Antisosyal kişilik bozukluğu halk arasında psikopat

Psikolog tanı koyamaz, bir durum varsa psikiyatra yönlendirir çünkü işi o.
Bir de danışanı görmüyor bile oh ne ala.

Çağla hanımla mı görüştünüz naaptınız :)

Hahahaha Çağla hanımla görüşmüş olabilir evet, kendisinin maille tanı koyma olayları meşhurmuş :)

Ne hoş ne öngörülü görülü bir psikolog o hayran kaldım.hastayı görmeden teşhis koymuş hem telepatik güçleri yüksek hem de teşhis koyarak bir anda psikiyatrist oluvermiş.hay Maaşallah.

Adını versene lutfen

bu olayı instagramdan yakından takip ettiğim instamomsavar paylaşmış.... eğer çağla hanıma gittiyseniz hiçbir önerisini dikkate almayın sakın..

Eklentiler

• IMG_5933.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 169
Neden :)) bu kişiler kendilerini gizleyen kişilermiş gayet komik esprili girişken... sonradan dilermiş maskesi
İlk önce nasıldı sonra nasıl oldu?Cevabınız önemli çünkü bir arkadaşımın sevgilisini de değerlendirmek istiyorum bu arada.

Psikoloğa gittim anlattım psikolog eşime bu teşhisi koydu ciddi bir hastalık ve tedavisi Yok gibi bir şeymiş... 10 gün sonra boşanıcaz inşallah var mı çevrenizde bu kişilik bozukluğu olan ?
hıı çok enteresan eşinizi görmeden ve kişiyi analiz etmeden ikinci bir ağızdan anlatılan bir kişi ve şikayetleri dinleyerek bu teşhisi koyması hayret uyandırdı bende.ne yapmak lazım bizi memnun etmeyen ve kıran kişileri psikoloğa anlatıp o kişileri mimletmek bayağı cazip bir fikir.

Çağla hanım kim?Neden dikkate alınmasın

Kendini sosyal medyada psikolog olarak tanıtan (diploması yok) sahtekar bir bayanın teki.. psikolog olduğunu idda ederek bir sürü kişiyi dolandırmış, tv programlarına çıkmış, kendisini eleştirenlere nahoş bir üslupla cevap veren bir tür insan müsveddesi

İlk önce nasıldı sonra nasıl oldu?Cevabınız önemli çünkü bir arkadaşımın sevgilisini de değerlendirmek istiyorum bu arada.
Merhaba ilk zamanlar komik eğlenceli ideal birini betimliyordu
Sonra beni Baskılaması yasaklar koyması her şeyini incik cincik incelemesi sosyal hesaplar vb sanki hacker Eda'sıyla
Manipüle etmesi sürekli dilinin kemiği olmaması biraz çocuk ruhsu olması dürtülerine engel olamaması.. suç işlemeye meyilli olırlarmış beni de öyle tehdit etmesi suç işlemeden korkmaması. Vicdan duygularının kesinlikle olmaması ki bu en büyük belirtiler (( çok uçlardaydı bu )) empatilerinin olmaması, dayak şiddet, kendisinde hiçbir hatanın olmaması, bu kişiler gece geç saatlere kadar otururlarmış erken yatmayı sevmezlermiş 11 gibi mesela, bir anda çok derin uyup uykuları bölünmezmiş ama sabah kalktıklarında uykularını almamış gibi olırlarmış bunlar gibi

Psikologunuzu derhal degistirin. Bireyi görmeden tanı konulmaz. Nerden biliyor sizin yalan söylemediginizi. Böyle bir saçmalık olabilir mi.

Psikologunuzu derhal degistirin. Bireyi görmeden tanı konulmaz. Nerden biliyor sizin yalan söylemediginizi. Böyle bir saçmalık olabilir mi.
Psikoloğa sorunlu kişiler gitmez onları mağdur edenler gider :))) onlar sorunlarının olduğunu kabul etmezler..... ve insan sarrafı olmuşlardır

Psikoloğa sorunlu kişiler gitmez onları mağdur edenler gider :))) onlar sorunlarının olduğunu kabul etmezler..... ve insan sarrafı olmuşlardır
Bu klişe olmuş cümle ile sadece kendini kandırır insanlar. Herhangi bir psikolojik kuram degildir bu eger detayli incelerseniz. Insan sarrafı olmak ile tanı koymak arasında doğrudan bir bağlantı yoktur

Psikoloğun kafa baya parlak ama sizin ki daha parlak bir lafa bakıp boşanma davası mı açtınız bir kere psikologun böyle bir teşhis koymaya yetkisi yok ikincisi senin anlattıklarından yola çıkarak nasıl teşhis koyabiliyor saçmalık ötesi bir durum

İnsan sarrafı mı? Evet diplomayı da "sen insan sarrafı olmuşsun artık" diyerek veriyorlar zaten.
Psikologa mağdur olanlar giderse mağdur olanların tedavisi için uğraşılır. Sorunlu kişilere teşhis konulamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…