- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.058
- 448
Bazı insanlar doğuştan kötü o nedenle fazla sorgulamayın ve hak ettiği şekilde davranın bence.benim anlamadığım neden bana böyle davranıyor. hani cidi söylüyorum hiç bir şekilde kötü davranmadım ona. ama kayınvalidemle konuşurken bile laf arasına girip bana laf soktuğu oldu. çözmek istiyorum. sonradan okuyunca çok gıcık yazmışım nasıl böyle dolmuşsam anneme bile anlatmadım ya buraya dökmüşüm. kin beslemiyorum ama beni durduk yere sevmiyor olması neden?
Ee seni alan cikmis ya
Bir benzer kisi daha cikar onu alir
Ilk okudugumda ayni seyi dusundumbirde gorumce tarafindan dinlemek lazim cidden durum ne
İnsallah ne diyeliminşallah kardeşinden daha iyisini bulur
o yokmuş gibi davran, hiç olmamış gibi :)
Neyse kızlaaarr konu sahibinin üstüne gitmeyelim, hayattaki tek başarısı evlenmiş olmak ne de olsatabiii ona da başarı denirse, bize göre değil de ona göre başarı diyelim
Ya tamam konu sahibi o cümleyi kullanmak da haksız ama siz de biraz fazla linç etmişsiniz sanki.
Birileri yazmış kimse sana hizmet etmek zorunda değil işte kimse sana bunu bunu yapmak zorunda değil diye.
Konu sahibi de zorunda demiyor ki sadece diyor ki yapmadığı şeyleri benden neden bekliyor? Bıktırmış kadını artık o da böyle bİ cümle kullanmış.
Resmen gelin bana süper davransın zart diye evine gideyim yaptığı yemeği beğenmeyeyim kafasında bi insan.
Kadın orda ameliyattan çıkmış orda bile ilgiyi üzerine çekmiş görümce hanım.
Tek bir lafı cımbızla alıp saçma sapan davranan bir görümceyi yücelttiniz neredeyse.Kadının her hareketi ofsayt yani bana göre.
Amacı kıskanması diyecek herkes burada onun için açılmış bir konu. Ama talibi çok kız seçici diyorsun neyini kıskansın? O kendi arabasıyla gezerken siz kocanıza yemek yapıp, çamaşır yıkayıp ütü yapıyorsunuz, neyinizi kıskansın pardon?
Sizin beni "alan" oldu gibi sözlerinize gıcık olmuştur amacı da odur ben diyeyim size.
Görümceni niye bu kadar kıskanıyosun.
Birde evlenmis olmak marifet mi? Evlenmis olmak evlenmemisler karsinda yüksek mertebe midir?
Evlenmemis olmak eziklik mi?
Ahh kafamda deli sorular
Siz de az değilsiniz sanki.
görümce hanımı kımın alıp almayacagı sızı ılgılendırmez , kımse sızı gezdırmek zorunda da degıl
kendı calısmıs almıs arabasını ıstedıgı kadar da soyler buda sızı ılgılendırmez baskaları sıze ıltıfat etsın yemeklerınızı ovsun dıye yemege cagırıyorsanız hıc yapmayın daha ıyı neden arabası ve bekar olması sızı rahatsız edıyor ? cok ozendıysenız sızde calsııp yapabılırsınız
Tek kız mı? Evlense de aynı olur benim ki 15 yıllık evli hala mıç mıç çocuk gibi saçma sapan hareketler ilgi hep onda olsun iki evli erkek kardeşi var hep onla ilgilensinler istiyo bizi manevi yönden kocasini maddi yönden yedi bitirdi
sizin gibi alınmak istemiyor demek ki görümce... almak istiyor..
ne çirkin bi yaklaşım.
seni alan olmuş ya görümceni de alan olur elbet.
Bazısı sırf evlendi diye kendini üstün görüyor, kibir en kötü şey
Bkz. Burnunu kaf dağında unutan konu sahibesi
Siz bu kafayla giderseniz daha çook koca değiştirirsiniz. Ben de görümcemi sevmem ama evlilik kısmet işidir çok cahilsiniz.tek temennim evlenmesi beni alan aldı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?