Apartman aidati odenmezse mahkemeye verilir miď

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kira ödüyor musunuz, su elektirik doğalgaz vs durumunuz olmayabilir elbette anlarım ama misal elektirik faturasinida 7 aydır ödemeyip elektriksiz yaşıyor musunuz misal ? Hayırdır muhtemel cevabınız. Bir ekonomik sıkıntıya girdiğiniz bir dönem olmuş ve bu devam da ediyor olabilir ama siz daha cok önemsiz gördüğünüz içinde biraz sallamışsınız gibi geldi bana. Mahkeme başvurursa sizi haksız göreceği için masraflarda siziın üzerineize kalacaktır haberiniz olsun. Allah kolaylık versin . Düze çıkarsınız inşallah

Yöneticiye gidin çok az olmamak kaydıyla verebileceğiniz miktarı verin. Nasıl kabul etmiyor ki? Düzgünce konuşmayı hiç denediniz mi?
duzgun konustuk zaten oyle kavga vs olmadi haksiz degilki tartışayım bide.
hafta içi tekrar konuşcaz bakalım yarısı kadarını versek olur mu diye.

ben asistanım ve şirket telefonu ve hattı kulanıyorum. kendi yattım veya telefonum asla değil arabamızı sattık ev ortak mülk kira veriyoruz diyebilirim bi ödeme yapıyoruz çünkü ortak olduğu için.
eşimde en eski modellerden bi akıllı telefon kullanıyor. 60 liraya alırım demiş adam. yenisini alsa zaten o parayı verir.
ben kötü biletle yazmadığını anlıyorum zaten eminim.
suistimal asla değil niyetimiz bi çare bulabilmek.
çünkü ben alamadigim maaşları hala almış değilim onları alsam zaten hemen veririm

üstteki yorumda telefon internet mezvusunu açıkladım aslında.
ailem yardım edemiyor çünkü onlarda yokluk içindeler. babam daha bikac yıl oldu sigortalı bi ise gireli.
ayrıca ben anne babanın zulmünden kaçarak evlendim. yediğim dayalılardan sopalardan kurtulduk ama onlar bunu istemedi. aramızda iyi değil zaten asla ölsem umursamazlar.

doğalgaz açamıyorum maalesef. banyo vb ihtiyaçlar için kullanıyoruz. onu da 3 ay önce 150 liralık almıştık yetti daha geçen hafta bitti diye 50 liralık aldım yine ay sonunu getirsin diye.

faturamızı mecburen kesilmesin diye oduyordum bu ay 166 lira faturam gelmiş elektrik. odeyemecegim tabiki. şu 45 lira gelmiş onu ödeyebilirim.
durumlar bu maalesef.
yorumunuz için teşekkür ederim

166 lira elektrik faturası mi? Nasıl yani

peki hala niye o sirkette calismaya devam ediyorsunuz?

Aynı şirkette misiniz? Maaş alamıyorsanız hala, nereye kadar dayanabilirsiniz ki?

izin aldım os
peki hala niye o sirkette calismaya devam ediyorsunuz?
izin aldım iş aradım her yere başvurdum hala başvuruyorum marketlere başvurdum dönüş yok bikac yerde çocuğum var diye istemedi açık açık. genelde insanlar bekar arıyor maalesef. bide lise mezunu oku ca daha zor

Aynı şirkette misiniz? Maaş alamıyorsanız hala, nereye kadar dayanabilirsiniz ki?
icerde alacağım var ama iş bulamıyorum başka zaten şu an şirket durumları toplamaya başladı ama ben toplayamadım. aylardır nerelere başvurdum ama yok ya dönmüyorlar yada çocuk var evlisin diyolar. lise mezunuyum zaten bütün işlerde beni beklemiyordu tabi. öyle iste

Mahkemeye değil ama icraya verebilir.

Önce noterden ihtarname çeker, şu kadar günde ödeyin diye. Ödemezseniz icra masrafları da size ait olmak üzere icra takibi başlar. Ayrıca kanunda aylık %5 faiz uygulanması kararı vardır.

Kiracı iseniz ev sahibiniz ile görüşerek tahliye talebinde bulunabilir.

420 TL için bu yıla gider mi, bilemedim.

Biz de yöneticiyiz. Bir hane var 8 aydır aidat ödemedi ve toplam borç 1650tl şu anda. Üstelik mal sahibi. Az önce eşimle aynı tartışmayı yapıyorduk. İcraya versen ayrı dert, vermesen ayrı...

Biriktirmeden ara ara gecikmelerle ödense çok daha iyi olurdu aslında...

t teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.. ❤

Reactions: csi
Derdinizi anlayabiliyorum.ben de ucu ucuna gecinen bir ailede yetistim.yazdıklarıma gönül koymamışsınız dır umarim.

Su yorumu okuyunca insallah utanmistir birileri hala utanmalari varsa
Kadin burda bir soru soruyor cevabini veren versin vermeyen gecsin gitsin bu mu sizin vicdaniniz
Herkes kinini kusmus sanki keyfinden odemiyor konu sahibi
60 lira ucuzmus niye odemiyosunuz ki diyen var ya
Aylardir peynirle zeytinle günü gecirip karnini doyurmaya calisan insana dolmus parasi veremiyo diye her gun gidis gelis iki saat yuruyen insana diyo bunlari bak bak
Bunlari biliyo olmasina gerek bile yok bu ihtimallerin oldugunu dusunemeyen insan var mi ya
Nefret ettim yemin ederim 10 sayfa yorum okudum insanliginizdan nefret ettim
Kenardaki ziynetini sat diyo bak, bu konu sahibinin hic aklina gelmemisti iyi oldu dedigin eminim suan cekmecesindeki inci seti aldi kuyumcuya goturuyo bozdurmaya, ne iyi akil ettin ama sen onu oyle
Gecenin koru benim yine uykularim kacti batsin sizin vicdaniniz
O 60 lirayi kucumseyenlerin de 60 liraya muhtac olacagi gunleri gormemesini dileyim bari gece gece beddua etmeyim

Ah be cocugum senin konularin benim icimi dagliyor
O kadar naifsin ki , tum yazim diline , sacma yorumlara verdigin cevaplara bile yansiyor bu
İnaallah tez zamanda bu surecleri atlatirsiniz ve feraha kavusursunuz , cani gonulden diliyorum bunu

Sen cok guzel bir insansin , hep boyle kal olur mu? Esin ve oglun gercekten cok sansli sana sahip olduklari icin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…