Antidepresan kullandığını eş adayına soylemek

İçine atmaktan olmuştur. Benim de yapım birz öyle. Aman bırak bunu sen ben hiç beğenmedim bunu , kimseye de söyleme antidepresan i yani ne gerek var . Belki karşındaki erken şey oluyor sana söylüyor mu o da onun sağlık sorunu mesela düşünürsen ama söylemiyor sen niye antidepresan kullanıyorum diyeceksin boşver söyleme

Senin depresyonun mutsuzluğun geçer gider de o adamın 2 çocuğu lök gibi kalıcı kankacım bunu düşün derim bir de

Pfff bulmuş beğenmiyor haspam yerim onun tribini burdan
Aynen iki mutlu olurum düzen değişikliği yaparım kafamda;sonra geçer gider.Onun iki çocuğu lok gibi kalır yani baki..Hersey de bukadar garanti beklenmezkı.. Ben onun çocuklarını kabul edecem o depresyonu sorun edecek.
Dedim sen başkalarının lafina agzina da çok bakıyorsun bence.Beni kucuk goruyorsun bence.Yok dedi ben gördüğüme bakarim.falan filan

Sakin soyleme.sakin.belki bu lafimi es gecip takmayacaksin. En basit bir ornek vereyim bir halam var bigun pskiyatrye gittim cikista bulustuk ah be kizim daha genceciksin senin ne osin var buralarda dedi hala ilac verdiler bisey yok dedim.kendi kendini iyilestir gez dolas bagir cagir ama bu ilaclari bunyene alistirma bizim kadarmi bezdin hayatindan bak biz buralara asla gelmedik gelmeyiz dedi.bari bu ilaclari kullandigini nisanlina soyleme dedi yuzune vurur erkek milleti bu dedi.ozamn nisanlimdi.guldum gectim icimden dedimki o asla oyle biri degil.sana yemin ederim aradan aylar gecti biz tartistik bana "al su deli g

Sakin soyleme.sakin.belki bu lafimi es gecip takmayacaksin. En basit bir ornek vereyim bir halam var bigun pskiyatrye gittim cikista bulustuk ah be kizim daha genceciksin senin ne osin var buralarda dedi hala ilac verdiler bisey yok dedim.kendi kendini iyilestir gez dolas bagir cagir ama bu ilaclari bunyene alistirma bizim kadarmi bezdin hayatindan bak biz buralara asla gelmedik gelmeyiz dedi.bari bu ilaclari kullandigini nisanlina soyleme dedi yuzune vurur erkek milleti bu dedi.ozamn nisanlimdi.guldum gectim icimden dedimki o asla oyle biri degil.sana yemin ederim aradan aylar gecti biz tartistik bana "al su deli haplarini kendine gel sakinles dedi dusun....

Valla zor bir konu. Ben psikolojik rahatsızlıkların eş adayına bildirilmesinden yanayım ama. Çünkü evlilik kararını etkileyebilir bu tür rahatsızlıklar. Bir adamla evlenmeyi düşünsem ve evlendikten sonra ciddi bir psikolojik sorunu olduğunu öğrensem, pek hoş karşılamazdım. Tabii rahatsızlığın boyutu da önemli. Sanırım ben olsam yerinizde, söylerdim. Ne olursa olsun.

Ay kendi bilir ya.Zaten çok alışmadım. Bir konuşmada geçen bunlar.Ha ilgim yok değil.Herkese içim kaynamaz buna kaynadıydı.Kendi bilir.Zaten çocukluydu.Bir kere ona sans tanıdım daha fazla tanıyamam alismamisken.

Antidepresan tabiki.Birak diye şart koştu.Hemen olmaz dedim diye şüphelere düştü garantici.

Bazı insanlar psikolojik rahatsızlıkları yanlış anlıyor. Direkt deli ya da sorunlu etiketi vuruyorlar. Psikolojik rahatsızlıklar en az fiziksel rahatsızlıklar kadar normal ve önemlidir. Yerinizde olsam bu konularda anlamaya kapalı etiketleyen birini hayatıma almazdım.

Aynen ya bir daha tövbe.Kendileri pek mükemmel gösteriyor.

Yüzüne vurdu yani.

Sevgi bunun neresinde peki sevde'cigim.Mantikli düşünsem ben de çocuklu birini asla istemem.Ki çok sosyal.Heryerden bir tanıdığı çıkıyor.Kiz arkadaşları bol.Ben de öyle bir erkeği çok hoş karşılamam aslinda ama herşey istediğimiz gibi olmuyor.Seven depresyonuyla da seviyor.Kotu huylarıyla bile seviyor.Sizofrenlik olsa neyse yani.
Hilkat garibesi de değilim.Nice tercih edilmeyecek kadınlar huysuz kadinlar tercih ediliyor seviliyor hatta el üstünde tutuluyorlar.Benden çok mu iyiler cok mu ustunler onlar?

Depresyonla yaşamak zordur. Depresyonlu biriyle yaşamak da zordur. Tabii ki düzeyi, ne kadar kontrol altında tutulduğuna göre de değişir. Şimdi, bir kişi psikolojik rahatsızlığın getirdiği zor bir hayatı yaşamayı tercih etmeyebilir. Ben suçlamam yani evlilikten vazgeçen insanı bu yüzden. Seven depresyonuyla sever falan demesi kolay şeyler. Gerçekçi olmak lazım. Ek olarak, sizin ilişkinizde o kadar tutku yok ki zaten. Adamın şart koşması, tavırları, daha önceki meseleleriniz filan derken, pek öyle ne olursa olsun sevebilecek biri değil bu kişi. Biraz mantık evliliğini düşündürüyor senin bu ilişkin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…