Apartman aidati odenmezse mahkemeye verilir miď

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bu kizcagizin konulari sayesinde ne kadar kotu insan oldugunu sasirarak ogreniyorum , cok uzucu gercekten , ne ailesinde is var ne is arkadaslarinda , bir de burda sacma yorumlarla ugrasiyor ve nezaketini hic birakmiyor

Valla bu kizcagizin konulari sayesinde ne kadar kotu insan oldugunu sasirarak ogreniyorum , cok uzucu gercekten , ne ailesinde is var ne is arkadaslarinda , bir de burda sacma yorumlarla ugrasiyor ve nezaketini hic birakmiyor
O kadar haklisiniz ki
Hanimefendinin iki konusuyla ogrendim ne kadaf kotu kalpli insan var
Onca seye ragmen o kadar naif ki bir kere olsun kotu hicbir sey demedi kimseye ki o kadar da hakediyorlar

O kadar haklisiniz ki
Hanimefendinin iki konusuyla ogrendim ne kadaf kotu kalpli insan var
Onca seye ragmen o kadar naif ki bir kere olsun kotu hicbir sey demedi kimseye ki o kadar da hakediyorlar
İcim parcalaniyor her konusunda , keske yakinimda olsa da el uzatabilsem kendisine bir sekilde , tamamen iyiligi ve guzelligi hak eden bir insan ama etrafi hayatimda gormedigim kotulukle cevrilmis , Allah yardimcisi olsun insallah en kisa surede atlatir bugunleri

Yemin ediyorum ki su is yerindeki insanlarin 200 lira icin yaptiklarini anlattigi konuyu okudugumdan beri uykularim kaciyor orda anlattigi seyler beni mahvetti
Boyle seyleri hep dizilerde goruruz sanki hic gercek degillermis gibi gelir bunca kotu insanin arasinda bunca zorlugun icinde hala bu kadar iyi kalmak cok zor bunlar herkesin kaldirabilecegi seyler degil
Artik hep dualarimda insallah bi an once cikar bu karanligin icinden

❤ teşekkür ederim anladiginiz için

çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni ❤

❤ düşünmeniz yeter

sizi üzmek istemezdim çok iyisiniz ..

amin diyorum dualarınıza

Bende 150 veriyorum lüks bile değil adanada

Verebilirsiniz bizim yönetici de verdi

Daha cok kazancagınız bır ıs bulmadııgnız surece sanırım bu durum degısmeyecek. Hafta sonları calısıyormusun?

7 ayda hiç mi elinize para gecmedi.neden odemediniz.bnce dava acilsada haklilar
Keşke anlayış denen şey herkeste olsa. Siz haklı dediyseniz kesin haklılar. Kadın Fantazi olsun diye ödememiş icralık olmayı çok seviyormuş. Siz hiç zorda kalmadınız heralde. Kadın sıkıntılarını söylüyor zatan . Birini eleştirmek için onun ayakkabılarıyla aynı yoldan geçmek lazım. Biraz empati. Kırmak dökmek kolay tabi ama günah

Annemlerde bahçeli tribleks lerde oturuyorlar aidatı 30 lira . ben kıcı kırık 4 katlı 20 daireli 40 senelik bir binada oturuyorum site ama 50 tl. saçma sapan işler yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…