- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi dertlibayan
-
Psikolog tanı koyamaz, bir durum varsa psikiyatra yönlendirir çünkü işi o.
Bir de danışanı görmüyor bile oh ne ala.
Çağla hanımla mı görüştünüz naaptınız :)
Çağla su sosyolog olup psikologum diyen dolandırıcı kız mıPsikolog tanı koyamaz, bir durum varsa psikiyatra yönlendirir çünkü işi o.
Bir de danışanı görmüyor bile oh ne ala.
Çağla hanımla mı görüştünüz naaptınız :)
İlginç gerçekten. Siz eşinizi anlatıyorsunuz psikolog görmediği kişiye teşhis koyuyor. Yanlışlıkla falcıya falan gitmiş olmayasınız.Ben kendim için gitmiştim tabi onu da anlattım narsist olduğunu düşünüyordum psikopat dedi
İlk önce nasıldı sonra nasıl oldu?Cevabınız önemli çünkü bir arkadaşımın sevgilisini de değerlendirmek istiyorum bu arada.Neden :)) bu kişiler kendilerini gizleyen kişilermiş gayet komik esprili girişken... sonradan dilermiş maskesi
Çağla hanım kim?Neden dikkate alınmasınbu olayı instagramdan yakından takip ettiğim instamomsavar paylaşmış.... eğer çağla hanıma gittiyseniz hiçbir önerisini dikkate almayın sakın..
hıı çok enteresan eşinizi görmeden ve kişiyi analiz etmeden ikinci bir ağızdan anlatılan bir kişi ve şikayetleri dinleyerek bu teşhisi koyması hayret uyandırdı bende.ne yapmak lazım bizi memnun etmeyen ve kıran kişileri psikoloğa anlatıp o kişileri mimletmek bayağı cazip bir fikir.Psikoloğa gittim anlattım psikolog eşime bu teşhisi koydu ciddi bir hastalık ve tedavisi Yok gibi bir şeymiş... 10 gün sonra boşanıcaz inşallah var mı çevrenizde bu kişilik bozukluğu olan ?
Çağla hanım kim?Neden dikkate alınmasın
Merhaba ilk zamanlar komik eğlenceli ideal birini betimliyorduİlk önce nasıldı sonra nasıl oldu?Cevabınız önemli çünkü bir arkadaşımın sevgilisini de değerlendirmek istiyorum bu arada.
Psikoloğa sorunlu kişiler gitmez onları mağdur edenler gider :))) onlar sorunlarının olduğunu kabul etmezler..... ve insan sarrafı olmuşlardırPsikologunuzu derhal degistirin. Bireyi görmeden tanı konulmaz. Nerden biliyor sizin yalan söylemediginizi. Böyle bir saçmalık olabilir mi.
Bu klişe olmuş cümle ile sadece kendini kandırır insanlar. Herhangi bir psikolojik kuram degildir bu eger detayli incelerseniz. Insan sarrafı olmak ile tanı koymak arasında doğrudan bir bağlantı yokturPsikoloğa sorunlu kişiler gitmez onları mağdur edenler gider :))) onlar sorunlarının olduğunu kabul etmezler..... ve insan sarrafı olmuşlardır
Azcik bu rahatsizligi bana anlatsana bende bi baskasina teshis koycam da ne guzel birbirimize yardimci oluyoz iste!!Neden :)) bu kişiler kendilerini gizleyen kişilermiş gayet komik esprili girişken... sonradan dilermiş maskesi
İnsan sarrafı mı? Evet diplomayı da "sen insan sarrafı olmuşsun artık" diyerek veriyorlar zaten.Psikoloğa sorunlu kişiler gitmez onları mağdur edenler gider :))) onlar sorunlarının olduğunu kabul etmezler..... ve insan sarrafı olmuşlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?