Antisosyal kişilik bozukluğu halk arasında psikopat

dertlibayan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
141
37
13
37
Psikoloğa gittim anlattım psikolog eşime bu teşhisi koydu ciddi bir hastalık ve tedavisi Yok gibi bir şeymiş... 10 gün sonra boşanıcaz inşallah var mı çevrenizde bu kişilik bozukluğu olan ?

Psikoloğa gittim anlattım psikolog eşime bu teşhisi koydu ciddi bir hastalık ve tedavisi Yok gibi bir şeymiş... 10 gün sonra boşanıcaz inşallah var mı çevrenizde bu kişilik bozukluğu olan ?

Psikolog tanı koyamaz, bir durum varsa psikiyatra yönlendirir çünkü işi o.
Bir de danışanı görmüyor bile oh ne ala.

Çağla hanımla mı görüştünüz naaptınız :)

Psikolog tanı koyamaz, bir durum varsa psikiyatra yönlendirir çünkü işi o.
Bir de danışanı görmüyor bile oh ne ala.

Çağla hanımla mı görüştünüz naaptınız :)
:))) zaten öyle kişiler sorunlu olduğunu kabul edip gitmezler ki onlar kusursuz kendilerine göre biz mağdurlar gideriz kurbanları olarak

Ben kendim için gitmiştim tabi onu da anlattım narsist olduğunu düşünüyordum psikopat dedi
Esin piskopat olabilir yada olmayabilir. Bunu dooktor senin anlatmanla anlayamaz. Esini dinlemesi lazim hareketleri bile ele verir insani. Cok takilma sen dr un dediklerine

Psikiyatrda gitti ben bana yaptıklarını maille anlattım ama devam etmedi ona çok ağır bi ilaç verdi düzeltmeye çalışıcam dedi

Yahu doktor hastasını görmeden nasıl tanı koyar, nasıl ilaç verir?
Psikolog mu psikiyatr mı ilaç yazan, tanı koyan?
Psikolog tanı koyamaz, ilaç yazamaz.
Elektronik postayla hastalık teşhisi yapılamaz.

Zaten bosanacakmissiniz, piskopatmis narsistmis cevremizde varmis yokmus ne farkeder ki, bosanin yolunuza bakin.
Bidaha da ufurukten teshis koyan psikologlara para yedirmeyin.

:))) zaten öyle kişiler sorunlu olduğunu kabul edip gitmezler ki onlar kusursuz kendilerine göre biz mağdurlar gideriz kurbanları olarak
Klişe yetmezliğinden öleceğim. Doktorlar kesin tanı koymak için en az 6 ay hastayı gözlemliyorlar. Siz nerenin psikoloğuna gittiniz?

konu sahibi, kızlar haklı.. eşiniz psikiyatriste muayene olacak, teşhisi konulacak öncelikle.. tedavi olması için ikna etmelisiniz bir şekilde..

Kendim de psikoloğum.

1) Psikologun tanı koyma yetkisi yoktur, ciddi ve onu aşan bir durum görürse psikiyatra yönlendirmesi gerekir.
2) Uzaktan, eşinizi görmeden yorumla "şusu vardır, busu vardır, psikopattır" falan diyen ya psikolog değildir ya da aldığı eğitimden şüphe edilmesi gerekir. O şekilde kimse kimseye bu kadar net yorum yapamaz. Onu geçtim tanı koymuş sizin anlatmanızla. Benim doktora "Yanlarım ağrıyor" deyip de "Kansersin" demesi gibi bir şey aklınız alıyor mu?

Lütfen eşinizi daha düzgün bir ruh sağlığı uzmanına götürün. Uzaktan konuşmayla tanı konulmaz hele psikolog hiç koyamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…