- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.351
- 598
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Valla bu kizcagizin konulari sayesinde ne kadar kotu insan oldugunu sasirarak ogreniyorum , cok uzucu gercekten , ne ailesinde is var ne is arkadaslarinda , bir de burda sacma yorumlarla ugrasiyor ve nezaketini hic birakmiyorSu yorumu okuyunca insallah utanmistir birileri hala utanmalari varsa
Kadin burda bir soru soruyor cevabini veren versin vermeyen gecsin gitsin bu mu sizin vicdaniniz
Herkes kinini kusmus sanki keyfinden odemiyor konu sahibi
60 lira ucuzmus niye odemiyosunuz ki diyen var ya
Aylardir peynirle zeytinle günü gecirip karnini doyurmaya calisan insana dolmus parasi veremiyo diye her gun gidis gelis iki saat yuruyen insana diyo bunlari bak bak
Bunlari biliyo olmasina gerek bile yok bu ihtimallerin oldugunu dusunemeyen insan var mi ya
Nefret ettim yemin ederim 10 sayfa yorum okudum insanliginizdan nefret ettim
Kenardaki ziynetini sat diyo bak, bu konu sahibinin hic aklina gelmemisti iyi oldu dedigin eminim suan cekmecesindeki inci seti aldi kuyumcuya goturuyo bozdurmaya, ne iyi akil ettin ama sen onu oyle
Gecenin koru benim yine uykularim kacti batsin sizin vicdaniniz
O 60 lirayi kucumseyenlerin de 60 liraya muhtac olacagi gunleri gormemesini dileyim bari gece gece beddua etmeyim
O kadar haklisiniz kiValla bu kizcagizin konulari sayesinde ne kadar kotu insan oldugunu sasirarak ogreniyorum , cok uzucu gercekten , ne ailesinde is var ne is arkadaslarinda , bir de burda sacma yorumlarla ugrasiyor ve nezaketini hic birakmiyor
İcim parcalaniyor her konusunda , keske yakinimda olsa da el uzatabilsem kendisine bir sekilde , tamamen iyiligi ve guzelligi hak eden bir insan ama etrafi hayatimda gormedigim kotulukle cevrilmis , Allah yardimcisi olsun insallah en kisa surede atlatir bugunleriO kadar haklisiniz ki
Hanimefendinin iki konusuyla ogrendim ne kadaf kotu kalpli insan var
Onca seye ragmen o kadar naif ki bir kere olsun kotu hicbir sey demedi kimseye ki o kadar da hakediyorlar
Yemin ediyorum ki su is yerindeki insanlarin 200 lira icin yaptiklarini anlattigi konuyu okudugumdan beri uykularim kaciyor orda anlattigi seyler beni mahvettiİcim parcalaniyor her konusunda , keske yakinimda olsa da el uzatabilsem kendisine bir sekilde , tamamen iyiligi ve guzelligi hak eden bir insan ama etrafi hayatimda gormedigim kotulukle cevrilmis , Allah yardimcisi olsun insallah en kisa surede atlatir bugunleri
❤ teşekkür ederim anladiginiz içinSu yorumu okuyunca insallah utanmistir birileri hala utanmalari varsa
Kadin burda bir soru soruyor cevabini veren versin vermeyen gecsin gitsin bu mu sizin vicdaniniz
Herkes kinini kusmus sanki keyfinden odemiyor konu sahibi
60 lira ucuzmus niye odemiyosunuz ki diyen var ya
Aylardir peynirle zeytinle günü gecirip karnini doyurmaya calisan insana dolmus parasi veremiyo diye her gun gidis gelis iki saat yuruyen insana diyo bunlari bak bak
Bunlari biliyo olmasina gerek bile yok bu ihtimallerin oldugunu dusunemeyen insan var mi ya
Nefret ettim yemin ederim 10 sayfa yorum okudum insanliginizdan nefret ettim
Kenardaki ziynetini sat diyo bak, bu konu sahibinin hic aklina gelmemisti iyi oldu dedigin eminim suan cekmecesindeki inci seti aldi kuyumcuya goturuyo bozdurmaya, ne iyi akil ettin ama sen onu oyle
Gecenin koru benim yine uykularim kacti batsin sizin vicdaniniz
O 60 lirayi kucumseyenlerin de 60 liraya muhtac olacagi gunleri gormemesini dileyim bari gece gece beddua etmeyim
çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ❤Ah be cocugum senin konularin benim icimi dagliyor
O kadar naifsin ki , tum yazim diline , sacma yorumlara verdigin cevaplara bile yansiyor bu
İnaallah tez zamanda bu surecleri atlatirsiniz ve feraha kavusursunuz , cani gonulden diliyorum bunu
Sen cok guzel bir insansin , hep boyle kal olur mu? Esin ve oglun gercekten cok sansli sana sahip olduklari icin
❤ düşünmeniz yeterİcim parcalaniyor her konusunda , keske yakinimda olsa da el uzatabilsem kendisine bir sekilde , tamamen iyiligi ve guzelligi hak eden bir insan ama etrafi hayatimda gormedigim kotulukle cevrilmis , Allah yardimcisi olsun insallah en kisa surede atlatir bugunleri
sizi üzmek istemezdim çok iyisiniz ..Yemin ediyorum ki su is yerindeki insanlarin 200 lira icin yaptiklarini anlattigi konuyu okudugumdan beri uykularim kaciyor orda anlattigi seyler beni mahvetti
Boyle seyleri hep dizilerde goruruz sanki hic gercek degillermis gibi gelir bunca kotu insanin arasinda bunca zorlugun icinde hala bu kadar iyi kalmak cok zor bunlar herkesin kaldirabilecegi seyler degil
Artik hep dualarimda insallah bi an once cikar bu karanligin icinden
Bende 150 veriyorum lüks bile değil adanadaEvet verir. Çünkü aidat karşılıgında makbuz kesiyor. Kenarınızda hıc para yoksa kenarınızda gozden cıkarabılecegınız bır ziynet falan varsa bence borcunuzu kapatın sonra rutine bağlanır zaten bir şekilde. Mahkeme masrafını avukat ucretını de tahsil ederler. Ayrıca bır apartman ıcın 60lıra cok degıl mı. Merdıven temızlıgı cop atımı falan dahıl mı peki? Ben dublex bahçeli sitede 150veriyorum bana biraz fazla geldi
Verebilirsiniz bizim yönetici de verdiBirileri cevap yazsın da bende bilgileneyim bizde de oluyor ödemeyen biz mahkemeye verildiğini bilmiyoruz ama belediyede bir bölüm göstermişler anneme gelip buraya şikayet edebilirsin diye bilgim yok ama kendi fikrim veremez bizim apartmanda 20 yıldır ödemeyen var hepimiz alttan alıyoruz ilk defa bu yıl merdiven parası vermeye başladılar oda bizlerin verdiğinin yarısı bence korkma yani
Hayır öok değil o parayla görevlinin parası asonsörüm elektriği suyu karşılanıyor bellide yetmiyor bilemaalesef 60 lira aidat bende çok buluyorum ama elden bise gelmiyor.merdiven temizliği çöp apartman çevresi işi dahil
Keşke anlayış denen şey herkeste olsa. Siz haklı dediyseniz kesin haklılar. Kadın Fantazi olsun diye ödememiş icralık olmayı çok seviyormuş. Siz hiç zorda kalmadınız heralde. Kadın sıkıntılarını söylüyor zatan . Birini eleştirmek için onun ayakkabılarıyla aynı yoldan geçmek lazım. Biraz empati. Kırmak dökmek kolay tabi ama günah7 ayda hiç mi elinize para gecmedi.neden odemediniz.bnce dava acilsada haklilar
Annemlerde bahçeli tribleks lerde oturuyorlar aidatı 30 lira . ben kıcı kırık 4 katlı 20 daireli 40 senelik bir binada oturuyorum site ama 50 tl. saçma sapan işler yani.Evet verir. Çünkü aidat karşılıgında makbuz kesiyor. Kenarınızda hıc para yoksa kenarınızda gozden cıkarabılecegınız bır ziynet falan varsa bence borcunuzu kapatın sonra rutine bağlanır zaten bir şekilde. Mahkeme masrafını avukat ucretını de tahsil ederler. Ayrıca bır apartman ıcın 60lıra cok degıl mı. Merdıven temızlıgı cop atımı falan dahıl mı peki? Ben dublex bahçeli sitede 150veriyorum bana biraz fazla geldi
pazarları evdeyim. ek iş bende bakıyorum garsonluk vs başvuru yaptımDaha cok kazancagınız bır ıs bulmadııgnız surece sanırım bu durum degısmeyecek. Hafta sonları calısıyormusun?
Garsonluk fılan degılde temızlıklere gıtmezmısın yarım gun.pazarları evdeyim. ek iş bende bakıyorum garsonluk vs başvuru yaptım
onu denedim de iki tanesi ssapık çıktı eşim istemiyor açıkçası şimdi de o yüzdenGarsonluk fılan degılde temızlıklere gıtmezmısın yarım gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?