarlar, sakin en ufak bi hirtlik gordugunuz adamla iyi yonleri de var diye evlenmeyin
Benim gibi kafaniza tukuresiniz gelmesin. ne gerek var koca kahri cekmeye
En iyisini bulana kadar hayatinizi yasayin

Artık neredeyse insanların büyük kısmı kullanıyor bende uzun zamandır kullanıyorum lustral eşim bir gün görmüştü kutuyu ben söylemedim daha sonra bir tartışmamızda sen zaten delisin git ilacını iç vs.diye konuşmaya başladı bende bir süre sonra bıraktım dedim ,ama içiyorum demek istediğim bence söyleme gizli kalsın

Bi kere bu kişi sizin eş adayınız falan değil. Ne kadar zamandır birliktesiniz ki? Çok yeni gibi duruyor. Evlilik teklifi etti mi mesela? Veya ailelerinizle tanıştınız mı? Yani eş adayı denecek adımlar atıldı mı? Bana daha çok kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz gibi geldi.
Antidepresan kullanmak elbette ayıp değil. Hatta hemen hemen herkes hayatının bir döneminde kullanmıştır. Ben hiç kullanmadım ama ciddi bir iliskim olsaydı mutlaka söylerdim. Ayrıca karşımdakinden de söylemesini beklerdim

aşır derecede bir kafa yaşamıyorsa söylemenin bir gereği Yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…