- 18 Ekim 2017
- 6.549
- 39.518
- 548
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi çöpünü atman senin problemin görevli varken. Senin ihtiyacın yok diye apartmanda ihtiyacı olanlar kimseyi kovamaz. Görevli olmayan bir yere taşınabilirsinben her çıktığımda çöpümü kendin atıyorum zaten, bir görevliye ihtiyacım yok diyorum
Hiç bir iş yapmıyorlar gibi görünüyor ama bir izne çıksınlar bıraksınlar bütün hizmeti,o zaman işlerimizi ne kadar kolaylaştırdıklarını daha iyi anlıyoruz.Tüm düzen bozuluyor.Benim aidatım 3bin. Hiç de zoruma gitmiyor çünkü siz bir hizmet alıyorsunuz. İçinde asansör ücreti elektrik güvenlik vs vs bir sürü gider var. Nasıl oluyor da o paranın sadece kapıcıya gittiğini düşünüyorsunuz? Yönetici bile maaş alıyor. Hizmet bedava olamaz. Kimse çalışmasın o zaman herkes kendi işini halletsin nasıl olacak bu iş?
İşin parasındaysanız siz de o işi yapabilirsiniz, sizin de kirada evleriniz olabilir yani, size engel olacak yok. Zaten o kadar asgari ücretli çalışanın kirada evleri falan yok ama ne hikmetse temizlik hizmeti verenler senden benden zengin, nasıl oluyor anlamıyorum yani.Kusura bakmayın ama bu memlekette milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor, marketlerdeki kariyerlere sorun günde kaç saat mesai yapıp ayakta duruyorlar,bugün bütün üniversite mezunları tam gün çalışıp asgari ücret alıyorlar,özel okuldaki öğretmenlerin çoğu yine asgari ücretli ve hepsi birde kira ve fatura ödeme telaşında..mesai yok ,fatura yok,kira yok böyle bir dünya kalmadı artık..ve kirada olan evleri de var
Evin faturalarini sizin odemeniz disinda hicbir anormallik yok. Copun zaten saati olur kadin sabahtan aksam surekli biri cop cikarmis mi diye gezecek degil ya. Siz galiba arada gelsin sirtiniza masaj yapsin istiyorsunuz.
Kusura bakmayın ama bu memlekette milyonlarca insan asgari ücretle çalışıyor, marketlerdeki kariyerlere sorun günde kaç saat mesai yapıp ayakta duruyorlar,bugün bütün üniversite mezunları tam gün çalışıp asgari ücret alıyorlar,özel okuldaki öğretmenlerin çoğu yine asgari ücretli ve hepsi birde kira ve fatura ödeme telaşında..mesai yok ,fatura yok,kira yok böyle bir dünya kalmadı artık..ve kirada olan evleri de var
Yok gün içinde evde Esra Erol izliyorlarİşte ben de onu anlamadım.Surekli bina içersine girip köyün delisi gibi çöp var mı diye dolaşması mı gerekiyor?Komik yani.![]()
işi olsa oturup apartman görevlisini izlemez benceNe yapsınlar istiyorsunuz asgari ücreti haketmek için tüm gün apartmanın içinde ayakta mı dikilsin apartman görevlisi? Bu kadar özeniyorsanız siz de var işinizden istifa edip apartman görevlisi olabilirsiniz
sende apartman görevlisini izliyorsunYok gün içinde evde Esra Erol izliyorlar
Yok biz daire başı bin lira ve fatura giderleriKadının evinize gelip masaj yapmasınıda mı bekliyorsunuz?Sitede oturnanın bir bedeli var,bizim ayda iki kez apartman temizleniyor,apartman giderleri falan derken ayda 300 lira veriyorum.Kimse kapımın önünden gelip çöp almıyor.
Alıyormus. Konu sahibi gün içinde rasgele bırakılan cöpleri de alsın diyor. Cöp saati diye bir olaydan habersiz kendisi galibaO söylediklerinizi kabul ettirmeye gücünüz yetmez de iş tanımını iyice belirleyebilirsiniz toplantıda. Çöpleri almaması kısmı ilginç geldi.
Yok kendi anlatıyor ilginç bulduğu konularısende apartman görevlisini izliyorsunBiraz hobi falan edin kendine.
Biz de daire başı 300 lira veriyoruz,aldığımız tek hizmet ayda iki kez apartman temizliği.Yok biz daire başı bin lira ve fatura giderleri
işi olsa oturup apartman görevlisini izlemez benceApartmanda yaşıyorum, görevli ne yapar eder hiç görmüyorum mesela akşamları zile basar çöpümüzü alır bi tek akşam denk geliriz. Ne değişik insanlae var hayret bir şey
Başka ne yapacaktı apartman görevlisi? Ayaklarınızı falan da yıkasın mı?Merhaba k.k üyeleri...23 dairelik bir apartmanda oturuyoruz..kapicimiz iki çocuklu bayan,çocukları yetişkin yaşta..topu topu günde 2 saat ya çalışır ya çalışmaz..sabahlari servis isteyen de pek yok,katları arada papas yapar,binanın giriş, çıkışını paspasalar.. akşamları çöpleri topluyor,gün içinde katları gezip de kapıya bırakılan çöpleri alıp atmaz..Binanin bahçesi var yazları akşam çimleri falan sular,arada oğlu çimleri makina ile biçer..bina toplantısının yapılacağı gün senede bir gün gözümüze soka soka iş yapar...kapıcı dairesi binanın girişinde öyle bodrum katı falan değil, ücretsiz oturuyorlar, elektrik ,su ,doğalgaz giderleri de ayrı değil onu da oturanlar ödüyor, mutfakta kullandıkları ocak bile elektrikli kullanıyorlar..maaş asgari ücret +sigorta ..yeni zamla asgari ücretin maliyeti 23 bin küsür..daire başı bin lira düşüyor...bu para benim zoruma gidiyor açıkçası..her ay bin lirayı çocuğumun hesabına yatırırım daha iyi..toplantı ocakta...eminim yine böyle gidecek..çöpümü ben kendim atarim,bina temizliği için belli zamanlarda biri bulunur,her ay bina olarak niye bukadar para veriyoruz bilmiyorum..benzer durum yaşayanların düşüncelerini bekliyorum...